İhale No | 25DT612999 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri |
İdare | ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Doğrudan Temin |
İhale İli | Aydın |
İşin İli | Aydın |
Yayın Tarihi | 25 Nisan 2025 |
İhale Tarihi | 24 Nisan 2025 18:00 |
Bu ve benzer
yüzlerce ihale ve doğrudan temine vakit harcamadan, kolayca erişmek için ihale takip
hizmetlerimizden birini satın alabilirsiniz.
Temel
1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
Doğrudan Temin Numarası | 25DT612999 |
İşin Adı | Gıda Malzemesi Alımı |
İdarenin Adı | Turizm Fakültesi YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ |
İdarenin ili | AYDIN |
Doğrudan Temin Türü - Maddesi | Mal - 22-d* (Parasal Limit Kapsamında) |
Branş Kodları (OKAS) | 03142500, 03211300, 03212211, 03212220, 03221120, 03221210, 03221260, 03222100, 03312200, 15251000, 15252000, 15253000, 15331131, 15331428, 15331500, 15332260, 15332300, 15411100, 15511100, 15512200, 15512900, 15530000, 15541000, 15543400, 15545000, 15551300, 15612100, 15612200, 15612500, 15613319, 15831200, 15841400, 15842100, 15871260, 15871273, 15872500, 15898000 |
Tekliflerin Verileceği Son Tarih ve Saat | 24.04.2025 |
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Çanak Enginar | 75 | adet |
Donmuş Bezelye | 10 | kilogram |
Midye Füme Marine | 4 | kilogram |
Kereviz Doğranmış donuk | 5 | kilogram |
Kalamar Dolma Donmuş | 3 | kilogram |
Karides Et 800gr | 4 | adet |
Somon Füme 200gr | 10 | adet |
Antep fıstığı Toz | 5 | kilogram |
Arborio Pirinç | 8 | kilogram |
Ayçiçet Yağı 5lt | 10 | adet |
Badem Bütün | 8 | kilogram |
Badem Toz | 5 | kilogram |
Barbunya Donuk | 5 | kilogram |
Biber salçası 5 kg | 4 | adet |
Bitter Damla Çikolata | 3 | adet |
Buğday Unu 5 Kg | 5 | adet |
Ceviz İçi | 5 | kilogram |
Çam Fıstığı | 3 | kilogram |
Domates Salçası 5 kg | 5 | kilogram |
Fındık Kırık | 8 | kilogram |
fındık toz | 8 | kilogram |
Frig Bulgur Pilavlik | 5 | kilogram |
İnce Bulgur | 10 | kilogram |
Kakao Toz | 5 | kilogram |
Kaşar Peyniri | 5 | kilogram |
Kek Unu | 10 | kilogram |
Ketçap | 5 | kilogram |
Kırmızı Mercimek | 5 | kilogram |
Kornişon Turşu | 5 | kilogram |
Kuru Fasülye | 5 | kilogram |
Kuvartür beyaz çikolata 2,5 kg | 3 | adet |
Kuvartür bitter çikolata 2,5 kg | 3 | adet |
Kuvartür sütlü çikolata 2,5 kg | 3 | adet |
Mayonez Sarımsaklı 400 Gram | 10 | adet |
Parmesan Peyniri | 6 | kilogram |
Pirinç Baldo | 25 | kilogram |
Mantar | 5 | kilogram |
Pudra Şekeri | 10 | kilogram |
Pul kuvertür | 3 | kilogram |
Ricotta Peyniri | 4 | kilogram |
Risotto Pirinç | 5 | kilogram |
Semolinu Un 1 Kg | 10 | adet |
Süt 1 Litre | 35 | adet |
Krema 1 lt | 35 | adet |
yufka | 8 | kilogram |
Süzme Yoğurt | 10 | kilogram |
Tereyağ | 15 | kilogram |
Toz Şanti | 10 | kilogram |
Vanilya Özütü 50 Gram | 10 | adet |
Yumurta 30 lu | 20 | adet |
Zencefil Toz | 2 | kilogram |
Zeytin yağı 5 Lt | 4 | adet |
Temel
500 / 1 yıl
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
1000 / 1 yıl
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)