İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2022/1287200 - 5 Kısım Gıda

İhale No 2022/1287200
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli İzmir
İşin İli İzmir
Yayın Tarihi 30 Kasım 2022
İhale Tarihi 29 Aralık 2022 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

5 Kısım Gıda mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2022/1287200
1-İdarenin
a) Adı : SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : CUMHURIYET BULVARI NO :144 35210 ALSANCAK KONAK/İZMİR
c) Telefon ve faks numarası : 2324121610 - 2324121628
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 5 Kısım Gıda
b) Niteliği, türü ve miktarı : 1.Kısım 2 Kalem Ekmek Alımı 2.Kısım Dana Eti Alımı 3.Kısım 3 Kalem Piliç Eti Alımı 4.Kısım 9 Kalem Tatlı Alımı 5.Kısım 39 Kalem Sebze Meyve Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Ambarı 24 Sokak No:2 Dokuzçeşmeler Buca / İZMİR 1) Rektörlük Öğrenci Merkez Mutfağı. (Cumhuriyet Bulvarı No:144 Alsancak/İZMİR) 2) Tıp Fakültesi Öğrenci Mutfağı. (Mithatpaşa Cad. No:1606 İnciraltı/İZMİR) 3) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Mutfağı. (24 Sokak No:2 Buca/İZMİR) 4)Tınaztepe Merkez Yemekhane Öğrenci Mutfağı. 5)Eğitim Fakültesi Öğrenci Yemekhanesi 6)Yurt Öğrenci Yemekhanesi 7)İlahiyat Fakültesi Öğrenci Yemekhanesi
ç) Süresi/teslim tarihi : Tüm kısımlara ait malzemeler 10.01.2022 - 30.06.2022 tarihleri arasında şartnamede belirtilen noktalara peyderpey teslim edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : 10.01.2023


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 29.12.2022 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İhale Salonu Cumhuriyet Bulvarı No:144 35210 Alsancak/İZMİR


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

İstekliler 1. Kısma ait teklif edilen Ekmek Alımına ilişkin düzenlenen firmanın veyahut Yetkili Satıcısı Olduğu İşletmeye Ait  İşletme Onay/Kayıt Belgesi  aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneği verilmelidir.

İstekliler 2. Kısma ait teklif edilen Dana Eti Alımına ilişkin düzenlenen firmanın veyahut Yetkili Satıcısı Olduğu İşletmeye Ait  İşletme Onay/Kayıt Belgesi  aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneği verilmelidir.

İstekliler 3. Kısma ait teklif edilen Piliç Eti Alımına ilişkin düzenlenen firmanın veyahut Yetkili Satıcı Olduğu İşletmeye Ait  İşletme Onay/Kayıt Belgesinin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneği vermelidir. 

İstekliler 4. Kısma ait teklif edilen Tatlı Alımına ilişkin düzenlenen  İşletme Onay/Kayıt Belgesinin aslını veyahut aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneğini

vermelidir.

İstekliler 5.Kısma ait teklif edilen Sebze Meyve Alımına ilişkin düzenlenen İş Deneyim Belgesinin aslını veyahut aslına uygunluğunu noterce onaylanmış örneğini vermelidir.

TEKNİK ŞARTNAMEDE BELİRTİLEN BELGELERİN İDAREMİZCE İSTENİLDİĞİ HER MAL TESLİMİNDE,  MAL ALIM KOMİSYONUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU BELGELERİN EKSİKLİĞİNDE ÜRÜN KABULU GERÇEKLEŞTİRİLEMEYECEKTİR.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler.
İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir.

a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen kapasite raporu,
c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday ve istekli adına düzenlenen imalat yeterlilik belgesi,
ç) İsteklinin kayıt olduğu meslek odası tarafından aday ve istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Mali Belgesi,
d) İşletme Kayıt Belgesi/İşletme Onay Belgesi,
e) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

İstekliler imalatçı olduğunu yukarıdaki belgelerden birini sunarak tevsik edecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

İstekliler 5.Kısma ait teklif edilen Sebze Meyve Alımına ilişkin düzenlenen İş Deneyim Belgesinin aslını veyahut aslına uygunluğunu noterce onaylanmış örneğini vermelidir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
Buğday Ekmeği 3.000 kilogram
Roll Ekmek 48.000 kilogram
Kemikli Dana Eti 59.500 kilogram
Piliç Eti (But) 43.300 kilogram
Taze Piliç Baget 30.100 kilogram
Piliç Göğüs Fleto 9.400 kilogram
Burma Kadayıf 4.050 kilogram
Tulumba Tatlısı 3.550 kilogram
Şekerpare 3.550 kilogram
Paşa sarma 3.550 kilogram
Baklava 3.950 kilogram
Trileçe 5.150 kilogram
Saray Burma 3.550 kilogram
Haşhaşlı Lor Tatlısı 4.550 kilogram
Şuruplu Hazır Şambali Tatlısı 4.550 kilogram
Brokoli 6.000 kilogram
Yeni Dünya 2.700 kilogram
Çilek 8.000 kilogram
Kayısı 1.500 kilogram
Erik 7.500 kilogram
Mandalina 10.000 kilogram
Limon 15.000 kilogram
Armut 35.500 kilogram
Kırmızı Lahana 6.000 kilogram
Kiraz 1.700 kilogram
Patates 55.000 kilogram
Kabak 15.000 kilogram
Pırasa 6.000 kilogram
Taze Fasulye 1.700 kilogram
Domates 22.000 kilogram
Sarımsak 150 kilogram
Salatalık 12.000 kilogram
Dolmalık Biber 2.000 kilogram
Patlıcan (Kemer) 18.000 kilogram
Taze Börülce 600 kilogram
Semizotu 2.100 kilogram
Kereviz 6.000 kilogram
Kuru Soğan 20.000 kilogram
Ispanak 6.000 kilogram
Iceberg Marul 15.000 kilogram
Pancar 1.000 kilogram
Yeşil Soğan 50 kilogram
Roka 1.000 kilogram
Dereotu 200 kilogram
Karnabahar 7.500 kilogram
Kırmızı Kapya Biber 5.000 kilogram
Carliston Biber 8.000 kilogram
Havuç 22.000 kilogram
Taze Nane 200 kilogram
Maydanoz 1.000 kilogram
Kültür Mantarı 3.500 kilogram
Portakal 5.000 kilogram
Muz 40.000 kilogram
Elma 35.000 kilogram

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)