İhale No | 2024/995934 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri |
İdare | KARA HAVACILIK OKUL KOMUTANLIĞI - ISPARTA |
Şikayet Bedeli | 50.640,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 TL'den küçük |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Isparta |
İşin İli | Isparta |
Yayın Tarihi | 5 Ağustos 2024 |
İhale Tarihi | 27 Ağustos 2024 10:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI BAĞLILARI KANTİN VE SOSYAL TESİSLERİ K.K.K.LIĞI KR.HVCL.OKL. K.LIĞI KŞL.GZN.MD.LÜĞÜ
Üzere 7 Kısım 114 Kalem Gıda ve Temizlik Malzemesi Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2024/995934 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI BAĞLILARI KANTİN VE SOSYAL TESİSLERİ K.K.K.LIĞI KR.HVCL.OKL. K.LIĞI KŞL.GZN.MD.LÜĞÜ |
b) Adresi | : | Kılıçköyü 1.Cadde 2 32700 KEÇİBORLU/ISPARTA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 2465592027 - 2465592118 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | Üzere 7 Kısım 114 Kalem Gıda ve Temizlik Malzemesi Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | KARA HAVACILIK OKULU KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ TESİSLERİNE AÇIK İHALE İLE 7 KISIM 114 KALEM GIDA VE TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Kara Havacılık Okulu Kışla Gazino Müdürlüğü |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | Taahhüt konusu mallar sözleşmenin imzalanmasını müteakip 365 (ÜÇYÜZALTMIŞBEŞ) takvim günü içerisinde günlük, haftalık ve aylık veya defaten olacak şekilde ihtiyaçlar nispetinde İdarenin bildirimine istinaden gönderilecektir |
d) İşe başlama tarihi | : | sözleşme imzalanmasını müteakip |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 27.08.2024 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | İhale Komisyon Başkanlığı İhale Salonu |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (YüzSeksen) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
ALÜMİNYUM SÜTLAÇ KASE (300 cc’lik kare şeklinde olacak• Isıya (300°c) kullanıma dayanıklı olacak Minimum 160 mikron kalınlığında olacak) | 5.000 | adet |
BARDAK KARTON 8 OZ KAPAKLI(Ürün kapasitesi 8 OZ kapasiteli ağırlığı en 5 gr olmalıdır ) | 15.000 | adet |
BULAŞIK ELDİVENİ, LATEKS(Bulaşık ve temizlik işlerinde ellerinizi deterjandan korumaya yardımcı olmalıdır. Bulaşık eldiveni kırmızı renkte olmalıdır. Bulaşık eldiveni çabuk yırtılmamalı, dayanıklı olmalıdır. | 100 | adet |
GENEL TEMİZLİK BEZİ MİKROFİBER KIRMIZI ,MAVİ,SARI(MSB 2'nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü EKİM 2023 tarihli gün ve HKTŞ -F2-01359/1 şartnamesine göre GENEL TEMİZLİK BEZİ sınıf -1 , MART 1986 tarihli TS 4739' a göre uygun malzeme olacaktır.) | 1.000 | adet |
MİKROFİBER CAM BEZİ(Aralık 2018 tarihli KKKTEKŞ-B-607 A numaralı, Muhtelif temizlik bezleri teknik şartnamesi İhale konusu mal; Teknik şartnamesinin 2.3.1.1. Md.deki Tip-1 Fiber Cam Temizlik bezi olacaktır) | 100 | adet |
MOP NEMLİ YEDEK 50 veya 80 CM(Teknik şartname numarası: ocak 2011 tarihli, kkktekş-m-1089 sayılı, muhtelif mop teknik şartnamesiteknik şartnamenin 2.3.1.1. Maddesi sınıf-1 nemli mop (paspas), 2.3.2.1.1. Tip-1 pamuklu, 2.3.3.1.2. Çeşit-2 uzunluğu50 ve 80 c | 100 | adet |
NEMLİ MOP YEDEK APARATI(Sağlam plastik ve çelikten üretilmiş olacaktır İhale konusu mal; Mop tutucu 50 cm ve 80 cm uzunluğunda olacaktır) | 10 | adet |
TEL (BULAŞIK TELİ, ALÜMİNYUM)( Alüminyum malzemeden imal edilmiş olacaktır. Ağırlığı 60 ±%10 gr./adet olacaktır) | 100 | adet |
ISLAK MENDİL (5*10cm kapalı folyo içerisinde açık mendil ebatı 13*18cm olan özenle paketlenen şık ambalajlar ile sunulan lmon kolonyası serisi olacak şekilde koli halinde muhafazalı olmak şartı ile olmalıdır) | 20.000 | adet |
VİLEDA TAKIMI (Temizlik püskülü sapı ve kovasından oluşmalıdır • Kova üstü sıkma ve süzme aparatı olmalıdır • Islak zemin temizliğne uygun olmalıdır • Sert plastik gövdeli olmalıdır • Sapı 120cm sağlam alüminyum metal olmalı ve püskül paspası ile uyumlu o | 50 | adet |
