İhale No | 2018/509562 |
Sektör | Matbaa, Yayıncılık Hizmetleri ve Kırtasiye Malzemeleri |
İdare | HİTİT ÜNİVERSİTESİ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı |
Şikayet Bedeli | 50.640,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 TL'den küçük |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Çorum |
İşin İli | Çorum |
Yayın Tarihi | 12 Ekim 2018 |
İhale Tarihi | 22 Ekim 2018 14:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Türkçe Basılı Yayın (Kitap) Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2018/509562 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | HİTİT ÜNİVERSİTESİ KUZEY KAMPÜSÜ ÇEVRE YOLU BULVARI REKTÖRLÜK BİNASI 3. KAT ÇORUM 19030 MERKEZ/ÇORUM |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3642192152 - 3642192059 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | kutuphane@hitit.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 640 kalem 1185 adet Türkçe Basılı Kaynak (Kitap) Alımı işidir. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Kuzey Kampüsü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı |
c) Teslim tarihi | : | İşe başlama tarihinden itibaren 30 takvim günü içerisinde teslim tamamlanacaktır. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | HİTİT ÜNİVERSİTESİ KUZEY KAMPÜSÜ ÇEVRE YOLU BULVARI REKTÖRLÜK BİNASI 2. KAT İhale Salonu ÇORUM |
b) Tarihi ve saati | : | 22.10.2018 - 14:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 59 TRY (Türk Lirası) karşılığı HİTİT ÜNİVERSİTESİ KUZEY KAMPÜSÜ ÇEVRE YOLU BULVARI REKTÖRLÜK BİNASI 3. KAT ÇORUM adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar HİTİT ÜNİVERSİTESİ KUZEY KAMPÜSÜ ÇEVRE YOLU BULVARI REKTÖRLÜK BİNASI 3. KAT 330 NUMARALI ODA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Bindokuzyüz seksen dört | 2 | adet |
ÇOK DEĞİŞKENLİ İSTATİSTİKLERİN KULLANIMI - Using Multivariate Statistics | 2 | adet |
12 Milyon Dolarlık Köpekbalığı Sanat Mezat Çağdaş Sanatın Ve Müzayede Evlerinin Tuhaf Ekonomisi | 1 | adet |
1940'tan Günümüze Sanat | 1 | adet |
1980 Sonrası Türkiye'de Sanat Ve Siyaset. | 1 | adet |
20. Yüzyıl Batı Sanatında Akımlar | 1 | adet |
2018 BOBİ FRS | 1 | adet |
30 Dakikada Pişen Yemekler | 1 | adet |
501 Kokteyl | 1 | adet |
81 İl - 81 Ünlü - 81 Yemek | 1 | adet |
A dan Z ye GIDA KATKI MADDELERİ | 2 | adet |
A La Carte-Balıklar | 2 | adet |
Abdestli kapitalizm | 2 | adet |
Açıklamalı Mutfak ve Yemek Terimleri Sözlüğü | 2 | adet |
Adalet: İslamî ve Batılı Perspektifler | 2 | adet |
Adım Adım 62 Çorba | 2 | adet |
Adım Adım Kekler | 2 | adet |
Adli Yazı ve Yazışma Usulleri | 2 | adet |
Ahi Evran | 2 | adet |
Akdeniz Balık Yemekleri | 2 | adet |
Akdeniz Mutfakları | 2 | adet |
Akdeniz Yemekleri | 2 | adet |
Albrecht Dürer | 2 | adet |
Alfabe. | 2 | adet |
Alternatif Paradigmalar | 2 | adet |
Anayasa Hukukuna Giriş | 1 | adet |
Andy Warhol Felsefesi | 1 | adet |
Andy Warhol Herkes İçin Pop Sanat | 2 | adet |
Apaçıklığı İmgelemek | 1 | adet |
Aperitif Mönüler - Küçük Boy | 2 | adet |
Arap Ayaklanmalarının Ekonomi Politiği | 2 | adet |
Arda'nın Mutfağı | 2 | adet |
ARİSTOTELES YAZILARI METAFİZİK YA DA "İLK FELSEFE" ÜZERİNE | 2 | adet |
Armoni. | 2 | adet |
Armonide çözümleme ve uygulaması | 2 | adet |
Arte Povera | 2 | adet |
Aşçının Kitabı | 2 | adet |
Avangard Kuramı | 2 | adet |
Avangard Kuramı İstanbul | 2 | adet |
Avrupa Resminde Gerçek Duygusu | 2 | adet |
AVUKATLIK HUKUKUNA GİRİŞ | 2 | adet |
Ayhan Baran: Bel Canto'nun Efsane Ustası | 1 | adet |
Bağlama öğretiminde yeni bir yöntem | 2 | adet |
Balık Yemekleri | 1 | adet |
Balıklar -Salatalar - Deli Raşit Usta'dan Türk ve Dünya Mutfağı | 2 | adet |
Baltasar İle Blümunda | 2 | adet |
Balthus'ün Anıları | 2 | adet |
BANKET VE SERVİS YÖNETİMİ | 2 | adet |
Banksy Duvarın Ardındaki Adam | 2 | adet |
