İhale No | 2024/1293710 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | Ergani Fen Lisesi |
Şikayet Bedeli | 50.640,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 TL'den küçük |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Diyarbakır |
İşin İli | Diyarbakır |
Yayın Tarihi | 2 Ekim 2024 |
İhale Tarihi | 25 Ekim 2024 10:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
FEN LİSESİ-ERGANİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
84 KALEM GIDA ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2024/1293710 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | FEN LİSESİ-ERGANİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI |
b) Adresi | : | ISTASYON CADDESI ISTASYON CIVARI 21950 ERGANİ/DİYARBAKIR |
c) Telefon ve faks numarası | : | 4126115055 - 4126115022 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | 84 KALEM GIDA ALIMI |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | DİYARBAKIR-ERGANİ-ERGANİ Fen Lisesi Müdürlüğü Yemekhane İhtiyacı olan 3 Kısım 84 Kalem (1.Kısım 48 KALEM MUHTELİF GIDA ALIMI, 2.Kısım 30 KALEM YAŞ SEBZE-MEYVE ALIMI, 3. KISIM 6 KALEM ET VE ET ÜRÜNLERİ ALIMI) Gıda Alımı İşi. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Ergani Fen Lisesi Gıda Deposu |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen 30.06.2025 tarihine kadar mal peyder pey çekilecektir. |
d) İşe başlama tarihi | : | 11.11.2024 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 25.10.2024 - 10:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Ergani Fen Lisesi Toplantı Salonu |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler: İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.3.2. Tedarik edilecek malların katalogları, broşürleri, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları: |
Katalog Teknik Şartnameye Cevaplar ve Açıklamalar |
4.3.3. Numune sunulması istenmektedir. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Yurt içinde veya Yurt dışında kamu veya özel sektöre yapılmış işlere ilişkin gıda alımı işleri benzer iş olarak değerlendirilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 (KırkBeş) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Baldo Pirinç | 750 | kilogram |
İri Bulgur | 500 | kilogram |
Kuru Fasulye | 500 | kilogram |
Kuru Nohut | 400 | kilogram |
Kırmızı Mercimek | 500 | kilogram |
Makarna | 500 | kilogram |
Arpa Şehriye | 300 | kilogram |
Tel Şehriye | 100 | kilogram |
Ayçiçek Yağı | 1.000 | litre |
Zeytinyağı | 100 | litre |
Süzme Konserve Bezelye | 100 | kilogram |
Beyaz Toz Şeker | 500 | kilogram |
Domates Salçası | 500 | kilogram |
Biber Salçası | 50 | kilogram |
Yemeklik Tuz | 400 | kilogram |
Siyah Çay | 300 | kilogram |
Karışık Süzme Turşu | 500 | kilogram |
Konserve Türlü | 500 | kilogram |
Konserve Taze Fasulye | 300 | kilogram |
İrmik | 50 | kilogram |
Karabiber | 1 | kilogram |
Kırmızı-Siyah Pulbiber | 150 | kilogram |
Kuru Nane | 1 | kilogram |
Kuru Kekik | 1 | kilogram |
Piknik Tereyağı (10 Gr) | 10.000 | adet |
Piknik Reçel (20 Gr) | 7.500 | adet |
Piknik Bal (20 Gr) | 1.000 | adet |
Piknik Fındık Kreması (20 Gr) | 5.000 | adet |
Piknik Tahin-Pekmez (20 Gr) | 2.000 | adet |
Krem Peynir 20 (Gr) | 5.000 | adet |
Üçgen Peynir (12,5 Gr) | 2.000 | adet |
Örgülü Peynir (Köy) | 500 | kilogram |
Beyaz Peynir (Köy) | 500 | kilogram |
Siyah Zeytin | 200 | kilogram |
Yeşil Zeytin | 50 | kilogram |
Yoğurt | 4.000 | kilogram |
Pastörize Süt | 200 | litre |
Yumurta (30 Lu Koli) | 300 | adet |
Yufka | 200 | kilogram |
Ceviz İçi | 50 | kilogram |
Fındık İçi | 50 | kilogram |
Kuru Üzüm (Çekirdeksiz) | 50 | kilogram |
Kuru Kayısı | 50 | kilogram |
Çam Fıstığı | 20 | kilogram |
Hindistan Cevizi | 10 | kilogram |
Limon Tuzu | 5 | kilogram |
Vanilya | 5 | kilogram |
Hamur Kabartma Tozu | 5 | kilogram |
Domates | 2.000 | kilogram |
Biber | 1.000 | kilogram |
Patlıcan | 750 | kilogram |
Kırmızı Kapya Biber | 250 | kilogram |
Dolmalık Biber | 250 | kilogram |
Salatalık | 1.000 | kilogram |
Havuç | 350 | kilogram |
Marul | 500 | adet |
Kıvırcık Marul | 100 | adet |
Kuru Soğan | 750 | kilogram |
Yeşil Soğan | 100 | kilogram |
Kara Lahana | 200 | kilogram |
Maydanoz | 1.000 | adet |
Taze Fasulye | 100 | kilogram |
Patates | 1.500 | kilogram |
Taze Kabak | 250 | kilogram |
Karnıbahar | 300 | kilogram |
Ispanak | 300 | kilogram |
Prasa | 100 | kilogram |
Brokoli | 100 | kilogram |
Mantar | 100 | kilogram |
Sarımsak | 50 | kilogram |
Limon | 350 | kilogram |
Elma | 1.000 | kilogram |
Portakal | 1.000 | kilogram |
Mandalina | 1.000 | kilogram |
Muz | 1.000 | kilogram |
Armut | 500 | kilogram |
Üzüm | 500 | kilogram |
Kivi | 300 | kilogram |
Kemiksiz Dana But Eti | 1.500 | kilogram |
Dana Sucuk | 100 | kilogram |
Bütün Piliç | 500 | kilogram |
Kemiksiz Tavuk Bonfile | 500 | kilogram |
Tavuk Baget | 750 | kilogram |
Tavuk Pirzola | 100 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)