BÜYÜK ÇÖP KOVASI ( Büyük çöp kovası ENİ:55 CM BOYU: 91CM olacak şekilde plastik yeşil renkte kapaklı pedallı tekerlekli 120 -150 litre kapasiteli olmak şartı ile olacaktır Çöp kovası içine sıvı atıldığı zaman sızdırma yapmayacaktır ) | 5 | adet |
ÇAMAŞIR MAKİNA TEMİZLEYİCİSİ ( Yağ çözme ve temizleme için uygun pH aralığında olmalıdır ve min. etkin performans için pH aralığı 11,5-13,0 olmalıdır Ürün ambalaji 5, 10 veya 20 litrelik HDPE ambalajlı bidonlarda olmalıdır | 100 | adet |
KRACHER YÜZEY TEMİZLEME ARACININ YÜZEY TEMİZLEME SIVI (MADDESİ)(Ürün otomat makinelerinde kullanıma uygun olarak tasarlanmış ağır kir ve cila sökücü olmalıdır Düşük köpük etkili olmalıdır Ambalaj 5 ve 10 LT bidonlarda olmalıdır Opak beyaz ve homojen yapıd | 200 | kilogram |
YUMUŞAK TÜYLÜ OTO FIRÇA ( Fırça ve sap birleşimi vidalı olmalıdır • Fırça 25cm uzunluğunda olmalıdır Sap uzunluğu 120cm den kısa olmamalıdır Sap 1. sınıf ürgen ve dayanıklı olmalıdır ) | 30 | adet |
ÇELİK PARLATICI(Ürün paslanmaz çeliğin her türlü ve rengi için temizlenebilmesi cinsinden olmalıdır Özel formülü sayesinde her türlü leke üzerinde etkili olmalıdır Ürün 200-500ml arası ambalajda olması gerekmektedir) | 10 | kilogram |
PÜSKÜLLÜ PASPAS VE APARATI(İKİSİ BİR ARADA MONTE OLACAK ŞEKİLDE)(Kimyasal maddelere dayanıklı paslanmaz metal olmalıdır Alüminyum sapa takılabilmesi için kilitli özelliği bulunmalıdır Paspas aparatı paspası sıkı kavramalıdır ) | 100 | adet |
LAVABO AÇICI (Yağ saç ve çeşitli pisliklerden tıkanan lavabo banyo evye tuvaletler ve tahliye borularını kimyasal olarak açma özelliği olmalıdır Toz granür halde paketlenmiş olmalıdır Aktif madde sıcak su ile temas edince lavabo açıcı asidik özellik kazan | 50 | kilogram |
ODALAR İÇİN PEDALLI METAL ÇÖP KOVASI(Kapak açılabilir 7,5-10 litre hacminde olmalıdır Çöp kovası yaylı kapaklı ve silindir hacminde olacaktır Çöp kovası içine sıvı madde atıldığında sızdırma yapmamalıdır ) | 50 | adet |
KLOZET FIRÇASI (Sap uzunluğu 20cm Klozet fırçası sert ve kaliteli plastikten üretilmiş olmalıdır aşmayacaktır Gövdesi oval ve sapı yuvarlak olmalıdır ) | 200 | adet |
KÖPÜK SABUN EL YIKAMA MADDESİ (5 LT ambalajda olmalıdır. pH değeri, cilt pH ına en uygun değerler olan 5,5(±0,2) aralığında olmalıdır. Sıvı sabun dispenserleri ile kullanıma uygun Cilt pH’ ına uygun olmalıdır.) | 200 | adet |
SIVI EL SABUNU (5 KG lık polietilen ambalajlarda olacaktır Ürün dermatolojik yönden cilt PH değerine uyumlu olarak PH 5,5-6,5 aralığında olmalıdır Sabun ve gliserin içermelidir Bakteri oluşturucu ve tahriş edici olmamalıdır ) | 500 | litre |
ELDİVEN TEK KULLANIMLIK (STERİL OLMAYAN ) PUDRASIZ 100LÜ PAKET M BEDEN ( Eli kavrayan ve yormayan özellikte olmalıdır Eldiven cildi tahriş etmemelidir İnsan sağlığına zarar vermemelidir Pudrasız ve lateks'ten üretilmiş olmalıdır Protein ve alerjen oranı | 200 | paket |
İP PASPAS TAKIM HALİNDE (60 derece ısıda yıkamaya dayanıklı olmalıdır. Ürünün uzunluğu yaklaşık 60 -63 cm. olmalıdır. Paspasın sap kısmına takıp çıkarılması kolay olmalıdır Kullanılan yüzeylerde ip tortu bırakmamalıdır) | 50 | adet |
KARTON ÇORBA KASESİ KAPAKLI (400 cc hacimli olmalıdır. En az 10 gr ağırlığında olmalıdır. Ağız çapı en az 11 cm, taban çapı 10 cm olmalıdır. | 10.000 | adet |
KÖPÜK TABAK 22 CM (YUVARLAK)(Strafor yemek tabağı 22 cm çapında olmalıdır 100 lük paketler halinde olmalıdır Tabak 2gram-4 gram ağırlığında olmalıdır Görünümü tamamen beyaz olmalıdır) | 4.000 | adet |
DONMUŞ GIDA BEZELYE• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-120 G şartnamesine göre dondurulmuş bezelye sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli ve HAZİRAN 2014 tarihli TS 8644 'e uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları | 200 | kilogram |
NUGET TAVUK DONDURULMUŞ• 29 Ocak 2019 tarihli Türk Gıda Kodeksi Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği Tebliğ No:2018/52 nolu tebliğine uygun olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir • Muayeneler teknik | 100 | kilogram |
