İhale No | 2023/669493 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | SAĞLIK BAKANLIĞI Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü |
Şikayet Bedeli | 152.021,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 33.791.911 ile 253.439.417 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Ankara |
İşin İli | Ankara |
Yayın Tarihi | 17 Temmuz 2023 |
İhale Tarihi | 15 Ağustos 2023 10:30 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
20 Kısım Gıda Malzemeleri mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2023/669493 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI |
b) Adresi | : | Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 .Cadde No:9 Çankaya /Ankara 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3125851964 - 3125852196 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | 20 Kısım Gıda Malzemeleri |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 20 KISIM (194 KALEM )GIDA MALZEMELERİ Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Sağlık Mahallesi A. Adnan Saygun 2 Cadde No:55 Sıhhiye/ Çankaya/ANKARA adresine teslim edilecektir. |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | ÜRÜNLERİN TESLİM PROGRAMI Kısım No Malzeme Adı Miktar Birim Teslimat Bilgileri 1 1 Et Dana Kısa But 25.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2 1 Et Yaprak Döner 1.400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 1 Dana Kara Ciğer 1.500 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Dana İşkembe (Temizlenmiş) 350 Kg 4 1 Su (0,5 Lt. Pet Şişe) 350.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5 1 Salça Domates 4.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6 1 Ayçiçekyağı 13.500 Litre Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Zeytinyağı (Doğal Sızma) 1.000 Litre 7 DONUK ÜRÜNLER 1. Donuk Bamya 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Donuk Bezelye 3.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Donuk Bürüksel Lahanası 350 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Donuk Enginar 1.400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Donuk Ispanak 1.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Donuk Mısır 900 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Donuk Yeşil Taze Fasülye 1.400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Donuk Milföy Hamuru 1.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 SÜT ÜRÜNLERİ 1. Ayran 60.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Krema 800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Peynir (Beyaz) 1.200 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Peynir (Taze Kaşar) 2.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Süt UHT 12.000 Litre Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Tereyağı 1500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Yoğurt Kase 38.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Yoğurt Kova 15.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9. Yoğurt Süzme 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9 EKMEK ÜRÜNLERİ 1. Döner Ekmeği 3.500 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Ekmek Tam Buğdaylı 301.000 Adet Her gün idarece belirlenen miktarda. 3. Ekmek Kepekli 12.000 Adet Her gün idarece belirlenen miktarda. 4. Ekmek Tuzsuz 12.000 Adet Her gün idarece belirlenen miktarda. 5. Lavaş 12.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Tırnak Pide 3.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Yufka 3.500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 10 KURUYEMİŞ ÜRÜNLERİ 1. Badem İçi Çiğ 20 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Badem File 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Ceviz İçi 800 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Fındık İçi 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Yer Fıstığı 100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Kuru İncir 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Kuru Kayısı 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Kuru Üzüm 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 TAVUK ÜRÜNLERİ 1. Tavuk Baget 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Tavuk But ızgara(kemiksiz) 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Tavuk But Pirzola 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Tavuk But Special 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Tavuk Çöp Şiş 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Tavuk Döner 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Tavuk Göğüs Bonfile 3.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Tavuk Göğüs Bonfile Parmak 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9. Tavuk Yumurtası 7.