İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2019/405906 - 200 Kalem Gıda Malzemesi Alım İhalesi

İhale No 2019/405906
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare Konya Numune Hastanesi
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Konya
İşin İli Konya
Yayın Tarihi 27 Ağustos 2019
İhale Tarihi 30 Eylül 2019 10:00

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

KONYA NUMUNE HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

200 Kalem Gıda Malzemesi Alım İhalesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/405906
1-İdarenin
a) Adresi : Ferhuniye Mah. Hastane Cad. No:22 SELÇUKLU/KONYA
b) Telefon ve faks numarası : 3322215536-2354500 - 3322215552
c) Elektronik Posta Adresi : konyadhs20.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 200 KALEM GIDA MALZEMESİ ALIM İHALESİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : MUTFAK DEPO
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra teslimatlar idarenin talebi doğrultusunda peyderpey olarak 10 (on) gün içinde teslim edilecektir. Siparişler fax ve/veya iadeli posta yoluyla yapılacaktır


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Numune Hastanesi Yeni Hizmet Binası İhale Eğitim Salonu
b) Tarihi ve saati : 30.09.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

Teknik Şartnamelerde istenen tüm belge, sertifikalar  numune değerlendirme aşamasında muayene komisyonuna sunulacaktır.Bu aşamaya kadar sunulmadığı taktirde firmaların sunulmayan kısma ait teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.1.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Teklif edilen ürünler TSE Belgeli ve Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olacaktır. Teknik Şartnamelerde istenen diğer tüm belge ve sertifikalar  numune değerlendirme aşamasında muayene komisyonuna sunulacaktır.Bu aşamaya kadar sunulmadığı taktirde firmaların sunulmayan kısma ait teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilen malzemelere ait numune istenecektir. Hastane  Mutfak Biriminin Faks veya Telefonla  bildirimine müteakip 3(üç) iş günü içinde  numunesi teslim edilmeyen kalemlere ait teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Yeni Hizmet Binası İhale Komisyon Başkanlığı adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetvel Adı Miktar Birim
ANTEP YEŞİL FISTIK İÇİ 25 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 1.500 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI (18 LT) 24.984 kilogram
BADEM 100 kilogram
BAL HAZIR (PAKET) 40.000 adet
BARDAK SU 200 ML 900.000 adet
BİBER SALÇASI 3.000 kilogram
BİSKUVİ TUZLU 250 kilogram
BİSKÜVİ (TATLI) 500 kilogram
BUĞDAY 600 kilogram
BUĞDAY UNU 6.000 kilogram
BUĞDAY UNU (BAKLAVALIK) 2.000 kilogram
BULGUR (İNCE-KÖFTELİK) 1.500 kilogram
BULGUR (İRİ-PİLAVLIK) 6.500 kilogram
CEVİZ İÇİ 400 kilogram
ÇAY 500 kilogram
ÇAY (SALLAMA) 15.000 adet
ÇEŞNİ BAHARAT 100 kilogram
ÇÖREK OTU 50 kilogram
DEFNE YAPRAĞI 3 kilogram
DİYET ZEYTİN 3.000 kilogram
DOMATES SALÇASI 15.000 kilogram
DONDURMA (KAP) 10.000 adet
EKMEK KADAYIFI 500 kilogram
ERİŞTE 3.000 kilogram
ETİMEK 200 kilogram
FINDIK İÇİ 350 kilogram
FINDIK KREMASI 30.000 adet
GALETA UNU 1.500 kilogram
GÜLLAÇ 200 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 50 kilogram
İRMİK 1.000 kilogram
İSOT 20 kilogram
İYOTLU TUZ 4.000 kilogram
KABARTMA TOZU (1 KG) 10 kilogram
KAKAO TOZ 100 kilogram
KARABİBER 400 kilogram
KARANFİL 4 kilogram
KARBONAT (50 GR) 100 adet
KARIŞIK TURŞU 2.000 kilogram
KEKİK 50 kilogram
KEMALPAŞA TATLISI 300 kilogram
KENEVİR 30 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 4.000 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 1.000 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 500 kilogram
KİMYON 200 kilogram
KÖRİ 20 kilogram
KREM ŞANTİ 100 kilogram
KURU BAMYA 100 kilogram
KURU BARBUNYA 800 kilogram
KURU ERİK 200 kilogram
KURU FASÜLYE 2.000 kilogram
KURU İNCİR 750 kilogram
KURU KAYISI 700 kilogram
KURU HAMUR MAYASI (İNSTANT) 200 kilogram
KURU NANE 150 kilogram
KURU ÜZÜM 400 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 100 kilogram
KÜP ŞEKER 1.000 kilogram
