İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele
İhale No 2021/638321
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Burdur İl Sağlık Müdürlüğü
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Burdur
İşin İli Burdur
Yayın Tarihi 14 Ekim 2021
İhale Tarihi 16 Kasım 2021 14:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2022 Yılı Gıda Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2021/638321
1-İdarenin
a) Adresi : Yeni Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:42 15030 MERKEZ/BURDUR
b) Telefon ve faks numarası : 2482334859 - 2482352083
c) Elektronik Posta Adresi : burdur@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2022 Yılı 20 Kısım Gıda Malzemeleri Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : İhtiyaç listesinde belirtilen ilgili idarelerin depolarına teknik şartnamedeki hususlara dikkat edilerek teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : 01.01.2022 tarihinde işe başlanacak 31.12.2022 tarihinde iş bitirilecektir. Piknik Tipi Ürünler: Burdur ve Bucak Devlet Hastanelerinde siparişe göre 1 ay aralıklarla, Gölhisar ve Yeşilova Devlet Hastanelerinde siparişe göre 2 ay aralıklarla ve siparişten sonra en geç 72 saat içinde, soğuk zincirle teslim edilecektir. Ekmek: Günlük olarak , en geç saat 09:00 a kadar teslim edecektir. Gıda malzemelerinde sipariş edilen miktarın ihtiyacı karşılamaması durumunda yukarıdaki sürelerden önce de idarelerce malzeme istenebilecek ve yüklenici teslim etmekle yükümlü olacaktır. Muayene ve Kabul Komisyonu raporu üzerine red edilen gıda malzemelerinin aynı gün saat 15.30 'a kadar yenisi teslim edilecektir. Belirtilen süre içinde teslim edilmeyen gıda malzemeleri piyasadan yüklenici adına ilgili idare tarafından alınacak ve fatura yüklenici adına kestirilecektir. Yüklenici tarafından ödenmemesi durumunda hakedişinden kesilerek tedarik edilen firmaya ödeme yapılacaktır. Kurumların malzeme miktarlarını gösterir liste ihale dokümanına eklenmiştir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 16.11.2021 - 14:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

7.Kısım SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Kısmı İçin;

a)İstekli ve/ veya İmalatçıya ait Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  tarafından verilen İşletme Onay Belgesi  ve Ürünlere ait TSE Uygunluk  Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır.

10. Kısım TAVUK ETİ BURDUR DEVLET HASTANESİ/ BUCAK DEVLET HASTANESİ, 11. Kısım TAVUK ETİ GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİve 12. Kısım TAVUK ETİ YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ kısımları  için:

a)İstekli veya İmalaçıya ait  Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Üretim Tesislerine ait Çalışma İzin Belgesini. İsteklinin üretici olmaması satıcı/bayii firma olması halinde tavuk etini temin edeceği veya kesim yaptıracağı işletmeye ait çalışma ruhsatı veya çalışma izin belgesini teklif dosyasında sunmalıdır. 

13. KısımTEMİZLENMİŞ ALABALIK ( BURDUR DEVLET HASTANESİ/BUCAK DEVLET HASTANESİ),  14. Kısım TEMİZLENMİŞ ALABALIK ( GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİ ) ve 15. Kısım TEMİZLENMİŞ ALABALIK ( YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ ) kısımları için;

a) Yetiştiricilik Belgesini teklif dosyasında sunacaktır. İsteklinin yetiştirici olmaması satıcı/bayii firma olması halinde alabalığın temin  edeceği işletmeye ait Yetiştiricilik Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır. 

17.Kısım EKMEK (BURDUR DEVLET HASTANESİ - BUCAK DEVLET HASTANESİ ), 19.KısımEKMEK( YEŞİLOVA DEVLET HASTANESİ) ve 18.Kısım EKMEK(GÖLHİSAR DEVLET HASTANESİ) kısımlar için;

a) Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Gıda Sicil Sertifikası veya Gıda Üretim İşletme Kayıt Belgesini teklif dosyasında sunmalıdır.

8.Kısım KEMİKSİZ DANA ETİ için:
a)İşletme Onay Belgesi (İstekli İşleme Tesisi, Kesimhane, Parçalama onay belgelerinden en az ikisini sunmak zorundadır) teklif dosyasında sunmalıdır.

