İhale No | 2022/1109948 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | AYDIN Polis Meslek Eğitim Merkezi |
Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Aydın |
İşin İli | Aydın |
Yayın Tarihi | 25 Ekim 2022 |
İhale Tarihi | 30 Kasım 2022 14:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ-AYDIN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
GIDA MALZEMELERİ (4 KISIM) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2022/1109948 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ-AYDIN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ |
b) Adresi | : | MIMARSINAN MAHALLESI ZEYTİN DALI BULVARI NO:144 EFELER/AYDIN 09100 AYDIN MERKEZ/AYDIN |
c) Telefon ve faks numarası | : | 2562198488 - 2562198487 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | GIDA MALZEMELERİ (4 KISIM) |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 4 Kısım 146 Kalem Gıda Alımı 1. Kısım 80 Kalem Kuru Gıda ve Baharat Alımı 2. Kısım 20 Kalem Şarküteri Ürünleri Alımı 3. Kısım 7 Kalem Kırmızı ve Beyaz Et Alımı 4. Kısım 39 Kalem Sebze ve Meyve Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü - Yemekhane Büro Amirliği İaşe Depoları |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | 01.01.2023 - 31.12.2023 tarihleri arasında idare tarafından ihtiyaca göre verilecek siparişler peyder pey İdareye teslim edilecektir. Ürün teslimatı idare tarafından sipariş verilen miktar kadar, sipariş tarihini takip eden 24 saat içerisinde Müdürlüğümüz görevlilerine teslim edilecektir. Siparişi verilen malzemeler istenilen günde saat:12:00'ye kadar Yemekhane depolarına teslim edilecek olup, evsafa uygun olmayıp iade edilen malzemeler aynı gün içerisinde değiştirilecektir. |
d) İşe başlama tarihi | : | 01.01.2023 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 30.11.2022 - 14:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü - Şehit Abdullah BOZKURT Konferans Salonu |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Bu İhalede benzer iş olarak kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen Kuru Gıda ve Baharat, Şarküteri Ürünleri, Kırmızı ve Beyaz Et, Sebze ve Meyve alımı taahhüt işleri kabul edilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
TUZ | 1.350 | kilogram |
PUL BİBER | 175 | kilogram |
KIRMIZI TOZ BİBER | 120 | kilogram |
KARABİBER | 50 | kilogram |
KURU NANE | 24 | kilogram |
KİMYON | 22 | kilogram |
KEKİK | 20 | kilogram |
TARÇIN | 3 | kilogram |
KAKAO | 40 | kilogram |
HİNDİSTAN CEVİZİ | 15 | kilogram |
LİMON SUYU (500 ML.) | 1.000 | adet |
ELMA SİRKESİ (500 ML.) | 300 | adet |
NİŞASTA | 190 | kilogram |
SUMAK | 6 | kilogram |
SUSAM | 3 | kilogram |
YER FISTIĞI | 3 | kilogram |
DONDURULMUŞ BEZELYE | 750 | kilogram |
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE | 400 | kilogram |
LİMONATA ÖZÜTÜ (KONSANTRESİ) | 100 | litre |
DOMATES SALÇASI | 1.500 | kilogram |
KIRMIZI MERCİMEK | 1.400 | kilogram |
PİRİNÇ (İRİ BALDO) | 4.800 | kilogram |
SIZMA ZEYTİNYAĞI | 600 | litre |
ÇİÇEK YAĞI | 6.300 | litre |
BULGUR (PİLAVLIK) | 2.200 | kilogram |
BULGUR (BAŞBAŞI) | 1.000 | kilogram |
NOHUT (İSPANYOL) | 1.000 | kilogram |
UN | 1.600 | kilogram |
ŞEHRİYE (ARPA-TEL) | 1.200 | kilogram |
KURU ÜZÜM | 150 | kilogram |
KURU KAYISI | 150 | kilogram |
TAHİN HELVASI | 200 | kilogram |
İRMİK 3 NUMARA | 500 | kilogram |
KARIŞIK TURŞU | 1.100 | kilogram |
MAKARNA | 2.200 | kilogram |
FIRIN MAKARNA | 200 | kilogram |
KURU FASÜLYE (DERMASON) | 1.000 | kilogram |