Barba'nın Mezeleri | 2 | adet |
Barok | 2 | adet |
Baş ve Portre Çizme Sanatı | 2 | adet |
Bauhaus: Modernleşmenin Tasarımı Türkiye'de Mimarlık, Sanat, Tasarım Eğitimi ve Bauhaus: | 2 | adet |
Belki De Neşe | 2 | adet |
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması | 2 | adet |
BESLENME İLKELERİ VE MÖNÜ PLANLAMA | 2 | adet |
BESLENME VE BESİN TEKNOLOJİSİ | 2 | adet |
Beş Yaşındaki Çocuk Bunu Neden Yapamaz | 2 | adet |
Biberli Tarifler Kitabı | 2 | adet |
Bilgiler ve Egzersizler | 2 | adet |
BİR ÇÖKÜŞÜN ÖYKÜSÜ | 2 | adet |
Bir İdam Mahkumunun Son Günü | 2 | adet |
Bir İletişim Biçimi Olarak GASTRONOMİ | 2 | adet |
Bir İslamcıya göre kapitalizm ve sosyalizm | 1 | adet |
Bir Lezzet Cenneti Gurme Kent Gaziantep Mutfağı | 2 | adet |
Bir Muamma: Sanat Hayat Aforizmalar | 2 | adet |
BİR SANAT SOSYOLOJİSİ OLUŞTURMAK | 2 | adet |
Bir Sanat Sosyolojisi Oluşturmak Özbay | 2 | adet |
Birleşmeyen Sentez | 2 | adet |
Blokflüt ile müzik eğitimi | 2 | adet |
BORÇLAR GENEL | 2 | adet |
Borçlar Hukuku Genel Hükümler | 2 | adet |
Bosch | 1 | adet |
Bu Bir Pipo Değildir | 2 | adet |
Buhari'nin Kaynakları | 1 | adet |
Bunalım ekonomisinin geri dönüşü ve küresel kriz | 2 | adet |
Bunu Ben De Yaparım | 2 | adet |
Bursa Mutfağı | 1 | adet |
Bütün İsimler | 2 | adet |
Bütün Yönleriyle İçki ve Kokteyl Rehberi | 2 | adet |
Büyük Çizim Kitabı | 2 | adet |
Büyük Sos Şöleni | 2 | adet |
Canavarlar Garip Yaratıklar | 2 | adet |
Ceza Hukuku Genel Hükümler Temel Bilgiler | 2 | adet |
Ceza Muhakemesi Hukuku Temel Bilgiler | 2 | adet |
Cezanne | 2 | adet |
Cézanne – 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı Ve Eserleri | 2 | adet |
Chef'in Sağlıklı Masası | 2 | adet |
Cumhuriyetin İlk Ressamları | 2 | adet |
CUMHURİYETTEN GÜNÜMÜZE HÜKÜMET PROGRAMLARINDA TURİZM ( 1923 - 2012 ) | 2 | adet |
Çağdaş Sanat | 2 | adet |
Çağdaş Sanat Felsefesi | 2 | adet |
Çağdaş Sanat Nasıl Okunur 21.Yüzyıl Sanatını Yaşamak | 2 | adet |
Çağdaş Sanat Nedir? | 1 | adet |
Çağdaş Sanat Nedir? Modernlik Sonrasında Sanat | 2 | adet |
Çağdaş Sanat Ve Kültüralizm Kimlik Ve Estetik | 2 | adet |
Çağdaş Sanatın Örgütlenmesi, Estetik Modernizmin Tasfiyesi | 2 | adet |
Çağdaş Sanatta Temsiliyet Krizi | 2 | adet |
Çağdaş Türk Sanatı | 2 | adet |
Çağdaşlaşma Sancıları | 2 | adet |
Çağlar boyunca Türkiye Sanatının Anahatları | 2 | adet |
Çatalhöyük:Leoparın Öyküsü | 2 | adet |
Çatıdaki Pencere | 2 | adet |
Çay Kitabı | 2 | adet |
Çerkes Kızından Tarifler | 2 | adet |
Çeşitli Et ve Yumurta Yemekleri (Cilt 3) | 2 | adet |
Çiğ Beslenme Mutfağı | 2 | adet |
Çikolata - Büyülü Lezzetler | 2 | adet |
Çikolatalı ve Kahveli Tarifler | 2 | adet |
ÇİN MİTOLOJİSİ EFSANELERİN KÖKENİ | 2 | adet |
Çin Mutfağı | 2 | adet |
Çok Kültürlü İstanbul Mutfağı | 1 | adet |
Çoksesli dikte ve okuma parçaları | 2 | adet |
Çorbalar - Zeytinyağlılar - Omletler - Deli Raşit Usta'dan Türk ve Dünya Mutfağı | 2 | adet |
Çorbalar ve Salatalar | 2 | adet |
Çorbanın Kitabı | 2 | adet |
Çorba'nın Kitabı 2 Ekmekler & Kıtırlar | 2 | adet |
Çömezin Mutfağı | 2 | adet |
Dada ve Gerçeküstücülük | 2 | adet |
Dada. | 2 | adet |
Dava | 2 | adet |
Defter | 2 | adet |
Defterler | 2 | adet |
Değişik Perspektifleriyle Turizm Politikası ve Planlaması | 2 | adet |
Deniz Ürünleri | 2 | adet |
Devlet | 2 | adet |
Devletin Genel Teorisi | 2 | adet |
Din Ekonomisi | 2 | adet |
Din ve Ekonomi Bağlamında İslam Maliye Tarihi ve Maliye Sistemi | 2 | adet |
Diriliş | 2 | adet |
Doğan Kuban Yazıları Antolojisi | 2 | adet |
Doğu Anadolu Yemekleri | 2 | adet |
Dolce Vegan : Kolay, Geleneksel ve Sağlıklı Vegan Tatlılar | 2 | adet |
Durer A. | 2 | adet |
Düğüm | 2 | adet |
DÜNYA MUTFAĞI | 2 | adet |
Dünya Mutfaklarından Hamur İşleri | 2 | adet |
Dünya Sanat Tarihi | 2 | adet |
Dünya Ülkeleri ve Şarap | 2 | adet |
