İhale No | 2021/720872 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | Osmancık Devlet Hastanesi |
Şikayet Bedeli | 50.640,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 TL'den küçük |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Çorum |
İşin İli | Çorum |
Yayın Tarihi | 11 Kasım 2021 |
İhale Tarihi | 9 Aralık 2021 10:00 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
DEVLET HASTANESİ - SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
2022 5 KISIM GIDA ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2021/720872 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Esentepe Mah.Ömer Derindere Bulvarı No:105 Osmancık ÇORUM 19500 . OSMANCIK/ÇORUM |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3646114033 - 3646114995 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | corumdhs11@saglik.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 1- KEMİKLİ ET ALIMI 2-TAVUK ETİ ALIMI 3-EKMEK ALIMI 4-TATLI ALIMI 5-SEBZE VE MEYVE ALIMI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Osmancık Devlet Hastanesi ( Gıda Ambarı ) |
c) Teslim tarihi | : | 01.01.2022 tarihinden itibaren peyder pey idarenin ihtiyaç duyduğu zaman sipariş idarenin belirlediği tarihlerde ve teknik şartnamede belirtilen ambalajlama şekline göre talep eden hastanenin gıda ambarına teslim edilecektir. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | Osmancık Devlet Hastanesi Toplantı Salonu |
b) Tarihi ve saati | : | 09.12.2021 - 10:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
1. ve 2 Kısım Et ve Et Ürünleri İçin
İhalede teklif ettiği et ve et ürünlerine ait ilgili meslek odasından belge veya et ve et ürünleri ile ilgili üretim veya satış yetkisi olduğunu gösterir belge ile teklif ettiği ürünün Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından/Müdürlüğünden alınan bayi veya bayiye ait İşletme Onay/Kayıt Belgesi.
3. ve 4. Kısımlar
Tarım ve Köy işleri Bakanlığından Üretim İzin Belgesi
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgeler,
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, teklif mektubunu imzalayanın noter tasdikli imza beyannamesi. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. EKAP’a kayıtlı olmayan yabancı istekliler tarafından ise, ilgili ülke mevzuatı dikkate alınarak, belirtilen hususlara ilişkin gerekli belgeler sunulur.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. 1) Et ve Et Ürünleri İçin: -Etlerin Teknik Özellikleri Türk Gıda Koteksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'ne ( Tebliğ No: 2012/ 74) ve ilgili TSE standartlarına uygun olmalıdır. -Etler, Türk Gıda Koteksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'ne ( Tebliğ No: 2012/ 74) ve ilgili TSE standarlarına uygun olarak muyene edilmiş ve buradaki şartlara uygun olarak damgalanmış olacaktır. -ISO 22000 : 2005 belgesi olacaktır. (Gıda Güvenliği Yönetim Standardı) 2) Tavuk ve Tavuk Ürünleri İçin -Etler Türk Gıda Koteksi ( Çiğ Kanatlı Eti ve Hazırlanmış Kanatlı eti Tebliği No:2012/74 ) belirten tükümlere uygun olmalıdır. -Gıda maddeleri mevzuatı 12327 Nolu TSE 'de belirtilen birinci sınıf özellikleri taşıyacaktır. 3.4.Kısımlar İçin Tarım ve Köy İleri Bakanlığından Alınan Üretim İzin Belgesi |
4.3.2. |
