İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

Trombosit Apherezis Ve Terapotik İşlem Seti

İhale No 1083623
Sektör Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
İdare Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Doğrudan Temin
İhale İli Bursa
İşin İli Bursa
Yayın Tarihi 4 Nisan 2016
İhale Tarihi 5 Mart 2016 13:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

TEKLİF İSTEME FORMU

Tarih

: 04/04/2016

Teklif No

:

 

Siparişi Veren

: BURSA İLİ KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yetkili Adı Soyadı

: KADRİYE EFE (SATINALMA MEMURU )

Telefon

: 0 (224) 294 42 66

Faks - Email

: 0 (224) 294 44 76 - sevketyilmazdogrudantemin@gmail.com

Tedarikçi Firma

:

Firma Tel & Faks & E Posta

:

Yetkili Adı Soyadı

:

 

Sayın ……………………………………………………………………………………………………………….

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıdaki ürünlerle ilgili fiyat ve teslim şartları ile ilgili teklifinizi göndermenizi rica ederim.

 

Sıra

Marka

Model

Malzemenin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

Teslim Tarihi

1

 

TROMBOSİT APHEREZİS

200

ADET

 

 

 

2

 

TERAPOTİK İŞLEM SETİ

20

ADET

 

 

 

TOPLAM FİYAT :

 

 

 

TEKLİFİN GEÇERLİLİK SÜRESİ

:

ÖDEME ŞEKLİ (VADE)

: Faturaların Kurumumuza Giriş Tarihine Göre Bursa Kamu Hastaneler Birliği Döner Sermaye Muhasebe Birimi tarafından sırayla ödeme yapılacaktır.

NAKLİYE

: Üretici Firmaya Aittir.

AMBALAJ ŞEKLİ

: Üretici Firmaya Aittir.

SEVK ADRESİ

: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım/BURSA

DİĞER İSTEKLER / ŞARTLAR

: Teklifler 05.04.2016 saat 13:00 kadar verilmiş olmalıdır. SON TEKLİF SAATİNDEN SONRA VERİLEN TEKLİFLER DİKKATE ALINMAYACAKTIR!

MAL TESLİM TARİHİ

:

NOT

:

LÜTFEN KDV HARİÇ FİYATLARINIZI BELİRTİNİZ!

 

TEKLİFLERİNİZİ BU FORM ÜZERİNDE DÜZENLEYEREK TESLİM EDİNİZ! AYRI BİR FORM DÜZENLEMEYİNİZ!

 

Teklif İsteyen Görevli (İsim,İmza,Kaşe)

Tedarikçi Firma Onayı (İsim,İmza,Kaşe)

 

KADRİYE EFE

SATINALMA MEMURU

 

Teklifin Değerlendirilmesi (Bu bölüm Satınalma Servisi tarafından doldurulacaktır)

Uygun

Uygun Değil

 

TEKLİF EDİLEN MALZEMELERİN UBB’LERİNİN VE SUT KODLARININ YAZILMASI ZORUNLUDUR

 

 

 

 

 

F.23.002.01


T.C SAĞLIK BAKAN LİGİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Metin Kutusu:  
T.C. Sağlık Bakanlığı
Bursa Karr-u Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği:
THROMBOCYTE APHEREZİS TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.        SETLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ :

1.1 Tromboferez işlemlerinde kullanılacak setler, elde edilen ürünü beş gün süreyle saklaya-bilmelidir.

1.2 Tüm ekstrakorporeal kan akışı, ayırma ve toplama işlemleri setin içinde gerçekleştirilmelidir.

1.3      Set, alman kandan ayrıştırılarak toplanmak istenen ürünün ana torbadan ayrı bir torbada toplanmasına izin verecek mahiyette olmalıdır.

