İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2020/283460 - Avşar Han Mutfak Ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak Ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 172 Kalem Mal Alımı

İhale No 2020/283460
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
İdare MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 15 Haziran 2020
İhale Tarihi 13 Temmuz 2020 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İle Bucak Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 172 Kalem Mal Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/283460
1-İdarenin
a) Adresi : DEĞİRMENLER MAHALLESİ AKDENİZ BULVARI 120/6 İSTİKLAL YERLEŞKESİ AVŞAR HAN BİNASI BURDUR MERKEZ 15100 BURDUR MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482134352 - 2482134351
c) Elektronik Posta Adresi : sksdb@mehmetakif.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Sebze ve Meyve Tavuk Eti ve Yumurta Balık Kuru Gıda Konserve Kuru Yemiş Yağ ve Salça Grubu Baharat Kuru Yemiş Dondurulmuş Ürünler Lezzet Vericiler Un ve Unlu Mamuller Tatlı Hazır Ürünler Su Ekmek Et Hazır Tatlı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Yemekhanesi Mutfağı
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından itibaren 1 (Bir) hafta içerisinde, Firma mal teslimi yapacak olan kişilere ait yetki belgelerini ve tebligat adresleri bildirip Teslim Programına göre peyder pey 30.06.2021 tarihine kadar mal teslimi yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Binası Değirmenler Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 120 / 6 BURDUR
b) Tarihi ve saati : 13.07.2020 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler teklif ettikleri ürünlere ait numuneleri sunmak zorundadırlar. Numuneler, ihale gün ve saatinden önce Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi SKS Avşar Han Mutfağı Değirmenler Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 120/6 15030 - BURDUR adresine, "Numune Teslim Tutanağı" (Teknik şartnamenin eki olarak örneği verilen bu belge önceden istekli tarafından hazırlanacak ve numune teslimi esnasında yetkili personeller tarafından kontrol edilerek karşılıklı imzalanacaktır.) karşılığı teslim edilecek ve bu belge teklif dosyasında sunulacaktır.

Numunelerin teslimine ilişkin hususlar, Teknik Şartnamelerin "Genel Hususlar" bölümü ile idari şartnamenin "Diğer Hususlar" kısmında belirtilmiştir.

