İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2025/945101 - Kuru Gıda, Şarküteri, Kırmızı-beyaz Et, Sebze Ve Meyve

İhale No 2025/945101
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi - Karaman
Şikayet Bedeli 50.640,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 TL'den küçük
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Karaman
İşin İli Karaman
Yayın Tarihi 26 Haziran 2025
İhale Tarihi 28 Temmuz 2025 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ-PROF. DR. ÖMER DİNÇER MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

KURU GIDA, ŞARKÜTERİ, KIRMIZI-BEYAZ ET, SEBZE VE MEYVE
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2025/945101
1-İdarenin
a) Adı
:ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ-PROF. DR. ÖMER DİNÇER MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi
:ÜNİVERSİTE MAHALLESİ ŞEHİT MUHAMMED YALÇIN BULVARI NO:3/A KARAMAN MERKEZ/KARAMAN
c) Telefon ve faks numarası
:03382280001 - 3382280002
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası
:
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı
:KURU GIDA, ŞARKÜTERİ, KIRMIZI-BEYAZ ET, SEBZE VE MEYVE
b) Niteliği, türü ve miktarı
:
149 KALEM KURU GIDA- ŞARKÜTERİ- KIRMIZI VE BEYAZ ET- SEBZE VE MEYVE MALZEMELERİ ALIMI

1. Kısım: KURU GIDA ALIMI : 78 KALEM
2. Kısım: ŞARKÜTERİ MALZEME ALIMI : 27 KALEM
3. Kısım: KIRMIZI VE BEYAZ ET ALIMI : 8 KALEM
4. Kısım: SEBZE VE MEYVE ALIMI : 36 KALEM

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer
:PROF. DR. ÖMER DİNÇER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON MUTFAĞI
ç) Süresi/teslim tarihi
:Okulumuz pansiyon binasında alınan gıdaların saklanması için yeterli depo alanı bulunmadığı için, Yükleneci firma tarafında söz konusu ihalenin tüm kısımları için hafta da 1 veya duruma göre 2 defa teslimat yapılacaktır. İlk teslimat 01/09/2025 tarihinde yapılacaktır
d) İşe başlama tarihi
:01/09/2025

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati
:28.07.2025 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)
:Üniversite Mah. Şehit Muhammed Yalçın Bul. Prof. Dr. Ömer Dinçer AİHL Sitesi, Blok No 3A, MERKEZ / KARAMAN

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 40 (Kırk) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Okulumuz pansiyon binasında alınan gıdaların saklanması için yeterli depo alanı bulunmadığı için, Yükleneci firma tarafında söz konusu ihalenin tüm kısımları için hafta da 1 veya duruma göre 2 defa teslimat yapılacaktır.

