İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2025/720832 - 99 Kalem Kuru Gıda , 4 Kalem Tavuk Eti - 1 Kalem Su (330 Ml), 2 Kalem Balık Ve 12 Kalem Donmuş Gıda Alımı

İhale No 2025/720832
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Çankırı Devlet Hastanesi
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Çankırı
İşin İli Çankırı
Yayın Tarihi 20 Mayıs 2025
İhale Tarihi 19 Haziran 2025 12:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

ÇANKIRI DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

99 Kalem Kuru Gıda , 4 Kalem Tavuk Eti - 1 Kalem Su (330 ml), 2 Kalem Balık ve 12 Kalem Donmuş Gıda Alımı
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/720832
1-İdarenin
a) Adı : ÇANKIRI DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ
b) Adresi : Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:236 ÇANKIRI MERKEZ/ÇANKIRI
c) Telefon ve faks numarası : 3762132727 - 3762138966
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 99 Kalem Kuru Gıda , 4 Kalem Tavuk Eti - 1 Kalem Su (330 ml), 2 Kalem Balık ve 12 Kalem Donmuş Gıda Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı :
5 Kısım 114 Kalem (99 Kalem Kuru Gıda , 4 Kalem Tavuk Eti - 1 Kalem Su (330 ml), 2 Kalem Balık ve 12 Kalem Donmuş Gıda Alımı )
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Çankırı Devlet Hastanesi Mutfak ve Ambar Birimi
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme yapıldıktan sonra işe başlanacaktır. Malzemeler Peyder peyi ihtiyaç listesine göre 30.06.2026 Tarihine kadar alınacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme yapıldıktan sonra işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 17.06.2025 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Çankırı Devlet Hastanesi Satınalma Birimi odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetvel Adı Miktar Birim
AŞURELİK BUĞDAY 2.500 kilogram
BULGUR 5.000 kilogram
MISIR KONSERVESİ 500 kilogram
PİRİNÇ (PİLAVLIK) 11.000 kilogram
MERCİMEK (SARI,KIRMIZI, YEŞİL) 4.500 kilogram
KURU FASULYE 2.500 kilogram
NOHUT 2.500 kilogram
BARBUNYA 2.000 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 7.000 kilogram
ZEYTİN YAĞI 2.000 kilogram
KONSERVE BEZELYE 5.000 kilogram
KONSERVE TAZE FASULYE 1.000 kilogram
KURU ÜZÜM ÇEKİRDEKSİZ 150 kilogram
KURU İNCİR 200 kilogram
CEVİZİÇİ 400 kilogram
ÇAM FISTIĞI 50 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 150 kilogram
FINDIK İÇİ 400 kilogram
KURU KAYISI 250 kilogram
BUĞDAY UNU 5.000 kilogram
PİRİNÇ UNU 20 kilogram
NİŞASTA 1.000 kilogram
GALETE UNU 1.000 kilogram
İRMİK 1.500 kilogram
MAKARNA 7.000 kilogram
ŞEHRİYE 5.000 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 500 kilogram
KARA BİBER 100 kilogram
