İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2023/447629 - Flat Panel Dedektörlü Monoplan Dijital Anjiyografi Sistemi Alımı

İhale No 2023/447629
Sektör Tıbbı Cihazlar ve Bakımı
İdare PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Denizli
İşin İli Denizli
Yayın Tarihi 9 Mayıs 2023
İhale Tarihi 8 Haziran 2023 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

TIBBİ CİHAZ SATIN ALINACAKTIR

UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

FLAT PANEL DEDEKTÖRLÜ MONOPLAN DİJİTAL ANJİYOGRAFİ SİSTEMİ ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/447629
1-İdarenin
a) Adı : UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : PAÜ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ KINIKLI KAMPÜSÜ YENİ HASTANE BİNASI ZEMİN KAT KINIKLI PAMUKKALE/DENİZLİ
c) Telefon ve faks numarası : 2582966000 - 2582964712
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : FLAT PANEL DEDEKTÖRLÜ MONOPLAN DİJİTAL ANJİYOGRAFİ SİSTEMİ ALIMI
b) Niteliği, türü ve miktarı : 1 ADET FLAT PANEL DEDEKTÖRLÜ MONOPLAN DİJİTAL ANJİYOGRAFİ SİSTEMİ ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi
ç) Süresi/teslim tarihi : Yüklenici firma, sözleşmenin imzalanmasından itibaren 120 ( YÜZYİRMİ ) gün içerisinde cihazı çalışır vaziyette teslim edecektir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin yürürlüğe girmesinden itibaren 1 (bir) takvim günü içinde


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 08.06.2023 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : PAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü İhale Birimi


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.
İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.

a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,

4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

Firma ve Türkiye Yetkili Distribütörü, teknik şartnamede belirtilen belgeleri sunacaktır.

4.3.3.
4.3.3.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün güncel Tıbbi Cihazlarla İlgili Mal ve Hizmet Alımı işlemleri genelgesine göre Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olan ürünlerin veya cihazların satın alımlarında, aday veya isteklilerin T.C. ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na (TİTUBB)' a veya Ürün Takip Sistemi (ÜTS)'ye kaydının aranması zorunludur. Aday veya isteklinin, teklif edilen ürünün imalatçı veya ithalatçısı (tedarikçi firma) olmadığı durumlarda, ürünün tedarikçi firması bayii olduğuna dair TİTUBB veya ÜTS kaydı aranacaktır.

Teklif edilen cihazlar Tıbbi Cihazlara İlişkin "Tıbbi Cihaz Yönetmeliğine ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi tanı Cihazları Yönetmeliğine"ne uygun şekilde üretilmiş veya ithal edilmiş olacaktır

Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olan ürünlerin veya cihazların satın alımlarında, aday veya isteklilerin’ Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım yönetmeliği” kapsamında “Satış Merkezi Yetki Belgesi” ni sunmaları zorunludur.

İhaleye teklif veren firmaların firma tanımlayıcı no ile teklif edilecek ürünlerin ticari markasını ve barkod numarasını belgeleyeceklerdir. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmayan ürünlerin/cihazların alımı yapılmayacaktır. Kapsam dışındaki ürünlerde ise teklif edilen ürünün kapsam dışında olduğu belgelendirmek şartıyla üretici veya ithalatçı firmanın beyanı esas alınacağından istekliler bu hususu tekliflerinde belgelendirmelidirler. Kapsam dışında olduğu belirtilmeyen malzemeler UBB kapsamında sayılacağından UBB ile ilgili istenen belgelerin verilmesi zorunludur.

Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki cihazların kullanıcılara ve uygulayıcılara yönelik olarak cihazla birlikte verilmesi gereken bilgileri, kullanım kılavuzları, etiketleri, bakım-onarım kitapçığı ve diğer açıklamalar Yönetmeliklere uygun olarak Türkçe olmalıdır. Türkçe etiket ve Türkçe kullanım kılavuzu bulunmayan (Yönetmelikler gereği kullanım kılavuzu bulunması zorunlu tıbbi cihazlar için) tıbbi cihazların muayene ve kabul işlemleri yapılmayacaktır.

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

a)Numuneler ve İhale Evrakları,  Ekap üzerinden bildirilecek tarih ve saate kadar Satınalma Müdürlüğü’ne teslim edilecek olup; İstekliler, teklif edilen malzemenin ihale dokümanında belirlenen şartlara uygunluğunu teyit etmek amacıyla malzemelerin özelliklerinin görülebileceği, kullanım kılavuzları ve dikkat edilecek hususları da içeren, malzeme orijinal dokümanlarını ve mutlaka Türkçe tercümelerini beraber vereceklerdir. İstekliler  sundukları dokümanların orijinal olduklarını belgeleyeceklerdir.
b) Firmalar teknik şartname maddelerine ayrı ayrı ve Türkçe olarak şartnamedeki sıraya göre cevap vereceklerdir. Bu cevaplar " ............. marka ............... model ........... cihazı teklifimizin teknik şartnameye uygunluk belgesi" başlığı altında teklif veren firmanın başlıklı kağıdına yazılmış ve yetkili kişi tarafından imzalanmış olmalıdır. Bu cevaplar orijinal dokümanları ile karşılaştırıldığında herhangi bir farklılık bulunursa firma ihale dışı bırakılacaktır.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.
table.tbl {width:100%;} table.tbl tr td, table.tbl tr th {padding:4px 8px;border: 1px solid black;border-collapse: collapse;word-wrap: break-word;word-break: break-all;}Fiyat Dışı Unsur Değerlendirme Yöntemi: Diğer (Manuel Giriş)

