İhale No | 2023/1369269 |
Sektör | Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri |
İdare | GAZİ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı |
Şikayet Bedeli | 101.344,00 TL |
Yaklaşık Bedel | 8.447.946 ile 33.791.911 TL arası |
İhale Tipi | Mal Alımı |
İhale Usulü | Açık İhale |
İhale İli | Ankara |
İşin İli | Ankara |
Yayın Tarihi | 1 Aralık 2023 |
İhale Tarihi | 3 Ocak 2024 10:30 |
Temel
(KDV Hariç...)
- Kamu İhaleleri
- E-İhaleler
- İlanlı, İlansız Tüm İhaleler
- Doğrudan Temin İhaleleri
- Sınırsız İhale Takibi
- Sınırsız İhale Alarmı
- Günlük İhale Raporu
Kurumsal
(KDV Hariç...)
- Temel Paket Dahil
- AB İhaleleri
- İhale Sonuçları
- Kazanan Firmalar
- İhale Arşivi
- KİK Kararları
- Yasaklı Firma Sorgulama
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ
2 Kısmi Grupta 5 Kalem Beyaz Et Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN | : | 2023/1369269 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ |
b) Adresi | : | TEKNIKOKULLAR BANDIRMA SOK 00 06500 BEŞEVLER YENİMAHALLE/ANKARA |
c) Telefon ve faks numarası | : | 3122022701 - 3122120284 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı | : | 2 Kısmi Grupta 5 Kalem Beyaz Et Alımı |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | BİRİNCİ KISMİ GRUP MALZEME Tavuk Pirzola Kg. 13.000 Tavuk Baget Kg. 35.000 Tavuk Fileto Kg. 15.000 Tavuk But (Special) Kg. 28.000 İKİNCİ KISMİ GRUP MALZEME Hindi Göğüs Fileto Kg. 3.500 Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | Başkanlığımıza bağlı 4 Adet Yemekhane Mutfağına teslim edilecektir. (B Blok Yemekhanesi Mutfağı, Eczacılık Yemekhanesi Mutfağı, Mühendislik Fakültesi Yemekhanesi Mutfağı, Teknoloji Fakültesi Yemekhanesi Mutfağı) |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | 2 Kısmi Grupta 5 Kalem Beyaz Et Alımı ihalesi alımı ihalesi sözleşmesinin taraflarca imzalanmasından itibaren, 01 Şubat 2024 ile 31 Aralık 2024 Tarihleri arasında 11 ay içerisinde İdarece ihtiyaca göre peyder pey sipariş verilecektir. Verilen siparişler en geç bir hafta önceden yüklenici firmaya telefon, mail ve/veya faksla bildirilecektir. Muayene kabul komisyonu tarafından en geç saat 09.00’a kadar görüldükten sonra 4 adet mutfağın depolarına (B Blok, Teknik, Eczacılık ve Mühendislik) teslimatını soğutmalı araçla (frigorifik) ile saat 10.00’dan önce dağıtımlar yapılacaktır |
d) İşe başlama tarihi | : | 01 Şubat 2024 tarihinden başlayacak olup, 31 Aralık 2024 tarihi |
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 03.01.2024 - 10:30 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | G.Ü Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu Teknikokullar/Ankara |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler. |
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler. İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir. 1. İhaleye üretici olarak katılacak firmalar, İhale tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış olan, Sanayi Sicil Belgesi aslını veya noter onaylı suretini yeterlilik bilgileri formunda beyan edecektir. 2.İhaleye üretici olarak katılacak firmalar, İhale tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış olan, üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlen Kapasite Raporu Belgesi aslını veya noter onaylı suretini yeterlilik bilgileri formunda beyan edecektir. 3.İhaleye alımı konu olan ürünlerin, Üretici firma ait olan, İhale tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış olan, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen, İşletme Onay Belgesi veya Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) yada teklif edilen ürünlere ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesinden birinin aslını veya noter onaylı suretini yeterlilik bilgileri formunda beyan edecektir. 4. İhaleye üretici olarak katılacak firmalar, İhale tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış olan İsteklinin adına veya ünvanına düzenlenmiş olan teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi aslını veya noter onaylı suretini yeterlilik bilgileri formunda beyan edecektir. 5. İhaleye üretici olarak katılacak firmalar, İhale tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış olan, Helal Gıda Belgesi aslını veya noter onaylı suretini yeterlilik bilgileri formunda beyan edecektir. 6. İhaleye yetkili satıcı olarak katılacak firmaların, Yetkili satıcı olduğunu gösteren belgesini ve sözleşmesini yeterlilik bilgileri formunda beyan edecektir. 7.İhaleye yetkili satıcı olarak katılacak istekli firmalar. 1., 2. 3. 4 ve 5 Maddelerde istenilen üretici firmaya ait olan belgelerin aslını veya noter onaylı suretini teklif ekinde sunacaktır. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde bedel içeren tek bir sözleşme kapsamında gerçekleştirilen, “Tavuk Eti " Alımı işleri benzer iş olarak kabul edilecektir. |
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.
Cetvel Adı | Miktar | Birim |
---|---|---|
Tavuk Pirzola | 13.000 | kilogram |
Tavuk Baget | 35.000 | kilogram |
Tavuk Fileto | 15.000 | kilogram |
Tavuk But (Special) | 28.000 | kilogram |
Hindi Göğüs Fileto | 3.500 | kilogram |
Temel
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
Kurumsal
- EKAP İhaleleri
- Kurum İhaleleri
- Doğrudan Teminler
- İhale Alarmı - Sınırsız
- İhale Takip - Sınırsız
- Çoklu Rapor Alıcısı
- Mobil Uygulama
- +
- İhale Sonuç İlanları
- İlansız İhale Sonuçları
- Sonuç Alarmları
- KİK Kararları
- Firma ve Rakip Analizleri
- Müşteriler, İş Bitirme Bilgileri, Kırım Oranları
- İhale Öncesi Olası Rakipler
- İdare Analizleri
- Bütçe Tahminleri
- Yüklenicileri
- Yaklaşık Maliyet Analizleri
- Sektör Analizleri
- Sektördeki Öncü Firmalar
- İş Dağılımları
- Pazar Araştırmaları
- Üst Yüklenici ve Alt Yüklenici Araştırması
- Rakip/Firma – İdare – Sektör Özel Takibi
- Haftalık İstihbarat Raporu (PDF)