Dünya Yemekleri - Hint Mutfağı | 2 | adet |
Dünya Yemekleri - Tayland Mutfağı | 1 | adet |
Dünya Yiyecek,İçecek ve Mutfak Sözlüğü | 2 | adet |
Dünyanın En Güzel Kurabiyeleri | 2 | adet |
Dünyanın En Güzel Tatlıları | 2 | adet |
Dünyanın sefaleti | 2 | adet |
Düşlerimin Rengi Bu | 1 | adet |
Düşük Kalorili Az Yağlı Tarifler | 2 | adet |
Edebi Metinde Din-İktisat | 2 | adet |
Edebiyat, Hukuk Ve Sair Tuhaflıklar | 2 | adet |
Ekonometriye Giriş-1 | 1 | adet |
Ekonometriye Giriş-2 | 2 | adet |
Ekonominin İlkeleri | 2 | adet |
Ekspresyonistler | 2 | adet |
Ekşi Mayalı Ekmekler | 2 | adet |
Elçin Oflaz'la Raw Food Mucizesi | 2 | adet |
Elektronik org eğitimi ve popüler müzikler | 1 | adet |
Eleştirel Teoriye Giriş | 2 | adet |
Empresyonistler | 1 | adet |
Empresyonistler-Ayrıntıda Sanat | 2 | adet |
Empresyonizm | 2 | adet |
En Güzel Tava Yemekleri | 2 | adet |
ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ | 1 | adet |
Enfes Dünya Kahveleri | 2 | adet |
En-Necat Felsefenin Temel Konuları | 2 | adet |
Ergonomi. | 2 | adet |
ERKEN DEVİR TÜRK SANATI | 2 | adet |
Estetik Boyut | 2 | adet |
Estetik Gerçekliği Sanatsal ÖzümsemeninBilimi | 2 | adet |
Et Yemekleri | 2 | adet |
Ev Yapımı Makarnalar | 2 | adet |
Ev Yapımı Peynir ve Süt Ürünleri | 2 | adet |
Evliya Çelebi Seyahatnamesi'nde Yemek Kültürü | 2 | adet |
Evren Tasavvuru | 2 | adet |
Faiz ve Finansman Hadisleri | 2 | adet |
Felsefe, Sosyoloji, Hukuk ve Devlet | 2 | adet |
Felsefenin Kuruluşu | 2 | adet |
Feminist iktisat/iktisat düşüncesine farklı bir bakış | 2 | adet |
Finans Teorisini Yeniden Düşünmek | 2 | adet |
FİZİK | 2 | adet |
Flamenko : tutku, politika ve popüler kültür | 2 | adet |
Flüt Metodu. | 2 | adet |
Fransız Mutfağı-Dünya Mutfaklarından Lezzetler | 2 | adet |
Fransız Mutfağı-Pierrette Grolier | 2 | adet |
FUTUHU'L BÜLDAN | 2 | adet |
Gastro-Gösteri | 1 | adet |
Gastronomi Trendleri | 1 | adet |
GASTRONOMİ Üzerine Araştırmalar | 2 | adet |
GASTRONOMİ VE TURİZM | 2 | adet |
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | 2 | adet |
Gazali Düsüncesinde Adalet ve Sosyal Adalet | 1 | adet |
Gazali’nin İktisat Felsefesi | 2 | adet |
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK | 2 | adet |
Geçmişten Günümüze Anadolu'da Bira | 2 | adet |
GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINDAN SEÇMELER Besin Öğeleri Açısından Değerlendirilmesi | 1 | adet |
Gençlik Koroları İçin Koro Dağarcığı (1.Baskı). | 2 | adet |
Genel Muhasebe Uygulamaları | 2 | adet |
Genel Turizm İlkeler-Kavramlar | 2 | adet |
Gerçeğin Geri Dönüşü | 2 | adet |
Gerçekten Bilmeniz Gereken 50 Sanat Fikri | 2 | adet |
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı | 2 | adet |
Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Teknolojiler | 1 | adet |
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ | 1 | adet |
Gıdalarda Duyusal Değerlendime | 1 | adet |
Gluten Free Gourmet Cuisine | 2 | adet |
Glutensiz Tatlar | 2 | adet |
Goya | 2 | adet |
Görmek | 2 | adet |
Göz Alabildiğine/As Far As The Eye Can See | 2 | adet |
Gündelik Hayatın Eleştirisi 3 -GöstergebilimVe Sosyoloji | 2 | adet |
Güneydoğu Anadolu Yemekleri | 2 | adet |
Güzelliğin Tarihi | 2 | adet |
Hale Asaf: Türk Resim Sanatında Bir Dönüm Noktası | 2 | adet |
Halk Ezgileriyle Solfej. | 2 | adet |
Hamur İşleri | 2 | adet |
Her Yönüyle Çizimin Temelleri | 2 | adet |
Hollanda Altın Çağı'nda Sanat Ve Ticaret | 2 | adet |
Hukuk Felsefesinin Prensipleri | 2 | adet |
Hukuk Metodolojisinin Sorunları | 2 | adet |
Hukuk Nedir? | 2 | adet |
Hukuk, Ahlak Ve Siyaset Üzerine | 2 | adet |
Hukuka Giriş | 2 | adet |
Hukukbilimin Politikası Hukuk Felsefesine Eleştirel Bir Giriş | 2 | adet |
Hukukun Temel Kavramları | 2 | adet |
Huzur Bozan Nasreddin | 2 | adet |
İCRA İFLAS HUKUKU | 2 | adet |
İç Anadolu Yemekleri | 2 | adet |