DONDURULMUŞ GORDEN BLUE• 29 Ocak 2019 tarihli Türk Gıda Kodeksi Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği Tebliğ No:2018/52 nolu tebliğine uygun olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir • Muayeneler teknik | 200 | kilogram |
DONMUŞ KARNABAHAR • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-123 G şartnamesine göre dondurulmuş karnabahar sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli ve MART 2016 tarihli TS 9133 'e uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları | 75 | kilogram |
ŞİNİTZEL TAVUK DONDURULMUŞ• 29 Ocak 2019 tarihli Türk Gıda Kodeksi Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği Tebliğ No:2018/52 nolu tebliğine uygun olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir • Muayeneler tekn | 150 | kilogram |
DONMUŞ ELMA DİLİM PATATES• TEK.H.:03-124F Temmuz 2014 gün Dondurulmuş Patates teknik şartnamesine göre Tip 2:Elma Dilimi şeklinde Çeşit :Ön Kızartma Yapılarak Dondurulmuş olacaktır. • Muayeneler teknik şartnameye göre yapılacaktır • Laboratuar, Nakliye ma | 600 | kilogram |
DONMUŞ GIDA MISIR TANELİ(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-124 G şartnamesine göre dondurulmuş pataes cipsi sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli ve NİSAN 2014 tarihli TS 8642 'ya uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye | 100 | kilogram |
DONMUŞ GIDA PATATES CİPS(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-124 G şartnamesine göre dondurulmuş pataes cipsi sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli ve NİSAN 2014 tarihli TS 8642 'ya uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye | 1.250 | kilogram |
DONMUŞ GIDA PATATES KROKET( • Türk Gıda Kodeksi 04.2.6 İşlenmiş patates ürünleri standartlarına uygun olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir • Muayeneler teknik şartnameye göre yapılacaktır • Garanti süresi içind | 300 | kilogram |
DONMUŞ TAZE FASULYE(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-127 G şartnamesine göre dondurulmuş taze fasulye sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli ve HAZİRAN 2014 tarihli TS 9496 'ya uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye mas | 400 | kilogram |
DONMUŞ ISPANAK( • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının AĞUSTOS 2018 tarihli gün ve TEK.H.:06-301 B şartnamesine göre dondurulmuş ıspanak, sınıf -1 , 31 ARALIK 2023 tarihli TS'ye uygun malzeme olacaktır • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye | 500 | kilogram |
TAVUK DÖNER KESİLMİŞ DONMUŞ(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının MAYIS 2019 tarihli gün ve TEK.H.:06-207 C şartnamesine göre dondurulmuş ıspanak, sınıf -1 , NİSAN 2019 tarihli TS 11859 uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yü | 400 | kilogram |
MANTI (% 100 KIYMALI)(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023tarihli gün ve TEK.H.:06-41 F şartnamesine göre dondurulmuş mantı , sınıf -1 , iç malzemesi Eylül 2013 ve 12980 sayılı TS'ye uygun iç malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğe | 400 | kilogram |
BAMYA DONDURULMUŞ(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 gün ve TEK.H.:06-116 G şartnamesine göre dondurulmuş bamya , sınıf -1 ,malzemesi 31 ARALIK 2028 ve NİSAN 2014 tarihli TS 10934'e uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer | 300 | kilogram |
DONMUŞ BÖRÜLCE (• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-127 G şartnamesine göre dondurulmuş taze fasulye sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli ve HAZİRAN 2014 tarihli TS 9496 'ya uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafl | 150 | kilogram |
DONMUŞ SARIMSAK (• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının AĞUSTOS 2018 gün ve TEK.H.:06-302 B şartnamesine göre dondurulmuş sarımsak , sınıf -1 ,malzemesi 31 ARALIK 2023 tarihli uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye a | 15 | kilogram |