1.4    Ürün ayırma setleri teslim anında miadı en az 1 (bir) yıl olmalıdır. Setler; Hastanenin talebi doğrultusunda parti parti ve sipariş tarihinden itibaren en geç 30 (otuz) gün içinde Kemik İliği Merkezi’nin bilgisi dâhilinde depoya teslim edilmelidir.

1.5     Setlerin imalat hatalarından oluşabilecek aksaklıkları minimum olmalıdır. Firmalar bozuk çıkan setleri yenileri ile değiştirmeyi taahhüt etmelidir.

1.6      Cihazla birlikte alınacak setlerle, bir milyon(l ,000.000)’un altmda lökosit içeren trombosit süspansiyonu hazırlanabilmelidir. Elde edilen üründeki lökosit kontaminasyonu bir mil-yon(I .OOO.OOOj’un üzeri olduğunda, üründen lökosit ayırımı için laboratuar tipi lökofıltre seti her ürün için firma tarafından ücretsiz olarak verilmelidir.

1.7  Standart bir kan donöründen elde edilen trombosit süspansiyonundaki trombosit sayısı >3.10 11/U olmalıdır ve bu özellik ürünlerin en az %75’inde sağlanmalıdır.

1.8    Elde edilen Trombosit süspansiyonu içindeki eritrosit kontaminasyonu < 2ml/U veya <

0,        2-1x109 /U olmalıdır.

2.      SETLER İLE BİRLİKTE VERİLECEK CİHAZ / SİSTEM ÖZELLİKLERİ

2.1      Cihaz donör trombosit aferezi, terapötik plazmaferez, terapötik eritrositaferez, terapötik lökofarez, terapötik. trombositaferez işlemlerini yapabilmelidir.

2.2   Her 100 set ile birlikte alt maddelerde tarif edilen kan ürünü ayrımında kullanılacak aferez sistemleri ihale edilen setlerin tamamının kullanımı sırasmda hastanemizde çalışır vaziyette bulundurulacaktır.

2.3    Çalışması esnasmda meydana gelebilecek problemler için kullanıcıyı hem sesli hem görsel olarak uyarabilmeiidir. Uyarı ve yardım tuşları ile problem giderilmesine rehberlik edebilmelidir.

2.4  Günde 24 saat çalışmaya elverişli olmalıdır.

2.5  Cihaz sürekli akım prensibi ile çalışmalıdır.

2.6   Donörden kan alimim, donörden alman tam kana ACD karışımının, eritrosit plazma, trombosit ürünlerinin ayırımı işlemlerini her biri için ayrı ayrı otomatik pompalar kullanmalıdır.

2.7   İstendiği zaman, cihazın üzerinde bulunan dijital göstergeler yardımıyla, ürün miktarı, konsantrasyonu ve saflığı için hekimin amacına uygun düzenlemeleri yapmaya olanak tanımalıdır.

2.8     Donör için risk oluşturan her durumda ayrılmış olan ürünü bozmadan, işlemi y avaşlaîabilmelidir.



 


 

sorun çözül-dükten sonra, işleme kaldığı yerden devam edebilmelidir.

2.10    İşlem tamamlandığında sistem içinde kalan kanın tamamını geri iade edebilecek özellikte olmalıdır.

2.11     Muayene sırasında teklif edilen cihazların yaşı ve halen üretilmekte olduğu belgelendirilecektir. Cihazların yaşı 5 (beş) takvim yılım geçmeyecektir.

2.12  Hastanemiz şartlarındaki elektrik donanımıyla çalışabilmelidir.

2.13    İdarenin uygun göreceği; alınacak set miktarı kadar 1000 cc serum fizyolojik ve ACD-A solüsyonlarım ve donörlerde kullanılmak üzere alınacak set miktarı kadar 18G fıstül ve hemostatik kol bandım hastaneye ücretsiz verecektir.

2.14     İhale konusu setleri çalışmak üzere getirilen cihazlar, İdarenin son siparişine istinaden depo-ya teslim edilen setler bitene kadar (sözleşme bitiş tarihinden itibaren 120 gün) hastanenin kullanımında olacaktır.