Fiyat Dışı Unsur Formülü, Tanımı ve Açıklamaları
1. Üstün teknik Özellikler belirtilen vazgeçilmez teknik özellikler karşılandıktan sonra dikkate alınacaktır. Firmalar ilgili maddeler açıklanırken bu fonksiyonu karşılayan modelleri teklif edeceklerdir. Orijinal dokümanlarla belgelenmemiş üstün teknik özellikler değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru sırasında sunulmamış dokümanlar geçersiz kabul edilecektir. Firmalar, teknik şartnameye cevaplarını, sırası ile orijinal dokümanları ya da üretici firmadan alınan metinler üzerinde işaretleyerek vereceklerdir. Her bir maddede belirtilen üstün özelliklere ait nispi ağırlıklar değerlendirmede göz önüne alınacaktır. 2. Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin belirlenmesi: 2.1. Bu İhalede en uygun (en avantajlı) teklif en ucuz teklif olmak zorunda değildir. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif belirlenip alım bu kritere göre (efektif fiyat) yapılacaktır. Bu ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, fiyatla birlikte fiyat dışı unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir. Fiyat dışı unsurlar opsiyonel de olsa özellik olarak var ise mutlaka verilmek zorundadır. Firma tarafından fiyat dışı unsur var olduğu halde ihalede bu özellik verilmeyerek hesaplamaya dahil olunmadığı tespit edilen firma ihale dışı bırakılacaktır. 3. Fiyat Dışı Unsurların Hesaplanması Formülü: A: Teklif edilen fiyat B: Alınan Toplam Puan C: Efektif Fiyat Efektif Fiyat (C) = Teklif Edilen Fiyat (A) - Teklif Edilen Fiyat (A) x Alınan Toplam Puan (B)/100 4. Nispi puanlamaya giren özellikler ve verilen nispi puanlamalar: 4.1. Sistemin masa yanı dokunmatik (tablet benzeri) kontrol panelinde elli (50) adete kadar önceden kaydedilmiş farklı operatör profili sayesinde görüntü kalitesi ve doz ayarlarının, çekim protokollerinin, görüntü inceleme kontrollerinin, oto-pozisyonlayıcı, büyük ekran layoutları, Hemodinami sistemi ve iş istasyonu ile bağlantılı ileri düzey yazılımların tablet ana ekranında kişiye özel olarak konfigüre edilebilmesi, tek tıklama ile çağrılıp kullanılabilmesi ve tüm bu ayarların her işlem öncesi tekrar yapılmasına gerek kalmaması ve My IQ vb. özelliği sayesinde sisteme önceden tanımlanmış dört ayrı post-processing opsiyonundan birini kullanarak tetkik sırasında görüntü işleme algoritmasının değiştirilebilmesi. (6 PUAN) 4.2. Sistemin, işlem esnasında seçilen protokole ve hastanın çalışılan bölgesine bağlı olarak hastanın alacağı radyasyon dozunun gerçek zamanlı ve renk kodlu grafiksel bir gösterim ile görüntü monitöründe yer alması ve bu sayede verilen dozu canlı olarak kullanıcıya göstermesi ve istenirse Dose Limiter özelliği sayesinde hastaya verilecek toplam radyasyon dozunu belli bir aralıkta limitleme imkanını sağlaması (4 PUAN) 4.3. Sistemin Kardiyolojik çekimlerde Floroskopide 5 farklı, Cine Kayıt modunda 4 farklı dozda çekime imkan vermesi ve bu sayede radyasyon dozunu ve görüntü kalitesini detaylı olarak ayarlama imkanını sağlaması (5 PUAN) 4.4. Sistemin canlı parametre optimizasyonu özelliği sayesinde sahip olduğu algoritmaları kullanarak en az yedi farklı parametreyi (kVp, mA, ms, Focal Spot, Spectral Filtre, Dedektör dozu, Dedektör-Hasta mesafesi) değiştirerek Görüntü kalitesi-Radyasyon dozu dengesini tüm işlem boyunca dinamik ve tam otomatik olarak ayarlayan yapay zeka tabanlı bir görüntü zincirine sahip olması (7 PUAN) 4.5. Sistemin Frontal C-Kol derinliğinin en az 107cm olması ve bu sayede C-kolu hastanın sağına veya soluna almadan, 0 derece baş pozisyonundayken Femoral görüntüleme sağlanarak iş akışının kolaylığı ve verimliliğinin arttırılması ve derin C-kol ile en az 333cm’lik uzun hasta masası kombinasyonu sayesinde Periferik incelemelerde tek kontrast enjeksiyonu ile hastanın başından ayak ucuna kadar toplamda en az 195cm’lik floroskopik alanda çekim yapılmasına imkan tanıması (5 PUAN) 4.6. Teklif edilen Hemodinami Kayıt ve Değerlendirme Ünitesinin, sistem bütünlüğü bozulmadan taşınabilir olup istendiği takdirde farklı model Anjiyografi cihazları ile birlikte kullanılabilmesi (3 PUAN)





6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
FLAT PANEL DEDEKTÖRLÜ MONOPLAN DİJİTAL ANJİYOGRAFİ SİSTEMİ 1 adet

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)