DONMUŞ ENGİNAR(ORTA BOY)(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK2021 gün ve TEK.H.:06-276 C şartnamesine göre dondurulmuş sarımsak , sınıf -1 ,malzemesi 31 ARALIK 2027 ve NİSAN 2016 tarihli ts 1133 tarihli uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafl | 300 | adet |
DONMUŞ SİMİT (• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının MART 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-313 C şartnamesine göre dondurulmuş simit sınıf -1 , 31 ARALIK 2028 tarihli TS'ye uygun malzeme olacaktır • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir. | 2.500 | adet |
PİLİÇ GÖĞÜS DERİSİZ (DOĞRANMIŞ) 200 GR(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının ARALIK 2021tarihli gün ve TEKH:06-83 G NİSAN 20214 tarihli TS 8057 Teknik şartnamesine göre 2.1.3. maddesi soğutulmuş taze tavuk gövde eti, 2.4.1.1. Grup 1 soğutulmuş (taze), 2.4.2.2 m | 1.000 | kilogram |
PİLİÇ BUT KALÇASIZ (AÇILMIŞ) 350 GR LIK)(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEKH:06-82 G nolu NİSAN 2014 tarihli TS 8057 Teknik şartnamesine göre 2.1.3. maddesi taze tavuk but eti, 2.4.1.1. Grup 1 soğutulmuş taze, 2.4.2.2 maddesi tip 2 der | 1.250 | kilogram |
PİLİÇ BAGET 115 GR LIK(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının ŞUBAT 2016 gün ve TEKH:06-82 F nolu Teknik şartnamesine göre 2.1.3 soğutulmuş taze 2.3.1.1 grup 1 (soğutulmuş, taze) 2.3.2.1, tip: 1 (derili) 2.3.3.3 Çeşit : (fırınlık, ızgaralık) maddesine göre birin | 800 | kilogram |
YUMURTA 62-70 GR 30 LU PAKET(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-163 G 31 ARALIK 2029 tarihli ve EKİM 2015 tarihli TS 1068 şartnamesine göre A sınıfı, orta (m-0) ve büyük (L_B) boylarda, 30'lu violler birim ambalajda ve piyasa teamül | 25.000 | adet |
DANA KUŞ BAŞI ET YAĞSIZ (• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEKH:06-80 Ğ EKİM 2013 tarihli TS 668/T2 Teknik şartnamesine göre 2.4.3.1'inci maddesinde belirtilen Tip 1 soğutulmuş taze et olacaktır. • Dana eti (kemiksiz)(Tranç)Tosun (Ekstra | 300 | kilogram |
DANA KUŞBAŞI PİDELİK DOĞRANMIŞ(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEKH:06-79 Ğ NİSAN 2003 TS 383 ve HAZİRAN 2007 TS 668 nolu Teknik şartnamesine göre 2.4.3.1'inci maddesinde belirtilen Tip 1 soğutulmuş taze et olacaktır • Dana eti (kemiks | 300 | kilogram |
KIYMA %10 ORTA YAĞLI DÖŞ(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEKH:06-80 Ğ EKİM 2013 tarihli TS 668/T2 Teknik şartnamesine göre 2.4.3.1'inci maddesinde belirtilen Tip 1 soğutulmuş taze et olacaktır. • Dana eti (kemiksiz)(Tranç)Tosun (Ekstra | 1.800 | kilogram |
DANA CİĞER(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının EKİM 2018 gün ve TEKH:06-79 G nolu Teknik şartnamesine göre 2.4.3.1'inci maddesinde belirtilen Tip 1 soğutulmuş taze ciğer olacaktır. • Alınacak sığır ciğeri yurt içinde üretilen hayvanların eti olacaktır. • Yap | 100 | kilogram |
DANA SUCUK(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının HAZİRAN 2024 gün ve TEKH:06-52 K NİSAN 2016 TS 13297 şartnamesine göre sucuk sınıf ; alınacak sucukta kullanılan et yurt içinde üretilen hayvanların eti olacaktır Sucuk teknik şartnamesine göre Tip-1,Tip-2 ve Tür | 100 | kilogram |
DANA SOSİS(• MSB Tek.Hiz.Daire Bşk.lığının HAZİRAN 2024 gün ve TEKH:06-54 K NİSAN 2014 tarihli TS 980 nolu Teknik şartnamesine göre alınacaktır. • Alınacak sosiste kullanılan et yurt içinde üretilen hayvanların eti olacaktır. • Sosis teknik şartnamesine g | 40 | kilogram |
BİBER ÇARLİSTON(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-299 C AĞUSTOS 2025 tarihli TS 1205 şartnamesine uygun sınıf -1 biber ,malzemesi olacaktır.. • Teknik şartnamenin 2.1.1.(3.1.) Maddesindeki taze biber, 2.4.1.(4.1.1.) Maddesindeki sın | 1.000 | kilogram |
BİBER DOLMA(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-299 C AĞUSTOS 2025 tarihli TS 1205 şartnamesine uygun sınıf -1 dolma biber ,malzemesi olacaktır.. • Teknik şartnamenin 2.1.1.(3.1.) Maddesindeki taze biber, 2.4.1.(4.1.1.) Maddesindeki s | 150 | kilogram |
