İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2024/1552914 - Avşar Han Mutfak Ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak Ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 6 Aylık 16 Kısımda 148 Kalem Mal Alımı

İhale No 2024/1552914
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 18 Kasım 2024
İhale Tarihi 18 Aralık 2024 11:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 6 Aylık 16 Kısımda 148 Kalem Mal Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/1552914
1-İdarenin
a) Adı : YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
b) Adresi : DEĞİRMENLER MAHALLESİ CEVAT SAYILI BULVARI 120/6 İSTİKLAL YERLEŞKESİ AVŞAR HAN BİNASI BURDUR MERKEZ 15100 BURDUR MERKEZ/BURDUR
c) Telefon ve faks numarası : 2482134352 - 2482134351
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 6 Aylık 16 Kısımda 148 Kalem Mal Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : Sebze ve Meyve Tavuk Eti ve Yumurta Grubu Süt Ürünleri Kuru Gıda Konserve Yağ ve Salça Baharat Kuru Yemiş Dondurulmuş Ürünler Lezzet Vericiler Un ve Unlu Mamuller Hazır Tatlı Hazır Ürünler Su Ekmek Et
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Yemekhanesi Mutfağı
ç) Süresi/teslim tarihi : Firma mal teslimi yapacak olan kişilere ait yetki belgelerini ve tebligat adresleri bildirip Teslim Programına göre peyder pey 30.06.2025 tarihine kadar mal teslimi yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : 02.01.2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 18.12.2024 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2. Numune sunulması istenmektedir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurumları veya özel sektöre gerçekleştirilmiş olan tüm " Gıda " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
Patates 10.000 kilogram
Kuru Soğan 6.000 kilogram
Yeşil Soğan 150 kilogram
Arpacık Soğan 200 kilogram
Sarımsak 90 kilogram
Patlıcan 4.000 kilogram
Kabak 3.000 kilogram
Kara Lahana 1.200 kilogram
Lahana 400 kilogram
Karnabahar 400 kilogram
Pırasa 3.000 kilogram
Brokoli 400 kilogram
Kereviz 400 kilogram
Havuç 2.000 kilogram
Turp 750 kilogram
Salatalık 1.000 kilogram
Domates 8.000 kilogram
Çeri Domates (Salkım) 500 kilogram
Sivri Biber 2.000 kilogram
Kapya Biber 600 kilogram
Dolmalık Biber 400 kilogram
Marul 2.500 kilogram
Tere 100 kilogram
Roka 100 kilogram
Maydanoz 75 kilogram
Dereotu 50 kilogram
Semiz Otu 50 kilogram
Nane 20 kilogram
Limon 4.000 kilogram
Kültür Mantarı 400 kilogram
Bal Kabağı 1.500 kilogram
Portakal 2.500 kilogram
Mandalina 1.500 kilogram
Elma 3.500 kilogram
Muz 3.000 kilogram
Kivi 1.200 kilogram
Armut 3.500 kilogram
Baget 4.000 kilogram
Kalçasız But 5.000 kilogram
Tavuk Bonfile 1.500 kilogram
Tavuk Pirzola 2.500 kilogram
Tavuk Germeç 3.500 kilogram
Tavuk Izgara Tava 4.000 kilogram
Yumurta 10.000 adet
Tereyağı 2.200 kilogram
Kaşar Peyniri 400 kilogram
Sıvı Krema 300 litre
Pirinç 7.500 kilogram
Nohut 900 kilogram
Bulgur 6.000 kilogram
Köftelik Bulgur 100 kilogram
Kuru Fasulye 800 kilogram
Barbunya 600 kilogram
Arpa Şehriye 1.500 kilogram
Tel Şehriye 600 kilogram
Yıldız Şehriye 150 kilogram
Sarı Mercimek 300 kilogram
Kırmızı Mercimek 1.500 kilogram
Yeşil Mercimek 300 kilogram
Burgu Makarna 1.250 kilogram
Düdük Makarna (İnce Uzun) 250 kilogram
Erişte 1.000 kilogram
Kelebek Makarna 1.000 kilogram
Penne Makarna 750 kilogram
Uzun Makarna (Spagetti) 400 kilogram
Yüzük Makarna 1.250 kilogram
Fırın Makarna 400 kilogram
Kuskus 100 kilogram
Toz Şeker 3.000 kilogram
İrmik 500 kilogram
Aşurelik Buğday 300 kilogram
Konserve Mısır 250 kilogram
Konserve Mantar 400 kilogram
Konserve Bezelye 100 kilogram
Konserve Garnitür 100 kilogram
Karışık Turşu 300 kilogram
Kornişon Turşu 300 kilogram
Konserve Ton Balığı 100 kilogram
Ayçiçek Yağı 12.000 litre
Riviera Zeytin Yağı 300 litre
Sızma Zeytin Yağı 200 litre
Domates Salçası 3.500 kilogram
Karabiber 50 kilogram
Kırmızı Biber 50 kilogram
Kırmızı İpek Pul Biber 100 kilogram
Kimyon 50 kilogram
Sumak 5 kilogram
Safran 5 kilogram
Kekik 10 kilogram
Köri 25 kilogram
Kuru Nane 25 kilogram
Fesleğen 5 kilogram
İyotlu Tuz 500 kilogram
Yenibahar 5 kilogram
Biberiye 5 kilogram
Muskat Cevizi 5 kilogram
Defne Yaprağı 5 kilogram
Zerdeçal 10 kilogram
Sucuk Baharatı 25 kilogram
Ceviz İçi 80 kilogram
Fındık İçi 50 kilogram
Dolmalık Fıstık 50 kilogram
Kavrulmuş Susam 5 kilogram
Kuru Kayısı 120 kilogram
Kuru İncir 10 kilogram
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 150 kilogram
Kuş Üzümü 25 kilogram
Hurma 400 kilogram
Dondurulmuş Bamya 1.500 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 1.800 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 1.200 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 3.000 kilogram
Dondurulmuş Mısır 100 kilogram
Dondurulmuş Garnitür 400 kilogram
Dondurulmuş Patates ( Elma Dilim) 2.000 kilogram
Dondurulmuş Patates (Parmak Patates) 1.000 kilogram
Dondurulmuş Patates Kroket (Silindir) 500 kilogram
Hindistan Cevizi 5 kilogram
Nar Ekşisi 40 litre
Tahin 250 kilogram
Pekmez 200 kilogram
Ketçap 24 kilogram
Mayonez 24 kilogram
Üzüm Sirkesi 150 litre
Soya Sosu 10 litre
Buğday Unu 3.000 kilogram
Galeta Unu 100 kilogram
Nişasta 50 kilogram
Cevizli Baklava 600 kilogram
Şöbiyet 600 kilogram
Burma Kadayıf 600 kilogram
Vişneli Ekmek Kadayıfı 900 kilogram
Tulumba Tatlısı 750 kilogram
Halka Tatlı 750 kilogram
Mantı 600 kilogram
Tarhana 750 kilogram
Günlük Yufka 1.000 kilogram
Tahin Helva (80 g) 1.000 adet
Bardak Su (200 cc) 1.000.000 adet
Maden Suyu (200 cc) 250 adet
Ambalajlı Roll Ekmek (50 g) 360.000 adet
Sandviç Ekmeği (100 g) 3.000 adet
Ramazan Pidesi (300 g) 7.000 adet
Dana Beşli Set 1.500 kilogram
Dana Döş Kemiksiz 1.200 kilogram
Dana Karkas Takım 22.000 kilogram
Dana Ciğer 750 kilogram
Dana Yaprak Döner 1.200 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)