İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2024/637052 - Sebze Meyve, Süt, Unlu Mamüller Grubu Ürünler Alımı

İhale No 2024/637052
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Ankara
İşin İli Ankara
Yayın Tarihi 20 Mayıs 2024
İhale Tarihi 11 Haziran 2024 11:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELERİ

Sebze Meyve, Süt, Unlu Mamüller Grubu Ürünler Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/637052
1-İdarenin
a) Adı : HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELERİ
b) Adresi : Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 7 Nolu Kapı Karşısı Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesis ve İşletmeler Müdürlüğü Satınalma Birimi 06230 Sıhhiye ALTINDAĞ/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası : 3123052005 - 3123053108
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Sebze Meyve, Süt, Unlu Mamüller Grubu Ürünler Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : 5 Grup 101 Kalem
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkesi Sosyal Tesis ve İşletmelerine bağlı birimler
ç) Süresi/teslim tarihi : ilgili kafeterya müdürlüklerince 1 (bir) gün öncesinde söz konusu yiyecek maddesinin siparişi yazıyla ya da faksla yükleniciye 31.12.2024 tarihine kadar partiler halinde bildirilecektir. Siparişi verilecek yiyecek maddeleri istenilen miktar cins ve kalitede teknik şartnameye uygun olarak en geç ertesi sabah 8:30'a kadar teslim edilecektir
d) İşe başlama tarihi : sözleşme imza tarihinden itibaren başlanır


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 11.06.2024 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi 7 Nolu Kapı Karşısı Öğretim Üyeleri Kafeterya Binası Sosyal Tesis ve İşletmeleri Toplantı Odası Altındağ- Ankara


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
Armut (Deveci) 400 kilogram
Ayseberg 6.300 kilogram
Ayva 370 kilogram
Biber Dolma 600 kilogram
Biber Kavata (Kapya) 1.900 kilogram
Biber Köy 2.350 kilogram
Brokoli Taze 275 kilogram
Brüksel Lahanası 10 kilogram
Çilek Taze 400 kilogram
Dereotu 160 kilogram
Domates 11.300 kilogram
Domates Çeri 620 kilogram
Domates Salkım 450 kilogram
Elma Starking 900 kilogram
Elma Golden 450 kilogram
Fesleğen Yeşil 14 kilogram
Fesleğen Kırmızı (Reyhan) 9 kilogram
Greyfurt 170 kilogram
Havuç 3.100 kilogram
Kabak Bal 300 kilogram
Kabak Taze 1.700 kilogram
Karnabahar 200 kilogram
Kereviz 450 kilogram
Kestane 120 kilogram
Kıvırcık 1.550 kilogram
Kivi 310 kilogram
Lahana Beyaz 550 kilogram
Lahana Kırmızı 1.050 kilogram
Limon 4.000 kilogram
Lolorosa 410 kilogram
Mandalina 650 kilogram
Mantar 900 kilogram
Marul 10 kilogram
Maydanoz 845 kilogram
Muz 750 kilogram
Nane Taze 90 kilogram
Nar 1.300 kilogram
Pancar Kırmızı 330 kilogram
Patates 4.750 kilogram
Patlıcan 2.400 kilogram
Patlıcan Kebaplık 950 kilogram
Patlıcan Topak 430 kilogram
Pazı 430 kilogram
Pırasa 235 kilogram
Portakal 1.Sınıf (Yemelik) 1.400 kilogram
Portakal Sıkmalık 6.500 kilogram
Radika Dökme Endeviye 10 kilogram
Roka 1.130 kilogram
Salatalık 3.450 kilogram
Sarımsak 160 kilogram
Semizotu 330 kilogram
Soğan Arpacık 100 kilogram
Soğan Kırmızı 80 kilogram
Soğan Kuru 4.000 kilogram
Soğan Taze 87 kilogram
Tere 32 kilogram
Turp Beyaz 170 kilogram
Turp Karpuz Kırmızı 180 kilogram
Turp Kiraz - Fındık 45 kilogram
Yaprak Salamura 90 kilogram
Yer Elması 10 kilogram
Erik Mürdüm 60 kilogram
Kiraz 170 kilogram
Kayısı Taze 295 kilogram
Şeftali 220 kilogram
Kavun 1.700 kilogram
Karpuz 4.000 kilogram
Üzüm Siyah 150 kilogram
Üzüm İzmir 210 kilogram
Sivri Biber 105 kilogram
Beyaz Peynir Kültür Tam Yağlı 5-17kg.lık 1.350 kilogram
Beyaz Peynir Kültür Tam Yağlı 1 Kg.'lık (Tercihe Göre Plastik veya Teneke) 1kg.lık 230 kilogram
Ezine Peynir (Keçi,Koyun,İnek) 1kg.lık 125 kilogram
Taze Kaşar Peynir Vak. Büfe Tipi 2 kg.lık 2.400 kilogram
Tulum Peynir İzmir 1.kg.lık Amb. 85 kilogram
Dil Peyniri 500gr.lık Amb. 130 kilogram
Örgü Peyniri 500gr.lık Amb. 110 kilogram
Süzme Yoğurt Açık 5-10kg. Kova 2.700 kilogram
Yoğurt Yarım Yağlı Vakumlu 18kg.lık kova 4.550 kilogram
Süt Uht Yarım Yağlı Vakumlu 10kg.lık amb. 6.500 kilogram
Tereyağ Vakumlu 1kg-250gr.lık amb. 600 kilogram
Kaymak 200gr.lık amb. 78 kilogram
Eski Kaşar Peyniri 12-13kg.lık teker 80 kilogram
Ayran 200gr.amb. 42.000 adet
200 gr. Tam Yağlı Yogurt 100 adet
KAŞARLI JUMBO TOSTEn az 100 gr. Sandviç Ekmeği + En az 60 gr Kaşar Peyniri 71.000 adet
SALAMLI KAŞARLI SANDVİÇEn az 75 gr. Sandviç Ekmeği + En az 16 gr. Kaşar Peyniri + En az 11 gr. Piliç Salam 1.400 adet
İTALYAN SALATALI AYVALIK TOSTUEn az 90 gr. Ayvalık Ekmeği + En az 45 gr. İtalyan Salatası sosu + En az 20 gr.Kaşar Peyniri + En az 20 gr Piliç Sucuk 24.000 adet
KARIŞIK JUMBO TOSTEn az 100 gr. Sandviç Ekmeği + En az 30 gr. Kaşar Peyniri + En az 30 gr. Piliç Sucuk 60.000 adet
KUMRUEn az 85 gr. Kumru Ekmeği + En az 16 gr. Kaşar Peyniri + En az 18 gr. Piliç Sucuk + En az 35 gr. Piliç Salam + En az 20 gr. Sos 21.000 adet
Döner Ekmeği (100-120gr) 26.000 adet
Pastacılık Sandviç Ekmeği (90-100gr.) 35.000 adet
Hamburger Ekmeği (80-85gr) 3.450 adet
Ekmek Normal (200gr.) 200 adet
Ekmek Poşetli (Kepekli) (50gr.) 26.000 adet
Ekmek Poşetli (Normal) (50gr.) 190.000 adet
Klüp Tost Ekmek (700gr) 125 adet
Tortilla Ekmeği (Büyük Boy) (1020gr.30cm) paketli 12'li. 410 paket
Sade Bazlama 200gr. 50 adet
Ankara Simidi 90gr. 45.000 adet
Pogaca Çeşitleri 90gr. 105.000 adet
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)