BİBER KIRMIZI(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-299 C AĞUSTOS 2025 tarihli TS 1205 şartnamesine uygun sınıf - 1 kırmızı biber ,malzemesi olacaktır.. • Teknik şartnamenin 2.1.1.(3.1.) Maddesindeki taze biber, 2.4.1.(4.1.1.) Maddesind | 200 | kilogram |
BİBER SİVRİ(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-299 C AĞUSTOS 2025 tarihli TS 1205 şartnamesine uygun sınıf - 1 sivri biber ,malzemesi olacaktır.. • Teknik şartnamenin 2.1.1.(3.1.) Maddesindeki taze biber, 2.4.1.(4.1.1.) Maddesindeki | 200 | kilogram |
DEREOTU(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-56 E şartnamesine göre dereotu sınıf -1 , KASIM 2014 tarihli TS 1814'e uygun malzeme olacaktır. • Raf ömrü süresi içinde bozulduğu takdirde yüklenici tarafından yenileri ile ücretsi | 75 | adet |
DOMATES(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2020 tarihli gün ve TEK.H.:06-293 D şartnamesine göre tarihli türk standardına göre ARALIK 2014 tarihli TS 794' e göre alınacaktır. Teknik şartnamenin 2.1.1. Maddesindeki domates, 2.3.1. Maddesindeki tiplerden y | 4.000 | kilogram |
DOMATES ÇERİ(• Tek.h.:06-293b / şubat 2015 tarihli teknik şartname ve atıfta bulunduğu ts 794 / aralık 2014 tarihli türk standardına göre alınacaktır. Teknik şartnamenin 2.1.1. Maddesindeki domates, 2.3.1. Maddesindeki tiplerden erik, 2.3.2. Maddesindeki | 50 | kilogram |
HAVUÇ(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-57 F ARALIK 2007 tarihli TS 1193 şartnamesine göre alınacaktır. Alınacak havuçlar, Aralık 2007 TS 1193 Türk Standardının (tadil edilmiş olan dahil) 4.1.2 maddesinde yer alan sınıflarda | 750 | kilogram |
KABAK TAZE(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ŞUBAT 2019 tarihli gün ve TEK.H.:06-265 C OCAK 2019 tarihli TS 1898 şartnamesine göre ve türk standardına göre alınacaktır. Teknik şartnamenin 2.1.2. maddesindeki yazlık kabak, 2.3.2. maddesindeki çeşitlerden çeşit–1 | 200 | kilogram |
LAHANA KIRMIZI(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının EYLÜL 2019 tarihli gün ve TEK.H.:06-269 C OCAK 2019 tarihli NİSAN 2019 tarihli TS 1075 şartnamesine göre , teknik şartnamenin 2.4.1 maddesinde yer alan sınıflardan Sınıf I, 2.4.2 maddesinde yer alan gruplardan Gr | 100 | kilogram |
LİMON(• LİMON ; Aralık 2018 tarih ve TEK.H.:06-37E sayılı Turunçgil Meyveleri teknik şartnamesine göre alınacaktır. Portakal, Şubat 2007 TS 34 Türk Standardının (Tadil edilmiş olan dahil) 4.1.1 maddesinde yer alan türlerden Limon, 4.1.2.2 cinsi Lamas 4.1. | 1.000 | kilogram |
MANTAR(• TS 2410/Kasım 2005 tarihli Türk Standartına göre türü 1, 1.1.2 maddesindeki türü beyaz şapkalı mantar olacak,1.1.4 maddesindeki sınıfı I.sınıf olacak,1.1.5 maddesindeki orta boy olacaktır • Raf ömrü süresi içinde bozulduğu takdirde yüklenici tara | 150 | kilogram |
MARUL KIVIRCIK YEŞİL(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-277 C MART 2008 tarihli TS 1194 şartnamesine göre Marul kıvırcık yeşil alınacaktır. Kıvırcık marul yeşil 4.1.2 maddesinde yer alan sınıflardan Sınıf I, teknik şartnameni | 200 | adet |
MARUL MOR KIVIRCIK(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-277 C MART 2008 tarihli TS 1194 şartnamesine göre Marul mor kıvırcık alınacaktır. Marul mor kıvırcık 4.1.2 maddesinde yer alan sınıflardan Sınıf I, teknik şartnamenin 2.3. | 250 | adet |
MAYDANOZ(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-279 C NİSAN 2015 tarihli TS 1816 şartnamesine göre maydanoz alınacaktır. Maydanoz 4.1.2 maddesinde yer alan sınıflardan Sınıf I, teknik şartnamenin 2.3.2 maddesinde yer alan tiplerd | 500 | adet |
NANE(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-1281 Ç şartnamesine göre taze nane , sınıf -1 ,malzemesi MART 2004 tarihli TS 3481'e uygun malzeme olacaktır. Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir. Muayeneler T | 50 | adet |
PATATES(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-13 G şartnamesine göre taze nane , sınıf -1 ,malzemesi ARALIK 2008 tarihli TS 1222'e uygun malzeme olacaktır. Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir. Muayenele | 1.500 | kilogram |