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 12 SÜTLÜ TATLI ÜRÜNLERİ 1. Meyveli Sütlü Tatlı 14.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Profiterol 7.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Triliçe 10.500 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Kazandibi 3.500 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Tiramisu 7.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Yaş Pasta (Porsiyonluk) 7.000 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 13 ŞERBETLİ TATLI ÜRÜNLERİ 1. Cevizli Havuç Dilimi 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Cevizli Baklava 700 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Fıstıklı Baklava 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Şöbiyet 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Soğuk Baklava 10.500 Adet Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 14 MEYVE SEBZE ÜRÜNLERİ 1. Armut 2.800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2. Ayva 600 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3. Çilek 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4. Elma 2.800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5. Erik (Mürdüm) 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6. Kivi 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7. Limon 8.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8. Mandalina 2.100 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9. Muz (Yerli) 2.100 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 10. Muz (İthal) 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 11. Nar 400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 12. Portakal 2.100 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 13. Kavun 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 14. Karpuz 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 15. Şeftali 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 16. Kayısı 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 17. Üzüm 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 18. Bal Kabağı 900 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 19. Biber Dolma 700 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 20. Biber Kapya 1.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 21. Biber Köy 3.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 22. Brokoli 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 23. Dereotu 1.500 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 24. Domates Yemeklik 12.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 25. Havuç 5.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 26. Kabak 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 27. Karnabahar 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 28. Kereviz 1.600 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 29. Kuzu Kulağı 200 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 30. Lahana Beyaz 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 31. Lahana Kırmızı 3.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 32. Mantar 2.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 33. Marul Kıvırcık 4.000 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 34. Marul Kıvırcık Kırmızı 200 Adet Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 35. Maydanoz 2.500 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 36. Nane Taze 700 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 37. Patates 16.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 38. Patlıcan 8.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 39. Pazı 1.050 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 40. Pırasa 1.500 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 41. Roka 2.000 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 42. Salatalık 6.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 43. Sarımsak 200 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 44. Semizotu 800 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 45. Soğan Kuru 4.000 kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 46. Tere 100 Bağ Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 47. Turp Beyaz 150 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 48. Turp Kırmızı 250 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 49. Yeşil Fasulye 2.000 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 50. Ispanak 1.400 Kg Her hafta 2 kez idarece belirlenen miktarda. 