| İhale No | 2021/873787 |
| Sektör | Yemek Üretimi, Kantin İşletme ve Catering Servis Hizmetleri |
| İdare | DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
| Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
| Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
| İhale Tipi | Hizmet Alımı |
| İhale Usulü | Açık İhale |
| İhale İli | Kütahya |
| İşin İli | Kütahya |
| Yayın Tarihi | 27 Aralık 2021 |
| İhale Tarihi | 31 Ocak 2022 10:30 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
DPU Rektörlüğü ilçe birimleri için malzemeli yemek hizmeti alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
| İhale Kayıt Numarası | : | 2021/873787 |
1-İdarenin
| a) Adresi | : | TAVSANLI YOLU 10. KM. EVLİYA ÇELEBİ YERLEŞKESİ KÜTAHYA MERKEZ/KÜTAHYA |
| b) Telefon ve faks numarası | : | 2742652031 - 2742652015 |
| c) Elektronik Posta Adresi | : | sks@dpu.edu.tr |
| ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu hizmetin
| a) Niteliği, türü ve miktarı | : | DPU Rektörlüğü İlçe Meslek Yüksekokulları için toplam 83.000 öğün yemek hizmeti Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
| b) Yapılacağı yer | : | Altıntaş Myo, Dumlupınar Myo, Domaniç Myo, Emet Myo, Hisarcık Myo, Gediz Myo, Pazarlar Myo, Şaphane Myo, , Simav Myo, Tavşanlı UBYO ve Tavşanlı Myo |
| c) Süresi | : | İşe başlama tarihi 14.02.2022, işin bitiş tarihi 30.06.2022 |
3- İhalenin
| a) Yapılacağı yer | : | DPÜ Sağlık, Kültür ve Spor D. Bşk. Tavşanlı Yolu 10 Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Merkez /KÜTAHYA |
| b) Tarihi ve saati | : | 20.01.2022 - 10:30 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,
İsteklinin kendisine ait yemek üretim tesisi için T.C. Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenmiş, faaliyet konusu hazır yemek üretimi, tabldot yemek üretimi, Gıda üretimi yapan işletmeler, toplu tüketim işletmeleri olan Gıda Üretim İzin Belgesi ve/veya İşletme Kayıt Belgesinin teklif dosyasında sunulması zorunludur.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,
| 4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
| İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
| 4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
| 4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler: |
| Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
| 4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
| 4.4.1.
Bu ihalede benzer iş olarak ihale konusu yemek hizmeti ile nitelik ve nicelik açısından benzerlik gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına veya özel sektöre gerçekleştirilmiş olan yemek hizmeti işleri kabul edilecektir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Hizmet Binası adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
14.Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,82
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
| Cetvel Adı | Miktar | Birim |
|---|---|---|
| Altıntaş Myo ve Dumlupınar Myo | 8.000 | öğün |
| Domaniç Haymeana Myo | 4.000 | öğün |
| Emet Myo ve Hisarcık Myo | 18.000 | öğün |
| Gediz Myo | 15.000 | öğün |
| Pazarlar Myo ve Şaphane Myo | 10.000 | öğün |
| Simav T.F. - Simav Myo | 15.000 | öğün |
| Tavşanlı UBF. - Tavşanlı Myo | 13.000 | öğün |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)