İhalePRO’nın yenilenen arayüzü ile tanışın!
Yeni Sürümde İncele

2023/669493 - 20 Kısım Gıda Malzemeleri

İhale No 2023/669493
Sektör Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
İdare SAĞLIK BAKANLIĞI Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Şikayet Bedeli 152.021,00 TL
Yaklaşık Bedel 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
İhale Tipi Mal Alımı
İhale Usulü Açık İhale
İhale İli Ankara
İşin İli Ankara
Yayın Tarihi 17 Temmuz 2023
İhale Tarihi 15 Ağustos 2023 10:30

Temel

1.500 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Kamu İhaleleri
  • E-İhaleler
  • İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
  • Doğrudan Temin İhaleleri
  • Sınırsız İhale Takibi
  • Sınırsız İhale Alarmı
  • Günlük İhale Raporu

Kurumsal

3.000 / 1 yıl
(KDV Hariç...)
  • Temel Paket Dahil
  • AB İhaleleri
  • İhale Sonuçları
  • Kazanan Firmalar
  • İhale Arşivi
  • KİK Kararları
  • Yasaklı Firma Sorgulama

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

20 Kısım Gıda Malzemeleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/669493
1-İdarenin
a) Adı : YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 .Cadde No:9 Çankaya /Ankara 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası : 3125851964 - 3125852196
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 20 Kısım Gıda Malzemeleri
b) Niteliği, türü ve miktarı : 20 KISIM (194 KALEM )GIDA MALZEMELERİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Sağlık Mahallesi A. Adnan Saygun 2 Cadde No:55 Sıhhiye/ Çankaya/ANKARA adresine teslim edilecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi : ÜRÜNLERİN TESLİM PROGRAMI Kısım No Malzeme Adı Miktar Birim Teslimat Bilgileri 1 1 Et Dana Kısa But 25.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2 1 Et Yaprak Döner 1.400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 1 Dana Kara Ciğer 1.500 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Dana İşkembe (Temizlenmiş) 350 Kg 4 1 Su (0,5 Lt. Pet Şişe) 350.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5 1 Salça Domates 4.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6 1 Ayçiçekyağı 13.500 Litre Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Zeytinyağı (Doğal Sızma) 1.000 Litre 7 DONUK ÜRÜNLER 1. Donuk Bamya 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Donuk Bezelye 3.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Donuk Bürüksel Lahanası 350 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Donuk Enginar 1.400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Donuk Ispanak 1.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Donuk Mısır 900 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Donuk Yeşil Taze Fasülye 1.400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Donuk Milföy Hamuru 1.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 SÜT ÜRÜNLERİ 1. Ayran 60.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Krema 800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Peynir (Beyaz) 1.200 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Peynir (Taze Kaşar) 2.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Süt UHT 12.000 Litre Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Tereyağı 1500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Yoğurt Kase 38.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Yoğurt Kova 15.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9. Yoğurt Süzme 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9 EKMEK ÜRÜNLERİ 1. Döner Ekmeği 3.500 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Ekmek Tam Buğdaylı 301.000 Adet Her gün idarece belirlenen miktarda. 3. Ekmek Kepekli 12.000 Adet Her gün idarece belirlenen miktarda. 4. Ekmek Tuzsuz 12.000 Adet Her gün idarece belirlenen miktarda. 5. Lavaş 12.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Tırnak Pide 3.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Yufka 3.500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 10 KURUYEMİŞ ÜRÜNLERİ 1. Badem İçi Çiğ 20 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Badem File 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Ceviz İçi 800 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Fındık İçi 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Yer Fıstığı 100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Kuru İncir 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Kuru Kayısı 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Kuru Üzüm 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 TAVUK ÜRÜNLERİ 1. Tavuk Baget 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Tavuk But ızgara(kemiksiz) 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Tavuk But Pirzola 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Tavuk But Special 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Tavuk Çöp Şiş 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Tavuk Döner 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Tavuk Göğüs Bonfile 3.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Tavuk Göğüs Bonfile Parmak 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9. Tavuk Yumurtası 7.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 12 SÜTLÜ TATLI ÜRÜNLERİ 1. Meyveli Sütlü Tatlı 14.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Profiterol 7.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Triliçe 10.500 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Kazandibi 3.500 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Tiramisu 7.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Yaş Pasta (Porsiyonluk) 7.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 13 ŞERBETLİ TATLI ÜRÜNLERİ 1. Cevizli Havuç Dilimi 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Cevizli Baklava 700 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Fıstıklı Baklava 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Şöbiyet 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Soğuk Baklava 10.500 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 14 MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ 1. Armut 2.800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Ayva 600 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Çilek 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Elma 2.800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Erik (Mürdüm) 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Kivi 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Limon 8.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Mandalina 2.100 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9. Muz (Yerli) 2.100 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 10. Muz (İthal) 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 11. Nar 400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 12. Portakal 2.100 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 13. Kavun 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 14. Karpuz 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 15. Şeftali 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 16. Kayısı 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 17. Üzüm 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 18. Bal Kabağı 900 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 19. Biber Dolma 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 20. Biber Kapya 1.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 21. Biber Köy 3.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 22. Brokoli 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 23. Dereotu 1.500 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 24. Domates Yemeklik 12.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 25. Havuç 5.