PATLICAN(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-262 C ARALIK 2007 tarihli TS 1255 şartnamesine göre patlıcan , sınıf -1 ,malzemesi olacaktır. Teknik şartname ve türk standardının 2.1.1. (3.1.) Maddesindeki patlıcan, 2.3.1. (4.1.2.) Madde | 800 | kilogram |
PIRASA(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının EYLÜL 2019 tarih gün ve TEK.H.:06-34 E KASIM 2018 tarihli TS 795 şartnamesine göre PIRASA , sınıf -1 ,malzemesi olacaktır. Teknik şartname ve türk standardının 2.1.1. (3.1.) Maddesindeki pırasa, 2.3.1. (4.1.2.) Maddesind | 200 | kilogram |
SALATALIK(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-277 C MART 2008 tarihli TS 1194 şartnamesine göre SALATALIK türk standardına göre alınacaktır. Teknik şartnamenin 2.1.1. Maddesindeki hıyar, 2.3.1. Maddesindeki sınıflardan 1.nci s | 1.000 | kilogram |
SALATALIK BADEM(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-277 C MART 2008 tarihli TS 1194 şartnamesine göre SALATALIK BADEM türk standardına göre alınacaktır. Teknik şartnamenin 2.1.1. Maddesindeki hıyar, 2.3.1. Maddesindeki sınıfla | 30 | kilogram |
SARIMSAK(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-273 Ç şartnamesine göre SARIMSAK sınıf -1 ,ŞUBAT 2008 tarihli TS 1131'e uygun malzeme olacaktır. • Raf ömrü süresi içinde bozulduğu takdirde yüklenici tarafından yenileri ile ücret | 10 | kilogram |
SOĞAN KURU(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-254 Ç şartnamesine göre SOĞAN KURU sınıf -1 ,KASIM 1980 tarihli TS 796 uygun malzeme olacaktır. • Raf ömrü süresi içinde bozulduğu takdirde yüklenici tarafından yenileri ile ücret | 1.500 | kilogram |
TERE(• MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-287 C şartnamesine göre TERE sınıf -1 NİSAN 2006 tarihli TS 13192 uygun malzeme olacaktır. • Ts 13192 madde 4.1.1 çeşitlerden herhangi biri olacaktır, • Ts 13192 madde 4.1.2 sınıflardan | 175 | kilogram |
ARPA ŞEHRİYE • ;MSB TEK.HİZ.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-7 N şartnamesine göre şehriye; Tip-3, Alt Tip-1 ve Alt Tip-3, arpa ve tel tiplerinden, 1 nci sınıf olacak, 1-5 kg'lık birim ambalajda ve 10 kg'lık mukavva kutu nakliye ambalajlarda o | 250 | kilogram |
BULGUR • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-11 H şartnamesine göre bulgur , sınıf -1 HAZİRAN 21012 tarihli TS EN ISO 24333 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler Teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Muayenede gere | 500 | kilogram |
ERİŞTE •;MSB TEK.HİZ.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-7 N şartnamesine göre şehriye; Tip-3, Alt Tip-1 ve Alt Tip-3, arpa ve tel tiplerinden, 1 nci sınıf olacak, 1-5 kg'lık birim ambalajda ve 10 kg'lık mukavva kutu nakliye ambalajlarda olacaktı | 100 | kilogram |
FASULYE KURU • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-8 İ şartnamesine göre kuru fasulye , sınıf -1 MAYIS 2008 tarihli TS 141 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler Teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Muayenede gerek | 400 | kilogram |
FINDIK EZMESİ • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-160 H şartnamesine göre fındık ezmesi , sınıf -1 ARALIK 2022 tarihli TS 8371 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler Teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Muayenede | 500 | kilogram |
İRMİK • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-16 Ğ şartnamesine göre irmik , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler Teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Muayenede gerekli malzemeler ve her türlü hasarlar yük | 100 | kilogram |
MAKARNA ÇEŞİTLERİ • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-7 N NİSAN 2002 tarihli TS 1620 şartnamesine göre makarna; sade makarna, Tip-1:Uzun, Alt Tip:spagetti, Tip-2:Kesme, Alt Tip:Burgu, Alt Tip-2: Erişte, Alt Tip-4:Fiyonk, Alt Tip-5:Yük | 500 | kilogram |
MARGARİN 250GR PAKETLİ • MSB Tek.H.D.Bşk.lığının ARALIK2022 gün TEK.H.:06-25 I sayılı teknik şartnamesine göre alınacaktır.Bitkisel margarin yağı 250 grlık birim ambalajlarda 5-10 kg?lık oluklu mukavva kutu nakliye ambalajlarda olacaktır. • Muayeneler Tek | 100 | kilogram |