2.15   Elden geçirilmiş (refıırbished) sistem ve cihazlar ile kullanılmış parça ve malzeme içeren cihazlar kesinlikle alınmayacaktır.

2.16  Sağlık Bakanlığı 2008/54 Sayılı Genelgesi gereğince:

2.16.1       Cihazların halen hastanede kullanılmakta olan yada gelecekte hastanede kullanılabilecek olan HBS (Hastane Bilgi Sistemi) ile entegrasyon işlemleri yüklenici firma tarafından sağlanacak ve hastaneden ücret talep edilmeyecektir.

2.16.2    HBS tedarikçisi ve cihaz ve/veya cihazla birlikte hizmet tedarikçisi olan her iki taraf entegrasyon işlemlerinden sorumludur.

2.16.3   Hastane idaresinin bilgisi dahilinde ya da bilgisi dışmda, bu entegrasyon işlemleri için taraflar birbirlerinden ücret talep etmeyeceklerdir.

2.    17 Sistem, sisteme ait tüm parçalar ve aksesuarlar bir biri ile uyumlu çalışacak, aynı firmanın sorumluluğu ve garantisi altında olacaktır. Teklif edilen sistem veya cihaz vurtdışında üretiliyor ise firmalar, teklif ettikleri sistemin temsilcisi/satıcısı/distribütörü vb. olduklarına dair onaylı belge vereceklerdir.

2.18   İhaleyi alan firma, 3 (üç) ayda bir kez olmak üzere, toplanan ürünlerin, Avrupa ve Amerika" da bulunan Kan Bankaları standardına uygunluğunu ölçebilen kalite kontrol çalışmaları yapacaktır. Bununla ilgili masraflar firmaya aittir.

2.19  Cihazla birlikte kullanımına yönelik Türkçe kullanım kılavuzu verilecektir.

3.      SİSTEMİN MONTAJI:

3.1   Sistemin montajı yüklenici firmaya aittir. Cihazlar kurumun gösterdiği yere sözleşme tarihin-den itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ücretsiz monte edilecek ve çalışır duruma getirilecektir. Cihazların çalışması için elektrik ve su ihtiyacı kurum tarafından sağlanacaktır. Sistem için Kemik İliği Nakli Merkezine herhangi bir düzenleme ya da altyapı değişikliği gerektiği takdirde firma tarafından karşılanacak ve ücret talep edilmeyecektir.

3.2          Firma cihazları kurdukları ortamın iki imlendirilmesi, cihazm çalışma sıcaklığı aralıklarında sağlayabilmek için bulunan ortam alty apışım kuracaklardır. Kurulan sistemin periyodik bakımının ve gerekiyorsa tamirinin idari ve mali sorumluluğu yüklenici firmadadır. Bu işlemlerin takibi Aferez Merkezi’nce yapılacak olup yüklenici Aferez Merkezi sorumlusuna bu bakım sonucunu onaylatacaktır.

3.3     Cihazların güvenliği ve çalışmanın devamlılığı için kesintisiz güç kaynaklarım kuracaklardır.

4.      EĞİTİM:

4.1    Cihazları kullanacak personelin eğitimi ilgili firma tarafından sağlanacaktır. Eleman sayısının belirlenmesi ve verilen eğitimin yeterli olup olmadığma kurum idaresi karar verecektir.

5.      GARANTİ VE TEKNİK SERVİS:

5.1  Arıza bil Eriminden itibaren en geç 6 saat içinde cihaza/sisteme müdahale edilecek ve



 


 

en geç 1 iş günü içinde bütün fonksiyonlarıyla çaiışır durumda teslim edilecektir.

5.2   Toplam arızalı geçen süre 1 iş günü geçtiği takdirde cihaz/sistem teknik şartnamedeki kriterleri sağlayan yenisi ile değiştirilecektir.

