İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2023/532106 - 2023 Yılı 6 Aylık Gıda Malzemesi Alımı

İhale No 2023/532106
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Burdur İl Sağlık Müdürlüğü
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 31 Mayıs 2023
İhale Tarihi 4 Temmuz 2023 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

BURDUR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

2023 YILI 6 AYLIK GIDA MALZEMESİ ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/532106
1-İdarenin
a) Adı : BURDUR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Yeni Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:42 15030 BURDUR MERKEZ/BURDUR
c) Telefon ve faks numarası : 2482334859 - 2482352083
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 2023 YILI 6 AYLIK GIDA MALZEMESİ ALIMI
b) Niteliği, türü ve miktarı : 2023 Yılı 6 Aylık 17 Kısım Gıda Malzemeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : İhtiyaç listesinde belirtilen ilgili idarelerin depolarına teknik şartnamedeki hususlara dikkat edilerek teslim edilecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi : Piknik Tipi Ürünler: Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerinde siparişe göre 1 ay aralıklarla, Gölhisar ve Yeşilova Devlet Hastanelerinde siparişe göre 2 ay aralıklarla ve siparişten sonra en geç 72 saat içinde, soğuk zincirle teslim edilecektir. Ekmek: Günlük olarak , en geç saat 09:00 a kadar teslim edecektir. Gıda malzemelerinde sipariş edilen miktarın ihtiyacı karşılamaması durumunda yukarıdaki sürelerden önce de idarelerce malzeme istenebilecek ve yüklenici teslim etmekle yükümlü olacaktır. Muayene ve Kabul Komisyonu raporu üzerine red edilen gıda malzemelerinin aynı gün saat 15.30 'a kadar yenisi teslim edilecektir. Belirtilen süre içinde teslim edilmeyen gıda malzemeleri piyasadan yüklenici adına ilgili idare tarafından alınacak ve fatura yüklenici adına kestirilecektir. Yüklenici tarafından ödenmemesi durumunda hakedişinden kesilerek tedarik edilen firmaya ödeme yapılacaktır. Kurumların malzeme miktarlarını gösterir liste ihale dokümanına eklenmiştir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 04.07.2023 - 14:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Satın Alma Birimi


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

7.Kısım SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Kısmı İçin;

a)İstekli ve/ veya İmalatçıya ait Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  tarafından verilen İşletme Onay Belgesi  ve Ürünlere ait TSE Uygunluk  Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır.

8.Kısım KEMİKSİZ DANA ETİ için:
a)İşletme Onay Belgesi (İstekli İşleme Tesisi, Kesimhane, Parçalama onay belgelerinden en az ikisini sunmak zorundadır) teklif dosyasında sunmalıdır.

9.Kısım ET DÖNER için:

a) Üretici firma dana hazır dönere ait İşletme Onay Belgesine sahip olacaktır. Bu belgeler mal tesliminde muayene komisyonuna teslim edilecektir.

10. Kısım TAVUK ETİ BURDUR DEVLET HASTANESİ/ BUCAK DEVLET HASTANESİ, 11. Kısım TAVUK ETİ GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİve 12. Kısım TAVUK ETİ YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ kısımları  için:

a)İstekli veya İmalaçıya ait  Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Üretim Tesislerine ait Çalışma İzin Belgesini. İsteklinin üretici olmaması satıcı/bayii firma olması halinde tavuk etini temin edeceği veya kesim yaptıracağı işletmeye ait çalışma ruhsatı veya çalışma izin belgesini teklif dosyasında sunmalıdır. 

13. KısımTEMİZLENMİŞ ALABALIK ( BURDUR DEVLET HASTANESİ/BUCAK DEVLET HASTANESİ),  14. Kısım TEMİZLENMİŞ ALABALIK ( GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİ ) kısımları için;

a) Yetiştiricilik Belgesini teklif dosyasında sunacaktır. İsteklinin yetiştirici olmaması satıcı/bayii firma olması halinde alabalığın temin  edeceği işletmeye ait Yetiştiricilik Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır. 

