İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2024/656577 - 2024 Yılı İkinci 6 Ay Afyonkarahisar Kampüs Açık Cik 56 Kalem Muhtelif Gıda Maddeleri Alımı

İhale No 2024/656577
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Afyonkarahisar Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu
Şikayet Bedeli 101.344,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Afyonkarahisar
İşin İli Afyonkarahisar
Yayın Tarihi 21 Mayıs 2024
İhale Tarihi 24 Haziran 2024 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

AFYONKARAHİSAR KAMPÜS AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ

2024 Yılı İkinci 6 Ay Afyonkarahisar Kampüs Açık CİK 56 Kalem Muhtelif Gıda Maddeleri Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/656577
1-İdarenin
a) Adı : AFYONKARAHİSAR KAMPÜS AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Ali İhsan Paşa Mahallesi Sultan Divani Caddesi 8/3 03030 MERKEZ/AFYONKARAHİSAR
c) Telefon ve faks numarası : 02722483011 - 02722483012
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 2024 Yılı İkinci 6 Ay Afyonkarahisar Kampüs Açık CİK 56 Kalem Muhtelif Gıda Maddeleri Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : 2024 Yılı İkinci 6 Ay Afyonkarahisar Kampüs Açık CİK 56 Kalem Muhtelif Gıda Maddeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Afyonkarahisar Kampüs Açık CİK Mutfağı Kuru Gıda Deposu ( Ali İhsan Paşa mh. Sultan Divani Cad. no:8/3 Merkez/Afyonkarahisar )
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra idarenin ihtiyaç ve taleplerine binaen pey der pey olarak belirttiği gün ve saatte teslim etmek üzere 27.12.2024 tarihine kadar malzeme alımı yapılacaktır. Malzemeler 4734 sayılı kamu ihale kanuna göre hazırlanan mal alımları denetim, muayene ve kabul işlemlerine dair yönetmelik hükümlerine göre teslim alınır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 24.06.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Afyonkarahisar Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Genel Bütçe Odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 70 (Yetmiş) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
SIVI AYÇİÇEK YAĞI (18LT (16 - 17KG) ) 1.000 teneke
DOMATES SALÇASI 8.000 kilogram
EKMEKLİK UN 1.200 kilogram
PİLAVLIK (OSMANCIK) PİRİNÇ 15.000 kilogram
PİLAVLIK BULGUR 17.000 kilogram
KURU FASULYE (DERMASON) 1.500 kilogram
NOHUT (KOÇBAŞI) 500 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 2.000 kilogram
MAKARNA 15.000 kilogram
TEL ŞEHRİYE 1.000 kilogram
TOZ (KUM) ŞEKER 3.000 kilogram
ERİŞTE 15.000 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 1.000 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 2.000 kilogram
BEZELYE KONSERVESİ 1.500 kilogram
GARNİTÜR KONSERVESİ 1.500 kilogram
GALETA UNU 500 kilogram
HAZIR TARHANA ÇORBA 1.000 kilogram
HAZIR TUTMAÇ ÇORBA 1.500 kilogram
BUĞDAY İRMİĞİ 800 kilogram
İYOTLU TUZ 1.200 kilogram
TOZ KUŞBURNU 70 kilogram
KURU MANTI 6.000 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 6.000 kilogram
DONDURULMUŞ YEŞİL FASULYE 7.000 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ GARNİTÜR 1.000 kilogram
PİKNİK TEREYAĞI ( 10 gr ) 150.000 adet
PİKNİK KREM PEYNİR ( 20 gr ) 100.000 adet
BEYAZ PEYNİR 7.000 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 8.000 kilogram
PİKNİK REÇEL ( 20 gr ) 110.000 adet
PİKNİK BAL ( 20 gr ) 100.000 adet
PİKNİK ÇİKOLATA ( 20 gr ) 100.000 adet
TAHİN HELVA ( 20 gr ) 50.000 adet
PİKNİK TAHİN PEKMEZ ( 20 gr ) 100.000 adet
ACUKA KAHVALTILIK SOS (20gr) 120.000 adet
MEYVE SUYU 200ML 250.000 adet
KUTU SÜT (YARIM YAĞLI - 200 ML ) 200.000 adet
KUTU SÜT (YARIM YAĞLI -1 L ) 6.000 adet
SALLAMA POŞEY ÇAY (1.5 gr ) 240.000 adet
KAKAOLU PUDİNG 1.000 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 1.000 kilogram
KALBURABASTI 1.000 kilogram
KURU ÜZÜM 4.000 kilogram
CEVİZ İÇİ 100 kilogram
FINDIK İÇİ 100 kilogram
FISTIK İÇİ 100 kilogram
KURU KAYISI 100 kilogram
ÜZÜM PEKMEZİ 40 kilogram
TEREYAĞ (1KG) 750 kilogram
SARIMSAK TOZU 100 kilogram
KARIŞIK TURŞU 2.000 kilogram
BİBER SALÇASI 2.000 kilogram
VANİLYA 50 kilogram
KISIRLIK BULGUR 1.000 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)