İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2025/1113746 - 97 Kalem Gıda Malzemesi Alımı=1 Kısım Kuru Gıda 52 Kalem,2 Kısım Süt Ve Süt Ürünleri 30 Kalem,3 Kısım Kırmızı Et Ve Beyaz Et Ürünleri 15 Kalem

İhale No 2025/1113746
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare İrfan Ataseven Fen Lisesi
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Karaman
İşin İli Karaman
Yayın Tarihi 25 Temmuz 2025
İhale Tarihi 18 Ağustos 2025 15:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

FEN LİSESİ-TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

97 Kalem Gıda Malzemesi Alımı= 1 Kısım Kuru Gıda 52 Kalem, 2 Kısım Süt ve Süt Ürünleri 30 Kalem, 3 Kısım Kırmızı Et ve Beyaz Et Ürünleri 15 Kalem
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/1113746
1-İdarenin
a) Adı : FEN LİSESİ-TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : ÜNİVERSİTE MAHALLESİ ŞEHİT MUHAMMET YALÇIN BULVARI NO:1/B KARAMAN MERKEZ/KARAMAN
c) Telefon ve faks numarası : 03382280236 - 3382280238
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 97 Kalem Gıda Malzemesi Alımı= 1 Kısım Kuru Gıda 52 Kalem, 2 Kısım Süt ve Süt Ürünleri 30 Kalem, 3 Kısım Kırmızı Et ve Beyaz Et Ürünleri 15 Kalem
b) Niteliği, türü ve miktarı :
97 KALEM KURU GIDA- SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ- KIRMIZI VE BEYAZ ET ÜRÜNLERİ MALZEMELERİ ALIMI 1. Kısım: KURU GIDA ALIMI : 52 KALEM 2. Kısım: SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ ALIMI : 30 KALEM 3. Kısım: KIRMIZI VE BEYAZ ET ALIMI : 15 KALEM
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : TOBB Fen Lisesi Müdürlüğü nezdinde bulunan Pansiyon Mutfak Deposuna
ç) Süresi/teslim tarihi : Malzemeler ihtiyaca göre peyderpey (Ortalama haftada iki sefer Pazartesi ve Perşembe günleri) Haftada 2 gün mal teslim alınacaktır. Sipariş verilen ürün sipariş tarihinden sonraki ilk Pazartesi ya da Perşembe günü Saat 10: 00 da Muayene Teslim alma komisyonu hazır bulunacak. Verilen Sipariş miktarı ile karşılaştırılarak eksik gelen mallar kabul edilmeyip fazla gelenler tartılarak iade edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : 01/09/2025


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 18.08.2025 - 15:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : TOBB Fen Lisesi Müdürlüğü Üniversite Mh. Şehit Muhammet Yalçın Bulvarı No.1/B KARAMAN


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre,
ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6.
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9. İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.


11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12.
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13.
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.



14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetvel Adı Miktar Birim
Ayçiçek Yağı 2.000 litre
Bulgur 1.200 kilogram
Ceviz içi 20 kilogram
Çörek Otu 5 kilogram
Çay 80 kilogram
Domates Salçası 500 kilogram
Fındık 10 kilogram
Fıstık 10 kilogram
Güllaç (400 Gr) 20 paket
Galeta Unu 10 kilogram
Garnitür 100 kilogram
Hurma 10 kilogram
Haşhaş Ezmesi 10 kilogram
Hindistan Cevizi 10 kilogram
İrmik 30 kilogram
Karabiber 10 kilogram
Kimyon 10 kilogram
Kekik (yaprak) 10 kilogram
Kakao 5 kilogram
Kırmızı Mercimek (5-10 Kg'lık) 600 kilogram
Krem Çikolata 10 kilogram
Krem Şanti 20 kilogram
Kemalpaşa 75 kilogram
Kuru Fasulye (5-10 Kg'lık) 300 kilogram
Küp Şeker 30 kilogram
Makarna (5-10 Kg'lık) 500 kilogram
Nane 10 kilogram
Nişasta 20 kilogram
Nohut 300 kilogram
Pul Biber 20 kilogram
Pirinç (Osmancık-Metin)(5-10 Kg'lık) 1.500 kilogram
Puding 30 kilogram
Susam 20 kilogram
Sumak 5 kilogram
Şehriye (Tel-Arpa) 200 kilogram
Tarçın 5 kilogram
Tahin Helvası 150 kilogram
Tahin 10 kilogram
Tarhana 80 kilogram
Tel Kadayıf (Kuru) 70 kilogram
Toz Biber 10 kilogram
Toz Şeker (5-10 Kg'lık) 500 kilogram
Turşu (Karışık) 200 kilogram
Turşu (Süs Biberi) 20 kilogram
Tuz (paketli) 250 kilogram
Un(Ekmeklik Buğday Un)(10 Kg'lik) 400 kilogram
Zerdeçal 10 kilogram
Zeytin (Siyah) 30 kilogram
Zeytin (Yeşil) 80 kilogram
Zeytin Yağı 150 litre
Beyaz Jöle (Vanilya Aromalı) 2 kilogram
Pasta Soğuk Jeli (Karamel Aromalı) 14 kilogram
Ayran (170 gr) 15.000 adet
Süzme Peynir (Tam Yağlı) 200 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 250 kilogram
Dondurulmuş Karnabahar 250 kilogram
Dondurulmuş Mantı 250 kilogram
Dondurulmuş Patates 450 kilogram
Dondurulmuş Mısır 50 kilogram
Dondurulmuş Yeşil Fasülye 250 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 100 kilogram
Dondurulmuş Yaprak Sarma 400 kilogram
Kaşar Peyniri (Tam Yağlı) 300 kilogram
Meyveli Süt (200 ml) 10.000 adet
Meyve Suyu (Nektarin) 9.000 adet
Milföy 100 kilogram
Petibör Bisküvi 10 kilogram
Piknik Labne Peynir (20 gr.) 12.000 adet
Piknik Reçel (20 gr) 1.000 adet
Piknik Bal (20 gr 9 2.000 adet
Piknik Tereyağ (10 gr.) 3.000 adet
Piknik Çokokrem (20 Gr) 5.000 adet
Sade Süt (200 ml) 5.000 adet
Süt (Litrelik) 600 litre
Şekerli Bisküvi (paketli) 3.000 adet
Tereyağ (Yemeklik) 300 kilogram
Tuzlu Bisküvi (paketli) 3.000 adet
Yoğurt (Yarım Yağlı) 4.000 kilogram
Yufka 120 kilogram
Yumurta 10.000 adet
Rende Kaşar 200 kilogram
Maden Suyu 3.000 adet
Dana But Lop Et (Kemiksiz) 2.000 kilogram
KASAP Sucuk (% 100 Dana Eti) 100 kilogram
YAPRAK Et Döner (%100 Dana) 250 kilogram
Tavuk But (Kalçalı) 500 kilogram
Tavuk Baget 500 kilogram
Tavuk Göğüs (Fleto) 750 kilogram
Tavuk Kanat 500 kilogram
Tavuk Sarma/Pirzola 1.000 kilogram
Tavuk Bütün 150 kilogram
Tavuk Sosis (Koktely) 40 kilogram
Tavuk Döner 500 kilogram
Tavuk Salam 150 kilogram
Tavuk Nugget 150 kilogram
Tavuk Şinitzel 150 kilogram
Palamut (Temizlenmiş) 500 kilogram

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)