MAYA YAŞ • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Aralık 2019 tarihli, TEK.H.:06-60 I NİSAN 2015 tarihli TS 3522 Ekmek Mayası Teknik Şartnamesinde tanımlandığı gibi olacaktır. • Teknik Şartnamenin 2.4.1 maddesinde belirtilen çeşitlerden “ÇEŞİT -1 YAŞ MAYA” ,''TİP-1 | 10 | kilogram |
NOHUT 8MM • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-9 İ şartnamesine göre nohut , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler Teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Muayenede gerekli malzemeler ve her türlü hasarlar | 400 | kilogram |
PİRİNÇ BALDO • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2019 tarihli gün ve TEK.H.:06-88 H şartnamesine göre nohut , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir.• Muayeneler Teknik şartnameye | 3.000 | kilogram |
SALÇA DOMATES • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının AĞUSTOS 2020 gün ve TEK.H.06-12 N şartnamesine göre domates salçası; 1 nci sınıf, 5 kg.lık kolay açılır kapaklı birim ambalajda, 10-20 kg.lık oluklu mukavva kutu nakliye ambalajlarda olacaktır. • Muayeneler Teknik | 1.500 | kilogram |
SİYAH ZEYTİN (Large 231/260) • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2021 gün ve TEK.H.:06-29 J ARALIK 2015 tarihli TS 774 şartnamesine göre zeytin; sofralık zeytin, Sınıf-1, Tip-2: Siyah zeytin, Tür-2,Çeşit-1:Bütün zeytin Grup-2 Isıl işlem görmemiş zeytin,Cin | 100 | kilogram |
ŞEKER SARGILI • MSB Tek.Hiz..D.Bşk.lığının EKİM 2016 gün TEK.H.:06-118 E sayılı teknik şartnamesine göre beyaz Şeker; Sınıf 2: Beyaz Şeker, Tip 2: Beyaz Kesme Şeker olacaktır. • Şeker stick tabir edilen sargılı en az 4 gramlık olacaktır. • Muayeneler tekn | 100 | kilogram |
TARHANA TOZ • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarih ve gün TEK: 06-64 İ ARALIK 2004 tarih TS 2282 teknik şartnamenin 2.1.3. Maddesindeki tarhana, türk standardının 0.2.1.1. Maddesindeki un tarhanası olacaktır. • Tarhana sağlığa zaralı olmayan ve tar | 60 | kilogram |
TUZ • MSB Tek.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarih ve gün TEK: 06-119 İ KASIM 2023 tarihli TS 933 şartnamesine uygun olarak Tuz Yenebilir (Sofra Tuzu): Aralık 2013 tarihli ve ; madde 2.4.1.1. Sınıf-1 Sofra Tuzu, madde 2.4.2.1. Tip-2 İyotsuz Tuz olacaktır • Nak | 250 | kilogram |
TUZ STİCK PAKET • Tek.Hiz.D.Bşk.lının EKİM 2018 gün ve TEK.H.:06-119 H sayılı teknik şartnamesine göre tuz; Sınıf-1:Sofra Tuzu, Tip-1: İyotlu Tuz, 1 gr lık birim ambalaj içerisinde, 5-10 kg?lık oluklu mukavva kutu ve nakliye ambalajlarda olacaktır. • Muay | 50.000 | adet |
TOZ SARIMSAK • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-273 Ç şartnamesine göre sarımsak sınıf -1 ,ŞUBAT 2008 tarihli TS 1131'e uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Nakliye masrafları ve diğer | 15 | kilogram |
TEL ŞEHRİYE • MSB TEK.HİZ.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-7 N şartnamesine göre şehriye; Tip-3, Alt Tip-1 ve Alt Tip-3, arpa ve tel tiplerinden, 1 nci sınıf olacak, 1-5 kg'lık birim ambalajda ve 10 kg'lık mukavva kutu nakliye ambalajlarda ola | 200 | kilogram |
DOLMALIK FISTIK • ÇAM FISTIĞI: MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-65 H sayılı teknik şartnamesine göre kozak tip, 1 nci sınıf, 100-500 gr.lık birim ambalajda ve 1-5 kg.lık oluklu mukavva kutu nakliye ambalajlarda olacaktır. • Muayenele | 7 | kilogram |
YEŞİL MERCİMEK • MSB TEK.HİZ.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.:06-10 İ şartnamesine göre yeşil mercimek; yeşil iç mercimek, 1nci sınıf, firma üretici gıda üretim sertifikasına sahip olacaktır. • 1-5 kg.lık birim ambalajda ve en fazla 10 kg.lık olukl | 300 | kilogram |
ET BULYON • Renklendirici içermeyen,hicbir katkı ve koroyucu madde içermeyen,domuz yağı ve katkı maddeleri içermeyen,Türk gıda kodeksine ve TSE standartlarına uygun olarak üretilmiş olacaktır • 5 kg - 10 kg arası kovalarda olacak şekilde 1 sınıf malzeme o | 30 | kilogram |
