İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2017/504371 - Gıda Ürünleri Satın Alınacaktır

İhale No 2017/504371
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Burdur İl Sağlık Müdürlüğü
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 6 Kasım 2017
İhale Tarihi 6 Aralık 2017 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

2018 Yılı Gıda Malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/504371
1-İdarenin
a) Adresi : YENI MAH. İSMET İNÖNÜ BULVARI NO:42 15030 BURDUR MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482334859 - 2482352083
c) Elektronik Posta Adresi : burdur@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 13 KISIM GIDA MALZEMESİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 2018 Yılı için Sağlık tesislerinin (Burdur Devlet Hastanesi - Bucak Devlet Hastanesi - Gölhisar Devlet Hastanesi - Yeşilova Devlet Hastanesi ve Burdur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ) alacakları gıda malzemelerinin miktarlarını gösterir listede belirtilen ilgili idarelerin depolarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihleri : Gıda malzemeleri mesai saatleri içerisinde ve malzemenin cinsine göre; a)Süt ve Süt Ürünleri: idarelerin yazılı talebi üzerine istenilen gün harıç en geç 48 saat içinde, b)Kemiksiz dana eti: idarelerin talebi üzerine en geç 24 saat içinde, c)Yaş Sebze ve meyveler: idarelerin siparişine göre en geç 24 saat içinde ve haftada iki kez, d)Kuru Gıda Malzemeleri: Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerinde siparişe göre 15 gün aralıklarla, Gölhisar ve Yeşilova Devlet Hastanelerinde siparişe göre 3 ay aralıklarla ve siparişten sonra en geç 72 saat içinde, e)Piknik Tipi Ürünleri : Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerinde siparişe göre 1 ay aralıklarla, Gölhisar ve Yeşilova Devlet Hastanelerinde siparişe göre 3 ay aralıklarla ve siparişten sonra en geç 72 saat içinde, soğuk zincirle teslim edilecektir. e)Tavuk eti: İdarelerin talebi üzerine en geç 24 saat içinde ve haftada iki gün, f)Balık: İdarelerin talebi üzerine en geç 24 saat içinde, ilgili idarelere en geç saat 13:00' a kadar teslim edilecektir. Ekmek: Günlük olarak , en geç saat 09:00 a kadar teslim edecektir. Gıda malzemelerinde sipariş edilen miktarın ihtiyacı karşılamaması durumunda yukarıdaki sürelerden önce de idarelerce malzeme istenebilecek ve yüklenici teslim etmekle yükümlü olacaktır. Muayene ve Kabul Komisyonu raporu üzerine red edilen gıda malzemelerinin aynı gün saat 15.30 'a kadar yenisi teslim edilecektir. Belirtilen süre içinde teslim edilmeyen gıda malzemeleri piyasadan yüklenici adına ilgili idare tarafından alınacak ve fatura yüklenici adına kestirilecektir. Yüklenici tarafından ödenmemesi durumunda hakedişinden kesilerek tedarik edilen firmaya ödeme yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Birimi (2. Kat)
b) Tarihi ve saati : 06.12.2017 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

3. Kısım Süt ve Süt Ürünleri Alımı için:
a)İstekliye ait Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  tarafından verilen İşletme Onay Belgesi 

b)Ürünlere ait TSE Uygunluk  Belgesi teklif dosyasında verilecektir

5. kısım Tavuk Eti alımı için:

İşletme Onay Belgesi (Kanatlı eti) teklif dosyasında verilecektir

11, 12 ve 13. kısım  Ekmek Alımı için:

-İşletme Kayıt Belgesi

6. kısım Kemiksiz Dana Eti Alımı için:
İşletme Onay Belgesi (İstekli İşleme Tesisi, Kesimhane, Parçalama onay belgelerinden en az ikisini sunmak zorundadır) verilecektir


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı BURDUR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA BİRİMİ (2. KAT) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Birimi (2. Kat) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
İşleminiz Devam Ediyor.... × Bilgi Penceresi Sayfaya dönmek için üstteki X'e basınız Geri

 

