İhale No | 2024/1409466 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı |
Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Ankara |
İşin İli | Ankara |
Yayın Tarihi | 23 Ekim 2024 |
İhale Tarihi | 26 Kasım 2024 11:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Bakanlığımız Yemekhane ve Kafeterya Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 2025 Yılı Muhtelif Sütlü Tatlı, Şerbetli Tatlı ve Börek Çeşitleri Mal Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2024/1409466 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI |
b) Adresi | : | Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800 Lodumlu ÇANKAYA/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3122588802 - 3122588865 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | Bakanlığımız Yemekhane ve Kafeterya Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 2025 Yılı Muhtelif Sütlü Tatlı, Şerbetli Tatlı ve Börek Çeşitleri Mal Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 2-Kısım Halinde Sütlü Tatlılar - 13 Kalem Şerbetli Tatlı ve Börek Çeşitleri -15 Kalem Toplam - 28 Kalem Mal Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Sütlü Tatlı, Şerbetli Tatlı ve Börek Çeşitleri teslimatı; Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Daire Başkanlığı Merkez Yemekhane(Anadolu Salonu), Kafeterya için teslimatlar Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulv. No:161 Çankaya/ANKARA adresine; Milli Botanik Bahçesi Müdürlüğü için Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu Yenişehir Hastanesi bağlantı yolu 6001.Cadde Çankaya/ANKARA adresine yüklenici firma tarafından depolara yerleştirilerek teslim edilecektir. |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | Her kısım için ayrı ayrı olmak üzere Teknik Şartnamede teslimat detayları belirtildiği şekilde sözleşmenin imzalanmasını müteakip 31/12/2025 tarihine kadar, idarenin ihtiyacına göre peyder pey teslim edilecektir. Sütlü Tatlılar İçin: - Gıda ve gıdanın üretildiği, depolandığı tesisin Bakanlığımızca yayınlanan 5996 Sayılı Kanun ve diğer mer’i mevzuata uygun olması gerekmektedir. - Ürün, Türk Gıda Kodeksi ve ilgili Yönetmelik hükümlerine uygun olmalıdır. Gıdaların özellikle; taşınması, depolanması, etiketlenmesi ve ambalajlanması Türk Gıda Kodeksi ve ilgili mevzuata uygun olacaktır. Ürünler, kapalı ve zemini kolay temizlenebilir, frigorifik araçlarda 0-4°C aralığında, soğuk zinciri bozulmadan nakledilecektir. Ürünler, Birimimizin gerekli gördüğü durumlarda ücreti yüklenici firma tarafından karşılanmak üzere T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın laboratuvarlarında analiz ettirilecektir. - Ürünlerde kullanılan iç ve dış malzemeler 1.Sınıf kalitede olmalı, tatlılarda şeker olarak sadece beyaz toz şeker kullanılmalıdır. Nişasta bazlı şeker kesinlikle hiçbir şekilde kullanılmamalıdır. - Kullanılan malzemelerin temiz, ısıya dayanıklı, bekleme esnasında mikroorganizma üretmeyen kaplar olmasına dikkat edilmelidir. Aksi durumda ürünler iade edilecektir. - Ürünlerde yumurta, karbonat vb. ürünlerin baskın kokuları ve tatları hissedilmeyecektir. Bütün sütlü tatlılarda 1. Sınıf tam yağlı süt kullanılacaktır. Süt tozu kullanılmayacaktır. Kullanılacak süt T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Onay Belgesi verilmiş işletmeler tarafından temin edilecektir. - Günlük üretilen ürünler en fazla 1 gün önce üretilmiş olmalıdır, ambalajlı ürünlerde ise ürün raf ömrünün en fazla yarısını tamamlamış olmalıdır. - Ürünlerin numunesi getirilmelidir. Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından onaylanması sonrasında numune ile aynı özelliklere haiz ürün getirilmelidir. Numune ile aynı özellikleri göstermediği tespit edilmesi halinde ürün iade edilir. - Ürünlerin pişirildiği, konulduğu veya temas ettiği tepsiler,paketler (dış yüzeyi de dahil) düzgün temizlenmiş olmalı, is, yağ, siyah görünüm gibi kirliliklere sahip olmamalıdır. Ürünler Muayene ve Kabul Komisyonuna teslim edilirken, Güllaç tepside gelmeli ve tepsiler ayrı ve tek kutularda bulaşmayı önleyecek şekilde karton kutulara konulmuş olarak gelecektir. Fırın sütlaç vakumlu her tarafı tam olarak kapalı teknik şartnamede belirtilen porsiyon gramajlarına uygun olacak şekilde her porsiyon ayrı olarak gıda ile teması uygun ambalajlarda paketlenmiş ve her bir paket mevzuata uygun olarak etiketlenmiş olacaktır. Diğer tatlılar teknik şartnamede belirtilen porsiyon gramajlarına uygun olacak şekilde her porsiyon ayrı olarak gıda ile teması uygun ambalajlarda paketlenmiş koruyucu bant ile bantlanmış ve her bir paket mevzuata uygun olarak etiketlenmiş olacaktır. - Teslim edilen her ürün grubunun son kullanma tarihleri ve parti numaraları aynı olacaktır. - Getirilen tüm ürünler Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği’ne ve güncel mevzuata uygun olacaktır. Ayrıca gıda maddelerinin özellikleri ile ilgili belirtilmeyen hususlarda, güncel mevzuata uygunluk aranacaktır. - Son kullanma tarihinden önce bozulan ürünler iade edilerek yenileri ile değiştirilecektir. İdare Yüklenici tarafından temin edilemeyen ürün yerine piyasadan ihtiyacını karşılayacak şekilde ürün temin edebilir. Yükleniciye konu hakkında bilgi verilir. - Ürünler nakliye esnasında düzenli istiflenmiş olmalı, gıda ambalajlarında patlak, yırtık ve ezik olmaması gerekmektedir. Taşıma aracının zemini ile teması engellenmiş olmalıdır. Gıdaların, taşınması ve depolanmasında yürürlükteki güncel Gıda Hijyeni Yönetmeliği’ne uygun olmalıdır. - İdare gerekli gördüğü durumlarda ürünlerden numune alarak ilgili resmi laboratuvarda analiz yaptıracaktır. - Mallar peyder pey teslim edilecektir. Her teslim için ayrı kabul yapılacaktır. İdare gerekli görülen durumlarda ürünü şartname uygunluğunu T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı laboratuvarlarında analiz ettirilebilecektir. Bu analizlerin ücreti Yüklenici firma tarafından karşılanacaktır. - Ürünler mevzuata uygun etiket bilgilerine sahip, orijinal ambalajında sayılarak/tartılarak alınacaktır. - Ürünler nakledilirken mutlaka uygun araçlarla taşınacak. Ürünler temizliği uygun şekilde yapılmış kapalı araçlarda, zeminle teması engellenmiş olarak taşınacaktır. Gıdaların, taşınması ve depolanmasında yürürlükteki güncel Gıda Hijyeni Yönetmeliği uygulanacaktır. - İdare ürünleri, ihtiyacı doğrultusunda partiler halinde yüklenicinin tebligat adresine (Yazı, Telefon, Faks, E-Mail ile) bildirecektir. Yüklenici İdarenin talep ettiği ürünleri, teslimatı istenen günde, en geç saat 9.30 a kadar teslim edilecektir. Bu saate kadar temin edilemeyen ürünler, ücreti yüklenici firma tarafından karşılanmak üzere idarenin belirleyeceği bir firmadan temin edilecektir. - Yüklenici firma ürünleri kendi aracı ve yeterli sayıda personeli ile teslim edecek olup, Kurumumuzdan taşıma ile ilgili personel talep etmeyecektir. Teslim edilecek yerde gerekli tartım, sayım ile muayene ve kabul işlemleri gerçekleştirilecek olup yüklenici firma personeli tarafından depoya yerleştirilecektir. Ürünlerin içine konulduğu ambalaj malzemesi ve ürün dışındaki tartıma giren her türlü malzemelerin tartımı yapılıp, teslim alınan ürünlerin kg mı tespit edilerek irsaliye belgesine işlenip, yüklenici firma görevlisi ile müştereken imza altına alınacaktır. İadesiz kasalar veya ambalajlar kilograma dahil edilmeyecektir. - İdare ihtiyacını günlük veya haftalık olarak talep edebilir. Talebi yapılan her partiye ait teslimat tek bir seferde yapılacak, kısmi teslimat kabul edilmeyecektir. İlave gerektiren durumlarda belirtilen gün ve saatte teslim edilecektir. - İdare ihtiyacı olan