TAVUK BULYON • Renklendirici içermeyen,hicbir katkı ve koroyucu madde içermeyen,domuz yağı ve katkı maddeleri içermeyen,Türk gıda kodeksine ve TSE standartlarına uygun olarak üretilmiş olacaktır • 5 kg - 10 kg arası kovalarda olacak şekilde 1 sınıf malzem | 30 | kilogram |
BARBUNYA • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-8 İ şartnamesine göre barbunya , sınıf -1 MAYIS 2008 tarihli TS 141 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Muayeneler Teknik şartnameye göre yapılacaktır. • Muayenede gerekli malze | 150 | kilogram |
BEYAZ PEYNİR • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-2 Ö şartnamesine göre nohut , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir. • Muayeneler Teknik şartname | 300 | kilogram |
KAŞAR PEYNİRİ • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-3 O şartnamesine göre nohut , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir. • Muayeneler Teknik şartnamey | 1.000 | kilogram |
TERE YAĞI • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-4 İ şartnamesine göre nohut , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir. • Muayeneler Teknik şartnameye | 300 | kilogram |
YOĞURT • MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-90 H EYLÜL 2021 tarihli TS 1130 şartnamesine göre YOĞURT , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye aittir • Muaye | 1.500 | kilogram |
SÜZME YOĞURT • SÜZME YOĞURT MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2022 tarihli gün ve TEK.H.:06-90 H EYLÜL 2021 tarihli TS 1130 şartnamesine göre YOĞURT , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleni | 500 | kilogram |
BARDAK YOĞURT 200GR KASE • YOĞURT (200 GR'LİK KASEDE, TAM YAĞLI ); MSB Teknik Hizmet Daire Başkanlığının ARALIK 2022 gün ve TEK.H.06-90-H sayılı teknik şartnameye göre Çeşit-1: Yoğurt (Sade) ve Sınıf-1:Tam yağlı yoğurt, 200 gr'lık kase birim ambalaj içe | 3.000 | adet |
TEREYAĞI PİKNİK • TEREYAĞI POŞET (10 GR'LIK); MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 gün ve TEK.H.06-4 İ şartnamesine göre alınacaktır. • Poşet Kahvaltılık Tereyağı 1'inci sınıf, tuzsuz, 10 gr'lık PVC ambalaj içerisinde, 100-200 adetlik mukavva kutu nak | 500 | adet |
AYRAN BARDAK 200ML • AYRAN (200 ML'LİK, TAM YAĞLI); MSB. Teknik Hizmet Daire Başkanlığının EYLÜL 2019 gün ve TEK.H.06-89G sayılı teknik şartnamesine göre AYRAN, Tip-1: tam yağlı, kısa ömürlü (20 GÜN), 200 ml'lik kase birim ambalaj içerisinde, piyasa tea | 8.000 | adet |
SÜT UHT 1 LİTRE • SÜT MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının HAZİRAN 2021 tarihli gün ve TEK.H.:06-96 J NİSAN 2002 tarihli TS 1018 ve KASIM 2020 tarihli TS 1019 şartnamesine göre SÜT , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve | 400 | litre |
REÇEL PİKNİK(ÇİLEK) •REÇEL PİKNİK(ÇİLEK) MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının HAZİRAN 2017 tarihli gün ve TEK.H.:06-1 N HAZİRAN 2010 tarihli TS 4186 şartnamesine göre REÇEL , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer ma | 500 | adet |
REÇEL PİKNİK(VİŞNE) • REÇEL PİKNİK(VİŞNE) MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının HAZİRAN 2017 tarihli gün ve TEK.H.:06-1 N MART 2010 tarihli TS 3958 şartnamesine göre REÇEL , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masr | 500 | adet |
REÇEL PİKNİK(KAYISI) •REÇEL PİKNİK(KAYISI) MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının HAZİRAN 2017 tarihli gün ve TEK.H.:06-1 N NİSAN 2010 tarihli TS 4187 şartnamesine göre REÇEL , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır. • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer ma | 500 | adet |
BAL PİKNİK • BAL PİKNİK MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ARALIK 2023 tarihli gün ve TEK.H.:06-87 İ OCAK 2010 tarihli TS 3036 şartnamesine göre BAL , sınıf -1 şartnamesine uygun malzeme olacaktır • Laboratuar, Nakliye masrafları ve diğer masraflar yükleniciye ait | 500 | adet |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)