Cetvel Adı Miktar Birim
SIZMA ZEYTİNYAĞI 400 litre
AYÇİÇEK YAĞI 1.050 litre
KIZARTMA YAĞI 600 litre
ÇAY 150 kilogram
TOZ ŞEKER 450 kilogram
KÜP ŞEKER 150 kilogram
DOMATES SALÇASI 650 kilogram
BİBER SALÇASI 150 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 250 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 50 kilogram
KURU FASULYE 350 kilogram
NOHUT 300 kilogram
KURU BARBUNYA 150 kilogram
PİRİNÇ 1.200 kilogram
PİLAVLIK BULGUR 750 kilogram
KÖFTELİK BULGUR 50 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 40 kilogram
KUSKUS MAKARNA 200 kilogram
SPAGETTE MAKARNA 250 kilogram
FİYONK MAKARNA 250 kilogram
BURGU MAKARNA 250 kilogram
DÜZ İNCE MAKARNA 250 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 300 kilogram
TEL ŞEHRİYE 300 kilogram
MANTI 300 kilogram
ERİŞTE 500 kilogram
GARNİTÜR 150 kilogram
KONSERVE BEZELYE 300 kilogram
TURŞU KORNİŞON 250 kilogram
TURŞU KARIŞIK 250 kilogram
TAHİN HELVA 250 kilogram
STİCKER TUZ (1 Gr ) 10.000 kilogram
TUZ 300 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 30 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 40 kilogram
KURU NANE 15 kilogram
KEKİK 10 kilogram
KARABİBER 15 kilogram
İSOT 5 kilogram
SUMAK 5 kilogram
KİMYON 15 kilogram
NAR EKŞİSİ 30 kilogram
İRMİK 100 kilogram
UN (TİP 2) 300 kilogram
MISIR UNU 5 kilogram
KAKAOLU PUDİNG 150 kilogram
KEMAL PAŞA 50 kilogram
KREM ŞANTİ 20 kilogram
PETİBÖR BİSKÜVİ 40 kilogram
ÇUBUK TARÇIN 5 kilogram
TOZ TARÇIN 5 kilogram
TOZ ÇİKOLATA 30 kilogram
SUSAM 5 kilogram
ÇÖREK OTU 5 kilogram
HAŞHAŞ 5 kilogram
HİNDİSTAN ÇEVİZİ 5 kilogram
BAKLAVALIK YUFKA 50 kilogram
TEL KADAYIFI PİŞMİŞ 25 kilogram
LİMON TUZU 5 kilogram
BUĞDAY NİŞASTA 5 kilogram
PUDRA ŞEKERİ 10 kilogram
KAKAO 5 kilogram
KEDİ DİLİ BİSKÜVÜ 30 kilogram
VANİLYA 5 kilogram
KABARTMA TOZU 5 kilogram
KURU FESLEĞEN 5 kilogram
KÖRİ 5 kilogram
FISTIK İÇİ (KABUKSUZ) 25 kilogram
FINDIK İÇİ (KABUKSUZ) 25 kilogram
CEVİZ İÇİ (KABUKSUZ) 25 kilogram
KAYISI KURUSU 20 kilogram
SARI ÜZÜM (KURUTULMUŞ VE ÇEKİRDEKSİZ) 20 kilogram
SİYAH ÜZÜM (KURUTULMUŞ VE ÇEKİRDEKSİZ ) 20 kilogram
LEBLEBİ (KAVRULMUŞ BEYAZ NOHUT) 25 kilogram
LEBLEBİ (KAVRULMUŞ SARI NOHUT) 25 kilogram
DONMUŞ SÜT MISIR 30 kilogram
PATLAMIŞ MISIR 20 kilogram
SOSLU MISIR 25 kilogram
YEŞİL ZEYTİN 75 kilogram
SİYAH ZEYTİN 75 kilogram
BEYAZ PEYNİR 150 kilogram
BEZ TULUM PEYNİR 150 kilogram
KAŞAR PEYNİR 200 kilogram
YEMEKLİK TERAYAĞI 400 kilogram
YOĞURT 2.000 kilogram
SÜZME YOĞURT 750 kilogram
YUFKA 150 kilogram
MİLFÖY HAMURU 150 kilogram
SUCUK (%100 DANA ETİ) 200 kilogram
SALAM (%100 DANA ETİ) 50 kilogram
SOSİS (%100 DANA ETİ) 150 kilogram
MAYONEZ 50 kilogram
KETÇAP 50 kilogram
PİKNİK VİŞNE REÇELİ (20 GR) 1.000 adet
PİKNİK KAYISI REÇELİ (20 GR) 1.000 adet
PİKNİK ÇİLEK RECELİ (20 GR) 1.000 adet
PİKNİK BAL (15 GR) 4.000 adet
PİKNİK TERAYAĞI (10 GR) 4.000 adet
PİKNİK KREM LABNE PEYNİR (20 GR) 5.000 adet
PİKNİK TAHİN PEKMEZ (20 GR) 2.500 adet
PİKNİK ACI SOS (20 GR) 2.500 adet
PİKNİK ÇOKOKREM (20 GR) 5.000 adet
SÜT (200 ML) 1.500 adet
SÜT PAKET (1000 ML) 1.200 adet
YUMURTA 7.000 adet
ALABALIK 300 kilogram
KEMİKSİZ PARÇA DANA ETİ 1.500 kilogram
BÜTÜN TAVUK 700 kilogram
TAVUK FİLETO 700 kilogram
TAVUK KALÇALI BUT 400 kilogram
TAVUK SARMA 450 kilogram
TAVUK BAGET 400 kilogram
TAVUK KANAT 250 kilogram
PATATES 2.500 kilogram
KURU SOĞAN 1.000 kilogram
PATLICAN 750 kilogram
KABAK 150 kilogram
DOLMA BİBER 300 kilogram
KARNABAHAR 200 kilogram
ISPANAK 300 kilogram
PIRASA 75 kilogram
SARIMSAK 20 kilogram
YEŞİL FASULYE 150 kilogram
KIRMIZI LAHANA 400 kilogram
BEYAZ LAHANA 50 kilogram
DOMATES 1.300 kilogram
YEŞİL BİBER 300 kilogram
KAPYA BİBER 450 kilogram
SALATALIK 550 kilogram
LİMON 150 kilogram
HAVUÇ 400 kilogram
MUZ 550 kilogram
ELMA 650 kilogram
KARPUZ 500 kilogram
KAVUN 350 kilogram
YEŞİL ÜZÜM 150 kilogram
ARMUT 150 kilogram
PORTAKAL 400 kilogram
MANDALİNA 300 kilogram
ERİK 200 kilogram
ŞEFTALİ 200 kilogram
NEKTARİ 200 kilogram
MARUL 450 adet
MAYDONOZ 300 Bağ
TERE 100 Bağ
ROKA 100 Bağ
DERE OTU 100 Bağ
YEŞİL SOĞAN 50 Bağ
TAZE NANE 50 Bağ

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)