İhale No | 2022/884909 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | Sosyal Tesisler ve İktisadi İşletmeler Hacettepe Üniversitesi İktisadi İşletmeleri |
Şikayet Bedeli | 50.640,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 TL'den küçük |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Ankara |
İşin İli | Ankara |
Yayın Tarihi | 5 Eylül 2022 |
İhale Tarihi | 19 Eylül 2022 11:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ
3 Grup 63 Kalemden oluşan Baharat, Konserve ve Kuruyemiş grubu ürünler mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2022/884909 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SOSYAL TESİS VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ |
b) Adresi | : | Hacettepe Üniversitesi 7 Nolu Kapı Karşısı Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Sosyal Tesis Satınalma 06230 Sıhhiye ALTINDAĞ/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3123052005 - 3123053108 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | 3 Grup 63 Kalemden oluşan Baharat, Konserve ve Kuruyemiş grubu ürünler |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 3 Grup 63 Kalem Baharat, Konserve ve Kuruyemiş Grubu Ürünler Alımı 1. grup Baharat grubu 25 kalem 2. grup Konserve grubu 24 kalem 3. grup Kuruyemiş grubu 14 kalemö Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Hacettepe Üniversitesi Sıhhıye ve Beytepe yerleşkesindeki Sosyal Tesis ve İşletmeler Müdürlüğüne bağlı depolar |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | İlgili Kafeterya Müdürlüklerince bir gün öncesinden söz konusu yiyecek maddesinin siparişi yazı ile veya faks ile yükleniciye 31.12.2022 tarihine kadar bildirilecektir. Siparişi verilen yiyecek maddesi istenilen miktar, cins ve kalitede teknik şartnamede belirtilen çerçevede teslim edilecektir. |
d) İşe başlama tarihi | : | Sözleşmenin imzalanmasına müteakip 3 gün içinde |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 19.09.2022 - 11:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Hacettepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Odası 7 nolu Kapı Karşısı Öğretim Üyeleri Kafeterya Binası 06230 Sıhhiye- Altındağ / ANKARA |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Yeni Bahar 1 Kg Amb | 23 | kilogram |
Kabuk Tarçın 1 Kg Amb | 7 | kilogram |
Çörek Otu I Kg Amb | 11 | kilogram |
Nane Kuru 1 Kg Amb | 30 | kilogram |
Kekik Kuru 1 Kg Amb | 30 | kilogram |
İsot Urfa Biberi 1 Kg Amb | 45 | kilogram |
Kabartma Tozu 10 Gr Amb | 1.440 | adet |
Kırmızı Toz Biber Tatlı 1 Kg Amb | 70 | kilogram |
Kimyon 1 Kg Amb | 25 | kilogram |
Karabiber Toz 1 Kg Amb | 30 | kilogram |
Köri 1 Kg Amb | 1 | kilogram |
Paket Pul Biber 2 Gr Amb | 90.000 | adet |
Paket Tuz 1,5 Gr Amb. | 80.000 | adet |
Pul Biber 1 Kg Amb | 200 | kilogram |
Sebzeli Çeşni 5 Kg Amb. | 100 | adet |
Pastalik Susam 1-5 Kg Amb | 40 | kilogram |
Türk Kahvesi 500 Gr Amb | 170 | kilogram |
Limon Tuzu 1 Kg Amb. | 45 | kilogram |
Vanilya 1 KG Amb. | 30 | kilogram |
Zerdeçal 1 Kg Amb | 7 | kilogram |
Toz Tarçın 1 Kg Amb. | 1 | kilogram |
Karanfil I Kg Amb | 6 | kilogram |
Karbonat 1 Kg Amb. | 35 | kilogram |
Ihlamur 500 Gr Amb. | 4 | kilogram |
Fesleğen Kuru 1 Kg Amb | 2 | kilogram |
Biber Salçası - Acı/Tatlı Net 700 Gr Cam Amb | 72 | adet |
Biberiye Turşu Net 1500 Gr Süzme A. 800 Gr Amb | 110 | adet |
Deniz Börülcesi Konserve Net 700 Gr Süzme A. 300 Gr Cam Amb. | 120 | adet |
Enginar Konserve Net : 670 Gr Süzme A. 370 Gr Cam Amb. | 480 | adet |
Enginar Konserve - Kalbi Net: 660 Gr Süzme A. 330 Gr Cam Amb. | 384 | adet |
Jalapeno Biber Turşusu Net 1500 Gr Süzme A. 700 Gr Amb. | 60 | adet |
Kuşkonmaz Konserve Net 330 Gr Süzme A. 205 Gr Cam Amb | 432 | adet |
Mantar Dilimli - Tüm Konserve Net 2650 Gr Süzme A. 1150 Gr Tnk Amb. | 420 | adet |
Nar Ekşisi Sosu- Net 500 Gr | 420 | adet |
Salça Domates (159 Oz) 5 Kg Tnk Net : 4300 Gr | 180 | adet |
Sirke Net :750 Gr | 580 | adet |
Turşu Salatalık - No 0 Numara Net 16 Kg Süzme A. 10 Kg Amb | 20 | adet |
Turşu Salatalık - No 1 Numara Net 16 Kg Süzme A. 10 Kg Amb | 15 | adet |
Zeytin Dilimli Siyah Süzme A5 Kg / 8 Kg | 40 | kilogram |
Zeytin Ezmesi Net 310 Gr Süzme A. 175 Gr Cam Şişe Amb. | 60 | adet |
Zeytin Siyah Sofralık Jumbo (230-260 Kalibre) Süzme A. 5 - 10 Kg Amb | 500 | kilogram |
Zeytin Yeşil Biberli Süzme A. 5 Kg -10 Kg | 10 | kilogram |
Zeytin Yeşil Çekirdekli (Kokteyl ) 230-260 Kalibre Net 18 Kg Süzme A. 10 Kg | 270 | kilogram |
Zeytin Yeşil Çizik Süzme A. 5 Kg -10 Kg Amb | 120 | kilogram |
Acı Sos Lousisiana 177 Cc Amb. | 72 | adet |
Demi Glace Sos 1 Kg Amb. | 80 | adet |
Közlenmiş Biber Konserve 700gr-Suzme 400 Grm Cam | 408 | adet |
Barbekü Sosu 2,25-2,50 Kg | 6 | adet |
Arabiata Sos 2,25-2,50 Kg | 12 | adet |
Badem içi çiğ 1 kg Amb. | 15 | kilogram |
Ceviz içi 10 Kg Amb. | 200 | kilogram |
Fındık Unu 2 kg Amb. | 50 | kilogram |
Gün kurusu 1 kg Amb. | 30 | kilogram |
Fındık içi 5 kg Amb. | 70 | kilogram |
Fındık İçi (1.Sınıf) 250-500 Gr Amb. | 35 | kilogram |
Badem İçi (1.Sınıf) 250-500 Gr Amb. | 20 | kilogram |
Antep Fıstığı (1.Sınıf) 250-500 Gr Amb. | 15 | kilogram |
Kaju (1.Sınıf) 250-500 Gr Amb. | 10 | kilogram |
Kuru İncir 2,5 Kg Amb. | 27,5 | kilogram |
Kuru Kayısı 5 Kg Amb. | 60 | kilogram |
Kuru Üzüm Çekirdeksiz 5 Kg Amb. | 45 | kilogram |
Kuş Üzümü 1 Kg Amb. | 30 | kilogram |
Yeşil Fıstık Bütün Kirli Boz 5 Kg Amb. | 70 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)