16.Kısım EKMEK (BURDUR DEVLET HASTANESİ - BUCAK DEVLET HASTANESİ ),  kısım için;

a) Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Gıda Sicil Sertifikası veya Gıda Üretim İşletme Kayıt Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
AŞÜRELİK BUĞDAY 700 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 11.250 litre
BADEM İÇİ 20 kilogram
BİBER SALÇASI 50 kilogram
BİSKÜVİLER(TUZLU/TUZSUZ) 375 kilogram
BUĞDAY UNLARI 3.175 kilogram
BULGUR 5.000 kilogram
CEVİZ İÇİ 215 kilogram
ÇAY 115 kilogram
POŞET ÇAY 94.600 adet
ÇÖREK OTU 11 kilogram
DOMATES SALÇASI 7.200 kilogram
FINDIK İÇİ 190 kilogram
FISTIK İÇİ (TUZSUZ) 30 kilogram
GALETA UNLARI 185 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 25 kilogram
IHLAMUR 500 adet
İRMİK 730 kilogram
İYOTLU TUZ 1.950 kilogram
KABARTMA TOZU 800 adet
KADAYIF 530 kilogram
KAKAO 10 kilogram
KARABİBER 153 kilogram
KEK (MEYVELİ) 1.230 adet
KEKİK 31 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 270 kilogram
SARI MERCİMEK 675 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 175 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 525 kilogram
KİMYON 178 kilogram
KONSERVE SEBZE ( MUHTELİF) 5.000 kilogram
KÖRİ 6 kilogram
KURU BARBUNYA 900 kilogram
BEYAZ BARBUNYA 50 kilogram
KURU FASÜLYE 1.725 kilogram
KURU İNCİR 65 kilogram
KURU KAYISI 115 kilogram
KURU NANE 55 kilogram
KURU ÜZÜM 150 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 2 kilogram
KÜP ŞEKER 1.310 kilogram
LİMON SUYU 230 litre
LİMON TUZU 20 kilogram
MAKARNALAR 6.700 kilogram
MANTILAR 425 kilogram
MAYONEZ 80 kilogram
MEYVE SULARI 1.290 adet
NAR EKŞİSİ 320 kilogram
NİŞASTALAR ( BUĞDAY/MISR) 200 kilogram
NOHUTLAR 1.775 kilogram
PİRİNÇ UNLARI 100 kilogram
PİRİNÇLER 8.250 kilogram
PUDİNG 280 kilogram
SİRKE 500 litre
SUMAK 30 kilogram
SUSAM 26 kilogram
ŞEHRİYELER 3.000 kilogram
ŞEKERPARE 700 kilogram
TAHİN HELVA 550 kilogram
TAHİN 5 KG.LIK AMBALAJ 170 kilogram
TARÇIN 3 kilogram
TARHANA 575 kilogram
TOZ ŞEKER 8.450 kilogram
TURŞU(KARIŞIK/ MUHTELİF) 1.600 kilogram
VANİLYA 650 adet
YENİ BAHAR 3 kilogram
ZEYTİN YAĞI 1.310 litre
ZEYTİNLER 3.025 kilogram
DİYET ZEYTİN 500 kilogram
TATLANDIRICI 30 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 520 kilogram
DONDURULMUŞ MANTI 500 kilogram
PİKNİK TİPİ TAHİN PEKMEZ 1.025 kilogram
DİYABETİK REÇEL 400 kilogram
FINDIK EZMESİ 600 kilogram
SÜRÜLEBİLİR BEYAZ PEYNİR 1.315 kilogram
MARGARİNLER (Paket) 250 G 200 kilogram
PİKNİK TİPİ BAL 1.225 kilogram
PİKNİK TİPİ ÇİKOLATA 635 kilogram
PİKNİK TİPİ REÇEL ( MUHTELİF) 1.235 kilogram
PİKNİK TİPİ TEREYAĞI 765 kilogram
YUFKALAR 1.545 kilogram
YUMURTALAR 76.000 adet
ÇARLİSTON BİBER 4.000 kilogram
DEREOTU 200 demet
DOLMALIK BİBER 400 kilogram
DOMATES 16.000 kilogram
ELMA 3.500 kilogram
ERİK ( YEŞİL ERİK /MÜRDÜM) 1.600 kilogram
HAVUÇ 3.500 kilogram
KAVUN 8.500 kilogram
KARPUZ 7.500 kilogram
KABAK 6.000 kilogram
KİRAZ 400 kilogram
KURU SOĞAN 5.500 kilogram
YEŞİL SOĞAN 100 kilogram
KIRMIZI LAHANA 1.500 kilogram
LİMON 2.250 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 500 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 550 kilogram