15 ZEYTİNYAĞLI ÜRÜNLER 1. Zeytinyağlı Yaprak Sarma 2.100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Zeytinyağlı Patlıcan Biber Dolma 1.050 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 16 TURŞU VE ZEYTİN 1 Turşu (Karışık) 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Turşu (Salatalık) 800 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Zeytin (Siyah) 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Zeytin (Yeşil) 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 17 MUHTELİF ÜRÜNLER 1 Köz Patlıcan 1.500 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Köz Kapya Biber 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Hazır Garnitür 1.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Kuru Bamya 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Nar Ekşisi 90 Litre Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Sirke 400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Şalgam Suyu 3.500 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Limonata 3.500 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Tuz (Yemeklik) 1.800 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Tuz (Fişek) 300.000 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 18 BAKLİYAT ÜRÜNLERİ 1 Aşurelik Buğday 1.200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Barbunya 500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Bulgur 3.500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Bulgur(Köftelik) 2.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Kuru Börülce 350 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 6 Kuskus 420 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Erişte 2.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Kuru Fasülye 700 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Nohut 1.050 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Meksika Fasülyesi 550 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Makarna 4.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 12 Kırmızı Mercimek 3.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 13 Yeşil Mercimek 300 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 14 Pirinç 7.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 15 Şehriye Arpa 1.400 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 16 Şehriye Tel 600 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 17 Toz Şeker 2.500 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 18 İrmik 1.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 19 Un 4.000 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 20 Galeta Unu 200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 21 Mısır Unu 200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 22 Mısır Nişastası 400 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 23 Pirinç Unu 200 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 24 Tarhana (Toz-Un) 900 Kg Her ay 2 kez idarece belirlenen miktarda. 19 TATLI MALZEMELERİ 1 Bisküvi (Petibör) 600 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Bisküvi (Yulaflı) 700 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Etimek 300 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Çikolata Kuvertür 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Ekmek kadayıfı(hazır) 400 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6 Damla Çikolata 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Damla Sakızı 5 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Kakao 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Kavrulmuş kadayıf 300 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Pekmez (Üzüm) 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Pralin Çikolata 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 12 Pudra Şekeri 100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 13 Revani Pişmeye Hazır Toz 500 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 14 Tahin 250 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 15 Toz Krem Şanti 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 20 BAHARAT ÜRÜNLERİ 1 Defne Yaprağı 2 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 2 Dolmalık Çam Fıstık 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 3 Fesleğen 10 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 4 Hindistan Cevizi (Toz) 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 5 Kabartma Tozu 50 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 6 Yaş Maya 20 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 7 Kabuk Tarçın 2 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 8 Karabiber (Tane) 4 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 9 Karabiber (Toz) 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 10 Karabiber Toz (Paket) 180.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 11 Karbonat 10 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 12 Kekik 60 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 13 Kekik (Paket) 80.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 14 Kırmızı Pul Biber 200 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 15 Kırmızı Pul Biber (Paket) 350.