KİMYON 400 kilogram
TARÇIN 10 kilogram
KEKİK 20 kilogram
KURU NANE 250 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 20 kilogram
İYOTLU TUZ 4.500 kilogram
KAKAO 250 kilogram
DOMATES SALÇASI 8.000 kilogram
KÜP ŞEKER 3.000 kilogram
TOZ ŞEKER 3.000 kilogram
POŞET REÇEL MUHTELİF 60.000 adet
POŞET BAL SÜZME ÇİCEK BALI 60.000 adet
KEMALPAŞA TATLISI 1.000 kilogram
TAHİN HELVA MEYVELİ KAKAOLU 10.000 adet
SİYAH ZEYTİN 60.000 paket
YEŞİL ZEYTİN 60.000 paket
ÇAY 600 kilogram
HAZIR KEK KAKAOLU VE MEYVELİ 5.000 adet
KURU BAMYA 100 kilogram
BİSKÜVİ 250 kilogram
MUHALLEBİLİK KADAYIF 400 kilogram
KABARTMA TOZ 20 kilogram
LİMON TUZU 300 kilogram
ÜZÜM SİRKESİ 1.000 kilogram
ŞEKERPARE TATLISI FINDIKLI 1.500 kilogram
TARHANA 2.000 kilogram
DİYET BİSKÜVİ 500 kilogram
TAHİN BEKMEZ 30.000 adet
DİYABETİK REÇEL 10.000 adet
KURU PATLICAN DOLMALIK 100 kilogram
KURU ACUR DOLMALIK 100 kilogram
TATLI KIRMIZI TOZ BİBER 400 kilogram
KAKAOLU FINDIK KREMASI 50.000 adet
PANE HARCI 100 kilogram
YAPAY TATLANDIRICI 100 kilogram
TURŞU KARIŞIK 3.000 kilogram
VANİLYA 50 kilogram
YENİ BAHAR 20 kilogram
DEFNE YAPRAĞI 20 kilogram
KÖRİ 20 kilogram
KÖFTELİK BULGUR 750 kilogram
KARANFİL 10 kilogram
ÇÖREK OTU 20 kilogram
SUSAM 10 kilogram
SALATALIK ÇUBUK TURŞUSU 300 kilogram
MAYONEZ 500 kilogram
SUMAK 20 kilogram
LİMON SUYU 500 kilogram
NAR EKŞİSİ 150 kilogram
TOZ KREM ŞANTİ 150 kilogram
ETİMEK TUZSUZ 250 kilogram
MAVİ HAŞHAŞ 20 kilogram
SARIMSAK TOZU 300 kilogram
KONSERVE GARNİTÜR 1.500 kilogram
KÖFTE BAHARATI 100 kilogram
MANTI KIYMALI 2.500 kilogram
KAHVALTILIK TAHİN HELVA 20.000 adet
PATATES PÜRESİ 250 kilogram
GÜLLAÇ 300 kilogram
KÜVERTÜR ÇİKOLATA 50 kilogram
MEYVE NEKTARI 200 ML LİK 15.000 adet
TÜRK KAHVESİ 20 kilogram
PASTA KREMASI 20 kilogram
SIVI KREMASI 20 kilogram
KAKAOLU PUDİNG 50 kilogram
DAMLA ÇİKOLATA (SÜTLÜ) 10 kilogram
PANDİSYANYA (SADE) 50 adet
TATLI BİBER SALÇASI 1.000 kilogram
REVANI TATLISI 300 kilogram
KONSERVE KÖZ PATLICAN 500 kilogram
KONSERVE KÖZ KAPYA BİBER 500 kilogram
TAVUK PİRZOLA SARMA 9.000 kilogram
TAVUK BAGET 12.000 kilogram
TAVUK FİLETO DERİSİZ GÖĞÜS 12.000 kilogram
TAVUK ÇÖP ŞİŞ 3.000 kilogram
SU (330 ML) 700.000 adet
ALABALIK 1.750 kilogram
PALAMUT BALIĞI 2.000 kilogram
DONUK ISPANAK 3.500 kilogram
DONUL TAZE FASULYE 3.500 kilogram
SARIMSAK DONMUŞ 250 kilogram
ARPAÇIK SOĞAN 250 kilogram
DONUK MİLFÖY HAMURU 1.000 kilogram
DON PATATESLİ GÜL BÖREĞİ 2.000 kilogram
PEYNİRLİ PUF BÖREĞİ 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ MISIR 750 kilogram
DONDURULMUŞ GARNİTÜR 2.500 kilogram
DONDURULMUŞ TAVUK DÖNER 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ ET DÖNER 1.500 kilogram
DONMUŞ BAMYA 1.500 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)