9.Kısım ET DÖNER için:

a) Üretici firma dana hazır dönere ait İşletme Onay Belgesine sahip olacaktır. Bu belgeler mal tesliminde muayene komisyonuna teslim edilecektir


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Burdur İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetvel Adı Miktar Birim
AŞÜRELİK BUĞDAY 775 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 20.100 kilogram
BADEM İÇİ 25 kilogram
BİBER SALÇASI 65 kilogram
BİSKÜVİLER(TUZLU/TUZSUZ) 700 kilogram
BUĞDAY UNLARI 5.300 kilogram
BULGUR 5.800 kilogram
CEVİZ İÇİ 300 kilogram
ÇAM FISTIĞI 5 kilogram
ÇAY 280 kilogram
POŞET ÇAY 120.000 adet
ÇÖREK OTU 17 kilogram
DOMATES SALÇASI 9.500 kilogram
FINDIK İÇİ 270 kilogram
FISTIK İÇİ (TUZSUZ) 90 kilogram
GALETA UNLARI 370 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 20 kilogram
IHLAMUR 1.100 adet
İRMİK 960 kilogram
İYOTLU TUZ 2.550 kilogram
KABARTMA TOZU 1.370 adet
KADAYIF 830 kilogram
KAKAO 20 kilogram
KARABİBER 230 kilogram
KEK (MEYVELİ) 11.400 adet
KEKİK 47 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 545 kilogram
SARI MERCİMEK 2.100 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 300 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 715 kilogram
KİMYON 207 kilogram
KONSERVE SEBZE ( MUHTELİF) 5.150 kilogram
KÖRİ 7 kilogram
KURU BARBUNYA 575 kilogram
BEYAZ BARBUNYA 575 kilogram
KURU FASÜLYE 3.000 kilogram
KURU İNCİR 180 kilogram
KURU KAYISI 340 kilogram
KURU NANE 67 kilogram
KURU ÜZÜM 380 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 6 kilogram
KÜP ŞEKER 2.000 kilogram
LİMON SUYU 300 litre
LİMON TUZU 40 kilogram
MAKARNALAR 9.100 kilogram
MANTILAR 350 kilogram
MAYONEZ 220 kilogram
MEYVE SULARI 4.600 adet
NAR EKŞİSİ 325 kilogram
NİŞASTALAR ( BUĞDAY/MISR) 370 kilogram
NOHUTLAR 2.950 kilogram
PAKET TUZ (1 GR) 20.000 adet
PİRİNÇ UNLARI 205 kilogram
PİRİNÇLER 12.700 kilogram
PUDİNG 165 kilogram
PUDRA ŞEKERİ 55 kilogram
SİRKE 545 litre
SUMAK 32 kilogram
SUSAM 33 kilogram
ŞEHRİYELER 4.300 kilogram
ŞEKERPARE 860 kilogram
TAHİN HELVA 1.030 kilogram
TAHİN 5 KG.LIK AMBALAJ 295 kilogram
TARÇIN 6 kilogram
TARHANA 400 kilogram
TOZ ŞEKER 11.800 kilogram
TURŞU(KARIŞIK/ MUHTELİF) 2.750 kilogram
VANİLYA 1.670 adet
YENİ BAHAR 4 kilogram
FESLEĞEN 3 kilogram
ZEYTİN YAĞI 1.800 kilogram
ZEYTİNLER 6.150 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 2.500 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 1.500 kilogram
PİKNİK TİPİ TAHİN PEKMEZ 670 kilogram
DİYABETİK REÇEL 300 kilogram
FINDIK EZMESİ 720 kilogram
SÜRÜLEBİLİR BEYAZ PEYNİR 1.125 kilogram
MARGARİNLER (Paket) 250 G 370 kilogram
PİKNİK TİPİ BAL 940 kilogram
PİKNİK TİPİ ÇİKOLATA 420 kilogram
PİKNİK TİPİ REÇEL ( MUHTELİF) 1.915 kilogram
PİKNİK TİPİ TEREYAĞI 825 kilogram
YUFKALAR 3.850 kilogram
YUMURTALAR 108.500 adet
ARMUT 1.800 kilogram
AYVA 250 kilogram
BAL KABAĞI 1.200 kilogram
BEYAZ LAHANA 3.500 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 5.000 kilogram
ÇİLEK 650 kilogram
DEREOTU 100 demet
DOLMALIK BİBER 600 kilogram
DOMATES 18.000 kilogram
ELMA 5.500 kilogram
ERİK ( YEŞİL ERİK /MÜRDÜM) 1.500 kilogram
HAVUÇ 5.000 kilogram
ISPANAK (Taze) 2.750 kilogram
KABAK 5.500 kilogram
KARNABAHAR 3.750 kilogram
KARPUZ 7.000 kilogram
KAVUN 7.000 kilogram
KİRAZ 800 kilogram
KURU SOĞAN 7.500 kilogram
YEŞİL SOĞAN 200 kilogram
KIRMIZI LAHANA 1.850 kilogram
