İhale No | 2025/958359 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Şikayet Bedeli | 152.021,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Burdur |
İşin İli | Burdur |
Yayın Tarihi | 30 Haziran 2025 |
İhale Tarihi | 6 Ağustos 2025 10:30 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 152 Kalem Mal Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.
İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2025/958359 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI |
b) Adresi | : | DEĞİRMENLER MAHALLESİ CEVAT SAYILI BULVARI 120/6 İSTİKLAL YERLEŞKESİ AVŞAR HAN BİNASI BURDUR MERKEZ 15100 BURDUR MERKEZ/BURDUR |
c) Telefon ve faks numarası | : | 2482134352 - 2482134351 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 152 Kalem Mal Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : |
Sebze ve Meyve
Tavuk Eti ve Yumurta Balık Süt Ürünleri Kuru Gıda Konserve Yağ ve Salça Baharat Kuru Yemiş Dondurulmuş Ürünler Lezzet Vericiler Un ve Unlu Mamuller Tatlı Hazır Tatlı Hazır Ürünler Su Et Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Yemekhanesi Mutfağı |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | Firma mal teslimi yapacak olan kişilere ait yetki belgelerini ve tebligat adresleri bildirip Teslim Programına göre peyder pey 30.06.2026 tarihine kadar mal teslimi yapılacaktır. |
d) İşe başlama tarihi | : | 01.09.2025 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 06.08.2025 - 10:30 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip
ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali
müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır
kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.3.2. Numune sunulması istenmektedir. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Kamu Kurumları veya özel sektöre gerçekleştirilmiş olan tüm " Gıda " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif
sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini,
her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.
15. Diğer hususlar:
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Patates | 14.000 | kilogram |
Kuru Soğan | 7.000 | kilogram |
Yeşil Soğan | 200 | kilogram |
Arpacık Soğan | 600 | kilogram |
Sarımsak | 100 | kilogram |
Patlıcan | 4.000 | kilogram |
Kabak | 2.500 | kilogram |
Kara Lahana | 1.800 | kilogram |
Lahana | 300 | kilogram |
Karnabahar | 250 | kilogram |
Pırasa | 2.000 | kilogram |
Brokoli | 300 | kilogram |
Kereviz | 600 | kilogram |
Havuç | 3.000 | kilogram |
Turp | 900 | kilogram |
Salatalık | 2.200 | kilogram |
Domates | 10.000 | kilogram |
Çeri Domates (Salkım) | 750 | kilogram |
Sivri Biber | 3.000 | kilogram |
Kapya Biber | 1.250 | kilogram |
Dolmalık Biber | 400 | kilogram |
Marul | 2.600 | kilogram |
Tere | 150 | kilogram |
Roka | 150 | kilogram |
Maydanoz | 150 | kilogram |
Dereotu | 50 | kilogram |
Semiz Otu | 150 | kilogram |
Nane | 20 | kilogram |
Limon | 4.000 | kilogram |
Kültür Mantarı | 500 | kilogram |
Bal Kabağı | 1.000 | kilogram |
Portakal | 2.000 | kilogram |
Mandalina | 1.500 | kilogram |
Elma | 3.500 | kilogram |
Muz | 2.000 | kilogram |
Şeftali | 400 | kilogram |
Üzüm | 1.500 | kilogram |
Kivi | 1.000 | kilogram |
Armut | 2.000 | kilogram |
Kavun | 3.000 | kilogram |
Karpuz | 1.000 | kilogram |
Baget | 3.000 | kilogram |
But (Kalçasız) | 6.000 | kilogram |
Tavuk Bonfile | 4.000 | kilogram |
Tavuk Pirzola | 1.250 | kilogram |
Tavuk Germeç | 3.200 | kilogram |
Tavuk Izgara Tava | 2.500 | kilogram |
Yumurta | 20.000 | adet |
Alabalık | 2.000 | kilogram |
