İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2023/510013 - Avşar Han Mutfak Ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak Ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 6 Aylık 10 Kısımda 96 Kalem Mal Alımı

İhale No 2023/510013
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
Yemek Üretimi, Kantin İşletme ve Catering Servis Hizmetleri
Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
İdare MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 23 Mayıs 2023
İhale Tarihi 20 Haziran 2023 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ

Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 6 Aylık 10 Kısımda 96 Kalem Mal Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/510013
1-İdarenin
a) Adı : SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : DEĞİRMENLER MAHALLESİ AKDENİZ BULVARI 120/6 İSTİKLAL YERLEŞKESİ AVŞAR HAN BİNASI BURDUR MERKEZ 15100 BURDUR MERKEZ/BURDUR
c) Telefon ve faks numarası : 2482134352 - 2482134351
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 6 Aylık 10 Kısımda 96 Kalem Mal Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : 1.Kisim Sebze ve Meyve Grubu 2.Kisim Tavuk Eti ve Yumurta Grubu 3.Kisim Balik Grubu 4.Kisim Süt Ürünleri Grubu 5.Kisim Dondurulmus Ürünler Grubu 6.Kisim Tatli Grubu 7.Kisim Hazir Ürünler Grubu 8.Kisim Su Grubu 9.Kisim Ekmek Grubu 10.Kisim Et Grubu
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Yemekhanesi Mutfağı
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 1 (Bir) hafta içerisinde, Firma mal teslimi yapacak olan kişilere ait yetki belgelerini ve tebligat adresleri bildirip Teslim Programına göre peyder pey 31.12.2023 tarihine kadar mal teslimi yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : 07.07.2023


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 20.06.2023 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurumları ile özel sektöre gerçekleştirilmiş olan tüm " Gıda " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
Patates 10.000 kilogram
Kuru Soğan 4.000 kilogram
Kırmızı Soğan 500 kilogram
Yeşil Soğan 100 kilogram
Arpacık Soğan 300 kilogram
Sarımsak 150 kilogram
Patlıcan 4.500 kilogram
Kabak 4.500 kilogram
Taze Fasulye 250 kilogram
Kara Lahana 600 kilogram
Lahana 400 kilogram
Karnabahar 3.000 kilogram
Pırasa 3.000 kilogram
Ispanak 500 kilogram
Brokoli 400 kilogram
Kereviz 400 kilogram
Havuç 1.250 kilogram
Turp 800 kilogram
Salatalık 2.000 kilogram
Domates 8.000 kilogram
Çeri Domates (Salkım) 500 kilogram
Sivri Biber 3.500 kilogram
Kapya Biber 1.250 kilogram
Dolmalık Biber 500 kilogram
Marul 2.000 kilogram
Tere 100 kilogram
Roka 100 kilogram
Maydanoz 150 kilogram
Dereotu 60 kilogram
Semiz Otu 60 kilogram
Nane 20 kilogram
Limon 3.500 kilogram
Kültür Mantarı 500 kilogram
Bal Kabağı 1.500 kilogram
Portakal 2.000 kilogram
Mandalina 2.000 kilogram
Elma 4.000 kilogram
Cennet Elması 1.000 kilogram
Muz 5.000 kilogram
Kiraz 50 kilogram
Vişne 50 kilogram
Şeftali 600 kilogram
Yeni Dünya 50 kilogram
Üzüm 3.000 kilogram
Çilek 50 kilogram
Erik 50 kilogram
Mürdüm Eriği 1.000 kilogram
Kivi 2.000 kilogram
Armut 2.000 kilogram
Ayva 400 kilogram
Kavun 2.500 kilogram
Karpuz 1.500 kilogram
Baget 4.000 kilogram
But (Kalçasız) 5.000 kilogram
Tavuk Bonfile 4.000 kilogram
Tavuk Pirzola 3.000 kilogram
Tavuk Germeç 5.000 kilogram
Yumurta 30.000 adet
Alabalık 4.000 kilogram
Tereyağı 4.500 kilogram
Kaşar Peyniri 300 kilogram
Dondurulmuş Bamya 2.000 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 2.000 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 2.000 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 4.000 kilogram
Dondurulmuş Mısır 200 kilogram
Dondurulmuş Garnitür 800 kilogram
Dondurulmuş Patates ( Elma Dilim) 2.000 kilogram
Dondurulmuş Patates (Parmak Patates) 1.000 kilogram
Dondurulmuş Patates Kroket (Silindir) 1.000 kilogram
Dondurulmuş Et Döner 800 kilogram
Çikolatalı Puding 250 kilogram
Çilekli Puding 250 kilogram
Damla Drop Sütlü Çikolota 10 kilogram
Kemalpaşa Tatlısı 200 kilogram
Toz Revani 300 kilogram
Şekerpare Tatlısı 600 kilogram
Toz Kakao 10 kilogram
Hazır Tulumba Tatlısı 2.000 kilogram
Baklavalık Yufka 200 kilogram
Çiğ Kadayıf 300 kilogram
Mantı 2.000 kilogram
Tarhana 1.000 kilogram
Günlük Yufka 1.000 kilogram
Tahin Helva 25.000 adet
Milföy Hamuru 100 kilogram
Bardak Su (200 cc) 800.000 adet
Maden Suyu (200 cc) 600 adet
Ambalajlı Roll Ekmek (50 g) 400.000 adet
Sandviç Ekmeği (120 g) 2.500 adet
Dana Beşli Set 10.000 kilogram
Dana Döş Kemiksiz 10.000 kilogram
Dana Antrikot 300 kilogram
Dana Bonfile 300 kilogram
Dana Orta Kemikli Kısa But 4.000 kilogram
Dana Ciğer 2.000 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)