İhale No | 2012/171492 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | Burdur Bucak Devlet Hastanesi |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Burdur |
İşin İli | Burdur |
Yayın Tarihi | 21 Kasım 2012 |
İhale Tarihi | 14 Aralık 2012 10:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
GIDA SATIN ALINACAKTIR
Devlet Hastanesi -bucak
Gıda Malzemesi Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2012/171492
1-İda re nin
a) Adresi : Çavuslar Mahallesı Tepecık Caddesı No:1 15300 Bucak/Burdur
b) Telefon ve faks numarası : 2483252298 - 2483156928
c) Elektronik Posta Adresi : --
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAPta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Bucak devlet Hastanesi Baştabipliği Ambarı
c) Teslim tarihi : Malzemeler 01.01.2013 ile 31.12.2013 tarihleri arasında partiler halinde teslim edilecektir. Hastanenin talebinden sonra en geç 24 saat içerisinde teslimat yapılacaktır.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : Bucak Devlet Hastanesi Baştabipliği Toplantı salonu (D Blok)
b) Tarihi ve saati : 14.12.2012 - 10:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu
izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
3.Kısım (Süt Ürünleri), ve 4.Kısım (Ekmek) için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Gıda Üretim
Sertifikası / Gıda Üretim İzni Belgesi (Her kalem için verilecektir)
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Bucak Devlet Hastanesi
Baştabipliği Satın Alma Birimi(D Blok) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Bucak Devlet Hastanesi Baştabipliği Satın Alma Birimi(D Blok)
adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
Bu ilanda yer almayan hususlarda;Teknik Şartname,İdari şartname,Sözleşme Taslağı,Mal Alımları Uygulama
Yönetmeliği ile ilgili yönetmelik hükümleri geçerlidir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Konserve Fasulye-Bezelye | 3.250 | Kg |
İrmik | 250 | Kg |
Makarna | 2.000 | Kg |
Şehriye | 1.600 | Kg |
Nişasta | 100 | Kg |
Buğday Unu (Tip-I-Pastalık-Baklavalık) | 1.500 | Kg |
Domates Salçası | 2.000 | Kg |
Toz şeker | 4.000 | Kg |
İyotlu tuz (Sofralık ve Yemeklik Rafine) | 1.000 | Kg |
Çay | 200 | Kg |
Çekirdeksiz kuru üzüm | 150 | Kg |
Kuru kayısı | 150 | Kg |
Zeytin Tanesi (1.sınıf/tuzlu-tuzsuz) | 3.500 | Kg |
Karabiber (toz) (1 kg.lık ambalajlarda) | 45 | Kg |
Limon tuzu (1 kg.lık ambalajlarda) | 30 | Kg |
Kırmızı toz tatlı biber (1 kg.lık ambalajlarda) | 80 | Kg |
Kuru nane (1 kg.lık ambalajlarda) | 20 | Kg |
Kimyon (1 kg.lık ambalajlarda) | 15 | Kg |
Kırmızı Pul Biber (1 kg.lık ambalajlarda) | 20 | Kg |
Diabetik reçel | 300 | Kg |
Piknik Reçel (20 gr ambalajda) | 60.000 | Adet |
Piknik Bal (20 gr ambalajda) | 60.000 | Adet |
Kakao kremalı bisküvi (en az 30 gr) | 60.000 | Adet |
Sirke (2kg veya5kg.lık ambalajlarda) | 75 | Kg |
Ceviz içi (1.Sınıf) | 30 | Kg |
Tahın Helva (1.Sınıf 5 kg’lik Ambalajda) | 500 | Kg |
Kemal Paşa Tatlısı | 200 | Kg |
Poşet Kek | 60.000 | Adet |
Tarhana (1 kg ambalajda) | 300 | Kg |
Barbunya (1.sınıf) | 700 | Kg |
Kuru fasulye (1.sınıf) | 1.500 | Kg |
Kuru Nohut (1.sınıf) | 1.250 | Kg |
Sarı Mercimek (1.sınıf) | 600 | Kg |
Baldo Pirinç (1.sınıf) | 5.500 | Kg |
Bulgur (1.sınıf) | 1.500 | Kg |
Zeytinyağı | 500 | Kg |
Ayçiçeği Yağı | 6.700 | Kg |
Baklavalık Yağ | 36 | Kg |
Yufka | 2.250 | Kg |
Tahin (5kg lık ambalajda) | 50 | Kg |
Fesleğen Kurusu (1 kg. lık ambalajda 1.Sınıf) | 3 | Kg |
Pötibör Bisküvi (Tuzlu-Tuzsuz 1.Sınıf) | 350 | Kg |
Vanilya (5 gr.lık Pk.) | 360 | Paket |
Sarma Küp Şeker (Bucak Dev.Hast.logolu) | 1.500 | Kg |
Yumurta | 50.000 | Adet |
Hamur kabartma tozu (10 gr.lık paketlerde) | 300 | Paket |
Pudra Şekeri | 20 | Kg |
Margarin | 20 | Kg |
Tel Kadayıf (çiğ) | 250 | Kg |
Yaş Maya | 10 | Kg |
Patates | 11.000 | Kg |
Kuru soğan | 2.500 | Kg |
Havuç | 2.500 | Kg |
Marul | 2.000 | Kg |
Limon | 2.500 | Kg |
Maydanoz | 1.250 | Dmt. |
Pırasa | 1.750 | Kg |
Ispanak | 1.800 | Kg |
Karnabahar | 2.000 | Kg |
Lahana (beyaz) | 1.750 | Kg |
Lahana (kırmızı) | 1.100 | Kg |
Elma | 3.500 | Kg |
Portakal | 3.500 | Kg |
Mandalina | 1.500 | Kg |
Bal Kabağı | 700 | Kg |
Ayva | 100 | Kg |
Muz | 2.750 | Kg |
Turp | 100 | Kg |
Domates | 7.000 | Kg |
Salatalık | 1.750 | Kg |
Taze Biber | 3.250 | Kg |
Taze Fasulye | 2.750 | Kg |
Patlıcan | 4.000 | Kg |
Taze Kabak | 3.250 | Kg |
Taze Erik | 50 | Kg |
Karpuz | 4.000 | Kg |
Şeftali | 1.250 | Kg |
Vişne | 100 | Kg |
Taze Kayısı | 600 | Kg |
Kiraz | 500 | Kg |
Yeni Dünya | 500 | Kg |
Çilek | 400 | Kg |
Taze Bakla | 400 | Kg |
Mürdüm Eriği | 150 | Kg |
Taze Üzüm | 1.250 | Kg |
Kavun | 3.000 | Kg |
Armut | 750 | Kg |
Taze Bamya | 50 | Kg |
Sarmısak | 50 | Kg |
Kültür Mantarı | 250 | Kg |
Piknik Süt (200 cc.lik Ambalajlarda) | 50.000 | Ad. |
Süt Dökme (10 kg.lık Ambalajlarda) | 1.500 | Kg |
Taze Yoğurt | 30.000 | Kg |
Beyaz Peynir (tuzlu-tuzsuz) | 2.750 | Kg |
Tam Yağlı Kaşar Peyniri | 700 | Kg |
Yemeklik Tereyağı (1 kg.lık Amb.) | 200 | Kg |
Meyve Suyu (En az % 30 Nektarlı 200 cc.lik Amb.) | 50.000 | Ad. |
Ekmek | 31.000 | Kg. |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)