Cetvel Adı Miktar Birim
Konserve (Muhtelif) 15.100 kilogram
Bulgur 6.450 kilogram
Çay 440 kilogram
Barbunya 1.300 kilogram
Kuru Fasulye 3.650 kilogram
İrmik 900 kilogram
Ayçiçek Yağı 18.400 litre
Pudra Şekeri 100 kilogram
Meyve Suyu (Karışık Nektar) 3.500 adet
Zeytin Yağı 2.250 litre
Baklavalık Yağ 126 kilogram
Makarna (Muhtelif) 9.000 kilogram
Sarı+Yeşil Mercimek (Muhtelif) 2.625 kilogram
Tarhana 600 kilogram
Nohut 3.250 kilogram
Pirinç 16.600 kilogram
Domates Salçası 9.000 kilogram
Şehriye (Muhtelif) 4.400 kilogram
Toz Şeker 15.150 kilogram
Sarma Küp Şeker 1.450 kilogram
İyotlu tuz 2.950 kilogram
Buğday Unu 5.550 kilogram
Kuru üzüm 390 kilogram
Zeytin (Muhtelif) 7.040 kilogram
Tahin Helva (Muhtelif) 650 kilogram
Tel Kadayıf 550 kilogram
Karabiber 155 kilogram
Kuru Nane 70 kilogram
Kuru Kayısı 355 kilogram
Kuru İncir 120 kilogram
Ceviz İçi 335 kilogram
Aşurelik Buğday 675 kilogram
Fındık içi 185 kilogram
Pul Biber + Toz biber 580 kilogram
Galete Unu 100 kilogram
Pirinç Unu 255 kilogram
Nişasta (Buğday+Mısır) 490 kilogram
Hindistan Cevizi 95 kilogram
Vanilya 1.680 adet
Limon Tuzu 65 kilogram
Kabartma Tozu 1.880 adet
Meyveli Kek 3.500 adet
Kimyon 105 kilogram
Kekik 35 kilogram
Turşu Karışık (Muhtelif) 3.950 kilogram
Kakao 18 kilogram
Ihlamur 4.500 adet
Tahin 360 kilogram
Bisküvi (Tuzlu-Tuzsuz) 350 kilogram
Susam 25 kilogram
Kemalpaşa tatlısı 595 kilogram
Kuş üzümü 35 kilogram
Çam Fıstığı 15 kilogram
Biber salçası 100 kilogram
Şekerpare 750 kilogram
Limon Suyu 180 litre
Nar Ekşisi 150 kilogram
Sirke 630 litre
Tarçın 16 kilogram
Çörek Otu 11 kilogram
Çikolatalı Puding 200 kilogram
Mantı 200 kilogram
Milföy Hamuru 300 kilogram
Köftelik Bulgur 25 kilogram
Piknik Tereyağı 10 gr. 800 kilogram
Krem Beyaz Peynir 20 gr. Lık 1.740 kilogram
Bal 20 gr.lık 2.390 kilogram
Piknik Reçel 20 gr. (Muhtelif) 2.190 kilogram
Kah.Piknik Çikolota 20 gr. 450 kilogram
Diabetik Reçel 250 kilogram
Yumurta 160.500 adet
Piknik Tahin Pekmez 20 gr. 950 kilogram
Fındık Ezmesi 600 kilogram
Margarin (250 gr.lık) 380 adet
Yufka 3.720 kilogram
Pastörize tereyağı 2.230 kilogram
Pastörize beyaz peynir( tuzsuz-tuzlu) 6.900 kilogram
Steril Süt 18.300 litre
Steril Süt 52.700 adet
Vakumlu Yoğurt 52.700 kilogram
Vakumlu Yoğurt 92.150 adet
Kaşar Peyniri 1.880 kilogram
Ayran 77.000 adet
Lor 580 kilogram
Bardak Su 765.000 adet
Tavuk Göğüs Derisiz 11.000 kilogram
Tavuk İncik Derisiz 6.750 kilogram
Tavuk Baget 10.300 kilogram
Tavuk Döner 2.850 kilogram
Tavuk Pirzola 1.000 kilogram
Tavuk But 1.000 kilogram
Kemiksiz Dana Eti 35.450 kilogram
Temizlenmiş Alabalık 3.920 kilogram
Patates 36.000 kilogram
Kuru Soğan 7.750 kilogram
