İhale No | 2025/548655 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | HİTİT ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Çorum |
İşin İli | Çorum |
Yayın Tarihi | 21 Nisan 2025 |
İhale Tarihi | 12 Mayıs 2025 10:00 |
Bu ve benzer
yüzlerce ihale ve doğrudan temine vakit harcamadan, kolayca erişmek için ihale takip
hizmetlerimizden birini satın alabilirsiniz.
Temel
1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.
İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2025/548655 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HİTİT ÜNİVERSİTESİ |
b) Adresi | : | KUZEY KAMPÜSÜ-ÜÇTUTLAR MAH. ÇEVRE YOLU BULV. NO.10 19100 ÇORUM MERKEZ/ÇORUM |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3642192712 - 3642192149 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 10 kısım Muhtelif Gıda Malzemeleri Alımı işidir. Kırmızı Et (1. Kısım), Tavuk Eti (2. Kısım), Süt ve Süt Ürünleri (3. Kısım), Tatlı ve Börek (4. Kısım), Ekmeklik Hammadde (5. Kısım), Deniz Ürünleri (6. Kısım), Kahvaltılık Malzeme (7. Kısım), Yaş Sebze ve Meyve (8. Kısım), Bardak Su (9. Kısım), Kuru Gıda (10. Kısım) Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | - Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Yemekhane (Üçtutlar Mah. Çevreyolu Bulvarı No:10 ÇORUM) - Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi - Yemekhane (Karakeçili Mah. Gazi Caddesi No:99 ÇORUM) - Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi - Yemekhane (Ulukavak Mah. Çiftlik Çayırı 22. Sk. No:22 ÇORUM) |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | - İşe başlama tarihi sözleşmenin imzalanmasına müteakip 01.07.2025 işe başlanır; iş bitirme tarihi ise 31/12/2025'dir - Sözleşme süresi içerisinde yapılacak teslim planlamaları teknik şartnamede yer almaktadır. |
d) İşe başlama tarihi | : | 01.07.2025 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 12.05.2025 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
Ambalajlı Su Satış Yeri İzin Belgesi
Bayilik Sözleşmesi
İşletme Kayıt Belgesi
Bayilik Sözleşmesi
İşletme Kayıt Belgesi
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini,
her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
KEMİKSİZ DANA BUT KISA | 5.000 | kilogram |
DANA KABURGA | 1.500 | kilogram |
DANA BATON ET DÖNER | 200 | kilogram |
KUZU KABURGA | 200 | kilogram |
KANAT | 800 | kilogram |
TAVUK GÖĞÜS (DERİSİZ) | 1.500 | kilogram |
TAVUK PİRZOLA (DERİLİ) | 1.500 | kilogram |
TAVUK TALEKS (DERİLİ) | 900 | kilogram |
SPESİYAL BUT | 600 | kilogram |
SÜT | 1.500 | litre |
YOĞURT (KOVA) | 2.500 | kilogram |
YOĞURT (BARDAK) | 4.500 | adet |
AYRAN | 12.000 | adet |
TEREYAĞI | 600 | kilogram |
KAŞAR PEYNİRİ | 60 | kilogram |
TULUMBA | 100 | kilogram |
BAKLAVA | 350 | kilogram |
KADAYIF | 350 | kilogram |
ŞEKERPARE | 400 | kilogram |
SU BÖREĞİ | 500 | kilogram |
EKMEKLİK BEYAZ UN | 1.500 | kilogram |
TAM BUĞDAY UNU | 300 | kilogram |
YAŞ MAYA | 30 | kilogram |
TUZ | 50 | kilogram |
