İhale No | 2023/1034922 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | Sosyal Tesisler ve İktisadi İşletmeler Hacettepe Üniversitesi İktisadi İşletmeleri |
Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Ankara |
İşin İli | Ankara |
Yayın Tarihi | 2 Ekim 2023 |
İhale Tarihi | 24 Ekim 2023 10:30 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELERİ
Et, Süt, Tavuk, ve Yumurta Grubu Ürünler Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2023/1034922 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELERİ |
b) Adresi | : | Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 7 Nolu Kapı Karşısı Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesis ve İşletmeler Müdürlüğü Satınalma Birimi 06230 Sıhhiye ALTINDAĞ/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3123052005 - 3123053108 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | Et, Süt, Tavuk, ve Yumurta Grubu Ürünler Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 4 Grup 35 Kalem Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkesi Sosyal Tesis ve İşletmelerine bağlı birimler |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | ilgili kafeterya müdürlüklerince 1 (bir) gün öncesinde söz konusu yiyecek maddesinin siparişi yazıyla ya da faksla yükleniciye 29.02.2024 tarihine kadar partiler halinde bildirilecektir. Siparişi verilecek yiyecek maddeleri istenilen miktar cins ve kalitede teknik şartnameye uygun olarak en geç ertesi sabah 8:30'a kadar teslim edilecektir |
d) İşe başlama tarihi | : | sözleşme imza tarihinden itibaren 3 gün içinde |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 24.10.2023 - 10:30 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi 7 Nolu Kapı Karşısı Öğretim Üyeleri Kafeterya Binası Sosyal Tesis ve İşletmeleri Toplantı Odası Altındağ- Ankara |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Dana Antrikot | 80 | kilogram |
Dana Bonfile (Fitilsiz) | 950 | kilogram |
Dana Eti - Kemikli (Karkas Takım) | 200 | kilogram |
Dana Kaburga Kemiksiz | 3.500 | kilogram |
Dana Karaciğer | 130 | kilogram |
Dana Karkas Kemiksiz Takım | 2.600 | kilogram |
Dana Kısa But (Kemikli) | 5.000 | kilogram |
Dana Nuar | 100 | kilogram |
Dana Uzun But (Kemikli) | 1.250 | kilogram |
Kavram Yağı | 23 | kilogram |
Kuyruk Yağı | 380 | kilogram |
Kuzu But Çatal (Kısa - Kemikli) | 1.250 | kilogram |
Kuzu Kalem Pirzola | 125 | kilogram |
Tavuk Baget | 100 | kilogram |
Tavuk ButKemiksiz Derili 200gr-220gr. | 1.200 | kilogram |
Tavuk But Special 250-300gr. | 1.040 | kilogram |
Tavuk Eti Bütün-1400gr.-1600gr. | 200 | kilogram |
Tavuk Fleto (Bonfile) Derili Min.240gr. | 1.250 | kilogram |
Tavuk Fleto (Bonfile) Derisiz Min.240gr. | 5.000 | kilogram |
Beyaz Peynir Kültür Tam Yağlı5-17 Kg.lık | 920 | kilogram |
Beyaz Peynir 1Kg.'lık | 225 | kilogram |
Ezine Peynir (Keçi,Koyun,İnek)1Kg.lık | 120 | kilogram |
Taze Kaşar Peynir Vak. Büfe Tipi 2Kg. | 2.000 | kilogram |
Tulum Peynir İzmir 1Kg.'lık Amb. | 100 | kilogram |
Dil Peyniri 500Gr.lık Amb. | 130 | kilogram |
Örgü Peyniri 500Gr.lık Amb. | 100 | kilogram |
Süzme Yogurt Açık 5-10 Kg.Kova | 2.100 | kilogram |
Yogurt Yarım Yağlı Vakumlu18 Kg.lık Kova | 3.100 | kilogram |
Süt Uht Yarım Yağlı Vakumlu10 Kg.lık Amb. | 5.450 | kilogram |
Tereyağ Vakumlu 1Kg.-250grlık Amb. | 750 | kilogram |
Kaymak - 200Gr.lık Amb. | 90 | kilogram |
Eski Kaşar Peyniri Teker | 75 | kilogram |
Ayran - 200Gr. Amb. | 31.000 | adet |
200 Gr. Tam Yağlı Yogurt | 200 | adet |
Yumurta Ambalajlı 63-72gr Sarı | 63.600 | adet |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)