İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2022/991968 - 2023 Yılı 6 Aylık Gıda Malzemesi

İhale No 2022/991968
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Burdur İl Sağlık Müdürlüğü
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 30 Eylül 2022
İhale Tarihi 31 Ekim 2022 14:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2023 Yılı 6 Aylık Gıda Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2022/991968
1-İdarenin
a) Adresi : Yeni Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:42 15030 Merkez/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 02482334859 - 02482352083
c) Elektronik Posta Adresi : burdur@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2023 Yılı 6 Aylık 20 Kısım Gıda Malzemeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim Yeri : İhtiyaç listesinde belirtilen ilgili idarelerin depolarına teknik şartnamedeki hususlara dikkat edilerek teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : 01.01.2023 tarihinde işe başlanacak 30.06.2023 tarihinde iş bitirilecektir. Piknik Tipi Ürünler: Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerinde siparişe göre 1 ay aralıklarla, Gölhisar ve Yeşilova Devlet Hastanelerinde siparişe göre 2 ay aralıklarla ve siparişten sonra en geç 72 saat içinde, soğuk zincirle teslim edilecektir. Ekmek: Günlük olarak , en geç saat 09:00 a kadar teslim edecektir. Gıda malzemelerinde sipariş edilen miktarın ihtiyacı karşılamaması durumunda yukarıdaki sürelerden önce de idarelerce malzeme istenebilecek ve yüklenici teslim etmekle yükümlü olacaktır. Muayene ve Kabul Komisyonu raporu üzerine red edilen gıda malzemelerinin aynı gün saat 15.30 'a kadar yenisi teslim edilecektir. Belirtilen süre içinde teslim edilmeyen gıda malzemeleri piyasadan yüklenici adına ilgili idare tarafından alınacak ve fatura yüklenici adına kestirilecektir. Yüklenici tarafından ödenmemesi durumunda hakedişinden kesilerek tedarik edilen firmaya ödeme yapılacaktır. Kurumların malzeme miktarlarını gösterir liste ihale dokümanına eklenmiştir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 31.10.2022 - 14:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

7.Kısım SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Kısmı İçin;

a)İstekli ve/ veya İmalatçıya ait Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  tarafından verilen İşletme Onay Belgesi  ve Ürünlere ait TSE Uygunluk  Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır.

10. Kısım TAVUK ETİ BURDUR DEVLET HASTANESİ/ BUCAK DEVLET HASTANESİ, 11. Kısım TAVUK ETİ GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİve 12. Kısım TAVUK ETİ YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ kısımları  için:

a)İstekli veya İmalaçıya ait  Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Üretim Tesislerine ait Çalışma İzin Belgesini. İsteklinin üretici olmaması satıcı/bayii firma olması halinde tavuk etini temin edeceği veya kesim yaptıracağı işletmeye ait çalışma ruhsatı veya çalışma izin belgesini teklif dosyasında sunmalıdır. 

13. KısımTEMİZLENMİŞ ALABALIK ( BURDUR DEVLET HASTANESİ/BUCAK DEVLET HASTANESİ),  14. Kısım TEMİZLENMİŞ ALABALIK ( GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİ ) ve 15. Kısım TEMİZLENMİŞ ALABALIK ( YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ ) kısımları için;

a) Yetiştiricilik Belgesini teklif dosyasında sunacaktır. İsteklinin yetiştirici olmaması satıcı/bayii firma olması halinde alabalığın temin  edeceği işletmeye ait Yetiştiricilik Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır. 

17.Kısım EKMEK (BURDUR DEVLET HASTANESİ - BUCAK DEVLET HASTANESİ ), 19.KısımEKMEK( YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ) ve 18.Kısım EKMEK(GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİ) kısımlar için;

a) Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Gıda Sicil Sertifikası veya Gıda Üretim İşletme Kayıt Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır.

8.Kısım KEMİKSİZ DANA ETİ için:
a)İşletme Onay Belgesi (İstekli İşleme Tesisi, Kesimhane, Parçalama onay belgelerinden en az ikisini sunmak zorundadır) teklif dosyasında sunmalıdır.