İdare Hukuku Dersleri | 2 | adet |
İdare Hukukuna Giriş | 2 | adet |
İDARİ YARGILAMA USULÜ HUKUKU | 2 | adet |
İki Yılda Bir Sanat : Bienal Yazıları 1987-2003 | 2 | adet |
İktisadi aklın eleştirisi, | 2 | adet |
İktisadi Düşünce Tarihi | 2 | adet |
İktisadi Tehditler ve İslam | 2 | adet |
İktisat Düşünürleri | 2 | adet |
İktisat ideolojisinin eleştirisi | 1 | adet |
İktisat ve Ahlak | 1 | adet |
İktisat, tarih ve toplum | 1 | adet |
İletişim Araştırmalarında Göstergebilim Yazınsaldan Görsele Anlam Arayışı | 2 | adet |
İlmihal Yahut Arzuhal | 2 | adet |
İmaj.Görmenin Kültür ve Politikası | 2 | adet |
İnfaz Hukuku | 1 | adet |
İnsan Hakları Hukukuna Giriş | 1 | adet |
İnsan Neden Vegan Olur? | 1 | adet |
İsa'ya Göre İncil | 1 | adet |
İslam Ekonomi ve Toplum | 2 | adet |
İslam Ekonomisi | 2 | adet |
İslam Ekonomisi ve Finansı | 2 | adet |
İslam İktisadı Çalışmaları | 1 | adet |
İslam İktisadı Perspektifinden Faiz | 4 | adet |
İslam İktisadı ve Emek | 1 | adet |
İslam İktisadı ve Piyasa | 1 | adet |
İslam İktisadına Giriş | 1 | adet |
İslam İktisadında Sosyal Adalet | 1 | adet |
İslam İktisadını Yeniden Düşünmek | 1 | adet |
İslam İktisadının Fıkhi İlkeleri | 1 | adet |
İslam İktisat Düşüncesi Tarihi: Harac ve Emval Kitapları | 2 | adet |
İslam İktisat Düşüncesi ve Kurumları (16. Yüzyıl) | 1 | adet |
İslam İktisat Düşüncesinin Değişimi (18. Yüzyıl) | 1 | adet |
İslam iktisat düşüncesinin değişimi (18. Yy), A. A. Islahi, | 1 | adet |
İslam iktisat tarihine giriş | 1 | adet |
İSLAM SANATI DİL VE ANLAM | 1 | adet |
İSLAM SANATI VE MİMARLIĞI | 2 | adet |
İslam Sanatında Geometrik Desenler | 1 | adet |
İslam Tarihi Hz. Peygamberden Günümüze Kadar | 1 | adet |
İslam toplumunun ekonomik strüktürü | 1 | adet |
İslam ve iktisadi kalkınma | 2 | adet |
İslam’ın erken döneminde kapitalizmin doğuşu | 2 | adet |
İslamda Resim Yasağı ve Sonuçları | 1 | adet |
İslami Düşünce Ekseninde İktisadi-Mali-Politik Meseleler | 1 | adet |
İslamî Finansı Anlamak | 1 | adet |
İslami Perspektifte İktisadi Yaklaşımlar | 2 | adet |
İslamiyet'ten Önce Türklerde Kültür ve Müzik. | 1 | adet |
İslam-kapitalizm çatışması | 1 | adet |
İstanbul - Bir Kent Tarihi | 1 | adet |
İstanbul Bienali Kataloğu/Tuzlu Su-Düşünce Biçimleri Üzerine Bir Teori | 2 | adet |
İstanbul-Bir Kent Tarihi | 1 | adet |
İş Hukuku | 2 | adet |
İŞ HUKUKU DERSLERİ | 2 | adet |
İşlenen ve Saklanan Besinler Rehberi | 2 | adet |
İtalyan Mutfağı | 2 | adet |
İzlenimcilik Nasıl Okunur | 2 | adet |
Japon Mutfak Sanatı Sushi&Sashi | 2 | adet |
Kabil | 2 | adet |
Kâğıttan Kediler | 2 | adet |
Kahvaltı | 2 | adet |
Kahveli - Tarifler Kitabı | 1 | adet |
Kahve-Topraktan Fincana | 2 | adet |
Kapitalizm, Marksizm ve İslam | 2 | adet |
Karanlık Bir Dünya'da Bilimin Mum Işığı | 2 | adet |
Kayıp Eserler Müzesi: Sanat Suçlarını Dorukları | 2 | adet |
Kentsel Değişim ve Festivalizm: Küreselleşen İstanbul'da Bienal | 2 | adet |
Kentsel Devrim | 2 | adet |
Keyfeni'nin Mutfağı | 2 | adet |
Kırmızı Et Yemekleri- Deli Raşit Usta'dan Türk ve Dünya Mutfağı | 2 | adet |
Kitabu’l-haraç | 2 | adet |
Klimt | 2 | adet |
Kokteyller | 2 | adet |
Kolestrol-21 Günlük Menüler | 2 | adet |
Konya Mutfağı – Bağ Evinin Asırlık Sırları | 1 | adet |
Kopyalanmış Adam | 2 | adet |
Koro Eğitimi ve Yönetimi. | 2 | adet |
Körlük | 2 | adet |
Kriz ve Kritik | 2 | adet |
Kur’an ve ekonomi: Para ve mal zenginin elinde dolaşan bir ülke olmasın, Haşr Suresi, 7 Ayet 2016, YDY Yay.5 | 2 | adet |
Kübist Ressamlar - Estetik Düşünceler | 1 | adet |
Kübist Ressamlar-Estetik Düşünceler | 2 | adet |
Kültür Çağında Sanat ve Kültürel Politika | 2 | adet |
Kültür Endüstrisi - Kültür Yönetimi | 2 | adet |
Kültürel Müzikoloji | 2 | adet |
Küresel Ayaklanmalar Çağında Direniş ve Estetik | 2 | adet |
Leonardo Da Vıncı | 2 | adet |
