İhale No | 2024/1122636 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı |
Şikayet Bedeli | 152.021,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Eskişehir |
İşin İli | Eskişehir |
Yayın Tarihi | 29 Ağustos 2024 |
İhale Tarihi | 1 Ekim 2024 10:30 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
7 Grup Gıda Ürünü Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2024/1122636 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ |
b) Adresi | : | Anadolu Üniversitesi Rektörlügü Yunusemre Kampüsü 26470 TEPEBAŞI/ESKİŞEHİR |
c) Telefon ve faks numarası | : | 2223206858 - 2223208767 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | 7 Grup Gıda Ürünü Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 7 Grup Gıda Ürünü Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Yunusemre Kampüsü Yemekhanesi / ESKİŞEHİR |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | İşe başlama tarihinden itibaren; 1.Grup Et ve Et Ürünleri 45 (Kırk beş ) takvim günü süresince İdarenin ihtiyacına göre partiler halinde teslim edilecektir. 2.Grup Çiğ Kanatlı Eti, 3.Grup Yağ, Bakliyat ve Hububat Ürünleri, 4.Grup Konserve ve Şekerli Ürünler, 5.Grup Hızlı Dondurulmuş Gıdalar, 6.Grup Süt ve Süt Ürünleri, 7.Grup Kahvaltılık Ürünler 120 (yüz yirmi) takvim günü süresince İdarenin ihtiyacına göre partiler halinde teslim edilecektir. Sipariş teslim tarihinden en az 2 (iki) gün önce İdarece bildirilecektir. Mallar firma yetkilisi tarafından teslim edilecektir. Firma yetkilisi olmadan kargo veya ambarla gönderilen mallar teslim alınmayacaktır. |
d) İşe başlama tarihi | : | Sözleşmenin imzalandığı günü takip eden gün işe başlanacaktır |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 01.10.2024 - 10:30 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Rektörlük Binası 3 Kat 408 nolu İhale Odası Yunusemre Kampüsü 26470/Tepebaşı-ESKİŞEHİR |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Kamu veya özel sektöre; "Kırmızı Et ve Et Ürünleri satışı yapmış olmak" benzer iş olarak kabul edilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
TOSUN ARKA ÇEYREK (KARKAS) | 28 | kilogram |
TOSUN ÖN ÇEYREK (KARKAS) | 22 | kilogram |
TOKLU BÜTÜN KARKAS (ERKEK) | 2 | kilogram |
PİLİÇ BUT (KALÇASIZ) | 18 | kilogram |
PİLİÇ BÜTÜN BUT (KEMİKSİZ) | 12,5 | kilogram |
PİLİÇ BONFİLE | 11,5 | kilogram |
BULGUR | 6 | kilogram |
PİRİNÇ | 7 | kilogram |
UN | 3 | kilogram |
BAKLAVALIK UN | 1 | kilogram |
KIRMIZI MERCİMEK | 500 | kilogram |
YEŞİL MERCİMEK | 1 | kilogram |
KURU FASULYE | 1,5 | kilogram |
KURU BARBUNYA | 1 | kilogram |
NOHUT | 1 | kilogram |
İRMİK | 500 | kilogram |
MISIR NİŞASTASI | 100 | kilogram |
MAKARNA | 5 | kilogram |
AYÇİÇEK YAĞI | 1 | litre |
ZEYTİNYAĞI | 250 | litre |
PASTA YAĞI (BİTKİSEL MARGARİN) | 300 | kilogram |
BİTKİSEL SIVI YAĞLI BARBUNYA PİLAKİ KONSERVESİ 1/5 | 1 | adet |
KUTULANMIŞ BALIK KONSERVESİ | 1 | adet |
DOMATES SALÇASI | 2 | kilogram |
BİBER SALÇASI | 250 | kilogram |
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER KONSERVESİ | 5 | kilogram |
DİLİMLENMİŞ MANTAR KONSERVESİ | 1 | kilogram |
TOZ ŞEKER | 1 | kilogram |
TEK SARGILI KÜP ŞEKER | 50 | kilogram |
PUDRA ŞEKERİ | 200 | kilogram |
KESME KÜP ŞEKER | 250 | kilogram |
HELVA (80 g) | 20 | adet |
SIVI KREM ŞANTİ | 250 | litre |
MEYVE SUYU 200 ml VİŞNE | 13,5 | adet |
MEYVE SUYU 200 ml ŞEFTALİ | 13,5 | adet |
CEVİZ İÇİ | 150 | kilogram |
FINDIK İÇİ (VAKUMLU) | 150 | kilogram |
TUZ | 2 | kilogram |
SİRKE | 50 | litre |
LİMON SOSU | 100 | litre |
SOYA SOSU | 100 | litre |
FINDIKLI KAKAOLU KREMA (PRALİN) | 100 | kilogram |
KUVERTUR BİTTER ÇİKOLATA | 200 | kilogram |
KUVERTUR BEYAZ ÇİKOLATA | 100 | kilogram |
DAMLA BİTTER ÇİKOLATA | 75 | kilogram |
SÜZME KARIŞIK TURŞU | 3 | kilogram |
CHEESE KEK TOZU | 100 | kilogram |
DONDURULMUŞ BEZELYE | 3 | kilogram |
DONDURULMUŞ ISPANAK | 3 | kilogram |
DONDURULMUŞ ELMA DİLİM PATATES | 1 | kilogram |
DONDURULMUŞ TAZE FASÜLYE | 2 | kilogram |
DONDURULMUŞ KARNABAHAR | 2 | kilogram |
DONDURULMUŞ BROKOLİ | 2 | kilogram |
DONDURULMUŞ PARMAK PATATES | 500 | kilogram |
DONDURULMUŞ KÜP PATATES | 5 | kilogram |
MİLFÖY | 5 | kilogram |
BEYAZ PEYNİR (KÜLTÜR TAM YAĞLI) | 1 | kilogram |
TEREYAĞ | 750 | kilogram |
SÜT | 17 | litre |
KREMA | 600 | litre |
LABNE PEYNİR | 275 | kilogram |
ÖRGÜ PEYNİR | 200 | kilogram |
MİNİ LABNE PEYNİR | 6 | adet |
MİNİ SÜRÜLEBİLİR TAZE BEYAZ PEYNİR | 6 | adet |
MİNİ SÜZME BEYAZ PEYNİR | 4 | adet |
MİNİ TEREYAĞ | 6 | adet |
MİNİ BAL | 4 | adet |
MİNİ REÇEL | 5 | adet |
MİNİ TAHİN-PEKMEZ | 5 | adet |
SİYAH ZEYTİN | 500 | kilogram |
YEŞİL ZEYTİN | 500 | kilogram |
DONDURULMUŞ KRUVASAN | 200 | kilogram |
DONDURULMUŞ SİMİT | 300 | kilogram |
DONDURULMUŞ SU BÖREĞİ | 500 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)