İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2024/1155302 - Manavgat S Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu İçin 44 Kalem Yaş Sebze Ve Meyve Alımı

İhale No 2024/1155302
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Manavgat S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Antalya
İşin İli Antalya
Yayın Tarihi 6 Eylül 2024
İhale Tarihi 1 Ekim 2024 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ- S TİPİ KAPALI VE AÇIK ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

MANAVGAT S TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İÇİN 44 KALEM YAŞ SEBZE VE MEYVE ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1155302
1-İdarenin
a) Adı : CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ- S TİPİ KAPALI VE AÇIK ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : 201/2 Sokak MANAVGAT/ANTALYA
c) Telefon ve faks numarası : 2427476367 - 2427476965
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : MANAVGAT S TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İÇİN 44 KALEM YAŞ SEBZE VE MEYVE ALIMI
b) Niteliği, türü ve miktarı : 44 Kalem muhtelif Yaş Sebze ve Meyve Ürünler alımı.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Manavgat S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Mutfak Deposu
ç) Süresi/teslim tarihi : Mallar bir seferde alınmayacak olup Kurum ambarının ihtiyacına binaen sipariş tarihinden itibaren en geç 3 (üç) işgünü içerisinde peyder pey alımı yapılacaktır. 01.01.2025-31.12.2025 tarihleri arasında alınacaktır
d) İşe başlama tarihi : 01.01.2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 01.10.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : MANAVGAT S TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU TOPLANTI SALONU


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:
Hal Kayıt Sistemine Kayıt Belgesi
İşletme Kayıt Belgesi
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Sebze ve Meyve (ikisi Birlikte) alım, satım, üretim ve pazarlaa işine ait belgeler kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 364 (ÜçyüzAltmışDört) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
PATATES 37.000 kilogram
KURU SOĞAN 37.000 kilogram
MARUL 5.000 kilogram
HAVUÇ 8.000 kilogram
KABAK 7.000 kilogram
PATLICAN 15.000 kilogram
DOMATES 36.000 kilogram
MANTAR 6.000 kilogram
SİVRİ BİBER 5.500 kilogram
MAYDANOZ 1.400 kilogram
SALATALIK 9.500 kilogram
SARIMSAK 1.000 kilogram
LİMON 5.000 kilogram
BEYAZ LAHANA 3.000 kilogram
KIRMIZI LAHANA 4.500 kilogram
BROKOLİ 5.000 kilogram
KARNABAHAR 7.000 kilogram
DOLMALIK BİBER 4.000 kilogram
DEREOTU 250 kilogram
KIRMIZI KAPYA BİBER 3.000 kilogram
TAZE FESLEĞEN 100 kilogram
ARPACIK SOĞAN 2.000 kilogram
TAZE NANE 100 kilogram
ISPANAK 7.000 kilogram
KIRMIZI SOĞAN 3.000 kilogram
SARI KAPYA BİBER 1.000 kilogram
TURP 2.000 kilogram
ARMUT 5.000 kilogram
ELMA 8.000 kilogram
MUZ 6.000 kilogram
KAVUN 8.000 kilogram
KARPUZ 10.000 kilogram
ŞEFTALİ 7.000 kilogram
MANDALİNA 5.000 kilogram
YENİ DÜNYA 2.000 kilogram
AYVA 4.500 kilogram
KİVİ 3.000 kilogram
ERİK 5.000 kilogram
ÜZÜM 2.000 kilogram
KİRAZ 2.000 kilogram
VİŞNE 1.000 kilogram
ÇİLEK 4.000 kilogram
İNCİR 1.000 kilogram
KAYISI 5.000 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)