5.3    1 iş günü aşan arıza durumunda istekler sağlanmazsa, cezai işlemlerle ilgili uygulama esasları idari şartname usulüne göre olacaktır. Bu konu ile ilgili îdare, hasta veya hasta yakınlarının maddi ya da manevi hukuki taleplerini firma karşılamak durumundadır.

6. KABUL, VE MUAYENE:

6.1    Montaj bitiminden sonra ilgili bölüm tarafından gerekli testler yapılacak ve teknik şartname koşullarının tamamı kontrol edilecektir. Geçici kullanıma onay verildikten sonra bir (1) gün süre ile deneme çalışması yapılacaktır. Bu kullanımda harcanan setler ve tüm sarf maddeleri firma tarafından ücretsiz karşılanacaktır.

6.2      Muayene sırasmda firma yetkilileri mutlaka bulunacak, Muayene Komisyonu cihazların şartnameye uygunluğu hakkında inceleme yapacaktır.

6.3  Muayene sırasındaki olabilecek tüm olumsuzluklar ve tüm masraflar yüklenici firmaya aittir.

6.4    Satıcı fıraıa fabrika yapılan en son testlere ait raporları (kalite kontrol belgesi, kabul testleri katalogu vb.) muayene komisyonuna teslim edecektir.

6.5     B şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda varsa idari şartname hükümleri geçerlidir.


T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Bursa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tc Şaştık Bakanlığı   Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

-i Ka- :uj Geiütfî S-i'i'îctei'Mgî

TERAPOTİK İŞLEM SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. TEKNİK ÖZELLİKLER:

i .1 Hastalarda tara kandan plazma veya eritrositin ayrılarak alınması ve yerine replasman verilmesi durumiannda tedavi amaçlı kullanılabilmelidir.

1.2 Set asgari alt maddede belirtilen kısımlardan oluşmalıdır.

1.2.1                                                                                                                 Plazma-eritrosit değişim ana seti j adet İ.2,2Ven iğnesi           2 adet

1.2.3                                                                                                                 ACD solüsyonu 500 mİ    2 adet I.2.4Serum Fizyolojik 1000 mi 1 adet

1.2.    SPlazma torbası 1 adet 1.2.6Prime atık torbası 1 adet 1.2,7Büyük atık torbası 1 adet

1.2.8                                                                                                                 Pompa hattı 4 adet

1.3 Setteki 1 adet plazma torbası, bir adet prime atık torbası, 1 adet büyük atık torbası ve dört adet pompa hattı üretim arımda birleştirilmen, set tümü ile kapalı ve etilen oksit sıerilizasyonlu olarak sunulmalıdır.

1.4 Ahş hattında hem serum hattı hem ACD-A hattı hem de tam kan hattı bulunmalıdır. Dönüş hattı da serum ve tam kan hattından olmak üzere 2 hattan oluşmalıdır.

1.5 Setin santrifüj kemeri tek parça halinde ve cihazın içerisindeki santrifüj sistemine tam uyum sağlayacak şekilde dizayn edilmiş olmalıdır. Santrifüje tam kan hattı girmeli ve 2 bat çıkmalıdır. Bu hatlar plazma ve eritrosit hatları olmalıdır.

i .t: Setin içinde prime sonrası sıvılarının toplanacağı küçük bir atık torbası, ayrıca hastadan toplanan plazma veya eritrositin atılabilmesi için de büyük bir atık torbası bulunmalıdır. Ayrıca sene aynı anda iki adet replasman sıvısı takabilmeye, uygun Y hattı .bulunmalıdır.

1.7 Setin santrifüje girmeden önce bir hava odacığı bulunmalıdır. Bu odacık sete girecek havayı dışarıya atabilecek, fakat sıvıyı dışarıya çıkartmayacak Özellikte bir memhrana sahip olmalıdır. Membran ayrıca dışarıdan gelen havayı ve sıvıyı da setin içerisine almayacak özellikte olmalı ve herhangi bir kontaminasvona izin vermemelidir.

