İhale No | 1222002 |
Sektör | Laboratuvar, Ölçüm, Optik Cihazları ve Bakımı |
İdare | ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Doğrudan Temin |
İhale İli | Bursa |
İşin İli | Bursa |
Yayın Tarihi | 30 Kasım 2016 |
İhale Tarihi | 5 Aralık 2016 10:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
|
Satın alan Birim |
İDARİ VEMALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI |
|
Talep Eden Birim |
M.Kemalpaşa MYO |
||
Talep Eden Birim Sorumlusu |
Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN |
||
Alım şekli |
Piyasa Fiyat Araştırması (Doğrudan Temin) |
||
Satınalma Memuru |
Uğur ÖNDER |
Tel : 0224 294 02 70 |
|
Faks: 0224 294 02 53 |
|||
e-posta: satinalma@uludag.edu.tr |
MAL VEMALZEME ALIM İLANI
Sıra No |
Mal veMalzemenin Cinsi |
Mal veMalzemenin Özellikleri |
Miktarı |
1. |
Azot Protein Tayin Cihazı |
Teknik Şartnamede Ektedir |
1 |
2. |
Ev Tipi Dondurma Makinesi |
Teknik Şartnamede Ektedir |
1 |
3. |
Elektrikli Ekmek Pişirme Makinası |
Teknik Şartnamede Ektedir |
1 |
4. |
Erişte veMakarna Yapma Makinası |
Teknik Şartnamede Ektedir |
1 |
5. |
Masaüstü Yoğurma Makinası |
Teknik Şartnamede Ektedir |
1 |
Başkanlığımız tarafından aşağıda belirtilen şartlar veilan eki teknik şartnamede belirtilen özelliklerde mal vemalzeme alımı yapılacaktır.
1- Teklifler 05/12/2016 tarih vesaat 10:00 ‘ye kadar, U.Ü. Rektörlüğü İdari veMali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Müdürlüğüne elden teslim edilebileceği gibi posta yoluyla da gönderilebilir. Faks gönderilmesi halinde, teklif mektubunun ıslak imzalı aslı da gönderilecektir.
2- Kısmi teklif verilebilinecektir.
3- Mal vemalzemenin tedarikine ilişkin her türlü giderler (Montaj, nakliye, sigorta, vergi, vb.) tedarikçiye aittir.
4- Teklifler KDV hariç olarak TL cinsinden verilmelidir.
5- Mal vemalzeme, ilgili mevzuatlar veözelliği itibariyle garanti kapsamında olmalıdır. (4077 sayılı Tüketici Korunması hakkında kanun veilgili mevzuat gereği)
6- Tekliflerin, idare tarafından standart hale getirilen veaşağıda bulunan Teklif Mektubu formunun eksiksiz doldurularak verilmesi gerekmektedir.
7- Teklif edilen malın istenilen şartlarla uygunluğunu teyit etmek amacıyla;
ü Ayrıntılı teknik bilgilerinin yer aldığı kataloglar teklif ekinde gönderilmelidir.
ü Teknik şartnamenin tüm maddelerine cevap verilecektir.
ü Teklif edilen malın markası, modeli vemenşei ülkesi ayrıntılı olarak yazılacaktır.
Adres: Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü - İdari veMali İşler Daire Başkanlığı Görükle Kampusü 16059 Nilüfer / BURSA
TEKLİF MEKTUBU
(Mal veMalzeme Alımı)
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
İDARİ VEMALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI
(Satınalma Müdürlüğüne)
Tarih: …./12/2016
Teklif Vermeye Yetkili Kişinin; |
|
Adı veSoyadı |
|
Firma Adı |
|
Açık Tebligat Adresi |
|
Vergi Dairesi veVergi Numarası |
|
Telefon veFaks Numarası |
|
Elektronik Posta Adresi |
|
Sıra No |
Mal veMalzemenin Adı |
Miktarı |
Birim Fiyatı |
Toplam (TL) |
1. |
Azot Protein Tayin Cihazı |
1 |
|
|
2. |
Ev Tipi Dondurma Makinesi |
1 |
|
|
3. |
Elektrikli Ekmek Pişirme Makinası |
1 |
|
|
4. |
Erişte veMakarna Yapma Makinası |
1 |
|
|
5. |
Masaüstü Yoğurma Makinası |
1 |
|
|
|
KDV’siz Genel Toplam |
|
1- Yukarıda belirtilen ( ……. Kalem ) mal vemalzeme alımına ait teklifimizi KDV hariç …………………….…………….. TL bedel karşılığında vermeyi kabul vetaahhüt ediyorum/ediyoruz.
