İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2024/1311544 - Kuru Gıda (01 Ocak-30 Haziran)

İhale No 2024/1311544
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Şikayet Bedeli 50.640,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 TL'den küçük
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Eskişehir
İşin İli Eskişehir
Yayın Tarihi 8 Ekim 2024
İhale Tarihi 5 Kasım 2024 14:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HASTANE) BİRİMİ

KURU GIDA (01 OCAK-30 HAZİRAN) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1311544
1-İdarenin
a) Adı : ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (HASTANE) BİRİMİ
b) Adresi : BÜYÜKDERE MH.PROF.DR.NABİ AVCI BULVARI NO:4 MEŞELİK KAMPÜSÜ 26480 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR
c) Telefon ve faks numarası : 2222392979/1007-1063 - 2222391477
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : KURU GIDA (01 OCAK-30 HAZİRAN)
b) Niteliği, türü ve miktarı : KURU GIDA ( 60 KALEM )
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Mutfak Deposu
ç) Süresi/teslim tarihi : 01.01.2025 - 30.06.2025 tarihleri arasında mutfak ihtiyaç durumuna göre ve şartnamelerimiz de yazılı hükümler doğrultusunda teslim edilecektir
d) İşe başlama tarihi : 01.01.2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 05.11.2024 - 14:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi e- İhale Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların katalogları, broşürleri, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
Numune
4.3.2. Numune sunulması istenmektedir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
KRİSTAL TOZ ŞEKER 4.000 kilogram
KÜP KESME ŞEKER 600 kilogram
SIVIYAĞ 8.190 kilogram
MARGARİN 400 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 2.000 kilogram
PİRİNÇ (1. KALİTE PİLAVLIK) 14.000 kilogram
SOFRALIK TUZ 2.500 kilogram
SOFRALIK PAKET TUZ 250 kilogram
SALÇA (TİP DOMATES SALÇASI) 5.160 kilogram
NİŞASTA 500 kilogram
PRALİN 150 kilogram
ZEYTİNYAĞI 800 kilogram
FINDIK İÇİ 140 kilogram
PİKNİK REÇEL (Adedi 20 gr'lık karışık) 50.000 adet
PİKNİK BAL (Adedi 20 gr) 68.800 adet
ŞEKERLİ VANİLİN 1.000 paket
HİNDİSTAN CEVİZİ TALAŞI 10 kilogram
BUĞDAY UNU (TİP 1. KALİTE) 6.000 kilogram
GLUTENSİZ BUĞDAY UNU 50 kilogram
BULGUR (TİP 1. KALİTE) 4.000 kilogram
DÜĞÜR (İNCE BULGUR) 250 kilogram
MAKARNA ( TİP,YÜZÜK-BURGU- DEVE BOYNU-FIRIN MAKARNA-MANTI-BONCUK) 7.000 kilogram
TAHİN HELVA (Adedi 80 gr/pk Tip kakaolu-Vanilyalı) 3.000 adet
ZEYTİN (Gemlik hususi 291-320 Adet/kg Ekstra sınıf) 2.000 kilogram
KURU FASULYE 3.000 kilogram
KURU NOHUT 2.500 kilogram
BARBUNYA 600 kilogram
BİSKUVİ (PETİT BEURRE) 50 kilogram
BEBE BİSKÜVİ 100 kilogram
ÇAY 360 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 3.000 kilogram
TURŞU (KARIŞIK) 1.000 kilogram
KAKAO 50 kilogram
İRMİK 250 kilogram
CEVİZ İÇİ 140 kilogram
KUSKUS 2.000 kilogram
PİRİNÇ UNU 80 kilogram
GÖCE 250 kilogram
LİMON SOSU (1/1 lt'lik) 300 şişe
SİRKE(1/1 lt'lk) 100 şişe
TEL ŞEHRİYE 250 kilogram
HAZIR TOZ REVANİ 600 kilogram
KAKAOLU FINDIK KREMASI (Adedi 20 gr) 70.000 adet
KURU ÜZÜM 50 kilogram
KURU İNCİR 30 kilogram
KURU KAYISI 100 kilogram
KONSERVE HAŞLANMIŞ MISIR 300 kilogram
MAKARNA (TİP, ERİŞTE) 500 kilogram
ÖĞÜTÜLMÜŞ SARIMSAK 150 kilogram
SALATALIK TURŞUSU 300 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 30 kilogram
ZERDEÇAL 10 kilogram
SUMAK 10 kilogram
LİMON TUZU 15 kilogram
KÖRİ 30 kilogram
TUZSUZ FISTIK İÇİ 60 kilogram
KARBONAT 20 kilogram
GARNİTÜR (KONSERVE ) 500 kilogram
BEZELYE (KONSERVE) 1.000 kilogram
TAZE FASULYE (KONSERVE) 1.000 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)