Leonardo Da Vıncı-500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri | 2 | adet |
Leyla Gencer ve Opera Dünyası | 2 | adet |
Lezzet Atlası | 2 | adet |
Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler | 2 | adet |
Liberalizm ve Adaletin Sınırları | 2 | adet |
Limonlu Tarifler Kitabı | 2 | adet |
Lizbon Kuşatmasının Tarihi | 2 | adet |
Mağara | 2 | adet |
Makarna | 2 | adet |
Makarna - 50 Pratik Tarif | 2 | adet |
Makarna - Makarna Sevenler İçin 58 Lezzetli Tarif | 1 | adet |
Makarna-Börek-Kurabiye-Deli Raşit Usta | 1 | adet |
Makro iktisat | 2 | adet |
Makroekonomi | 2 | adet |
Manet | 2 | adet |
Marx'ın Kayıp Estetiği | 1 | adet |
Matisse ve Picasso | 2 | adet |
MEDENİ HUKUK | 2 | adet |
MEDENİ HUKUK TEMEL BİLGİLER | 2 | adet |
MEDENİ USUL HUKUKU TEMEL BİLGİLER | 2 | adet |
Medya Kültürleri | 2 | adet |
Mekânın Poetikası. | 2 | adet |
Mekanın Üretimi | 2 | adet |
Meksika Mutfağı | 2 | adet |
Melceü't-Tabbahin Aşçıların Sığınağı | 2 | adet |
MESLEK YÜKSEK OKULLARI İÇİN İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU | 2 | adet |
Mevlana Celaleddin Rumi’nin İktisat Anlayışı | 2 | adet |
Mıchelangelo | 2 | adet |
Mızraklar, Mızraklar Tüfekler, Tüfekler | 2 | adet |
Michelangelo 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri | 2 | adet |
Mikro iktisat | 1 | adet |
Mikroekonomi | 1 | adet |
Mimari Akustikte ses ölçmeleri | 2 | adet |
Mimarlık ve Felsefe | 2 | adet |
Mini Dev Vejetaryen Yemek Kitabı | 1 | adet |
Minyatürlerle Osmanlı İslam Mitologyası | 2 | adet |
Mitoloji ve İkonografi | 2 | adet |
Modern Hayatın Ressamı | 2 | adet |
Modern Kültürde Çatışma | 2 | adet |
Modern Resim Nasıl Okunur | 2 | adet |
Modern Sanat | 2 | adet |
Modern Sanatın Öyküsü | 2 | adet |
Modern Türk Mutfağı | 2 | adet |
Modern ve Ötesi: 1950-2000 | 2 | adet |
Moderniteden Modernizme | 2 | adet |
Modernleşme | 2 | adet |
Monet 500 Görsel eşliğinde Yaşamı ve Eserleri | 2 | adet |
Munch | 2 | adet |
Musiki sözlüğü | 2 | adet |
Musiki tarihi | 1 | adet |
Mutfak Hizmetleri Yönetimi | 2 | adet |
Müslümanların İktisadi Düşünce ve Analize Katkıları | 2 | adet |
Müziğe Giriş (çev. M. Nemutlu). | 2 | adet |
Müziğin Gelişimi ve Biçimleri | 2 | adet |
Müzik eğitimi | 1 | adet |
Müzik Eğitiminde Öğretim Yöntemleri | 1 | adet |
Müzik felsefesine giriş | 2 | adet |
Müzik Fiziği | 2 | adet |
Müzik formları | 2 | adet |
Müzik öğretimi teknolojisi ve materyal geliştirme | 2 | adet |
Müzik Özel Öğretim Yöntemleri (1.Baskı). | 2 | adet |
Müzik sosyolojisi : sosyolojiden müzik kültürüne bir bakış | 2 | adet |
Müzik Tarihi. | 2 | adet |
Müzik Teknolojisine Giriş. | 2 | adet |
Müzik ve Medya | 2 | adet |
Müzikofoli :Müzik ve beyin öyküleri | 2 | adet |
Naneli Tarifler Kitabı | 2 | adet |
NAZMÜ'D-DÜRER | 2 | adet |
Neden Bu Sanat? Çağdaş Sanatta Estetik Ve Eleştiri | 2 | adet |
Net 425 g | 2 | adet |
Nitel Araştırma Yöntem, Teknik, Analiz ve Yaklaşımları | 2 | adet |
NOTERLİK HUKUKUNA İLİŞKİN İNCELEMELER | 2 | adet |
Nutuk | 2 | adet |
Oluşum Süreci İçinde Op Art | 2 | adet |
Org Metodu I-II | 2 | adet |
Orta Çağ İslam İktisat Düşüncesi: Batı İktisadındaki Büyük Kayıp Halkanın Telafisi | 2 | adet |
Ortaçağ Estetiğinde Sanat Ve Güzellik | 2 | adet |
Ortaçağda Felsefe | 2 | adet |
Ortaçağ'da İslam Mutfağı | 1 | adet |
Osmanlı Deniz Mutfağı | 2 | adet |
Osmanlı Devri Mimarisi | 2 | adet |
Osmanlı iktisat düşüncesinin çağdaşlaşması | 2 | adet |
OSMANLI MİMARİSİ | 2 | adet |
Osmanlı Mutfak İmparatorluğu | 2 | adet |
Osmanlı Müzeciliği Müzeler, Arkeoloji ve Tarihin Görselleştirilmesi | 2 | adet |
Osmanlı’dan cumhuriyete tarihi-düşünsel bir deneme: Türkiye ekonomisi | 1 | adet |
Osmanlı'dan Cumhuriyete Bir Mimar Arif Hikmet Koyunoğlu | 2 | adet |
Osmanlı'dan Günümüze-Türk Mutfağı | 2 | adet |
Osmanlı-Türk Mutfağı | 2 | adet |