2- Teklifimiz 31/12/2016 tarihine kadar geçerlidir.
3- Söz konusu mal vemalzemeler idarece tarafımıza sipariş verilmesinden sonra (…………) takvim günü içerisinde teslim edilecektir.
4- 4077 sayılı Tüketici Koruması hakkında kanun veilgili mevzuat hükümlerini kabul ediyor, mal vemalzemelerin garanti kapsamında olduğunu taahhüt ediyorum.
5- Teklifimizin kabul edilmesi halinde sipariş yazısının, yukarıda yer alan; elektronik posta adresime veya faks numarama tebligat yapılmasını :
¨ kabul ediyorum.
¨ kabul etmiyorum.
Teklif Vermeye Yetkili Kişinin;
Adı veSoyadı :
İmzası :
Firma Kaşesi :
TEKNİK ŞARTNAMELER
AZOT PROTEİN TAYİN CİHAZI
Destilasyon Ünitesi Dijital Göstergeli ve Dokunmatik Tuşlu Olmalıdır.
Tüm Program Basamakları, Hata Mesajları Çalışma Süresince Dijital Ekrandan
izlenebilmelidir.
Destilasyon Ünitesi Kimyasallara Karşı Dayanıklı Olmalı, Cihazın Ön Kısmı Cam Bir Kapak ile Tamamen Kapalı Olmalıdır. Bu Sayede Destilasyon Prosesi Dışarıdan İzlenebilmelidir.
Buhar Jeneratörü Otomatik Olarak Buhar Üretmeli Ve Aşırı Sıcaklık Koruması bulunmalıdır. Buhar Basıncının Aşırı Yükselmesi Durumunda Buhar Jeneratörü Otomatik
Olarak Kapanmalıdır.
Cihaz Minimum Seviyede Soğutma Suyu Tüketmeli ve Stand-By Modunda çalışmalıdır.
Destilasyon Ünitesi Mikroprosesor Kontrollü Olmalı ve Aşağıdaki Basamaklar
Mikroprosesor Tarafından Kontrol Edilerek Programlanabilmelidir;
Naoh’in Otomatik Olarak Eklenmeli
Reaksiyon Süresi
Destilasyon Süresi
Buhar Gücü (35-100 %)
Değişik Uygulamalarda Kullanılmak Amacı İle Tüm Hacimlerdeki (100-800 Ml Aralığında)
Yakma Tüpleri İle Çalışma İmkanı Olmalıdır
Cihazın Destilasyon Zamanı Programlanabilmeli ve Kjeldahl Destilasyonunu 2-4 Dakika
Aralığında Gerçekleştirilmelidir.
Cihaz Çalışma Sonunda Numune Atıklarını Otomatik Olarak Atık Tankına Boşaltmalıdır.
Sistemin Tamamı 220 V/50 Hz İle Çalışmalıdır.
Teklif Edilen Cihazın Üretim ve Fabrikasyon Hatalarına Karşı Ücretsiz 2 Yıl, Ücreti
Karşılığında 10 Yıl Yedek Parça ve Servis Garantisi Olmalıdır.
Azot/Protein Tayin Cihazı Yakma Ünitesi
Cihaz Aynı Anda 8 Numuneyi İşleyebilecek Kapasitede Olmalıdır.
Dış Gövde Çelik ve İzoleli Olmalıdır.
Cihaz Elektronik, Dijital Termostatlı Olmalı ve0 ve420 Derece Arasında ayarlanabilmelidir.
100,300,750 Ml’lik Yakma Tüpleri İle Kullanılmalıdır.
Yakma Ünitesi 300 Ml'lik 8 Adet Tüp Taşıyabilmelidir.(800 ml tüpler içinde haznesi ayrıca verilmelidir.)
Tüplerin Üzerinde Tek Bir Parçadan Oluşan Ve8 Adet Sabit Gaz Çıkış Borusu (Bacası)
İçeren Pyrex Camdan Oluşan Bir Gaz Tahliye Sistemi Olmalıdır.