9.Kısım ET DÖNER için:

a) Üretici firma dana hazır dönere ait İşletme Onay Belgesine sahip olacaktır. Bu belgeler mal tesliminde muayene komisyonuna teslim edilecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
AŞÜRELİK BUĞDAY 450 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 14.140 litre
BADEM İÇİ 23 kilogram
BİBER SALÇASI 75 kilogram
BİSKÜVİLER(TUZLU/TUZSUZ) 375 kilogram
BUĞDAY UNLARI 2.675 kilogram
BULGUR 3.250 kilogram
CEVİZ İÇİ 210 kilogram
ÇAM FISTIĞI 3 kilogram
ÇAY 140 kilogram
POŞET ÇAY 50.000 adet
ÇÖREK OTU 14 kilogram
DOMATES SALÇASI 5.250 kilogram
FINDIK İÇİ 170 kilogram
FISTIK İÇİ (TUZSUZ) 45 kilogram
GALETA UNLARI 210 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 25 kilogram
IHLAMUR 50 adet
İRMİK 485 kilogram
İYOTLU TUZ 1.550 kilogram
KABARTMA TOZU 1.400 adet
KADAYIF 440 kilogram
KAKAO 18 kilogram
KARABİBER 146 kilogram
KEK (MEYVELİ) 3.350 adet
KEKİK 34 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 310 kilogram
SARI MERCİMEK 1.125 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 175 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 510 kilogram
KİMYON 181 kilogram
KONSERVE SEBZE ( MUHTELİF) 3.400 kilogram
KÖRİ 6 kilogram
KURU BARBUNYA 650 kilogram
BEYAZ BARBUNYA 150 kilogram
KURU FASÜLYE 1.925 kilogram
KURU İNCİR 160 kilogram
KURU KAYISI 265 kilogram
KURU NANE 61 kilogram
KURU ÜZÜM 305 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 4 kilogram
KÜP ŞEKER 1.150 kilogram
LİMON SUYU 210 litre
LİMON TUZU 43 kilogram
MAKARNALAR 5.200 kilogram
MANTILAR 75 kilogram
MAYONEZ 150 kilogram
MEYVE SULARI 3.350 adet
NAR EKŞİSİ 310 kilogram
NİŞASTALAR ( BUĞDAY/MISR) 265 kilogram
NOHUTLAR 1.625 kilogram
PAKET TUZ (1 GR) 10.000 adet
PİRİNÇ UNLARI 206 kilogram
PİRİNÇLER 7.000 kilogram
PUDİNG 160 kilogram
PUDRA ŞEKERİ 13 kilogram
SİRKE 325 litre
SUMAK 34 kilogram
SUSAM 17 kilogram
ŞEHRİYELER 2.450 kilogram
ŞEKERPARE 505 kilogram
TAHİN HELVA 775 kilogram
TAHİN 5 KG.LIK AMBALAJ 183 kilogram
TARÇIN 6 kilogram
TARHANA 240 kilogram
TOZ ŞEKER 8.400 kilogram
TURŞU(KARIŞIK/ MUHTELİF) 2.450 kilogram
VANİLYA 960 adet
YENİ BAHAR 3 kilogram
ZEYTİN YAĞI 1.350 litre
ZEYTİNLER 3.850 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 2.000 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 1.500 kilogram
PİKNİK TİPİ TAHİN PEKMEZ 525 kilogram
DİYABETİK REÇEL 450 kilogram
FINDIK EZMESİ 560 kilogram
SÜRÜLEBİLİR BEYAZ PEYNİR 1.115 kilogram
MARGARİNLER (Paket) 250 G 205 kilogram
PİKNİK TİPİ BAL 785 kilogram
PİKNİK TİPİ ÇİKOLATA 285 kilogram
PİKNİK TİPİ REÇEL ( MUHTELİF) 935 kilogram
PİKNİK TİPİ TEREYAĞI 740 kilogram
YUFKALAR 2.145 kilogram
YUMURTALAR 68.000 adet
ARMUT 400 kilogram
AYVA 150 kilogram
BAL KABAĞI 1.250 kilogram
BEYAZ LAHANA 2.000 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 1.300 kilogram
ÇİLEK 100 kilogram
DEREOTU 50 demet
DOLMALIK BİBER 150 kilogram
DOMATES 5.000 kilogram
ELMA 4.500 kilogram
ERİK ( YEŞİL ERİK /MÜRDÜM) 900 kilogram
HAVUÇ 4.500 kilogram
ISPANAK (Taze) 2.000 kilogram
KABAK 1.750 kilogram
KARNABAHAR 2.700 kilogram
KİRAZ 500 kilogram
KURU SOĞAN 4.500 kilogram
YEŞİL SOĞAN 100 kilogram
KIRMIZI LAHANA 1.700 kilogram