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 26. Kabak 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 27. Karnabahar 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 28. Kereviz 1.600 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 29. Kuzu Kulağı 200 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 30. Lahana Beyaz 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 31. Lahana Kırmızı 3.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 32. Mantar 2.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 33. Marul Kıvırcık 4.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 34. Marul Kıvırcık Kırmızı 200 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 35. Maydanoz 2.500 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 36. Nane Taze 700 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 37. Patates 16.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 38. Patlıcan 8.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 39. Pazı 1.050 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 40. Pırasa 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 41. Roka 2.000 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 42. Salatalık 6.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 43. Sarımsak 200 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 44. Semizotu 800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 45. Soğan Kuru 4.000 kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 46. Tere 100 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 47. Turp Beyaz 150 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 48. Turp Kırmızı 250 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 49. Yeşil Fasulye 2.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 50. Ispanak 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 15 ZEYTİNYAĞLI ÜRÜNLER 1. Zeytinyağlı Yaprak Sarma 2.100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Zeytinyağlı Patlıcan Biber Dolma 1.050 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 16 TURŞU VE ZEYTİN 1 Turşu (Karışık) 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Turşu (Salatalık) 800 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Zeytin (Siyah) 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Zeytin (Yeşil) 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 17 MUHTELİF ÜRÜNLER 1 Köz Patlıcan 1.500 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Köz Kapya Biber 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Hazır Garnitür 1.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Kuru Bamya 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Nar Ekşisi 90 Litre Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Sirke 400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Şalgam Suyu 3.500 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Limonata 3.500 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Tuz (Yemeklik) 1.800 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Tuz (Fişek) 300.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 18 BAKLİYAT ÜRÜNLERİ 1 Aşurelik Buğday 1.200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Barbunya 500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Bulgur 3.500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Bulgur(Köftelik) 2.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Kuru Börülce 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6 Kuskus 420 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Erişte 2.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Kuru Fasülye 700 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Nohut 1.050 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Meksika Fasülyesi 550 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Makarna 4.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 12 Kırmızı Mercimek 3.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 13 Yeşil Mercimek 300 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 14 Pirinç 7.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 15 Şehriye Arpa 1.400 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 16 Şehriye Tel 600 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 17 Toz Şeker 2.500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 18 İrmik 1.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 19 Un 4.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 20 Galeta Unu 200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 21 Mısır Unu 200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 22 Mısır Nişastası 400 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 23 Pirinç Unu 200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 24 Tarhana (Toz-Un) 900 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 19 TATLI MALZEMELERİ 1 Bisküvi (Petibör) 600 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Bisküvi (Yulaflı) 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Etimek 300 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Çikolata Kuvertür 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Ekmek kadayıfı(hazır) 400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6 Damla Çikolata 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Damla Sakızı 5 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Kakao 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Kavrulmuş kadayıf 300 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Pekmez (Üzüm) 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Pralin Çikolata 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 12 Pudra Şekeri 100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 13 Revani Pişmeye Hazır Toz 500 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 14 Tahin 250 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 15 Toz Krem Şanti 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 20 BAHARAT ÜRÜNLERİ 1 Defne Yaprağı 2 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Dolmalık Çam Fıstık 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Fesleğen 10 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Hindistan Cevizi (Toz) 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Kabartma Tozu 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6 Yaş Maya 20 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Kabuk Tarçın 2 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Karabiber (Tane) 4 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Karabiber (Toz) 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Karabiber Toz (Paket) 180.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Karbonat 10 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 12 Kekik 60 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 13 Kekik (Paket) 80.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 14 Kırmızı Pul Biber 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 15 Kırmızı Pul Biber (Paket) 350.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 16 Kırmızı Toz Biber 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 17 Kimyon (Toz) 100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 18 Köri 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 19 Kuru Nane 70 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 20 Kuru Nane (Paket) 80.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 21 Kuş Üzümü 30 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 22 Muskat (Toz) 15 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 23 Tarçın (Toz) 20 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 24 Tarhun 10 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 25 Vanilya (Toz) 30 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 26 Yenibahar 12 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 27 Zencefil 15 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 28 Zerdeçal 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 15.08.2023 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, 6001. Cadde, No:9, Bilkent-Çankaya/ANKARA Zemin Kat Toplantı Salonu.