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgeler: |
1) Et ve Et Ürünleri İçin: -Etlerin Teknik Özellikleri Türk Gıda Koteksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'ne ( Tebliğ No: 2012/ 74) ve ilgili TSE standartlarına uygun olmalıdır. -Etler, Türk Gıda Koteksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'ne ( Tebliğ No: 2012/ 74) ve ilgili TSE standarlarına uygun olarak muyene edilmiş ve buradaki şartlara uygun olarak damgalanmış olacaktır. -ISO 22000 : 2005 belgesi olacaktır. (Gıda Güvenliği Yönetim Standardı) 2) Tavuk ve Tavuk Ürünleri İçin -Etler Türk Gıda Koteksi ( Çiğ Kanatlı Eti ve Hazırlanmış Kanatlı eti Tebliği No:2012/74 ) belirten tükümlere uygun olmalıdır. -Gıda maddeleri mevzuatı 12327 Nolu TSE 'de belirtilen birinci sınıf özellikleri taşıyacaktır. 3.4.Kısımlar İçin Tarım ve Köy İleri Bakanlığından Alınan Üretim İzin Belgesi |
4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler: |
Teknik Şartname Hükümlerinde belirtilen izin belgeleri sunulacaktır. |
4.3.3. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler: |
Et Ürünleri için Teknik Şartname 9.12 madde hükümlerinde belirtilen belgeler sunulacaktır. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Osmancık Devlet Hastanesi / İdari Mali İşler Müdürlüğü -Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
KEMİKLİ ET (Dana Gövde) | 9.000 | kilogram |
KUYRUK YAĞI | 50 | kilogram |
TAVUK BAGET | 1.000 | kilogram |
TAVUK BUT ( SPECİAL BUT) | 1.000 | kilogram |
TAVUK BUT (TALEKS) | 1.000 | kilogram |
TAVUK FLETO (FLETO DERİSİZ) | 800 | kilogram |
EKMEKLER (Paketli 50 gr'lık) | 5.000 | kilogram |
EKMEKLER (Tam Buğday Paketli 50 gr'lık) | 5.000 | kilogram |
EKMEKLER (Tuzsuz Ekmek) | 1.000 | kilogram |
PİDELER (Ramazan Pidesi) | 350 | kilogram |
BAKLAVA (Cevizli Baklava) | 350 | kilogram |
KADAYIF (Cevizli) | 400 | kilogram |
TULUMBA TATLISI | 250 | kilogram |
PASTALAR (Ekler Pasta) | 350 | kilogram |
AYVA | 50 | kilogram |
ARMUT | 200 | kilogram |
ÇİLEK | 200 | kilogram |
ELMA | 1.000 | kilogram |
ELMA (Diyet Yeşil Elma) | 500 | kilogram |
ERİK (Yeşil) | 100 | kilogram |
ERİK (Kırmızı) | 200 | kilogram |
TAZE KAYISI | 150 | kilogram |
KAVUN | 600 | kilogram |
KARPUZ | 850 | kilogram |
KİRAZ | 150 | kilogram |
Mandalina | 800 | kilogram |
MUZ | 700 | kilogram |
ÇARLİSTON BİBER | 500 | kilogram |
DOLMALIK BİBER | 200 | kilogram |
YAĞ BİBERİ (KIRMIZI) (Kapya Biber) | 25 | kilogram |
DOMATES | 2.200 | kilogram |
HAVUÇ | 500 | kilogram |
ISPANAK (Taze) | 700 | kilogram |
KABAK (Bal Kabağı) | 250 | kilogram |
KABAK (Taze Kabak) | 600 | kilogram |
KARNABAHAR | 400 | kilogram |
TURP (Kırmızı) | 200 | kilogram |
KARA LAHANA (KIRMIZI) | 250 | kilogram |
PORTAKAL | 800 | kilogram |
ÜZÜM (Taze Üzüm) | 400 | kilogram |
ŞEFTALİ | 400 | kilogram |
VİŞNE | 50 | kilogram |
MANTAR (Kültür Mantarı) | 100 | kilogram |
LİMON | 400 | kilogram |
MARUL (Kıvırcık) | 300 | kilogram |
MAYDANOZ | 70 | kilogram |
PATATES | 3.500 | kilogram |
PATLICAN | 1.400 | kilogram |
PIRASA | 600 | kilogram |
TAZE FASULYE | 450 | kilogram |
SALATALIK | 1.000 | kilogram |
SARIMSAK | 50 | kilogram |
KURU SOĞAN | 1.000 | kilogram |
YEŞİL SOĞAN | 10 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)