Osmanlı-Türkiye iktisadı tarihi: 1500-1914 | 2 | adet |
OTEL İŞLETMELERİNDE YÖNETİM Fonsiyonel Yaklaşım | 2 | adet |
Otel Ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ | 2 | adet |
Oyun ve Büyü/Türk Kültüründe Oyun Kavramı | 2 | adet |
Ölmeden Önce Türkiye'de Görmeniz Gereken 101 Portre | 2 | adet |
Ölümlü Nesneler | 2 | adet |
Örnek Olaylarla Turizm Pazarlaması | 2 | adet |
Özdemir Altan Retrospektif | 2 | adet |
Özel Beslenenler İçin Tarifler | 2 | adet |
ÖZEL İLGİ TURİZMİ | 2 | adet |
Özgürlükle kalkınma | 2 | adet |
Pablo Picasso -Yüzyılın Dahisi | 2 | adet |
Paris'ten Modernlik Tercümeleri | 2 | adet |
Pastalar Ve Kurabiyeler | 2 | adet |
Performans Sanatı | 2 | adet |
Pişirme Yöntemleri | 2 | adet |
Piyano albümü | 2 | adet |
Piyano Eşlikli Okul Şarkıları ve Marşlar | 2 | adet |
Piyano İçin Temel Eğitim Metodu Op.101. | 2 | adet |
Pizza - 50'nin Üzerinde Leziz ve Ekonomik Tarifler | 2 | adet |
Popüler Kültür ve Tv. İthaki Yayınları | 2 | adet |
Popüler Kültürü Anlamak. | 2 | adet |
Popüler Müziği Anlamak: Kültürel Kimlik Bağlamında Popüler Müzikte Anlam (Vol. 191). | 2 | adet |
Postmodern Göstergeler | 2 | adet |
Postmodernizm Ve Alımlama Estetiği | 2 | adet |
Post-otistik iktisat: Neoklasik iktisadın eleştirisi | 2 | adet |
Practical Professional Cookery3rd Edition | 2 | adet |
Pratik Yemekler 2 - Hamurişleri | 2 | adet |
PRENS | 2 | adet |
PROFESYONEL RESTORAN YÖNETİMİ İlkeler Uygulamalar ve Örnek Olaylar | 2 | adet |
Protestan Ahlakı ve Kapitalizmin Ruhu | 2 | adet |
Raffaello | 2 | adet |
Reis Bey | 2 | adet |
Rekabet Üstünlüğü Açısından Konaklama İşletmelerinde ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ | 2 | adet |
Rembrandt 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı Ve Eserleri | 2 | adet |
Renoir | 2 | adet |
Resim Sanatı | 2 | adet |
Resim Sanatı Tarihinde Devrimler ve Karşıdevrimler | 2 | adet |
Resmi Anlamak | 2 | adet |
Resmin Eleştirisi Üzerine | 2 | adet |
Ressamın Günlüğü | 1 | adet |
RESTORAN AÇMAK İSTİYORUM | 2 | adet |
RESTORAN YÖNETİMİ : Kavramlar ve Süreçler | 2 | adet |
RESTORANIN İCADI | 2 | adet |
Ribâyı Anlamak: İslam İktisadında Faiz | 1 | adet |
Ricardo Reis'in Öldüğü Yıl | 1 | adet |
Ritüelden - Drama – Kerbela - Muharrem - Ta'ziye | 2 | adet |
Rodin, Heykel ve Çizimler | 2 | adet |
Rönesans | 2 | adet |
Rönesans – Ayrıntıda Sanat | 2 | adet |
Rönesans Estetiği | 2 | adet |
Rönesans Sanatı | 2 | adet |
Rönesans-Ayrıntıda Sanat | 2 | adet |
Rus Mutfağı-Dünya Mutfaklarından Lezzetler | 2 | adet |
Saf Hukuk Kuramı | 2 | adet |
SAĞLIK TURİZMİ | 2 | adet |
Salata - 50 Pratik Tarif | 2 | adet |
Sanat A.Ş. Çağdaş Sanat ve Bienaller | 2 | adet |
Sanat Eğitimi: Kuramları Ve Yöntemleri | 2 | adet |
Sanat Eğitiminde Estetik | 2 | adet |
Sanat Eleştirisine Giriş | 2 | adet |
Sanat Emeği Kültür İşçileri ve Prekarite | 2 | adet |
Sanat Felsefesi | 2 | adet |
Sanat Kavramı ve Terimleri Sözlüğü | 2 | adet |
Sanat Kavramlarına Giriş | 2 | adet |
Sanat Kuramı | 2 | adet |
Sanat Kültür Politika | 2 | adet |
Sanat Manifestoları Avangard Sanat Ve Direniş | 2 | adet |
Sanat Pratiği | 2 | adet |
Sanat Tarihi | 2 | adet |
Sanat Tarihi Metodu | 2 | adet |
Sanat Tarihinin Temel Kavramları | 2 | adet |
Sanat Tasarım Ve Görsel Kültür | 2 | adet |
Sanat Ütopya: Mutluluk Hayalleri Sosyal Sanat Ve Fransız Solu | 2 | adet |
Sanat Ve Estetik | 2 | adet |
Sanat Ve Estetik Kuramları | 2 | adet |
Sanat Ve Felsefe | 2 | adet |
Sanat ve Gölgesi Sanattan Geriye Ne Kaldı? | 2 | adet |
Sanat ve Kuram 1900-2000 Değişen Fikirler Antolojisi | 2 | adet |
Sanat ve Yanılsama | 2 | adet |
Sanatçı Gözüyle Köpek | 2 | adet |
Sanatçı: Eleştirmen, Yalancı, Katil Estetik ve Etik Üzerine | 2 | adet |
Sanatı Eleştirmek Günceli Anlamak | 2 | adet |
Sanatın Anlamı | 2 | adet |