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

İhalenin 1. Kısmı Et Dana Kısa But  ve 11. kısmı Tavuk Eti ve Ürünleri  için istekliler, üretici firmaya ait  “Helal Gıda Sertifikası/Belgesi” nin aslını veya noter tasdikli suretini teklif dosyasında sunacaktır. Söz konusu belgeyi sunmayan isteklilerin belirtilen kalem için teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

b)İstekli, üretici ise üretici olduğuna dair belgeyi, yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belgeyi teklif dosyasında sunacaktır. Üretici, yetkili satıcı veya yetkili temsilci olduğuna dair belge sunulmayan kalemler için teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

Teklif edilen ürünlerin uygunluk aşamasında numune değerlendirmesi yapılacaktır.

a)Numune değerlendirmesi; “İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlik kriterleri”ni tam ve eksiksiz olarak sağlayan isteklilere, ekonomik açıdan en avantajlı tekliften başlanarak 1. ve 2.  ekonomik açıdan en avantajlı teklifler belirlenene kadar yapılacaktır.

b)Numune değerlendirmesi ile ilgili tüm işlemler idare tarafından isteklilere EKAP sistemi üzerinden bildirilecek olup, idare tarafından belirlenen yer ve tarihte yapılacaktır. 

c)Numune değerlendirmesi işlemi ihale komisyonunca gerçekleştirilecektir.

d)Numune değerlendirmesine ait bütün giderler istekli firmaya aittir.