YEŞİL MERCİMEK | 350 | kilogram |
BARBUNYA | 500 | kilogram |
AŞURELİK BUĞDAY | 100 | kilogram |
KURU İNCİR | 10 | kilogram |
CEVİZ İÇİ (VAKUMLU) | 10 | kilogram |
ERİŞTE | 1.000 | kilogram |
TOZ ŞEKER | 4.000 | kilogram |
ÇAY | 300 | kilogram |
REÇEL | 1.400 | kilogram |
BAL | 1.500 | kilogram |
TAHİN | 220 | kilogram |
ÜZÜM PEKMEZİ | 540 | kilogram |
FINDIK KREMASI | 1.500 | kilogram |
TON BALIĞI (80 GR.) | 2.000 | adet |
MEYVE SUYU (200 ML.) | 1.000 | adet |
SEBZELİ ÇEŞNİ | 250 | kilogram |
ET BULYON | 300 | kilogram |
KABARTMA TOZU | 2 | kilogram |
KARBONAT | 10 | kilogram |
LİMON TUZU | 2 | kilogram |
VANİLYA | 15 | kilogram |
YENİBAHAR | 5 | kilogram |
FINDIK İÇİ (VAKUMLU) | 5 | kilogram |
MISIR UNU | 10 | kilogram |
FRİTÖZ YAĞI | 1.800 | litre |
BİBER SALÇASI | 270 | kilogram |
NAR EKŞİSİ | 150 | litre |
SOYA SOSU | 72 | litre |
ZERDEÇAL | 10 | kilogram |
KÖRİ | 5 | kilogram |
TARHANA | 180 | kilogram |
DONDURULMUŞ MISIR | 250 | kilogram |
SARIMSAK TOZU | 10 | kilogram |
KALEM (SİGARA) BÖREĞİ | 320 | kilogram |
PANKO (ÇITIR EKMEK KIRINTISI) | 15 | kilogram |
YUFKA | 250 | kilogram |
TEL KADAYIF | 40 | kilogram |
DONDURULMUŞ MANTI | 800 | kilogram |
MİLFÖY HAMURU | 250 | kilogram |
PEYNİR TATLISI | 160 | kilogram |
TOZ SOĞAN | 3 | kilogram |
DAMLA SAKIZI | 1 | kilogram |
TOZ ZENCEFİL | 3 | kilogram |
BEYAZ PEYNİR (TAM YAĞLI) | 1.620 | kilogram |
KAŞAR PEYNİRİ | 1.300 | kilogram |
TULUM PEYNİRİ (BERGAMA AZ TUZLU) | 400 | kilogram |
EZİNE PEYNİRİ | 400 | kilogram |
MİSKET-TOPİK PEYNİR | 300 | kilogram |
ÇUBUK-BURGU PEYNİR | 300 | kilogram |
LOR | 450 | kilogram |
SİYAH ZEYTİN (1.SINIF YAĞLI SALAMURA) | 1.300 | kilogram |
YEŞİL ZEYTİN (1.SINIF YAĞLI ÇİZİK) | 1.100 | kilogram |
YOĞURT | 4.200 | kilogram |
SÜZME YOĞURT | 6.000 | kilogram |
AYRAN 200 ML. | 2.000 | adet |
SÜT 1 LİTRELİK | 5.000 | litre |
YUMURTA | 100.000 | adet |
TEREYAĞI | 800 | kilogram |
MARGARİN | 250 | kilogram |
KREMA 1 LT. (HAYVANSAL) | 60 | litre |
SALAM (DANA ETİ) | 200 | kilogram |
SALAM (HİNDİ) | 200 | kilogram |
SOSİS (DANA) | 200 | kilogram |
KEMİKSİZ DANA ETİ | 7.000 | kilogram |
DANA SUCUK | 400 | kilogram |
DANA CİĞER | 650 | kilogram |
TAVUK BUT | 2.250 | kilogram |
TAVUK FİLETO | 2.000 | kilogram |
TAVUK BAGET | 1.800 | kilogram |
TAVUK PİRZOLA (KEMİKSİZ-DERİSİZ) | 1.600 | kilogram |
PATATES | 12.000 | kilogram |
KURU SOĞAN | 5.000 | kilogram |
DOMATES | 5.000 | kilogram |
KEREVİZ | 150 | kilogram |
SALATALIK | 3.000 | kilogram |
PATLICAN | 2.500 | kilogram |
KABAK | 500 | kilogram |
ÇARLİSTON BİBER | 1.600 | kilogram |
KIRMIZIBİBER (KAPYA) | 400 | kilogram |
DOLMALIK BİBER | 400 | kilogram |
PIRASA | 400 | kilogram |
KARNABAHAR | 250 | kilogram |
LİMON | 600 | kilogram |
MARUL | 2.000 | adet |
HAVUÇ | 2.000 | kilogram |
SARIMSAK | 50 | kilogram |
MAYDANOZ | 2.000 | demet |
ROKA | 2.000 | demet |
KARALAHANA | 1.000 | kilogram |
TURP | 350 | kilogram |
PORTAKAL | 1.600 | kilogram |
MANDALİNA | 500 | kilogram |
ELMA | 1.600 | kilogram |
ARMUT | 1.000 | kilogram |
MUZ | 500 | kilogram |
KİVİ | 400 | kilogram |
KİRAZ | 150 | kilogram |
ERİK (ANCELİKA MOR YA DA PAPAZ) | 400 | kilogram |
KAYISI | 120 | kilogram |
TAZE ÜZÜM | 120 | kilogram |
KARPUZ | 1.200 | kilogram |
KAVUN | 650 | kilogram |
ŞEFTALİ | 250 | kilogram |
BAL KABAĞI | 100 | kilogram |
YENİDÜNYA | 120 | kilogram |
ÇİLEK | 350 | kilogram |
KÜLTÜR MANTARI | 600 | kilogram |
TAZE SOĞAN | 100 | demet |
TAZE ISPANAK | 800 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)