İhale No | 2022/1057457 |
Sektör | Yemek Üretimi, Kantin İşletme ve Catering Servis Hizmetleri |
İdare | ÇANKAYA BELEDİYESİ Mali HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ |
Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
İhale Tipi | Hizmet Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Ankara |
İşin İli | Ankara |
Yayın Tarihi | 11 Ekim 2022 |
İhale Tarihi | 4 Kasım 2022 14:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
ÇANKAYA BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ
32 KALEM KOKTEYL VE YEMEK hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2022/1057457 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | ÇANKAYA BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ |
b) Adresi | : | Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Gökalp Cd. No:11 YENİŞEHİR ÇANKAYA/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3124588900 / 0950-0203 - |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu hizmet alımın
a) Adı | : | 32 KALEM KOKTEYL VE YEMEK |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 32 Kalem Birim Fiyatlı Kokteyl ve Yemek Hizmeti Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Zübeyde Hanım Balo ve Kokteyl Salonu (Yıldızevler Mahallesi Şehit Mustafa Doğan Caddesi No: 60 Çankaya/ANKARA |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | İşe başlama tarihi 01.01.2023, işin bitiş tarihi 31.12.2023 |
d) İşe başlama tarihi | : | 01.01.2023 |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 04.11.2022 - 14:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Salonu-Cumhuriyet Mahallesi, Ziya Gökalp Cd. No:11 kat:7 Yenişehir-Çankaya/ANKARA |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,
İstekliye ait, Gıda Üretim İzin Belgesi veya İl veya İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından verilen ihale tarihi itibariyle geçerliliği bulunan İşletme Kayıt Belgesi (Faaliyet konusu: Hazır Yemek, Tabldot Yemek Üretimi, Toplu Tüketim olmalıdır.). Bu belgelere ilişkin bilgiler yeterlik bilgiler tablosunda sunulacaktır.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektörde yapılmış her türlü hazır yemek hizmeti alım işleri benzer iş olarak kabul edilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Malzemeli Yemek/0,79
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
MENÜ 1 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 2 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 500 | adet |
MENÜ 3 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 4 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 5 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 6 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 7 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 8 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 300 | adet |
MENÜ 9 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 10 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 11 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 5.000 | adet |
MENÜ 12 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 13 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 14 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 15 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 16 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 250 | adet |
MENÜ 17 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 2.000 | adet |
MENÜ 18 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 3.000 | adet |
MENÜ 19 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 500 | adet |
MENÜ 20 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 21 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 750 | adet |
MENÜ 22 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 750 | adet |
MENÜ 23 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 500 | adet |
MENÜ 24 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 2.000 | adet |
MENÜ 25 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 3.000 | adet |
MENÜ 26 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 27 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 28 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 1.000 | adet |
MENÜ 29 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 2.000 | adet |
MENÜ 30 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 3.000 | adet |
MENÜ 31 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 7.000 | adet |
MENÜ 32 (MENÜ İÇERİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMENİN 3.MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.) | 500 | adet |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)