malzemeyi, kendi belirleyeceği miktar ve kısımlara bölerek sipariş verebilir. Teslim edilen ürünlere ait düzenlenecek irsaliye veya fatura edilerek Yemekhane veya çalışan ilgili personele teslimatı yapılacaktır. Şerbetli Tatlı İle Börek Çeşitleri İçin: -Gıda, gıdanın üretildiği ve depolandığı tesisin Bakanlığımızca yayınlanan 5996 Sayılı Kanun ve diğer mer’i mevzuata uygun olması gerekmektedir. - Ürünler, Türk Gıda Kodeksi ve ilgili Yönetmelik hükümlerine uygun olmalıdır. Gıdaların özellikle; taşınması, depolanması, etiketlenmesi ve ambalajlanması Türk Gıda Kodeksi ve ilgili mevzuata uygun olacaktır. Ürünler, Muayene ve Kabul Komisyonuna teslim edilirken kapalı ve zemini kolay temizlenebilir araçlarda nakledilecektir. Kullanılan ambalaj malzemeleri gıda ile temas edebilir özellikte olmalı ve kutuların tamamı mevzuata uygun olarak etiketlenmiş olmalıdır. Birimimizin gerekli gördüğü durumlarda ücreti yüklenici firma tarafından karşılanmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığının laboratuvarlarında analiz ettirilecektir. -Ürünler donuk olmayıp taze üretilmiş olacaktır. Ürün kendine özgü tat, koku ve görünüşte olmalıdır. Ürünlerde kullanılan iç ve dış malzemeler 1. Sınıf kalitede olmalı, içerisinde kullanılacak ceviz, fındık ve Antep fıstığı taze kendine has tat ve koku da olmalı, bayat, küflü ürün kullanılmamalıdır. Tatlılarda sadece beyaz toz şeker kullanılmalıdır. Tatlılarda şerbet oranı tatlının özelliğine uygun olmalıdır. Süt kullanılanlarda % 100 inek sütü kullanılacak, süt tozu kullanılmayacaktır. Kullanılacak süt T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Onay Belgesi verilmiş işletmeler tarafından temin edilecektir. Tatlılarda kullanılacak ceviz, fındık, Antep fıstığı en az %15 oranında olacaktır. Pişirme işlemi ürün özelliğine uygun homojen bir şekilde olmalı, tepsiler arasında pişirme farklılığı olmamalı yanık veya çiğ olmamalıdır. Yabancı tat ve koku olmamalıdır. İçerisinde yabancı madde olmamalıdır. Kullanılan iç malzeme homojen bir şekilde dağılmış olmalıdır. Tatlıların üzerine makul miktarda Antep fıstığı ile süsleme yapılacaktır. - Her sipariş öncesi ürünlerin numunesi getirilmelidir. Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından onaylanması sonrasında numune ile aynı özelliklere haiz ürün getirilmelidir. Numune ile aynı özellikleri göstermediği tespit edilmesi halinde ürün iade edilir. - Teslim edilen her ürün grubunun son kullanma tarihleri ve parti numaraları aynı olacaktır. - Getirilen tüm ürünler Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği’ne ve güncel mevzuata uygun olacaktır. Ayrıca gıda maddelerinin özellikleri ile ilgili belirtilmeyen hususlarda, güncel mevzuata uygunluk aranacaktır. - Son kullanma tarihinden önce bozulan ürünler iade edilerek yenileri ile değiştirilecektir. İdare Yüklenici tarafından temin edilemeyen ürün yerine piyasadan ihtiyacını karşılayacak şekilde ürün temin edebilir. Yükleniciye konu hakkında bilgi verilir - Ürünler nakliye esnasında mutlaka uygun araçlarla taşınmalı, düzenli istiflenmiş olmalı, gıda ambalajlarında patlak, yırtık ve ezik olmamalı. Taşıma aracının zemini ile teması engellenmiş olmalıdır. Gıdaların, taşınması ve depolanmasında yürürlükteki güncel Gıda Hijyeni Yönetmeliği’ne uygun olmalıdır. -Mallar peyder pey teslim edilecektir. Her teslim için ayrı kabul yapılacaktır. İdare gerekli görülen durumlarda ürünü şartname uygunluğunu T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı laboratuvarlarında analiz ettirilebilecektir. Bu analizlerin ücreti Yüklenici firma tarafından karşılanacaktır. -Ürünler mevzuata uygun etiket bilgilerine sahip, orijinal ambalajında sayılarak/tartılarak alınacaktır. - Ürünler nakledilirken mutlaka uygun araçlarla taşınacak. Ürünler temizliği uygun şekilde