Maydanoz 3.600 demet
Muz 4.750 kilogram
Marul 5.750 kilogram
Havuç 6.250 kilogram
Lahana (Sarmalık+Kırmızı) 6.250 kilogram
Limon 5.000 kilogram
Karnabahar 5.200 kilogram
Pırasa 5.000 kilogram
Ispanak 4.250 kilogram
Elma 11.000 kilogram
Portakal 7.750 kilogram
Mandalina 3.000 kilogram
Ayva 250 kilogram
Domates 17.000 kilogram
Biber (Carliston+dolmalık) 6.000 kilogram
Salatalık 3.500 kilogram
Taze Fasulye 5.250 kilogram
Patlıcan 10.500 kilogram
Kabak Dolmalık 7.500 kilogram
Karpuz 11.000 kilogram
Kavun 8.500 kilogram
Şeftali 2.750 kilogram
Armut 2.750 kilogram
Taze Üzüm Muh. 2.500 kilogram
Taze Erik+Mürdüm 1.250 kilogram
Çilek 1.250 kilogram
Kiraz 1.000 kilogram
Taze Kayısı 1.200 kilogram
Bal Kabağı 1.500 kilogram
Vişne 250 kilogram
Sarımsak (Kuru) 110 kilogram
Turp 100 kilogram
Yeni Dünya Malta Eriği 1.450 kilogram
Taze Bakla 400 kilogram
Kültür Mantarı 350 kilogram
Semizotu 250 kilogram
Dereotu 120 demet
Patates 3.000 kilogram
Kuru Soğan 1.500 kilogram
Maydanoz 600 demet
Muz 500 kilogram
Marul 600 kilogram
Havuç 400 kilogram
Lahana (Sarmalık+Kırmızı) 400 kilogram
Limon 600 kilogram
Karnabahar 400 kilogram
Pırasa 300 kilogram
Ispanak 300 kilogram
Elma 1.000 kilogram
Portakal 1.000 kilogram
Mandalina 300 kilogram
Ayva 50 kilogram
Domates 3.000 kilogram
Biber (Carliston+dolmalık) 1.000 kilogram
Salatalık 600 kilogram
Taze Fasulye 250 kilogram
Patlıcan 1.500 kilogram
Kabak Dolmalık 250 kilogram
Karpuz 1.300 kilogram
Kavun 1.000 kilogram
Şeftali 350 kilogram
Armut 250 kilogram
Taze Üzüm Muh. 250 kilogram
Taze Erik+Mürdüm 100 kilogram
Kiraz 150 kilogram
Taze Kayısı 150 kilogram
Bal Kabağı 200 kilogram
Vişne 50 kilogram
Sarımsak (Kuru) 15 kilogram
Yeni Dünya Malta Eriği 100 kilogram
Yeşil Soğan 150 kilogram
Brokoli 350 kilogram
Patates 1.500 kilogram
Kuru Soğan 400 kilogram
Maydanoz 400 demet
Muz 150 kilogram
Marul 300 kilogram
Havuç 350 kilogram
Lahana (Sarmalık+Kırmızı) 250 kilogram
Limon 450 kilogram
Karnabahar 100 kilogram
Pırasa 250 kilogram
Ispanak 250 kilogram
Elma 500 kilogram
Portakal 400 kilogram
Mandalina 200 kilogram
Domates 1.000 kilogram
Biber (Carliston+dolmalık) 300 kilogram
Salatalık 300 kilogram
Taze Fasulye 100 kilogram
Patlıcan 300 kilogram
Kabak Dolmalık 300 kilogram
Karpuz 1.200 kilogram
Kavun 1.200 kilogram
Şeftali 200 kilogram
Armut 100 kilogram
Taze Üzüm Muh. 200 kilogram
Taze Kayısı 100 kilogram
Bal Kabağı 150 kilogram
Yeni Dünya Malta Eriği 80 kilogram
Taze Bakla 50 kilogram
Kültür Mantarı 100 kilogram
Kereviz 100 kilogram
Roll Ekmek 75.000 kilogram
Ekmek 6.000 kilogram
Ekmek 3.500 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)