LİMON 1.950 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 1.250 kilogram
MANDALİNA 550 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 400 kilogram
MARUL 3.500 kilogram
MAYDANOZ 2.400 demet
MUZ 1.850 kilogram
PATATES 22.000 kilogram
PATLICAN 3.000 kilogram
PIRASA 1.550 kilogram
PORTAKAL 4.750 kilogram
SALATALIK 650 kilogram
SARIMSAK 100 kilogram
SEMİZOTU 200 kilogram
TAZE BAKLA 300 kilogram
TAZE FASULYE 750 kilogram
TAZE KAYISI 900 kilogram
TURP 100 kilogram
ARMUT 100 kilogram
BAL KABAĞI 300 kilogram
BEYAZ LAHANA 50 kilogram
BROKOLİ 200 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 200 kilogram
DOLMALIK BİBER 100 kilogram
DOMATES 150 kilogram
ELMA 400 kilogram
ERİK ( YEŞİL ERİK /MÜRDÜM) 100 kilogram
HAVUÇ 200 kilogram
ISPANAK (Taze) 200 kilogram
KABAK 100 kilogram
KARNABAHAR 400 kilogram
KİRAZ 200 kilogram
KURU SOĞAN 750 kilogram
YEŞİL SOĞAN 50 kilogram
KIRMIZI LAHANA 600 kilogram
LİMON 400 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 150 kilogram
MANDALİNA 100 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 200 kilogram
MARUL 100 kilogram
MAYDANOZ 250 demet
MUZ 300 kilogram
PATATES 1.500 kilogram
PATLICAN 250 kilogram
PIRASA 200 kilogram
PORTAKAL 1.800 kilogram
SALATALIK 200 kilogram
SARIMSAK 10 kilogram
SEMİZOTU 100 kilogram
TAZE FASULYE 100 kilogram
ARMUT 50 kilogram
BAL KABAĞI 25 kilogram
BEYAZ LAHANA 25 kilogram
DEREOTU 25 demet
DOLMALIK BİBER 60 kilogram
DOMATES 800 kilogram
ELMA 250 kilogram
HAVUÇ 150 kilogram
ISPANAK (Taze) 50 kilogram
KABAK 200 kilogram
KARNABAHAR 50 kilogram
KURU SOĞAN 250 kilogram
KIRMIZI LAHANA 75 kilogram
LİMON 150 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 30 kilogram
MANDALİNA 150 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 75 kilogram
MARUL 150 kilogram
MAYDANOZ 200 demet
MUZ 80 kilogram
PATATES 800 kilogram
PATLICAN 300 kilogram
PIRASA 50 kilogram
PORTAKAL 250 kilogram
TAZE BAKLA 25 kilogram
TAZE FASULYE 60 kilogram
TAZE KAYISI 25 kilogram
TURP 50 kilogram
ÜZÜM 50 kilogram
AYRANLAR 47.100 adet
BEYAZ PEYNİR( PASTÖRİZE TUZLU/TUZSUZ) 3.530 kilogram
KASE YOĞURT 108.700 adet
KAŞAR PEYNİR 650 kilogram
LOR PEYNİRİ 620 kilogram
Paket SÜT 7.400 litre
SÜT Paket(200 ML ) 27.550 adet
TEREYAĞI(PASTÖRİZE) 1.960 kilogram
YOĞURTLAR( TAM YAĞLI) 22.000 kilogram
SÜZME YOĞURT 500 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 24.300 kilogram
ET DÖNER 800 kilogram
TAVUK BAGET 2.500 kilogram
TAVUK DÖNER 1.250 kilogram
TAVUK PİRZOLA 1.500 kilogram
TAVUK İNCİK KEMİKSİZ 4.000 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 4.000 kilogram
TAVUK BAGET 350 kilogram
TAVUK DÖNER 250 kilogram
TAVUK PİRZOLA 350 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 500 kilogram
TAVUK BAGET 250 kilogram
TAVUK DÖNER 50 kilogram
TAVUK PİRZOLA 150 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 100 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 750 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 600 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 150 kilogram
DONDURULMUŞ FLETO USKUMRU 400 kilogram
EKMEK 35.000 kilogram
EKMEK 3.750 kilogram
EKMEK 1.500 kilogram
BARDAK SULARI 710.000 adet
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)