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 16 Kırmızı Toz Biber 150 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 17 Kimyon (Toz) 100 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 18 Köri 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 19 Kuru Nane 70 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 20 Kuru Nane (Paket) 80.000 Adet Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 21 Kuş Üzümü 30 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 22 Muskat (Toz) 15 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 23 Tarçın (Toz) 20 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 24 Tarhun 10 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 25 Vanilya (Toz) 30 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 26 Yenibahar 12 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 27 Zencefil 15 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. 28 Zerdeçal 40 Kg Her ay 1 kez idarece belirlenen miktarda. |
d) İşe başlama tarihi | : | Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır. |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 15.08.2023 - 10:30 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi, Üniversiteler Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, 6001. Cadde, No:9, Bilkent-Çankaya/ANKARA Zemin Kat Toplantı Salonu. |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. |
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler: |
İhalenin 1. Kısmı Et Dana Kısa But ve 11. kısmı Tavuk Eti ve Ürünleri için istekliler, üretici firmaya ait “Helal Gıda Sertifikası/Belgesi” nin aslını veya noter tasdikli suretini teklif dosyasında sunacaktır. Söz konusu belgeyi sunmayan isteklilerin belirtilen kalem için teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. b)İstekli, üretici ise üretici olduğuna dair belgeyi, yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belgeyi teklif dosyasında sunacaktır. Üretici, yetkili satıcı veya yetkili temsilci olduğuna dair belge sunulmayan kalemler için teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. |
4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları: |
Teklif edilen ürünlerin uygunluk aşamasında numune değerlendirmesi yapılacaktır. a)Numune değerlendirmesi; “İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlik kriterleri”ni tam ve eksiksiz olarak sağlayan isteklilere, ekonomik açıdan en avantajlı tekliften başlanarak 1. ve 2. ekonomik açıdan en avantajlı teklifler belirlenene kadar yapılacaktır. b)Numune değerlendirmesi ile ilgili tüm işlemler idare tarafından isteklilere EKAP sistemi üzerinden bildirilecek olup, idare tarafından belirlenen yer ve tarihte yapılacaktır. c)Numune değerlendirmesi işlemi ihale komisyonunca gerçekleştirilecektir. d)Numune değerlendirmesine ait bütün giderler istekli firmaya aittir. e)Numuneler, alım kapsamında teslimi yapılacak olan ürünün piyasada satışa arz olunan yeterli inceleme yapılmasına olanak sağlayacak miktarda ve orijinal ambalajlarında verilecektir. Orijinal ambalajında verilmeyen ürünlerin değerlendirilmesi yapılmayacaktır. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Et Dana Kısa But (Orta Kemikli) | 25.000 | kilogram |
Et Yaprak Döner | 1.400 | kilogram |
Dana Kara Ciğer | 1.500 | kilogram |
Dana İşkembe (Temizlenmiş) | 350 | kilogram |
Su (0,5 Lt. Pet Şişe) | 350.000 | adet |
Salça Domates | 4.000 | kilogram |
Ayçiçekyağı | 13.500 | litre |
Zeytinyağı (Doğal Sızma) | 1.000 | litre |
Donuk Bamya | 700 | kilogram |
Donuk Bezelye | 3.000 | kilogram |
Donuk Bürüksel Lahanası | 350 | kilogram |
Donuk Enginar | 1.400 | kilogram |
Donuk Ispanak | 1.000 | kilogram |
Donuk Mısır | 900 | kilogram |
Donuk Yeşil Taze Fasülye | 1.400 | kilogram |
Donuk Milföy Hamuru | 1.000 | kilogram |
Ayran | 60.000 | adet |
Krema | 800 | kilogram |
Peynir (Beyaz) | 1.200 | kilogram |
Peynir (Taze Kaşar) | 2.500 | kilogram |
Süt UHT | 12.000 | litre |
Tereyağı | 1.500 | kilogram |
Yoğurt Kase | 38.000 | adet |
Yoğurt Kova | 15.000 | kilogram |
Yoğurt Süzme | 1.500 | kilogram |
Döner Ekmeği | 3.500 | adet |
Ekmek Tam Buğdaylı | 301.000 | adet |
Ekmek Kepekli | 12.000 | adet |
Ekmek Tuzsuz | 12.000 | adet |
Lavaş | 12.000 | adet |
Tırnak Pide | 3.000 | adet |
Yufka | 3.500 | kilogram |
Badem İçi Çiğ | 20 | kilogram |
Badem File | 40 | kilogram |
Ceviz İçi | 800 | kilogram |
Fındık İçi | 150 | kilogram |
Yer Fıstığı | 100 | kilogram |
Kuru İncir | 150 | kilogram |
Kuru Kayısı | 150 | kilogram |
Kuru Üzüm | 150 | kilogram |
Tavuk Baget | 1.400 | kilogram |
Tavuk But ızgara(kemiksiz) | 1.400 | kilogram |
Tavuk But Pirzola | 1.400 | kilogram |
Tavuk But Special | 1.400 | kilogram |