BALIK-ÇUPRA | 500 | kilogram |
BALIK-SOMON | 500 | kilogram |
BALIK-LEVREK | 500 | kilogram |
PET SU (500 ml-24'Lü) | 220 | koli |
BİTKİ ÇAYI | 1.400 | adet |
PİKNİK REÇEL | 1.400 | adet |
PİKNİK BAL | 1.600 | adet |
PİKNİK TEREYAĞI | 1.800 | adet |
TAZE BEYAZ PEYNİR | 70 | kilogram |
SADE TAHİN HELVA | 800 | adet |
ZEYTİN | 50 | kilogram |
SİYAH ÇAY | 20 | kilogram |
HAZIR KAHVE 2'Sİ 1 ARADA | 1.200 | adet |
TEK SARGILI KÜP ŞEKER | 30 | kilogram |
DOMATES | 100 | kilogram |
SALATALIK | 100 | kilogram |
YUMURTA | 70 | koli |
ELMA | 500 | kilogram |
KIRMIZI LAHANA | 150 | kilogram |
BROKOLİ | 50 | kilogram |
KURU SOĞAN | 800 | kilogram |
LİMON | 250 | kilogram |
DEREOTU | 120 | adet |
MARGARİN | 1.200 | adet |
MAYDANOZ | 300 | adet |
MAYONEZ | 70 | kilogram |
MARUL | 350 | adet |
MUZ | 1.000 | kilogram |
DOMATES | 1.100 | kilogram |
PATATES | 2.000 | kilogram |
PATLICAN | 1.200 | kilogram |
DOLMALIK BİBER | 100 | kilogram |
SALATALIK | 300 | kilogram |
DON.TAZE FASULYE FRESH | 800 | kilogram |
DONDURULMUŞ ISPANAK | 700 | kilogram |
KÖZLENMİŞ PATLICAN KONSERVE | 70 | kilogram |
DON. MISIR FRESH | 30 | kilogram |
KÖZLENMİŞ KAPYA BİBER KONSERVE | 70 | kilogram |
NAR EKŞİSİ | 5 | kilogram |
KİVİ | 200 | kilogram |
SİVRİBİBER | 300 | kilogram |
DON.SARIMSAK FRESH | 60 | kilogram |
TAZE KABAK | 500 | kilogram |
TAZE KIRMIZI BİBER | 250 | kilogram |
TAZE ÜZÜM | 600 | kilogram |
HAVUÇ | 500 | kilogram |
KARNABAHAR | 300 | kilogram |
KARPUZ | 1.300 | kilogram |
KAVUN | 1.800 | kilogram |
YEŞİL SOĞAN | 100 | adet |
YUMURTA | 90 | koli |
ÇARLİSTON BİBER | 70 | kilogram |
DİLİMLİ MANTAR KONSERVE | 100 | kilogram |
ŞEFTALİ | 150 | kilogram |
MANDALİNA | 600 | kilogram |
PIRASA | 150 | kilogram |
PORTAKAL | 600 | kilogram |
KEKİK | 10 | kilogram |
KIRMIZI TOZ BİBER | 40 | kilogram |
KİMYON | 5 | kilogram |
GALETA UNU | 5 | kilogram |
SOYA SOSU | 5 | kilogram |
NANE | 50 | kilogram |
PUL KIRMIZI BİBER | 70 | kilogram |
HİNDİSTAN CEVİZİ | 5 | kilogram |
KARABİBER | 50 | kilogram |
DİLİMLİ ETİMEK | 40 | kilogram |
BARDAKSU(200 ml-60'LI) | 2.000 | koli |
ARPA-TEL ŞEHRİYE | 200 | kilogram |
AYÇİÇEK YAĞI | 3.000 | litre |
KURU FASULYE | 200 | kilogram |
NOHUT | 200 | kilogram |
BARBUNYA | 100 | kilogram |
BEZELYE KONSERVE | 250 | kilogram |
MAKARNA | 400 | kilogram |
BULGUR | 400 | kilogram |
AŞURELİK BUĞDAY | 150 | kilogram |
YEŞİL MERCİMEK | 125 | kilogram |
PİRİNÇ | 1.600 | kilogram |
KIRMIZI MERCİMEK | 500 | kilogram |
SALÇA | 800 | kilogram |
PUDİNG | 40 | kilogram |
KURU KAYISI | 40 | kilogram |
KURU ÜZÜM | 40 | kilogram |
TAHİN HELVA | 60 | kilogram |
TOZ TARHANA | 40 | kilogram |
TOZ ŞEKER | 200 | kilogram |
TUZ | 150 | kilogram |
UN | 300 | kilogram |
İRMİK | 50 | kilogram |
NİŞASTA | 30 | kilogram |
KEMALPAŞA TATLI | 60 | kilogram |
KURU MANTI | 100 | kilogram |
Temel
500 / 1 yıl
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
1000 / 1 yıl
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)