İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2023/464216 - İtü Başkanlığımıza Bağlı Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğü Mutfaklarında 01/07/2023 – 31/12/2023 Tarihleri Arasında Kullanılmak üzere 42 Kalem Taze Sebze Ve Meyve Satın

İhale No 2023/464216
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli İstanbul
İşin İli İstanbul
Yayın Tarihi 12 Mayıs 2023
İhale Tarihi 2 Haziran 2023 10:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İTÜ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İTÜ Başkanlığımıza bağlı Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğü Mutfaklarında 01/07/2023 – 31/12/2023 tarihleri arasında kullanılmak üzere 42 kalem Taze Sebze ve Meyve satın mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/464216
1-İdarenin
a) Adı : İTÜ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : AYAZAGA KAMPÜSÜ 34469 MASLAK SARIYER/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası : 2122857117 - 2122857155
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : İTÜ Başkanlığımıza bağlı Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğü Mutfaklarında 01/07/2023 – 31/12/2023 tarihleri arasında kullanılmak üzere 42 kalem Taze Sebze ve Meyve satın
b) Niteliği, türü ve miktarı : 42 Kalem Taze Sebze ve Meyve çeşitleri alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Mallar sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren istenen günlerde, istenen miktarlarda ve istenen çeşitlerde partiler halinde İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yemek işletmeleri Şube Müdürlüğü Ayazağa Yerleşkesi 75.Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi Yemekhanesi merkez ambarına iş günü ve iş saatlerinde saat 08.30-10.00 arasında teslim edilerek istiflenecektir. Mal Teslimatının gecikmesi nedeniyle idarenin alacağı düzeltici eylem kararlarının masrafları yüklenici firmaya ait olacaktır.
ç) Süresi/teslim tarihi : Teknik Şartnamenin 6.3. maddesine göre teslim edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : 01.07.2023


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 02.06.2023 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası Maslak/İSTANBUL


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İstekli firma yaş sebze ve meyve işi ile uğraştığına dair Hal Müdürlüğünden alacağı işyeri tahsis belgesini ibraz edecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
Domates 14.000 kilogram
Havuç 25.000 kilogram
Pazı 500 kilogram
Beyaz Baş Lahana 8.000 kilogram
Kuru Soğan 15.000 kilogram
Taze Soğan 250 kilogram
Baş Salata (Göbek Salata) 14.000 kilogram
Maydanoz 1.000 kilogram
Patates 45.000 kilogram
Patlıcan 15.000 kilogram
Sarımsak 100 kilogram
Kırmızı Baş Lahana 2.000 kilogram
Hıyar 10.000 kilogram
Roka 6.500 kilogram
Turp Kırmızı 1.500 kilogram
Dolmalık Biber 4.000 kilogram
Dereotu 500 kilogram
Sakız Kabağı (Dolmalık) 14.000 kilogram
Kereviz 500 kilogram
Pırasa 9.000 kilogram
Semizotu 500 kilogram
Nane Taze 100 kilogram
Bostan Patlıcan 2.500 kilogram
Çarliston Biber 5.000 kilogram
Kırmızı Lolorosso 1.000 kilogram
Fesleğen (taze) 50 kilogram
Kültür Mantarı 4.000 kilogram
Kestane Kabağı (bal) 2.000 kilogram
Kapya Biber 2.000 kilogram
Kırmızı Pancar 500 kilogram
Armut 14.000 kilogram
Elma 14.000 kilogram
Karpuz 8.000 kilogram
Kayısı 3.000 kilogram
Kiraz 1.000 kilogram
Portakal 10.000 kilogram
Mandalina 13.000 kilogram
Şeftali 5.000 kilogram
Üzüm Beyaz 4.000 kilogram
Kavun 12.000 kilogram
Ayva 500 kilogram
Limon 3.500 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)