Tereyağı | 3.000 | kilogram |
Kaşar Peyniri | 800 | kilogram |
Sıvı Krema | 250 | litre |
Pirinç | 9.000 | kilogram |
Nohut | 1.750 | kilogram |
Bulgur | 6.000 | kilogram |
Köftelik Bulgur | 100 | kilogram |
Kuru Fasulye | 1.000 | kilogram |
Barbunya | 500 | kilogram |
Arpa Şehriye | 1.750 | kilogram |
Tel Şehriye | 750 | kilogram |
Yıldız Şehriye | 100 | kilogram |
Sarı Mercimek | 250 | kilogram |
Kırmızı Mercimek | 1.250 | kilogram |
Yeşil Mercimek | 250 | kilogram |
Burgu Makarna | 1.500 | kilogram |
Düdük Makarna | 500 | kilogram |
Erişte | 1.250 | kilogram |
Kelebek Makarna | 500 | kilogram |
Penne Makarna | 500 | kilogram |
Uzun Makarna (Spagetti) | 400 | kilogram |
Yüzük (Yüksük) Makarna | 1.000 | kilogram |
Fırın Makarna | 400 | kilogram |
Kuskus | 100 | kilogram |
Toz Şeker | 1.500 | kilogram |
İrmik | 300 | kilogram |
Aşurelik Buğday | 300 | kilogram |
Konserve Mısır | 600 | kilogram |
Konserve Mantar | 1.500 | kilogram |
Konserve Bezelye | 300 | kilogram |
Konserve Garnitür | 300 | kilogram |
Karışık Turşu | 1.200 | kilogram |
Kornişon Turşu | 1.000 | kilogram |
Tombul Biber Turşusu | 120 | kilogram |
Kırmızı Pancar Turşusu | 250 | kilogram |
Konserve Ton Balığı | 300 | kilogram |
Ayçiçek Yağı | 9.000 | litre |
Zeytin Yağı (Riviera) | 400 | litre |
Sızma Zeytin Yağı | 200 | litre |
Domates Salçası | 4.500 | kilogram |
Karabiber | 50 | kilogram |
Kırmızı Biber | 75 | kilogram |
Kırmızı İpek Pul Biber | 150 | kilogram |
Kimyon | 100 | kilogram |
Sumak | 5 | kilogram |
Safran | 5 | kilogram |
Kekik | 20 | kilogram |
Köri | 50 | kilogram |
Kuru Nane | 50 | kilogram |
Fesleğen | 5 | kilogram |
İyotlu Tuz | 2.000 | kilogram |
Sucuk Baharatı | 10 | kilogram |
Badem İçi (Tuzsuz - Kabuksuz - Soyulmuş) | 20 | kilogram |
Ceviz İçi | 150 | kilogram |
Fındık İçi | 60 | kilogram |
Dolmalık Fıstık (Çam Fıstığı) | 45 | kilogram |
Kuru Kayısı | 30 | kilogram |
Kuru İncir | 30 | kilogram |
Çekirdeksiz Kuru Üzüm | 160 | kilogram |
Kuş Üzümü | 25 | kilogram |
Hurma | 250 | kilogram |
Dondurulmuş Bamya | 1.200 | kilogram |
Dondurulmuş Bezelye | 1.500 | kilogram |
Dondurulmuş Ispanak | 1.200 | kilogram |
Dondurulmuş Taze Fasulye | 2.200 | kilogram |
Dondurulmuş Mısır | 250 | kilogram |
Dondurulmuş Garnitür | 750 | kilogram |
Dondurulmuş Patates ( Elma Dilim) | 1.200 | kilogram |
Dondurulmuş Patates (Parmak Dilim) | 1.200 | kilogram |
Dondurulmuş Brüksel Lahanası | 150 | kilogram |
Hindistan Cevizi | 5 | kilogram |
Nar Ekşisi | 250 | litre |
Tahin | 200 | kilogram |
Pekmez | 200 | kilogram |
Ketçap | 75 | kilogram |
Mayonez | 75 | kilogram |
Üzüm Sirkesi | 750 | litre |
Soya Sosu | 15 | litre |
Buğday Unu | 3.500 | kilogram |
Galeta Unu | 200 | kilogram |
Mısır Unu | 60 | kilogram |
Buğday Nişastası | 60 | kilogram |
Çikolatalı Puding | 80 | kilogram |
Çilekli Puding | 80 | kilogram |
Kemalpaşa Tatlısı | 200 | kilogram |
Toz Revani | 60 | kilogram |
Şekerpare Tatlısı | 500 | kilogram |
Cevizli Baklava | 1.000 | kilogram |
Cevizli Şöbiyet | 750 | kilogram |
Bülbül Yuvası | 750 | kilogram |
Halka Tatlı | 500 | kilogram |
Tulumba Tatlısı | 500 | kilogram |
Mantı | 1.000 | kilogram |
Tarhana | 750 | kilogram |
Günlük Yufka | 750 | kilogram |
Tahin Helva | 4.000 | adet |
Bardak Su (200 cc) | 1.000.000 | adet |
Sade Maden Suyu (200 cc) | 600 | adet |
Dana Beşli Set | 15.000 | kilogram |
Dana Döş Kemiksiz | 12.000 | kilogram |
Dana Orta Kemikli Kısa But | 3.000 | kilogram |
Dana Ciğer | 500 | kilogram |
Dana Yaprak Döner | 2.000 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)