e)Numuneler, alım kapsamında teslimi yapılacak olan ürünün piyasada satışa arz olunan yeterli inceleme yapılmasına olanak sağlayacak miktarda ve orijinal ambalajlarında verilecektir. Orijinal ambalajında verilmeyen ürünlerin değerlendirilmesi yapılmayacaktır.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetvel Adı Miktar Birim
Et Dana Kısa But (Orta Kemikli) 25.000 kilogram
Et Yaprak Döner 1.400 kilogram
Dana Kara Ciğer 1.500 kilogram
Dana İşkembe (Temizlenmiş) 350 kilogram
Su (0,5 Lt. Pet Şişe) 350.000 adet
Salça Domates 4.000 kilogram
Ayçiçekyağı 13.500 litre
Zeytinyağı (Doğal Sızma) 1.000 litre
Donuk Bamya 700 kilogram
Donuk Bezelye 3.000 kilogram
Donuk Bürüksel Lahanası 350 kilogram
Donuk Enginar 1.400 kilogram
Donuk Ispanak 1.000 kilogram
Donuk Mısır 900 kilogram
Donuk Yeşil Taze Fasülye 1.400 kilogram
Donuk Milföy Hamuru 1.000 kilogram
Ayran 60.000 adet
Krema 800 kilogram
Peynir (Beyaz) 1.200 kilogram
Peynir (Taze Kaşar) 2.500 kilogram
Süt UHT 12.000 litre
Tereyağı 1.500 kilogram
Yoğurt Kase 38.000 adet
Yoğurt Kova 15.000 kilogram
Yoğurt Süzme 1.500 kilogram
Döner Ekmeği 3.500 adet
Ekmek Tam Buğdaylı 301.000 adet
Ekmek Kepekli 12.000 adet
Ekmek Tuzsuz 12.000 adet
Lavaş 12.000 adet
Tırnak Pide 3.000 adet
Yufka 3.500 kilogram
Badem İçi Çiğ 20 kilogram
Badem File 40 kilogram
Ceviz İçi 800 kilogram
Fındık İçi 150 kilogram
Yer Fıstığı 100 kilogram
Kuru İncir 150 kilogram
Kuru Kayısı 150 kilogram
Kuru Üzüm 150 kilogram
Tavuk Baget 1.400 kilogram
Tavuk But ızgara(kemiksiz) 1.400 kilogram
Tavuk But Pirzola 1.400 kilogram
Tavuk But Special 1.400 kilogram
Tavuk Çöp Şiş 1.400 kilogram
Tavuk Döner 1.400 kilogram
Tavuk Döner 3.000 kilogram
Tavuk Göğüs Bonfile Parmak 1.400 kilogram
Tavuk Yumurtası 7.000 adet
Meyveli Sütlü Tatlı 14.000 adet
Profiterol 7.000 adet
Triliçe 10.500 adet
Kazandibi 3.500 adet
Tiramisu 7.000 adet
Yaş Pasta (Porsiyonluk) 7.000 adet
Cevizli Havuç Dilimi 350 kilogram
Cevizli Baklava 700 kilogram
Fıstıklı Baklava 350 kilogram
Şöbiyet 350 kilogram
Soğuk Baklava 10.500 adet
Armut 2.800 kilogram
Ayva 600 kilogram
Çilek 700 kilogram
Elma 2.800 kilogram
Erik (Mürdüm) 700 kilogram
Kivi 1.400 kilogram
Limon 8.000 kilogram
Mandalina 2.100 kilogram
Muz (Yerli) 2.100 kilogram
Muz (İthal ) 700 kilogram
Nar 400 kilogram
Portakal 2.100 kilogram
Kavun 1.500 kilogram
Karpuz 1.500 kilogram
Şeftali 700 kilogram
Kayısı 700 kilogram
Üzüm 1.400 kilogram
Bal Kabağı 900 kilogram
Biber Dolması 700 kilogram
Biber Kapya 1.000 kilogram
Biber Köy 3.500 kilogram
Brokoli 1.500 kilogram
Dere Otu 1.500 Bağ
Domates Yemeklik 12.000 kilogram
Havuç 5.000 kilogram
Kabak 1.500 kilogram
Karnabahar 1.500 kilogram
Kereviz 1.600 kilogram
Kuzukulağı 200 Bağ
Lahana Beyaz 1.500 kilogram
Lahana Kırmızı 3.000 kilogram
Mantar 2.500 kilogram
Marul Kıvırcık 4.000 adet
Marul Kıvırcık Kırmızı 200 adet
Maydanoz 2.500 Bağ
Nane Taze 700 Bağ
Patates 16.000 kilogram
Patlıcan 8.000 kilogram
Pazı 1.050 kilogram
Pırasa 1.500 kilogram
Roka 2.000 Bağ
Salatalık 6.000 kilogram
Sarımsak 200 kilogram
Semizotu 800 kilogram
Soğan Kuru 4.000 kilogram
Tere 100 Bağ
Turp Beyaz 150 kilogram
Turp Kırmızı 250 kilogram
Yeşil Fasülye 2.000 kilogram
Ispanak 1.400 kilogram