yapılmış kapalı araçlarda, zeminle teması engellenmiş olarak taşınacaktır. Gıdaların, taşınması ve depolanmasında yürürlükteki güncel Gıda Hijyeni Yönetmeliği uygulanacaktır. - İdare ürünleri, ihtiyacı doğrultusunda partiler halinde yüklenicinin tebligat adresine (Yazı, Telefon, Faks, E-Mail ile) bildirecektir. Yüklenici İdarenin talep ettiği ürünleri, teslimatı istenen günde, en geç saat 9.30 a kadar teslim edecektir. Bu saate kadar temin edilemeyen ürünler, ücreti yüklenici firma tarafından karşılanmak üzere idarenin belirleyeceği bir firmadan temin edilecektir. - Siparişler, Muayene ve Kabul Komisyonu tarafından muayenesi yapılıp tartıldıktan sonra ambalaj firesi düşülerek alınacaktır. Siparişler porsiyon hesabına göre adet olarak verilecektir. Porsiyon ve kg. hesabı ile teslim alınacaktır. - Sipariş edilecek ürünler, şartnamede belirtilen uygun araç ile yüklenici firma personeli tarafından teslim edilecektir. Teslim edilecek yerde gerekli tartım, sayım ile muayene ve kabul işlemleri gerçekleştirilecek olup yüklenici firma personeli tarafından depoya yerleştirilecektir. Ürünlerin içine konulduğu ambalaj malzemesi ve ürün dışındaki tartıma giren her türlü malzemelerin tartımı yapılıp, teslim alınan ürünlerin kg mı tespit edilerek irsaliye belgesine işlenip, yüklenici firma görevlisi ile müştereken imza altına alınacaktır. İadesiz tepsiler veya ambalajlar kilograma dahil edilmeyecektir. - İdare ihtiyacını günlük veya haftalık olarak talep edebilir. Talebi yapılan her partiye ait teslimat tek bir seferde yapılacak, kısmi teslimat kabul edilmeyecektir. İlave gerektiren durumlarda belirtilen gün ve saatte teslim edilecektir. - İdare ihtiyacı olan malzemeyi, kendi belirleyeceği miktar ve kısımlara bölerek sipariş verebilir. Teslim edilen ürünlere ait düzenlenecek irsaliye veya fatura edilerek Yemekhane veya çalışan ilgili personele teslimatı yapılacaktır. |
d) İşe başlama tarihi | : | 01.01.2025 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 26.11.2024 - 11:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | İdarenin adresinde bulunan D.H.D. Bşk.'lığı binası 3. kat - İhale Toplantı Odası |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler: |
Muhtelif Sütlü Tatlı, Şerbetli Tatlı ve Börek Çeşitleri İçin: İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı ile İşletme Kayıt/Onay Belgesi |
4.3.3. Numune sunulması istenmektedir. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Kamu veya özel sektöre yönelik yapılmış olan her türlü; gıda ve gıda ürünleri üretim veya satışı mal alım işleri benzer iş olarak kabul edilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Triliçe (200 gr) | 12.800 | adet |
Cevizname (150 gr) | 7.600 | adet |
Profiterol (2 top 200 gr) | 13.300 | adet |
Kadayıflı Muhallebi (150 gr) | 6.100 | adet |
Kazandibi (200 gr) | 11.200 | adet |
Keşkül (200 gr) | 2.600 | adet |
Tavuk Göğsü (200 gr) | 1.000 | adet |
Krem Şokala (150 gr) | 2.600 | adet |
Spungale | 2.600 | adet |
Sütlü İrmik Tatlısı (170 gr) | 2.600 | adet |
Güllaç (200 gr) | 610 | kilogram |
Fırın Sütlaç (240 gr) | 14.800 | adet |
Dilim Yaş Pasta (dondurulmuş) | 2.000 | adet |
Dürüm Kadayıf (Cevizli) | 950 | kilogram |
Burma Kadayıf (Cevizli) | 850 | kilogram |
Tepsi Kadayıf | 750 | kilogram |
Sütlü Nuriye (Fındıklı) | 1.300 | kilogram |
Şöbiyet (Cevizli) | 850 | kilogram |
Havuç Dilimi (Cevizli) | 850 | kilogram |
Baklava (Cevizli) | 1.300 | kilogram |
Baklava (Fıstıklı) | 750 | kilogram |
Soğuk Baklava | 1.200 | kilogram |
Tulumba Tatlısı | 600 | kilogram |
Kalburabastı | 500 | kilogram |
Şekerpare | 600 | kilogram |
Su Böreği (Peynirli) | 6.300 | kilogram |
Kol Böreği (Peynirli,Patetesli,Ispanak) | 5.300 | kilogram |
Sigara Böreği(Peynirli) | 1.100 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)