1.8 Sette dönüş hattında bir hava dedektörü bulunmalıdır. Bu hava dedektörü hastaya ya da donöre gitme ihtimali olan en ufak mikro hava kabarcığını bile tespit edebilmeli ve engellemelidir.

1.9 Setin santrifüj sisteminde kanın ve komponentlerin geçtiği hattın korunması amacıyla hatlar özel bir sistemle korunmalıdır.

LlOSetin santrifüj sisteminden gelen hatlarla setin pompa segmentlermi birleştiren hat birbirlerine seal-less teknolojisi ile bağlanmış olup bu bölgeden doğabilecek kontaıninasyon riski ortadan kaldırılmalıdır.

1.11    Setin üzerindeki serum,. plazma ve antikoagülan hatları özel renk kodlan de belirginieştirihnelidir. Bövlece hatalı set yerleştirme olasılığı ortadan, kaldırılmalıdır.

1.12 £xsracorporeai hacim 180 ml’yi geçmemelidir.

1.13Setteki santrifüj kasnağı tek çemberden oluşmalıdır.

1.14Set istenildiğinde eritrosit ve plazma değişimi amacıyla kullanılabilir c-imahdır.

i.       İSHava dedektörü kısnnnda^kasnakcan ayrılan plazmavv€ya eritrosit hatîaıı ^pjashıan

***......... ..Jfc

 

.,                           »»»rssî, fa--



 


 

sıvısı hatlanyla birleşmeli ve hastaya geri verilecek hale gelmelidir.

l.löSette bulunan iki serum hattında da iki adet roller kontrollü klemp bulunmalıdır. Bu klempler ile hastaya istenildiğinde serum akışı manüel olarak ayarlanabilmelidir.

İ.17Setin alış hattında 16 G ölçüsünde iğne bulunmalıdır.

1.18Setler pediatrik amaçlı kullanıma uygun olmalıdır.

l.i9Setler steril orijinal ambalajında, ambalaj üzerinde üretim, son kullanma tarihi ve lot numarası olmalıdır.

1.2ÛTeslim tarihinden itibaren en az i (bir) yıl miatlı olmalıdır.

1.21 Sözleşme süresince alman ve miatları süresince tüketilemeyeceği idare tarafından anlaşılan setler firmaya 1 (bir) ay önceden haber vermek kaydı ile miktarı ne olursa olsun fırnıa tarafından uzun miathlarla değiştirilecektir.

2.      SETLER İLE BİRLİKTE VERİLECEK CİHAZ TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

2.1.Cihaz    donör trombositaferez, terapötik plazmaferez, terapötik eritrositaferez, terapötik lökofarez, terapötik trombositaferez işlemlerini yapabilmelidir.

2.2.Cihaz,   alınacak olan terapötik işlem setleri ile uyumlu çalışmalıdır.

2.3.Cihaz    çalışma esnasmda meydana gelebilecek problemlerde sesli ya da görüntülü uyan vermelidir.

2.4.Mevdana gelebilecek herhangi bir aksaklıkta, elektrik kesintisi ya da alarm durumunda, işlem otomatik olarak durmalı, işlemdeki parametreler hafızada korunmalı ve sorun çözüldükten sonra, işleme kaldığı yerden devam edilebilmelidir.

2.5.Muayene sırasmda teklif edilen cihazın yaşı ve halen üretilmekte olduğu belgeiendirilecektir. Cihazmyaşı 5(beş) takvim yılım geçmeyecektir.

2.6.Elden    geçirilmiş (refurbished) cihaz kabul edilmeyecektir.

2.7.Cihazın  Türkçe kullanım kılavuzu cihazm yanında bulunmak üzere laboratuara teslim edilecektir.

