İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2022/20182 - 2021-2022 Türkiye Futbol Ligi Sezonunda İlimizi Temsil Eden Elazığ Karakoçan Spor Kulübünün Altyapı Takımları İkinci Yarı İhtiyacı Olan Et Ve Gıda Malzemeleri Alımı

İhale No 2022/20182
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare ELAZIĞ BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ
Şikayet Bedeli 50.640,00 TL
Yaklaşık Bedel 8.447.946 TL'den küçük
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Elazığ
İşin İli Elazığ
Yayın Tarihi 17 Ocak 2022
İhale Tarihi 8 Şubat 2022 14:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

ELAZIĞ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Türkiye Futbol Ligi sezonunda ilimizi temsil eden Elazığ Karakoçan spor kulübünün altyapı takımları ikinci yarı ihtiyacı olan et ve gıda malzemeleri alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2022/20182
1-İdarenin
a) Adı : ELAZIĞ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : CUMHURİYET MAHALLESİ MALATYA CADDESİ NO:30 / ELAZIĞ 23100 ELAZIĞ MERKEZ/ELAZIĞ
c) Telefon ve faks numarası : 4242484701-1365 - 4242484720
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 2021-2022 Türkiye Futbol Ligi sezonunda ilimizi temsil eden Elazığ Karakoçan spor kulübünün altyapı takımları ikinci yarı ihtiyacı olan et ve gıda malzemeleri alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : Toplam 79 mal kalemi kırmızı ve beyaz et ile içecek ve gıda malzemelerinin alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : KAYA KARAKAYA KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER HİZMET BİNASI (DOĞUKENT MAH)/ELAZIĞ
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme tarihinden 31.05.2022 tarihine kadar idarenin istediği tarih ve miktarlarda teslim alınacaktır
d) İşe başlama tarihi : .


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 08.02.2022 - 14:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : ELAZIĞ BELEDİYESİ FIRAT TOPLANTI SALONU (A BLOK KAT:1) / ELAZIĞ


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 70 (Yetmiş) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
YAĞSIZ KIYMA 630 kilogram
KUŞBAŞI ET 800 kilogram
PİRZOLA 300 kilogram
HAŞLAMALIK ET 300 kilogram
TAVUK KANAT 400 kilogram
TAVUK PİRZOLA 400 kilogram
TAVUK GÖĞÜS 400 kilogram
BAGET 400 kilogram
PİRİNÇ 350 kilogram
PİLAVLIK BULGUR 350 kilogram
NOHUT 80 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 100 kilogram
KURU FASULYE 110 kilogram
SPAGETTİ MAKARNA 25 kilogram
KALEM MAKARNA 25 kilogram
DÖVME 25 kilogram
BARBUNYA (KONSERVE) 12 kilogram
MISIR (KONSERVE) 17 kilogram
BEZELYE (KONSERVE) 55 kilogram
PUL BİBER 50 kilogram
KARABİBER 4 kilogram
SUMAK 10 kilogram
NANE 10 kilogram
İYOTLU TUZ 100 kilogram
KİMYON 10 kilogram
İSOT 5 kilogram
DOMATES SALÇASI 90 kilogram
BİBER SALÇASI 45 kilogram
KETÇAP (750GR) 120 adet
MAYONEZ (750 GR) 50 adet
SIVI YAĞ (AYÇİÇEK) 450 litre
ZEYTİN YAĞI 110 litre
TOP KEK 6.600 adet
PUDİNG (KAKOLU) 100 adet
PUDİNG (ÇİLEKLİ) 100 adet
PUDİNG (MUZLU) 100 adet
ZEYTİN 150 kilogram
TENEKE PEYNİR 90 kilogram
TULUM PEYNİRİ 120 kilogram
DİL PEYNİR 90 kilogram
ÇUBUK PEYNİR 90 kilogram
ÖRGÜ PEYNİR 90 kilogram
ÇEÇİL PEYNİR 90 kilogram
SALAMURA PEYNİR 90 kilogram
EZİNE PEYNİR 80 kilogram
KAŞAR PEYNİR 160 kilogram
DİLİM KAŞAR PEYNİR 160 kilogram
PİKNİK TEREYAĞI(100 LÜ) 20 koli
PİKNİK BAL (100 LÜ ) 15 koli
PİKNİK REÇEL (100 LÜ) 15 koli
ÇAY 1 KG 300 adet
KÜP ŞEKER 1KG 150 adet
TOZ ŞEKER 5KG 100 kilogram
TÜRK KAHVESİ 25 kilogram
DİBEK KAHVESİ 25 kilogram
HAZIR KAHVE 25 kilogram
SÜT TOZU 25 kilogram
YUMURTA 600 koli
PAKET SÜT 504 litre
YOĞURT 800 kilogram
AYRAN (24 LÜ) 7.200 adet
ÇİKOLATA 750GR 50 kilogram
TAM TAHILLI 25 kilogram
MISIR GEVREĞİ 25 kilogram
ÇITA BAL 60 kilogram
TAHİN 10 kilogram
BEBEK BİSKÜVİ (1 KĞ) 70 paket
PEKMEZ 25 kilogram
BARDAK SU 200 ML 65.000 adet
SADE MADEN SUYU 1.700 adet
MEYVELİ MADEN SUYU 1.700 adet
MEYVE SUYU (ELMA) (1LT) 1.000 adet
ENERJİ İÇECEĞİ 500ML 600 adet
SOMUN EKMEK 12.000 adet
MISIR UNU 15 kilogram
UN 30 kilogram
TOST EKMEĞİ 200 paket
TUZLU TEREYAĞI 375 kilogram
TUZSUZ TEREYAĞI 150 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)