Firma tarafından aynı ürün için birden fazla numune sunulması halinde teknik şartnameye uygun ürünlerden bir ürün(marka) tercih edilecektir.Sözleşme devam ederken oluşabilecek olağanüstü durumlarda (üretimin durması veya malın temin edilememesi vb.)idarenin onayı ile teknik şartnameye uygun başka bir ürün verilebilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurumları ile özel sektöre gerçekleştirilmiş olan tüm " Gıda " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Birimi İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Binası Değirmenler Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 120 / 6 BURDUR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetvel Adı Miktar Birim
Patates 16.000 kilogram
Kuru Soğan 10.000 kilogram
Kırmızı Soğan 1.000 kilogram
Yeşil Soğan 400 kilogram
Arpacık Soğan 1.000 kilogram
Sarımsak 250 kilogram
Patlıcan 8.000 kilogram
Kabak 7.000 kilogram
Taze Fasulye 500 kilogram
Kara Lahana 2.500 kilogram
Lahana 2.000 kilogram
Karnabahar 2.000 kilogram
Pırasa 4.000 kilogram
Ispanak 500 kilogram
Brokoli 750 kilogram
Kereviz 2.000 kilogram
Havuç 5.000 kilogram
Turp 3.000 kilogram
Salatalık 4.000 kilogram
Domates 15.000 kilogram
Çeri Domates (Salkım) 2.000 kilogram
Sivri Biber 4.000 kilogram
Kapya Biber 2.500 kilogram
Dolmalık Biber 1.000 kilogram
Marul 4.000 kilogram
Tere 200 kilogram
Roka 200 kilogram
Maydanoz 500 kilogram
Dereotu 100 kilogram
Semiz Otu 200 kilogram
Nane 100 kilogram
Limon 8.000 kilogram
Kültür Mantarı 600 kilogram
Bal Kabağı 1.500 kilogram
Portakal 5.000 kilogram
Mandalina 2.500 kilogram
Elma 5.000 kilogram
Cennet Elması 1.000 kilogram
Muz (İthal) 6.000 kilogram
Kiraz 400 kilogram
Vişne 200 kilogram
Şeftali 500 kilogram
Yeni Dünya 500 kilogram
Üzüm 2.000 kilogram
Çilek 600 kilogram
Erik 500 kilogram
Mürdüm Eriği 1.000 kilogram
Kivi 2.000 kilogram
Armut 3.000 kilogram
Ayva 800 kilogram
Kavun 2.000 kilogram
Karpuz 2.000 kilogram
Baget 7.000 kilogram
But (Kalçasız) 9.000 kilogram
Tavuk Bonfile 8.000 kilogram
Tavuk Pirzola 4.000 kilogram
Tavuk Germeç 5.000 kilogram
Yumurta 32.000 adet
Alabalık 6.000 kilogram
Pirinç 13.000 kilogram
Nohut 2.000 kilogram
Bulgur 9.000 kilogram
Köftelik Bulgur 100 kilogram
Kuru Fasulye 2.500 kilogram
Barbunya 750 kilogram
Arpa Şehriye 2.000 kilogram
Tel Şehriye 600 kilogram
Yıldız Şehriye 300 kilogram
Sarı Mercimek 1.500 kilogram
Kırmızı Mercimek 2.000 kilogram
Yeşil Mercimek 750 kilogram
Burgu Makarna 2.000 kilogram
Düdük Makarna 2.000 kilogram
Erişte 2.500 kilogram
Kelebek Makarna 600 kilogram
Penne Makarna 600 kilogram
Uzun Makarna 300 kilogram
Yüzük Makarna 2.000 kilogram
Kuskus 600 kilogram
Toz Şeker 8.000 kilogram
İrmik 750 kilogram
Aşurelik Buğday 750 kilogram
Şeker Barbunya 1.000 kilogram
Konserve Mısır 750 kilogram
Konserve Mantar 1.500 kilogram
Konserve Bezelye 250 kilogram
Konserve Garnitür 250 kilogram
Karışık Turşu 2.500 kilogram
Kornişon Turşu 1.000 kilogram
Tombul Biber Turşusu 300 kilogram
Konserve Ton Balığı 1.000 kilogram
Ayçiçek Yağı 15.000 kilogram
Zeytin Yağı 2.000 kilogram
Sızma Zeytin Yağı 500 kilogram
Domates Salçası 8.000 kilogram
Biber Salçası 100 kilogram
Karabiber 200 kilogram
Kırmızı Biber 120 kilogram
Kırmızı İpek Pul Biber 500 kilogram
Kimyon 80 kilogram
Sumak 20 kilogram
Safran 10 kilogram
Kekik 40 kilogram
Köri 10 kilogram
Kuru Nane 40 kilogram
Fesleğen 10 kilogram
İyotlu Tuz 3.500 kilogram
Tarçın (Toz-Kabuk) 5 kilogram
Zencefil 20 kilogram
Antep Fıstığı (Kuş Boku) 10 kilogram
Badem İçi (Tuzsuz-Kabuksuz) 20 kilogram
Ceviz İçi 300 kilogram
Fındık İçi 200 kilogram
Fıstık İçi 20 kilogram
Dolmalık Fıstık 80 kilogram
Kavrulmuş Susam 40 kilogram
Kuru Kayısı 400 kilogram
Kuru İncir 50 kilogram
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 500 kilogram
Kuş Üzümü 80 kilogram
Dondurulmuş Bamya 2.500 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 3.000 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 3.000 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 4.000 kilogram
Dondurulmuş Mısır 400 kilogram
Dondurulmuş Patates ( Elma Dilim) 2.500 kilogram
Dondurulmuş Garnitür 1.000 kilogram
Dondurulmuş Patates (Parmak Patates) 2.000 kilogram
Hindistan Cevizi 30 kilogram
Limon Suyu 500 litre
Nar Ekşisi Sosu 300 litre
Tahin 800 kilogram
Pekmez 600 kilogram
Ketçap 100 kilogram
Mayonez 100 kilogram
Elma Sirkesi 50 litre
Üzüm Sirkesi 600 litre
Buğday Unu 6.000 kilogram
Galeta Unu 400 kilogram
Mısır Unu 400 kilogram
Nişasta 100 kilogram
Kabartma Tozu 20 kilogram
Çikolatalı Puding 400 kilogram
Çilekli Puding 300 kilogram
Damla Drop Sütlü Çikolota ( 10 Kg'lik) 20 kilogram
Kemalpaşa Tatlısı 300 kilogram
Revani 300 kilogram
Sade Petibör Bisküvi 100 kilogram
Şekerpare Tatlısı 1.000 kilogram
Toz Kakao 20 kilogram
Baklavalık Yufka 200 kilogram
Çiğ Kadayıf 800 kilogram
Mantı 2.500 kilogram
Tarhana 1.000 kilogram
Günlük Yufka 3.000 kilogram
Tahin Helva 40.000 adet
Milföy Hamuru 400 kilogram
Bardak Su (200 cc) 1.250.000 adet
Maden Suyu (200 cc) 1.000 adet
Ambalajlı Roll Ekmek (50 g) 1.200.000 adet
Sandviç Ekmeği (120 g) 1.000 adet
Ramazan Pidesi (300 g) 10.000 adet
Dana Beşli Set 15.000 kilogram
Dana Döş Kemiksiz 12.000 kilogram
Dana Antrikot 500 kilogram
Dana Bonfile 300 kilogram
Dana Orta Kemikli Kısa But 5.000 kilogram
Dana Ciğer 1.000 kilogram
İç Yağı 300 kilogram
Tatlı Kuru Pasta 250 kilogram
Tuzlu Kuru Pasta 250 kilogram
Tulumba Tatlısı 2.500 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)