Sanatın Büyük Ustaları 1,2,3,4 Michelangelo Leonardo Da Vinci, Caravaggio , Velazquez | 2 | adet |
Sanatın Felsefesi Felsefenin Sanatı | 2 | adet |
SANATIN GEREKLİLİĞİ | 1 | adet |
Sanatın Gücü | 2 | adet |
Sanatın İcadı | 2 | adet |
Sanatın İktidarı 1917 Devrimi Avangard Sanat ve Müzecilik | 2 | adet |
SANATIN ÖYKÜSÜ | 1 | adet |
Sanatın Temelleri Teori Ve Uygulama | 2 | adet |
Sanatın Toplumsal Tarihi | 2 | adet |
Sanatın Tüm Öyküsü | 2 | adet |
Sanatın Yeniden İnşası | 2 | adet |
Sanat-Mimarlık Kompleksi | 2 | adet |
Sanatta Anlamın Görüntüsü | 2 | adet |
Sanatta Batıya Açılış Ve Osman Hamdi | 2 | adet |
Sanatta Ve Edebiyatta Eleştiri Alman Romantizminde Sanat Eleştirisi Kavramı | 2 | adet |
Sanayi ve Tasarım Yarışmasında: Bir İmparatorluk İki Saray "Topkapı" ve "Dolmabahçe" | 2 | adet |
Sarkis: Ondan Bize | 2 | adet |
Sarmısaklı-Tarifler Kitabı | 2 | adet |
Satranç (Ciltli) | 1 | adet |
Schiele | 2 | adet |
Sebze Kitabı | 2 | adet |
Sebze Yemekleri | 2 | adet |
Sebze Yemekleri Cilt:2 | 2 | adet |
Seksen Yılın En Güzel Okul Şarkıları. | 2 | adet |
Ses Metodu-1 (Nefes Alma Teknikleri) | 2 | adet |
Sesimiz - Eğitimi ve Korunması | 2 | adet |
Sevgi çiçekleri çocuk ve gençlik şarkıları V demet | 2 | adet |
Sigorta Muhasebesi | 2 | adet |
Sinema Ve Felsefe | 2 | adet |
Sofra Makarna Ev Yapımı | 2 | adet |
Sofra Özel En İyi 100 Tarif-Çay Saati | 2 | adet |
Soframda Anadolu Karadeniz Yemekleri | 2 | adet |
Sokratesin Savunması | 2 | adet |
Solfej 1-2(1.Baskı). | 2 | adet |
Soslar - Beyaz Et Yemekleri - Deli Raşit Usta'dan Türk ve Dünya Mutfağı | 2 | adet |
Soslar, Salatalar, Çorbalar Cilt:1 | 2 | adet |
Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntem ve Teknikleri | 2 | adet |
SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU | 2 | adet |
SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU DERSLERİ | 2 | adet |
Spagetti Aşkım Benim | 2 | adet |
Suç ve Ceza | 2 | adet |
Süreyya Evren:Kayıplar Ülkesiyle Dans | 2 | adet |
Sürrealistler-Ayrıntıda Sanat | 2 | adet |
Sürrealizm / Mimarlık Mekân Sanatı | 2 | adet |
Şan için Piyano Eşlikli 12 Türkü | 2 | adet |
Şan için Piyano Eşlikli 9 Türkü | 2 | adet |
Şan İçin Piyano Eşlikli Albüm | 2 | adet |
Şan için Piyano Eşlikli Azeri Türküler | 2 | adet |
Şan için Piyano Eşlikli Çağdaş Dönem Şarkıları | 2 | adet |
Şan İçin Piyano Eşlikli Türküler | 2 | adet |
Şan İçin Temel Bilgiler ve Ses Egzersizleri | 2 | adet |
Şarap ile Doğayı Yudumlamak | 2 | adet |
Şehir Hakkı | 2 | adet |
Şifalı Yemekler | 2 | adet |
Şölen | 2 | adet |
Tarih Düşüncesi 2 | 1 | adet |
Tarih Düşüncesi 4 | 1 | adet |
Tarih Felsefesi | 1 | adet |
Tarih Metafiziği ya da Kendilik Bilinci | 1 | adet |
Tarla Kuşunun Sesi | 1 | adet |
Tasarım Ve Suç Müze - Mimarlık – Tasarım | 2 | adet |
Tasavvufî halk müziği | 2 | adet |
Taschen Temel Sanat Dizisi | 2 | adet |
Tatlılar - Emine Beder | 2 | adet |
Tatlılar - Krepler - Sufleler - Deli Raşit Usta'dan Türk ve Dünya Mutfağı | 2 | adet |
Tatlılar ve Tuzlular | 2 | adet |
Tebligat Hukuku | 2 | adet |
Temel gitar eğitimi | 2 | adet |
Temel Tasarım | 2 | adet |
The Dervish Table | 1 | adet |
Theo’ya Mektuplar | 2 | adet |
Ticaret ve İktisat İlmihali | 2 | adet |
Tiyatroda Dekor ve Sahne Tasarımı | 2 | adet |
TOPLUM SÖZLEŞMESİ | 2 | adet |
Toplumda Sanat | 2 | adet |
Toprağın Uyanışı | 1 | adet |
TURİST REHBERLİĞİNE GİRİŞ | 2 | adet |
TURİZM EKONOMİSİ | 2 | adet |
Turizm Hukuku ve Mevzuatı | 2 | adet |
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ Temel Kavramlar ve Uygulamalar | 2 | adet |
Turizm İşletmelerinde ÇAĞDAŞ YÖNETİM TEKNİKLERİ | 2 | adet |
TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | 2 | adet |
TURİZM İŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM | 2 | adet |
TURİZM PARADİGMALARI | 2 | adet |
TURİZM PAZARLAMASI | 2 | adet |
Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar | 2 | adet |
TURİZM PAZARLAMASINDA YENİ YAKLAŞIMLARDAN SEÇMELER | 2 | adet |
Turizm Sektöründe Mutfak Hizmetleri | 2 | adet |
TURİZM VE KADIN | 2 | adet |
TURİZMDE GÜNCEL KONU VE EĞİLİMLER | 2 | adet |
Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi | 2 | adet |
Tüm Yönleriyle HELÂL TURİZM Kavramlar, Uygulamalar, Standartlar ve Modeller | 2 | adet |
Türk Ceza Hukuku Genel Hükümler | 2 | adet |
Türk Halk Biliminde Derleme (Çalışmalar, Tartışmalar). | 2 | adet |
Türk halk müziği sözlüğü | 2 | adet |
Türk İnkılap Tarihi ve Atatürk İlkeleri | 2 | adet |
Türk Mezeleri | 2 | adet |
Türk Musikı^si Tarihi(Vol. 151). | 2 | adet |
Türk Musikisi Nazariyatı Ve Usulleri | 2 | adet |
Türk Musikisi tarihi | 2 | adet |
Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi | 2 | adet |
Türk Müziğinde çokseslilik uygulamaları ve ilerici armonisi | 2 | adet |
Türk müziğinin kökeni-gelişimi | 2 | adet |
Türk Müzik Kültürü. | 2 | adet |
Türk Sanatı | 2 | adet |
Türk Sanatı El Kitabı | 2 | adet |
Türk ve Dünya Yemekleri | 2 | adet |
TÜRK VE İSLAM SANATI ÜZERİNE DENEMELER | 1 | adet |
TÜRKÇENİN KARANLIK GÜNLERİ | 1 | adet |
Türkiye İş Bankası Resim Koleksiyonu | 2 | adet |
TÜRKİYE TURİZM COĞRAFYASI - Profesyonel Turist Rehberi ve Gezi Kılavuzu | 2 | adet |
TÜRKİYE TURİZM COĞRAFYASI Ve Dünya Kültürel Mirası | 2 | adet |
TÜRKİYE’NİN YÖRESEL MUTFAKLARI | 2 | adet |
Türkiye'de Resim Sanatı | 2 | adet |
Türkiye'nin Çorbaları Pilavları | 2 | adet |
Türkiye'nin Yöresel Mutfakları | 2 | adet |
Ulusal kimliğimizin sesi marşlarımız | 2 | adet |
Uluslararası Gastronomi | 2 | adet |
ULUSLARARASI GASTRONOMİ Temel Özellikler - Örnek Menüler Ve Reçeteler | 2 | adet |
ULUSLARARASI OTEL VE RESTORAN YÖNETİMİ ( İlkeler Kavramlar Uluslararası Kaide ve Kurallar ) | 2 | adet |
URAL-ALTAY MİTOLOJİSİNDE ARKETİPLER VE SEMBOLLER | 1 | adet |
Uygulamalı Yemek Yapma Temel Tekniği (Yeni Baskı) | 2 | adet |
Uzun ve kısa sap bağlama eğitimi : Düzenler ve tavırlar | 2 | adet |
Ülkelerde kopuz ve tezeneli sazlarımız | 2 | adet |
Üniversite: Bir Dekan Anlatıyor | 2 | adet |
Üniversiteler İçin Türkçe-2 Sözlü Anlatım | 2 | adet |
Vakıfta Amaç: Hanefi Vakıf Hukuku Çerçevesinde Bir Araştırma | 1 | adet |
Van Gogh | 2 | adet |
Van Gogh 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri | 2 | adet |
Vegan Beslenme | 2 | adet |
Vegan Yemek Tarifleri for Dummies | 2 | adet |
Vergisel Yönleriyle Genel Muhasebe | 2 | adet |
Vitray "Stained Glass". | 1 | adet |
Viyola Metodu III (3. Baskı). | 2 | adet |
Yakışıklı Yemekler Et | 2 | adet |
Yararlı Otlar ve Baharatlar Mutfağı | 2 | adet |
Yaratıcı Fotoğrafçılıkta Bağlam ve Anlatı | 2 | adet |
Yaratma Cesareti | 2 | adet |
Yasanın Gözü | 2 | adet |
Yemek Öğretimi - Pilavlar, Makarnalar ve Hamur İşleri (Cilt 4) | 2 | adet |
Yemek, Mutfak, Sınıf | 2 | adet |
Yeni Başlayanlar İçin Çizim Teknikleri | 2 | adet |
Yeni Gerçekler | 2 | adet |
Yeni Nesil Çocuk Şarkıları | 2 | adet |
Yitik Adanın Öyküsü | 1 | adet |
YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE TRENDLER I Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri ( Cilt 1 ) | 2 | adet |
YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE TRENDLER II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri ( Cilt 2 ) | 2 | adet |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ Kavramlar, Uygulamalar ve Örnekler | 2 | adet |
Zaman Devriyeleri | 2 | adet |
Zencefilli Tarifler Kitabı | 2 | adet |
Zeytinli Tarifler Kitabı | 2 | adet |
Zeytinyağı - Görsel Rehberler 3 | 2 | adet |
Zihniyet ve Din: İslam, Tasavvuf ve Çözülme Devri İktisat Ahlakı | 1 | adet |
Zihniyet, Din ve İktisat & Osmanlı’dan Günümüze Türk Toplumunun İktisadi Zihniyet Dönüşümü ve Tipolojik Analizi | 1 | adet |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)