KÜVERTÜR 20 kilogram
LİMON TUZU 200 kilogram
MAKARNA 7.500 kilogram
MARGARİN 500 kilogram
MEYVE SUYU 200 ML. LİK 20.000 adet
MISIR UNU 300 kilogram
NAR EKŞİSİ 500 kilogram
NİŞASTA 300 kilogram
NOHUT KURU 3.000 kilogram
OVALEKS KATKI MADDESİ 20 kilogram
PRİNÇ (GÖNEN BALDO) 10.000 kilogram
PRİNÇ UNU 500 kilogram
PUDRA ŞEKERİ 100 kilogram
REÇEL HAZIR PAKET 50.000 adet
SİRKE ÜZÜM 600 adet
SİYAH ZEYTİN 6.000 kilogram
SUSAM 40 kilogram
ŞAMBABA TATLISI 300 kilogram
TAHİN 100 kilogram
TAHİN HELVA 20.000 adet
TAHİN PEKMEZ 40.000 adet
TARÇIN (KABUKLU) 10 kilogram
TARÇIN (TOZ) 10 kilogram
TARHANA 1.000 kilogram
TATLANDIRICI 1.000 kilogram
TEL ŞEHRİYE 1.500 kilogram
TOZ PUDİNG 700 kilogram
TOZ ŞEKER 12.000 kilogram
TURŞU KORNİŞON 1.500 kilogram
TUZ (1 GR PAKETLİ) 10.000 paket
VANİLYA (500 GR) 50 kilogram
YER FISTIĞI 40 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 700 kilogram
YEŞİL ZEYTİN 4.000 kilogram
YUMURTA 150.000 adet
ZEYTİNYAĞI SIZMA 7.500 litre
ARMUT 3.000 kilogram
AYVA 1.000 kilogram
BAL KABAĞI 5.000 kilogram
BEYAZ LAHANA 3.000 kilogram
BİBER (YEŞİL) 6.000 kilogram
BROKOLİ 1.200 kilogram
ÇİLEK 1.000 kilogram
DEREOTU 600 adet
DOLMA BİBER 1.000 kilogram
DOMATES 30.000 kilogram
ELMA 10.000 kilogram
ERİK (PAPAZ/KIRMIZI) 1.500 kilogram
FESLEĞEN 400 adet
HAVUÇ 6.000 kilogram
ISPANAK 3.000 kilogram
KABAK 7.500 kilogram
KAPYA BİBER 1.500 kilogram
KARNABAHAR 4.000 kilogram
KARPUZ 5.000 kilogram
KAVUN 5.000 kilogram
KAYISI 2.000 kilogram
KEREVİZ 300 kilogram
KIRMIZI LAHANA 2.500 kilogram
KİRAZ 1.500 kilogram
KİVİ 1.200 kilogram
KURU SOĞAN 10.000 kilogram
LİMON 6.000 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİDÜNYA 1.000 kilogram
MANDALİNA 5.000 kilogram
MANTAR 1.000 kilogram
MARUL (KG) 500 kilogram
MARUL (KIVIRCIK /DÜZ) 2.400 kilogram
MAYDANOZ 10.000 adet
MUZ 4.000 kilogram
NAR 200 kilogram
PATATES 30.000 kilogram
PATLICAN 10.000 kilogram
PIRASA 3.000 kilogram
PORTAKAL 5.000 kilogram
TAZE REYHAN 400 adet
ROKA (DEMET) 2.000 adet
SALATALIK(YENİ) 6.000 kilogram
SARIMSAK 150 kilogram
SEMİZOTU 1.000 kilogram
ŞEFTALİ 3.000 kilogram
TAZE BAMYA 600 kilogram
TAZE FASÜLYE 1.000 kilogram
TAZE İNCİR 600 kilogram
TAZE NANE 600 adet
TAZE SOĞAN 100 kilogram
TERE OTU 2.000 adet
TURP 100 kilogram
ÜZÜM 2.000 kilogram
DONDURULMUŞ BAMYA 6.000 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 4.000 kilogram
DONDURULMUŞ BROKOLİ 500 kilogram
DONDURULMUŞ GARNİTÜR 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ GÜL BÖREĞİ 500 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ KARNABAHAR 500 kilogram
DONDURULMUŞ MANTI 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ MISIR 800 kilogram
DONDURULMUŞ PUF BÖREĞİ 200 kilogram
DONDURULMUŞ SIGARA BÖREĞİ 500 kilogram
DONDURULMUŞ TÜRLÜ 4.000 kilogram
DONDURULMUŞ VİŞNE 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ YEŞİL FASULYE 6.000 kilogram
MİLFÖY HAMURU 2.000 kilogram
TAVUK BAGET 6.000 kilogram
TAVUK GÖĞÜS 15.000 kilogram
TAVUK KANAT 600 kilogram
TAVUK PİRZOLA 6.000 kilogram
TAVUK SPECİAL BUT 3.000 kilogram
AYRAN KUTU 50.000 adet
BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI 17 KG 3.000 kilogram
BEYAZ PEYNİR (TAM YAĞLI TUZSUZ) (17KG) 3.000 kilogram
KASE YOĞURT 150 GR. 70.000 adet
KAŞAR PEYNİR 2.000 kilogram
KAYMAK 200 kilogram
KOVA YOĞURT TAM YAĞLI 3.000 kilogram
KREM BEYAZ PEYNİR ERİTME 40.000 adet
LOR PEYNİRİ 600 kilogram
SÜT HAZIR (PAKET) 1 LT 2.000 adet
SÜT HAZIR (PAKET) 200 ML 80.000 adet
SÜT UHT (10 LT) 1.500 adet
SÜZME BEYAZ PEYNİR 1.000 kilogram
SÜZME YOĞURT (10KG) 40.000 kilogram
TEREYAĞ 3.500 kilogram
TEREYAĞ KAHVALTILIK PAKET 50.000 adet
ÜÇGEN PEYNİR 50.000 adet
YOĞURT KASE 200 GR 80.000 adet
TAZE ALABALIK 5.000 kilogram
DANA CİĞER 4.800 kilogram
TAVUK DÖNER 1.500 kilogram
YAPRAK ET DÖNER 1.500 kilogram
BAKLAVALIK YUFKA 500 kilogram
GEVREK 1.000 kilogram
GLUTENSİZ EKMEK 150 kilogram
POŞETLİ EKMEK (50 GR TAM BUĞDAY TUZSUZ) 30.000 kilogram
POŞETLİ EKMEK (50 GR BEYAZ) 40.000 kilogram
TAŞ FIRIN EKMEK ( 250-300 GR) 4.000 adet
TEL KADAYIF 1.000 kilogram
YUFKA 2.000 kilogram
YENİBAHAR 20 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)