İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2025/548655 - Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı

İhale No 2025/548655
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare HİTİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Çorum
İşin İli Çorum
Yayın Tarihi 21 Nisan 2025
İhale Tarihi 12 Mayıs 2025 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HİTİT ÜNİVERSİTESİ

Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2025/548655
1-İdarenin
a) Adı
:SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HİTİT ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi
:KUZEY KAMPÜSÜ-ÜÇTUTLAR MAH. ÇEVRE YOLU BULV. NO.10 19100 ÇORUM MERKEZ/ÇORUM
c) Telefon ve faks numarası
:3642192712 - 3642192149
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası
:
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı
:Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı
:
10 kısım Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı işidir. Kırmızı Et (1. Kısım), Tavuk Eti (2. Kısım), Süt ve Süt Ürünleri (3. Kısım), Tatlı ve Börek (4. Kısım), Ekmeklik Hammadde (5. Kısım), Deniz Ürünleri (6. Kısım), Kahvaltılık Malzeme (7. Kısım), Yaş Sebze ve Meyve (8. Kısım), Bardak Su (9. Kısım), Kuru Gıda (10. Kısım)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer
:- Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Yemekhane (Üçtutlar Mah. Çevreyolu Bulvarı No:10 ÇORUM)
- Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi - Yemekhane (Karakeçili Mah. Gazi Caddesi No:99 ÇORUM)
- Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi - Yemekhane (Ulukavak Mah. Çiftlik Çayırı 22. Sk. No:22 ÇORUM)
ç) Süresi/teslim tarihi
:- İşe başlama tarihi sözleşmenin imzalanmasına müteakip 01.07.2025 işe başlanır; iş bitirme tarihi ise 31/12/2025'dir
- Sözleşme süresi içerisinde yapılacak teslim planlamaları teknik şartnamede yer almaktadır.
d) İşe başlama tarihi
:01.07.2025

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati
:12.05.2025 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)
:Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
Ambalajlı Su Satış Yeri İzin Belgesi
Bayilik Sözleşmesi
İşletme Kayıt Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
KEMİKSİZ DANA BUT KISA 5.000 kilogram
DANA KABURGA 1.500 kilogram
DANA BATON ET DÖNER 200 kilogram
KUZU KABURGA 200 kilogram
KANAT 800 kilogram
TAVUK GÖĞÜS (DERİSİZ) 1.500 kilogram
TAVUK PİRZOLA (DERİLİ) 1.500 kilogram
TAVUK TALEKS (DERİLİ) 900 kilogram
SPESİYAL BUT 600 kilogram
SÜT 1.500 litre
YOĞURT (KOVA) 2.500 kilogram
YOĞURT (BARDAK) 4.500 adet
AYRAN 12.000 adet
TEREYAĞI 600 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 60 kilogram
TULUMBA 100 kilogram
BAKLAVA 350 kilogram
KADAYIF 350 kilogram
ŞEKERPARE 400 kilogram
SU BÖREĞİ 500 kilogram
EKMEKLİK BEYAZ UN 1.500 kilogram
TAM BUĞDAY UNU 300 kilogram
YAŞ MAYA 30 kilogram
TUZ 50 kilogram
BALIK-ÇUPRA 500 kilogram
BALIK-SOMON 500 kilogram
BALIK-LEVREK 500 kilogram
PET SU (500 ml-24'Lü) 220 koli
BİTKİ ÇAYI 1.400 adet
PİKNİK REÇEL 1.400 adet
PİKNİK BAL 1.600 adet
PİKNİK TEREYAĞI 1.800 adet
TAZE BEYAZ PEYNİR 70 kilogram
SADE TAHİN HELVA 800 adet
ZEYTİN 50 kilogram
SİYAH ÇAY 20 kilogram
HAZIR KAHVE 2'Sİ 1 ARADA 1.200 adet
TEK SARGILI KÜP ŞEKER 30 kilogram
DOMATES 100 kilogram
SALATALIK 100 kilogram
YUMURTA 70 koli
ELMA 500 kilogram
KIRMIZI LAHANA 150 kilogram
BROKOLİ 50 kilogram
KURU SOĞAN 800 kilogram
LİMON 250 kilogram
DEREOTU 120 adet
MARGARİN 1.200 adet
MAYDANOZ 300 adet
MAYONEZ 70 kilogram
MARUL 350 adet
MUZ 1.000 kilogram
DOMATES 1.100 kilogram
PATATES 2.000 kilogram
PATLICAN 1.200 kilogram
DOLMALIK BİBER 100 kilogram
SALATALIK 300 kilogram
DON.TAZE FASULYE FRESH 800 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 700 kilogram
KÖZLENMİŞ PATLICAN KONSERVE 70 kilogram
DON. MISIR FRESH 30 kilogram
KÖZLENMİŞ KAPYA BİBER KONSERVE 70 kilogram
NAR EKŞİSİ 5 kilogram
KİVİ 200 kilogram
SİVRİBİBER 300 kilogram
DON.SARIMSAK FRESH 60 kilogram
TAZE KABAK 500 kilogram
TAZE KIRMIZI BİBER 250 kilogram
TAZE ÜZÜM 600 kilogram
HAVUÇ 500 kilogram
KARNABAHAR 300 kilogram
KARPUZ 1.300 kilogram
KAVUN 1.800 kilogram
YEŞİL SOĞAN 100 adet
YUMURTA 90 koli
ÇARLİSTON BİBER 70 kilogram
DİLİMLİ MANTAR KONSERVE 100 kilogram
ŞEFTALİ 150 kilogram
MANDALİNA 600 kilogram
PIRASA 150 kilogram
PORTAKAL 600 kilogram
KEKİK 10 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 40 kilogram
KİMYON 5 kilogram
GALETA UNU 5 kilogram
SOYA SOSU 5 kilogram
NANE 50 kilogram
PUL KIRMIZI BİBER 70 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 5 kilogram
KARABİBER 50 kilogram
DİLİMLİ ETİMEK 40 kilogram
BARDAKSU(200 ml-60'LI) 2.000 koli
ARPA-TEL ŞEHRİYE 200 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 3.000 litre
KURU FASULYE 200 kilogram
NOHUT 200 kilogram
BARBUNYA 100 kilogram
BEZELYE KONSERVE 250 kilogram
MAKARNA 400 kilogram
BULGUR 400 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 150 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 125 kilogram
PİRİNÇ 1.600 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 500 kilogram
SALÇA 800 kilogram
PUDİNG 40 kilogram
KURU KAYISI 40 kilogram
KURU ÜZÜM 40 kilogram
TAHİN HELVA 60 kilogram
TOZ TARHANA 40 kilogram
TOZ ŞEKER 200 kilogram
TUZ 150 kilogram
UN 300 kilogram
İRMİK 50 kilogram
NİŞASTA 30 kilogram
KEMALPAŞA TATLI 60 kilogram
KURU MANTI 100 kilogram

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)