Tavuk Çöp Şiş | 1.400 | kilogram |
Tavuk Döner | 1.400 | kilogram |
Tavuk Döner | 3.000 | kilogram |
Tavuk Göğüs Bonfile Parmak | 1.400 | kilogram |
Tavuk Yumurtası | 7.000 | adet |
Meyveli Sütlü Tatlı | 14.000 | adet |
Profiterol | 7.000 | adet |
Triliçe | 10.500 | adet |
Kazandibi | 3.500 | adet |
Tiramisu | 7.000 | adet |
Yaş Pasta (Porsiyonluk) | 7.000 | adet |
Cevizli Havuç Dilimi | 350 | kilogram |
Cevizli Baklava | 700 | kilogram |
Fıstıklı Baklava | 350 | kilogram |
Şöbiyet | 350 | kilogram |
Soğuk Baklava | 10.500 | adet |
Armut | 2.800 | kilogram |
Ayva | 600 | kilogram |
Çilek | 700 | kilogram |
Elma | 2.800 | kilogram |
Erik (Mürdüm) | 700 | kilogram |
Kivi | 1.400 | kilogram |
Limon | 8.000 | kilogram |
Mandalina | 2.100 | kilogram |
Muz (Yerli) | 2.100 | kilogram |
Muz (İthal ) | 700 | kilogram |
Nar | 400 | kilogram |
Portakal | 2.100 | kilogram |
Kavun | 1.500 | kilogram |
Karpuz | 1.500 | kilogram |
Şeftali | 700 | kilogram |
Kayısı | 700 | kilogram |
Üzüm | 1.400 | kilogram |
Bal Kabağı | 900 | kilogram |
Biber Dolması | 700 | kilogram |
Biber Kapya | 1.000 | kilogram |
Biber Köy | 3.500 | kilogram |
Brokoli | 1.500 | kilogram |
Dere Otu | 1.500 | Bağ |
Domates Yemeklik | 12.000 | kilogram |
Havuç | 5.000 | kilogram |
Kabak | 1.500 | kilogram |
Karnabahar | 1.500 | kilogram |
Kereviz | 1.600 | kilogram |
Kuzukulağı | 200 | Bağ |
Lahana Beyaz | 1.500 | kilogram |
Lahana Kırmızı | 3.000 | kilogram |
Mantar | 2.500 | kilogram |
Marul Kıvırcık | 4.000 | adet |
Marul Kıvırcık Kırmızı | 200 | adet |
Maydanoz | 2.500 | Bağ |
Nane Taze | 700 | Bağ |
Patates | 16.000 | kilogram |
Patlıcan | 8.000 | kilogram |
Pazı | 1.050 | kilogram |
Pırasa | 1.500 | kilogram |
Roka | 2.000 | Bağ |
Salatalık | 6.000 | kilogram |
Sarımsak | 200 | kilogram |
Semizotu | 800 | kilogram |
Soğan Kuru | 4.000 | kilogram |
Tere | 100 | Bağ |
Turp Beyaz | 150 | kilogram |
Turp Kırmızı | 250 | kilogram |
Yeşil Fasülye | 2.000 | kilogram |
Ispanak | 1.400 | kilogram |
Zeytinyağlı Yaprak Sarma | 2.100 | kilogram |
Zeytinyağlı Patlıcan Biber Dolma | 1.050 | kilogram |
Turşu (Karışık) | 700 | kilogram |
Turşu (Salatalık) | 800 | kilogram |
Zeytin (Siyah) | 50 | kilogram |
Zeytin (Yeşil) | 40 | kilogram |
Köz Patlıcan | 1.500 | kilogram |
Köz Kapya Biber | 700 | kilogram |
Hazır Garnitür | 1.000 | kilogram |
Kuru Bamya | 50 | kilogram |
Nar Ekşisi | 90 | kilogram |
Sirke | 400 | litre |
Şalgam Suyu | 3.500 | adet |
Limonata | 3.500 | adet |
Tuz (Yemeklik) | 1.800 | kilogram |
Tuz (Fişek) | 300.000 | adet |
Aşurelik Buğday | 1.200 | kilogram |
Barbunya | 500 | kilogram |
Bulgur | 3.500 | kilogram |
Bulgur Köftelik | 2.000 | kilogram |
Kuru Börülce | 350 | kilogram |
Kuskus | 420 | kilogram |
Erişte | 2.000 | kilogram |
Kuru Fasülye | 700 | kilogram |
Nohut | 1.050 | kilogram |
Meksika Fasülyesi | 550 | kilogram |
Makarna | 4.000 | kilogram |
Kırmızı Mercimek | 3.000 | kilogram |
Yeşil Mercimek | 300 | kilogram |
Pirinç | 7.000 | kilogram |
Şehriye Arpa | 1.400 | kilogram |
Şehriye Tel | 600 | kilogram |
Toz Şeker | 2.500 | kilogram |
İrmik | 1.000 | kilogram |
Un | 4.000 | kilogram |
Galeta Unu | 200 | kilogram |
Mısır Unu | 200 | kilogram |
Mısır Nişastası | 400 | kilogram |
Pirinç Unu | 200 | kilogram |
Tarhana (Toz-Un) | 900 | kilogram |
Bisküvi (Petibör) | 600 | kilogram |
Bisküvi (Yulaflı) | 700 | kilogram |
Etimek | 300 | kilogram |
ikolata Kuvertür | 200 | kilogram |
Ekmek kadayıfı(hazır) | 400 | kilogram |
Damla Çikolata | 200 | kilogram |
Damla Sakızı | 5 | kilogram |
Kakao | 200 | kilogram |
Kavrulmuş kadayıf | 300 | kilogram |
Pekmez (Üzüm) | 200 | kilogram |
Pralin Çikolata | 150 | kilogram |
Pudra Şekeri | 100 | kilogram |
Revani Pişmeye Hazır Toz | 500 | kilogram |
Tahin | 250 | kilogram |
Toz Krem Şanti | 200 | kilogram |
Defne Yaprağı | 2 | kilogram |
Dolmalık Çam Fıstık | 50 | kilogram |
Fesleğen | 10 | kilogram |
Hindistan Cevizi (Toz) | 40 | kilogram |
Kabartma Tozu | 50 | kilogram |
Yaş Maya | 20 | kilogram |
Kabuk Tarçın | 2 | kilogram |
Karabiber (Tane) | 4 | kilogram |
Karabiber (Toz) | 150 | kilogram |
Karabiber Toz (Paket) | 180.000 | adet |
Karbonat | 10 | kilogram |
Kekik | 60 | kilogram |
Kekik (Paket) | 80.000 | adet |
Kırmızı Pul Biber | 200 | kilogram |
Kırmızı Pul Biber (Paket) | 350.000 | adet |
Kırmızı Toz Biber | 150 | kilogram |
Kimyon (Toz) | 100 | kilogram |
Köri | 40 | kilogram |
Kuru Nane | 70 | kilogram |
Kuru Nane (Paket) | 80.000 | adet |
Kuş Üzümü | 30 | kilogram |
Muskat (Toz) | 15 | kilogram |
Tarçın (Toz) | 20 | kilogram |
Tarhun | 10 | kilogram |
Vanilya (Toz) | 30 | kilogram |
Yenibahar | 12 | kilogram |
Zencefil | 15 | kilogram |
Zerdeçal | 40 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)