2.8.îhale    konusu setleri çalışmak üzere getirilen cihazlar, İdarenin son siparişine istinaden depoya teslim edilen setler bitene kadar (sözleşme bitiş tarihinden itibaren 120 gün) hastanenin kullanımında olacaktır.

2.9,Sağlık Bakanlığı 2008/54 Sayılı Genelgesi gereğince:

2.9.1  Cihazların halen hastanede kullanılmakta olan yada gelecekte hastanede kullanılabilecek olan HBS (Hastane Bilgi Sistemi) ile entegrasyon işlemleri yüklenici firma tarafından sağlanacak ve hastaneden ücret talep edilmeyecektir.

2.9.2    HBS tedarikçisi ve cihaz ve/veya cihazla birlikte hizmet tedarikçisi olan her iki taraf entegrasyon işlemlerinden sorumludur.

2.9.3   Hastane idaresinin bilgisi dahilinde ya da bilgisi dışında, bu entegrasyon işlemleri için taraflar birbirlerinden ücret talep etmeyeceklerdir.

3.      CİHAZIN MONTAJI

3.1.Cihazm   montajı yüklenici firmaya aittir. Cihaz, kurumun gösterdiği yere sözleşme talihinden itibaren 30 gün içerisinde ücretsiz monte edilecek ve çalışır duruma getirilecektir.

3.2.Cihazm   çalışması için elektrik ve su ihtiyacı kurum tarafından sağlanacaktır.

3.3.Sistem için laboratuara herhangi bir düzenleme ya da altyapı değişikliği gerektiği takdirde

3.4.Firma cihazı kurdukları ortamm iklimlendirilmesi, cihazm çalışma sıcaklığı aralıklarında sağlayabilmek için bulunan ortam altyapısını kuracaklardır. Kurulan sistemin periyodik bakımının ve gerekiyorsa tamirinin idaıi ve mali sorumluluğu yüklenici firmadadır. Bu işlemlerin takibi laboratuarca yapılacak olup yüklenici laboratuar sorumlusuna bu bakım sonucunu onaylatacaktır, Cihazm güvenliği ve çalışmanın devamlılığı için kesintisiz güç kaynaklarım kuracaklardır.

4.      EĞİTİM: Cihazı kul!anacakOpersonelin eğitimi ilgili firma ta

Bİırsa Yi

ff

K

Dkm.Dr.!

il

çcbukSsğİ!

 

Dip.

Ys?S


 


 

Eleman sayısının belirlenmesi ve verilen eğitimin yeterli olup olmadığma kurum idaresi karar verecektir.

5 GARANTİ VE TEKNİK SERVİS:

5.1.     Arıza bildiriminden itibaren en geç 6 saat içinde cihaza/sisteme müdahale edilecek ve en geç 1 iş günü içinde bütün fonksiyonlarıyla çalışır durumda teslim edilecektir.

5.2.    Toplam arızalı geçen süre 1 iş günü geçtiği takdirde cihaz/sistem teknik şartnamedeki kriterleri sağlayan yenisi ile değiştirilecektir.

5.3.    1 iş günü aşan arıza durumunda istekler sağlanmazsa, cezai işlemlerle ilgili uygulama esasları idari şartname usulüne göre olacaktır.

6.      KABUL VE MUAYENE :

6.1.     Montaj bitiminden sonra ilgili bölüm tarafından gerekli testler yapılacak ve teknik şartname koşullarının tamamı kontrol edilecektir. Geçici kullanıma onay verildikten sonra bir (1) gün süre ile deneme çalışması yapılacaktır. Bu kullanımda harcanan setler ve tüm sarf maddeleri firma tarafından ücretsiz karşılanacaktır.

6.2.   Muayene sırasında firma yetkilileri mutlaka bulunacak, Muayene Komisyonu cihazların şartnameye uygunluğu hakkında inceleme yapacaktır.

6.3.   Muayene sırasındaki olabilecek tüm olumsuzluklar ve tüm masraflar yüklenici fırma-ya aittir.

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)