MARUL 2.500 kilogram
MAYDANOZ 2.400 demet
MUZ 2.100 kilogram
PATATES 16.000 kilogram
PATLICAN 8.500 kilogram
SALATALIK 3.000 kilogram
SARIMSAK 100 kilogram
TAZE ÜZÜM 3.200 kilogram
TAZE FASULYE 3.700 kilogram
TAZE KAYISI 1.400 kilogram
ARMUT 500 kilogram
AYVA 200 kilogram
BAL KABAĞI 500 kilogram
BEYAZ LAHANA 400 kilogram
ÇİLEK 300 kilogram
ISPANAK 500 kilogram
KARNABAHAR 1.000 kilogram
MANDALİNA 1.000 kilogram
PIRASA 600 kilogram
PORTAKAL 1.000 kilogram
SEMİZOTU 400 kilogram
ŞEFTALİ 1.200 kilogram
ARPACIK SOĞAN 500 kilogram
BROKOLİ 200 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 400 kilogram
DOLMALIK BİBER 500 kilogram
DOMATES 1.000 kilogram
ELMA 500 kilogram
ERİK ( YEŞİL ERİK /MÜRDÜM) 200 kilogram
HAVUÇ 300 kilogram
KABAK 330 kilogram
KARPUZ 1.500 kilogram
KAVUN 1.500 kilogram
KİRAZ 200 kilogram
KURU SOĞAN 1.000 kilogram
YEŞİL SOĞAN 50 kilogram
KIRMIZI LAHANA 250 kilogram
LİMON 400 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 150 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 200 kilogram
MARUL 600 kilogram
MAYDANOZ 300 demet
MUZ 400 kilogram
PATATES 2.500 kilogram
PATLICAN 350 kilogram
SALATALIK 500 kilogram
SARIMSAK 10 kilogram
TAZE FASULYE 200 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 200 kilogram
DOLMALIK BİBER 60 kilogram
DOMATES 800 kilogram
ELMA 250 kilogram
HAVUÇ 150 kilogram
KAVUN 600 kilogram
KARPUZ 600 kilogram
KABAK 100 kilogram
KURU SOĞAN 300 kilogram
LİMON 150 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 30 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 50 kilogram
MARUL 150 kilogram
MAYDANOZ 200 demet
MUZ 150 kilogram
PATATES 800 kilogram
PATLICAN 300 kilogram
SALATALIK 200 kilogram
TAZE BAKLA 25 kilogram
TAZE FASULYE 100 kilogram
TAZE KAYISI 25 kilogram
ÜZÜM 50 kilogram
BROKOLİ 20 kilogram
ISPANAK 50 kilogram
KARNABAHAR 50 kilogram
MANDALİNA 150 kilogram
PIRASA 50 kilogram
PORTAKAL 250 kilogram
ŞEFTALİ 50 kilogram
TURP 50 kilogram
AYRANLAR 73.000 adet
BEYAZ PEYNİR( PASTÖRİZE TUZLU/TUZSUZ) 3.950 kilogram
KASE YOĞURT 110.300 adet
KAŞAR PEYNİR 705 kilogram
LOR PEYNİRİ 440 kilogram
Paket SÜT 6.000 litre
SÜT Paket(200 ML ) 31.150 adet
TEREYAĞI(PASTÖRİZE) 2.030 kilogram
YOĞURTLAR( TAM YAĞLI) 22.000 kilogram
SÜZME YOĞURT 500 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 22.400 kilogram
ET DÖNER 1.500 kilogram
TAVUK BAGET 3.250 kilogram
TAVUK DÖNER 1.250 kilogram
TAVUK PİRZOLA 1.800 kilogram
TAVUK İNCİK KEMİKSİZ 4.500 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 6.000 kilogram
TAVUK BAGET 450 kilogram
TAVUK DÖNER 250 kilogram
TAVUK PİRZOLA 500 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 500 kilogram
TAVUK BAGET 500 kilogram
TAVUK DÖNER 100 kilogram
TAVUK PİRZOLA 150 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 150 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 400 kilogram
DONDURULMUŞ FLETO USKUMRU 600 kilogram
EKMEK 40.000 kilogram
BARDAK SULARI 810.000 adet
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)