İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2025/958359 - Avşar Han Mutfak Ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 152 Kalem Mal Alımı

İhale No 2025/958359
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 30 Haziran 2025
İhale Tarihi 6 Ağustos 2025 10:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 152 Kalem Mal Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/958359
1-İdarenin
a) Adı : YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
b) Adresi : DEĞİRMENLER MAHALLESİ CEVAT SAYILI BULVARI 120/6 İSTİKLAL YERLEŞKESİ AVŞAR HAN BİNASI BURDUR MERKEZ 15100 BURDUR MERKEZ/BURDUR
c) Telefon ve faks numarası : 2482134352 - 2482134351
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Avşar Han Mutfak ve Yemekhaneleri İhtiyacı İçin 17 Kısımda 152 Kalem Mal Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı :
Sebze ve Meyve
Tavuk Eti ve Yumurta
Balık
Süt Ürünleri
Kuru Gıda
Konserve
Yağ ve Salça
Baharat
Kuru Yemiş
Dondurulmuş Ürünler
Lezzet Vericiler
Un ve Unlu Mamuller
Tatlı
Hazır Tatlı
Hazır Ürünler
Su
Et

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İstiklal Yerleşkesi Avşar Han Yemekhanesi Mutfağı
ç) Süresi/teslim tarihi : Firma mal teslimi yapacak olan kişilere ait yetki belgelerini ve tebligat adresleri bildirip Teslim Programına göre peyder pey 30.06.2026 tarihine kadar mal teslimi yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : 01.09.2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 06.08.2025 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip
ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali
müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır
kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:

Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin

% 20
oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş
deneyimini gösteren
belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2. Numune sunulması istenmektedir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Kurumları veya özel sektöre gerçekleştirilmiş olan tüm " Gıda " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetvel Adı Miktar Birim
Patates 14.000 kilogram
Kuru Soğan 7.000 kilogram
Yeşil Soğan 200 kilogram
Arpacık Soğan 600 kilogram
Sarımsak 100 kilogram
Patlıcan 4.000 kilogram
Kabak 2.500 kilogram
Kara Lahana 1.800 kilogram
Lahana 300 kilogram
Karnabahar 250 kilogram
Pırasa 2.000 kilogram
Brokoli 300 kilogram
Kereviz 600 kilogram
Havuç 3.000 kilogram
Turp 900 kilogram
Salatalık 2.200 kilogram
Domates 10.000 kilogram
Çeri Domates (Salkım) 750 kilogram
Sivri Biber 3.000 kilogram
Kapya Biber 1.250 kilogram
Dolmalık Biber 400 kilogram
Marul 2.600 kilogram
Tere 150 kilogram
Roka 150 kilogram
Maydanoz 150 kilogram
Dereotu 50 kilogram
Semiz Otu 150 kilogram
Nane 20 kilogram
Limon 4.000 kilogram
Kültür Mantarı 500 kilogram
Bal Kabağı 1.000 kilogram
Portakal 2.000 kilogram
Mandalina 1.500 kilogram
Elma 3.500 kilogram
Muz 2.000 kilogram
Şeftali 400 kilogram
Üzüm 1.500 kilogram
Kivi 1.000 kilogram
Armut 2.000 kilogram
Kavun 3.000 kilogram
Karpuz 1.000 kilogram
Baget 3.000 kilogram
But (Kalçasız) 6.000 kilogram
Tavuk Bonfile 4.000 kilogram
Tavuk Pirzola 1.250 kilogram
Tavuk Germeç 3.200 kilogram
Tavuk Izgara Tava 2.500 kilogram
Yumurta 20.000 adet
Alabalık 2.000 kilogram
Tereyağı 3.000 kilogram
Kaşar Peyniri 800 kilogram
Sıvı Krema 250 litre
Pirinç 9.000 kilogram
Nohut 1.750 kilogram
Bulgur 6.000 kilogram
Köftelik Bulgur 100 kilogram
Kuru Fasulye 1.000 kilogram
Barbunya 500 kilogram
Arpa Şehriye 1.750 kilogram
Tel Şehriye 750 kilogram
Yıldız Şehriye 100 kilogram
Sarı Mercimek 250 kilogram
Kırmızı Mercimek 1.250 kilogram
Yeşil Mercimek 250 kilogram
Burgu Makarna 1.500 kilogram
Düdük Makarna 500 kilogram
Erişte 1.250 kilogram
Kelebek Makarna 500 kilogram
Penne Makarna 500 kilogram
Uzun Makarna (Spagetti) 400 kilogram
Yüzük (Yüksük) Makarna 1.000 kilogram
Fırın Makarna 400 kilogram
Kuskus 100 kilogram
Toz Şeker 1.500 kilogram
İrmik 300 kilogram
Aşurelik Buğday 300 kilogram
Konserve Mısır 600 kilogram
Konserve Mantar 1.500 kilogram
Konserve Bezelye 300 kilogram
Konserve Garnitür 300 kilogram
Karışık Turşu 1.200 kilogram
Kornişon Turşu 1.000 kilogram
Tombul Biber Turşusu 120 kilogram
Kırmızı Pancar Turşusu 250 kilogram
Konserve Ton Balığı 300 kilogram
Ayçiçek Yağı 9.000 litre
Zeytin Yağı (Riviera) 400 litre
Sızma Zeytin Yağı 200 litre
Domates Salçası 4.500 kilogram
Karabiber 50 kilogram
Kırmızı Biber 75 kilogram
Kırmızı İpek Pul Biber 150 kilogram
Kimyon 100 kilogram
Sumak 5 kilogram
Safran 5 kilogram
Kekik 20 kilogram
Köri 50 kilogram
Kuru Nane 50 kilogram
Fesleğen 5 kilogram
İyotlu Tuz 2.000 kilogram
Sucuk Baharatı 10 kilogram
Badem İçi (Tuzsuz - Kabuksuz - Soyulmuş) 20 kilogram
Ceviz İçi 150 kilogram
Fındık İçi 60 kilogram
Dolmalık Fıstık (Çam Fıstığı) 45 kilogram
Kuru Kayısı 30 kilogram
Kuru İncir 30 kilogram
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 160 kilogram
Kuş Üzümü 25 kilogram
Hurma 250 kilogram
Dondurulmuş Bamya 1.200 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 1.500 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 1.200 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 2.200 kilogram
Dondurulmuş Mısır 250 kilogram
Dondurulmuş Garnitür 750 kilogram
Dondurulmuş Patates ( Elma Dilim) 1.200 kilogram
Dondurulmuş Patates (Parmak Dilim) 1.200 kilogram
Dondurulmuş Brüksel Lahanası 150 kilogram
Hindistan Cevizi 5 kilogram
Nar Ekşisi 250 litre
Tahin 200 kilogram
Pekmez 200 kilogram
Ketçap 75 kilogram
Mayonez 75 kilogram
Üzüm Sirkesi 750 litre
Soya Sosu 15 litre
Buğday Unu 3.500 kilogram
Galeta Unu 200 kilogram
Mısır Unu 60 kilogram
Buğday Nişastası 60 kilogram
Çikolatalı Puding 80 kilogram
Çilekli Puding 80 kilogram
Kemalpaşa Tatlısı 200 kilogram
Toz Revani 60 kilogram
Şekerpare Tatlısı 500 kilogram
Cevizli Baklava 1.000 kilogram
Cevizli Şöbiyet 750 kilogram
Bülbül Yuvası 750 kilogram
Halka Tatlı 500 kilogram
Tulumba Tatlısı 500 kilogram
Mantı 1.000 kilogram
Tarhana 750 kilogram
Günlük Yufka 750 kilogram
Tahin Helva 4.000 adet
Bardak Su (200 cc) 1.000.000 adet
Sade Maden Suyu (200 cc) 600 adet
Dana Beşli Set 15.000 kilogram
Dana Döş Kemiksiz 12.000 kilogram
Dana Orta Kemikli Kısa But 3.000 kilogram
Dana Ciğer 500 kilogram
Dana Yaprak Döner 2.000 kilogram

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)