LİMON 2.100 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 1.750 kilogram
MANDALİNA 2.750 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 550 kilogram
MARUL 3.750 kilogram
MAYDANOZ 3.500 demet
MUZ 3.500 kilogram
PATATES 36.000 kilogram
PATLICAN 9.000 kilogram
PIRASA 2.250 kilogram
PORTAKAL 6.500 kilogram
SALATALIK 3.000 kilogram
SARIMSAK 150 kilogram
SEMİZOTU 400 kilogram
ŞEFTALİ 2.750 kilogram
TAZE BAKLA 300 kilogram
TAZE FASULYE 4.500 kilogram
TAZE KAYISI 1.300 kilogram
TURP 100 kilogram
ÜZÜM 2.750 kilogram
VİŞNE 150 kilogram
ARMUT 200 kilogram
BAL KABAĞI 200 kilogram
BEYAZ LAHANA 50 kilogram
BROKOLİ 200 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 750 kilogram
DOLMALIK BİBER 450 kilogram
DOMATES 1.750 kilogram
ELMA 700 kilogram
ERİK ( YEŞİL ERİK /MÜRDÜM) 200 kilogram
HAVUÇ 300 kilogram
ISPANAK (Taze) 300 kilogram
KABAK 300 kilogram
KARNABAHAR 400 kilogram
KARPUZ 1.500 kilogram
KAVUN 500 kilogram
KİRAZ 200 kilogram
KURU SOĞAN 1.500 kilogram
YEŞİL SOĞAN 100 kilogram
KIRMIZI LAHANA 200 kilogram
LİMON 600 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 100 kilogram
MANDALİNA 300 kilogram
MANTAR( KÜLTÜR) 100 kilogram
MARUL 400 kilogram
MAYDANOZ 500 demet
MUZ 500 kilogram
PATATES 3.000 kilogram
PATLICAN 1.000 kilogram
PIRASA 200 kilogram
PORTAKAL 800 kilogram
SALATALIK 600 kilogram
SARIMSAK 10 kilogram
SEMİZOTU 100 kilogram
ŞEFTALİ 250 kilogram
TAZE FASULYE 200 kilogram
TAZE KAYISI 100 kilogram
ÜZÜM 300 kilogram
ARMUT 100 kilogram
BAL KABAĞI 50 kilogram
BROKOLİ 50 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 350 kilogram
DEREOTU 50 demet
DOLMALIK BİBER 120 kilogram
DOMATES 1.500 kilogram
ELMA 450 kilogram
HAVUÇ 200 kilogram
ISPANAK (Taze) 100 kilogram
KABAK 400 kilogram
KARNABAHAR 150 kilogram
KARPUZ 1.000 kilogram
KURU SOĞAN 500 kilogram
KIRMIZI LAHANA 150 kilogram
LİMON 300 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA) 50 kilogram
MANDALİNA 200 kilogram
MARUL 250 kilogram
MAYDANOZ 350 demet
MUZ 150 kilogram
PATATES 1.500 kilogram
PATLICAN 500 kilogram
PIRASA 100 kilogram
PORTAKAL 500 kilogram
SALATALIK 350 kilogram
ŞEFTALİ 100 kilogram
TAZE BAKLA 50 kilogram
TAZE FASULYE 100 kilogram
TAZE KAYISI 50 kilogram
ÜZÜM 100 kilogram
VİŞNE 30 kilogram
AYRANLAR 92.000 adet
BEYAZ PEYNİR( PASTÖRİZE TUZLU/TUZSUZ) 6.480 kilogram
KASE YOĞURT 190.500 adet
KAŞAR PEYNİR 1.262 kilogram
LOR PEYNİRİ 730 kilogram
Paket SÜT 12.800 litre
SÜT Paket(200 ML ) 54.650 adet
TEREYAĞI(PASTÖRİZE) 2.570 kilogram
YOĞURTLAR( TAM YAĞLI) 41.500 kilogram
SÜZME YOĞURT 500 kilogram
KEMİKSİZ DANA ETİ 38.400 kilogram
ET DÖNER 1.700 kilogram
TAVUK BAGET 9.200 kilogram
TAVUK DÖNER 1.600 kilogram
TAVUK PİRZOLA 2.000 kilogram
TAVUK İNCİK KEMİKSİZ 8.500 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 11.500 kilogram
TAVUK BAGET 600 kilogram
TAVUK DÖNER 500 kilogram
TAVUK PİRZOLA 600 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 750 kilogram
TAVUK BAGET 500 kilogram
TAVUK DÖNER 100 kilogram
TAVUK PİRZOLA 300 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KEMİKSİZ 200 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 2.250 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 600 kilogram
TEMİZLENMİŞ ALABALIK 350 kilogram
DONDURULMUŞ FLETO USKUMRU 1.000 kilogram
EKMEK 55.000 kilogram
EKMEK 5.500 kilogram
EKMEK 2.500 kilogram
BARDAK SULARI 1.195.000 adet
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)