Gaz Tahliye Sisteminde Toplanan Gazlar Tek Bir Çıkıştan Tahliye Edilmeli Ve Sürekli
Çalışma Esnasında Güvenilir ve Dengeli Bir Asit Buharı Emişi Sağlanmalıdır. Bu Buhar Bir Su Trombu İle Musluğa Verilmelidir.
Gaz Tahliye Sisteminin İki Yanında Üzeri Yanmaz Madde İle Kaplı Tutaçlar bulunmalıdır.
Tüplerin Yerleştirildiği Isıtıcı Gövdeden İzoleli Olmalıdır. Böylece Kullanıcının Emniyeti
Sağlanmış Olmalıdır.
Cihazın Dijital Göstergeli Sıcaklık Kontrol Ünitesi Olmalı, 0-420 Oc Arasında Aktüel ve Set Edilen Sıcaklık Dijital Olarak İzlenmelidir. Kontrol Ünitesi Bir Termokapl Bağlantısı İle Isıtma Bloğundan Mesaj Alabilmelidir.
220 Volt 50 Hz İle Çalışmalıdır
Cihaz İşletme Talimatı ve Bakım Kitabı ile teslim edilmelidir ve cihaz kullanımı ile ilgili
eğitim verilmelidir.
Cihaz 2 Yıl Ücretsiz, 10 Yıl Ücreti Karşılığı Yedek Parça ve Servis Garantili Olmalıdır.
Cihaz arızası durumunda 48 saat içerisinde cihaz aktif hale getirilecektir.
EV TİPİ DONDURMA MAKİNESİ
1- Çelik hazne vekarıştıcıya sahip olmalıdır.
2- Şeffaf hazne kapağı olmalıdır.
3-Özel çizmeyen spatulası olmalıdır.
4-Kaymayı önleyen lastik ayaklardan oluşmalıdır.
5-Motor sitemi 3 kademeli soğutma yapılmalıdır.
6- Ekolojik soğutucuya sahip olmalıdır.
7- Minimum 5 kg üretim kapasitesiyle çalışmalıdır.
EKMEK PİŞİRME MAKİNASI
1-Minimum 1100 gr ekmek yapma kapasitesinde olmalıdır.
2- 60 dakika sıcak tutma özelliği olmalıdır.
3- Farklı ekmek kabuğu kızartma dereceleri olmalıdır.
4-Minimum 2 yoğurma bıçağı olmalıdır.
5-Ekmeği pişirirken görebilmek için cam penceresi olmalıdır.
6- Reçel vekek hazırlama programları olmalıdır.
ERİŞTE VEMAKARNA YAPMA MAKİNASI
1-Spaghetti 2 mm, fettuccine 6,5 mm, veerişte 12 mm makarna bıçakları olmalıdır.
2-Makarna kurutma askısı olmalıdır.
3- Krom kaplama veçelik ile üretilmiş olmalıdır.
4- Hamur 15 mm genişliğinde ve6 farklı kalınlıkta açabilme özelliğinde olmalıdır.
5- Maksimum hamur genişliği 14 cm olmalıdır
MASAÜSTÜ YOĞURMA MAKİNASI (MUTFAK MAKİNASI) VEAPARATLARI
1- Dönen başlığı sayesinde ürünün eşit karışması sağlanabilir olmalıdır.
2- Profesyonel mutfaklara uygun olmalıdır.
3- Parçaları ayrılabilir olmalıdır.
4- Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olmalıdır.
5-Çeşitli aparatlarla zenginleştirilebilir olmalıdır.
6- Minimum 10 Lt Çırpma kabı kapasiteli olmalıdır.
7-Çelik hazneli ayarlanabilir hız (10 adet devir hızı) olmalıdır.
8-Beyaz hamur Yoğurucu aksesuar el çırpıcı aksesuar yassı karıştırıcı aksesuar olmalıdır.
9-Seramik Hamur kancası (kalın hamurlar için) olmalıdır.
10-Seramik Hamur kancası (ince hamurlar için) olmalıdır.
11-Eklenebilir Aparatlar: Makarna, kıyma, tahıl öğütme, narenciye, sebze dilimleyici, raviolle, konserveaçacağı, dondurma aparatı olmalıdır.
12- 2 yıl garantili olmalıdır.
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)