Zeytinyağlı Yaprak Sarma 2.100 kilogram
Zeytinyağlı Patlıcan Biber Dolma 1.050 kilogram
Turşu (Karışık) 700 kilogram
Turşu (Salatalık) 800 kilogram
Zeytin (Siyah) 50 kilogram
Zeytin (Yeşil) 40 kilogram
Köz Patlıcan 1.500 kilogram
Köz Kapya Biber 700 kilogram
Hazır Garnitür 1.000 kilogram
Kuru Bamya 50 kilogram
Nar Ekşisi 90 kilogram
Sirke 400 litre
Şalgam Suyu 3.500 adet
Limonata 3.500 adet
Tuz (Yemeklik) 1.800 kilogram
Tuz (Fişek) 300.000 adet
Aşurelik Buğday 1.200 kilogram
Barbunya 500 kilogram
Bulgur 3.500 kilogram
Bulgur Köftelik 2.000 kilogram
Kuru Börülce 350 kilogram
Kuskus 420 kilogram
Erişte 2.000 kilogram
Kuru Fasülye 700 kilogram
Nohut 1.050 kilogram
Meksika Fasülyesi 550 kilogram
Makarna 4.000 kilogram
Kırmızı Mercimek 3.000 kilogram
Yeşil Mercimek 300 kilogram
Pirinç 7.000 kilogram
Şehriye Arpa 1.400 kilogram
Şehriye Tel 600 kilogram
Toz Şeker 2.500 kilogram
İrmik 1.000 kilogram
Un 4.000 kilogram
Galeta Unu 200 kilogram
Mısır Unu 200 kilogram
Mısır Nişastası 400 kilogram
Pirinç Unu 200 kilogram
Tarhana (Toz-Un) 900 kilogram
Bisküvi (Petibör) 600 kilogram
Bisküvi (Yulaflı) 700 kilogram
Etimek 300 kilogram
ikolata Kuvertür 200 kilogram
Ekmek kadayıfı(hazır) 400 kilogram
Damla Çikolata 200 kilogram
Damla Sakızı 5 kilogram
Kakao 200 kilogram
Kavrulmuş kadayıf 300 kilogram
Pekmez (Üzüm) 200 kilogram
Pralin Çikolata 150 kilogram
Pudra Şekeri 100 kilogram
Revani Pişmeye Hazır Toz 500 kilogram
Tahin 250 kilogram
Toz Krem Şanti 200 kilogram
Defne Yaprağı 2 kilogram
Dolmalık Çam Fıstık 50 kilogram
Fesleğen 10 kilogram
Hindistan Cevizi (Toz) 40 kilogram
Kabartma Tozu 50 kilogram
Yaş Maya 20 kilogram
Kabuk Tarçın 2 kilogram
Karabiber (Tane) 4 kilogram
Karabiber (Toz) 150 kilogram
Karabiber Toz (Paket) 180.000 adet
Karbonat 10 kilogram
Kekik 60 kilogram
Kekik (Paket) 80.000 adet
Kırmızı Pul Biber 200 kilogram
Kırmızı Pul Biber (Paket) 350.000 adet
Kırmızı Toz Biber 150 kilogram
Kimyon (Toz) 100 kilogram
Köri 40 kilogram
Kuru Nane 70 kilogram
Kuru Nane (Paket) 80.000 adet
Kuş Üzümü 30 kilogram
Muskat (Toz) 15 kilogram
Tarçın (Toz) 20 kilogram
Tarhun 10 kilogram
Vanilya (Toz) 30 kilogram
Yenibahar 12 kilogram
Zencefil 15 kilogram
Zerdeçal 40 kilogram
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol
İhale Sonuç İlanlarını Görebilmek İçin Üye Girişi Yapınız Yada Üye Olunuz

Üye Girişi - Üye Ol

Temel

500 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama

Kurumsal

1000 / 1 yıl
  • EKAP İhaleleri
  • Kurum İhaleleri
  • Doğrudan Teminler
  • İhale Alarmı - Sınırsız
  • İhale Takip - Sınırsız
  • Çoklu Rapor Alıcısı
  • Mobil Uygulama
  • +
  • İhale Sonuç İlanları
  • İlansız İhale Sonuçları
  • Sonuç Alarmları
  • KİK Kararları
  • Firma ve Rakip Analizleri
  • Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
  • İhale Öncesi Olası Rakipler
  • İdare Analizleri
  • Bütçe Tahminleri
  • Yüklenicileri
  • Yaklaşık Maliyet Analizleri
  • Sektör Analizleri
  • Sektördeki Öncü Firmalar
  • İş Dağılımları
  • Pazar Araştırmaları
  • Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
  • Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
  • Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)